עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itziking,

שלום! יש לי בעיה דיי מצחיקה למעשה... לפני בערך שבועיים משו השתבש במראה כשנכנסתי ל "מחשב שלי" בשולחן העבודה כדי לבדוק משו. כשיצאתי כנראה לחצתי בטעות שם על משו בהגדרות של הראייה והחלון המלבני הזה בצד של "המחשב שלי" שממנו יש תפריט להגדרות ועוד עמה פשוט נעלם! עכשיו אני פשוט רואה את החלון של "המחשב שלי" בלי החלון המלבי שבתוכו.. למרות שניסיתי לסדר בהגדרות שם וב"התאמה אישית" פשוט לא הלך. וגם אם אני רוצה לצרוב דיסקים מהתוכנת צריבה של ווינדוס זה בעיה כי אני למעשה לא רואה את החלון בצד שממנו אני לוחץ על צריבה והוספה של פריטים. מקווה שתעזרו [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  2. טוב אז הייתה לי בעיה של איטיות במחשב ותודה לנדב שעזר לי עכשיו הבעיה הייתה שההארד דיסק לא היה על מצב DMA, וצריך לעשות ריסטרט כדי שהוא יעבור למצב DMA מ PIO. הבעיה עכשיו שהוא כל הזמן "מתאפס" לי חזרה למצב PIO גם שהמחשב בעבודה, בלי ריסטרט בלי כלום. מה יכולה להיות הבעיה? הטמפ' מעולות. תודה רבה (!) מראש.

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  3. הספק תקין .הוא לא נדלק כשהוא מחובר ללוח הזה בגלל קצר?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by Xplosive,

יש לי בעיה כל פעם שאני מפעיל את הwin xp הוא נתקע במסך השחור שיש את הסמל של הXP ולמטה פס ירוק שחוזר על עצמו ופיתאום הפס הירוק נעצר! עשיתי שיחזור בsafe-mode כבר 5 פעמים וזה לא עוזר, כל פעם שאני עושה 'הפעלה מחדש' או 'כיבוי' זה חוזר על... אז תודה מראש לכל העוזרים כי זה די דחוף לי אני כבר הגעתי למצב שאני כבר לא עושה RESET לבדוק את הבעיה כי אני יודע שזה יתקע ואני יצתרך לעשות עוד פעם שיחזור :-\ וגם הוא לא נותן לי לעשות שיחזור לעוד ימים חוץ מאתמול ושלשום (ואל תציעו פירמות כי אני לא יעשה בזמן הקרוב וזה רק עם ממש ממש לא יהיה פתרן!... :'() שוב תודה מראש :'(

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המקלדת שלי נורא איטית ולמרות ששניתי את ההגדרות שלה להכי מהירות נראה כי אין שינוי... repeat delay נשאר אותו הדבר... ו repeat rate אפשר רק להאט.... זה מציק כי אני צריך לחכות שניה או 2 עד שהוא מתחיל להכפיל לי אותיות... יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by fc2,

שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש והשבוע התקנתי קרייסיס. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בהגדרות, רזולוציה ועוד.... קצת פרטים: המחשב שלי מעבד: אינטל E8500.זיכרון: 2G.לוח: אסוס P5QSE P45.כרטיס מסך: MSI 4850 512 MB DDR3 מסך: LG 2284F. חלונות ויסטה הבעייה היא שהמשחק נתקע הרבה.... ולקראת הסוף הוא אפילו יותא לווינדוס אמרו לי: להוריד רזולוציה להוריד AA להגדיל זיכרון מחשב. להתקין את המשחק מחדש. מה אתם אומרים

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by טכנאי_ברזילאי,

התקנתי WINXP אנטיוירוסת עידקונים. אחרי יומיים אני לא יכול לפתוח EXPLORER, המחשב שלי . אני פותח ונסגר . מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות?

8. שאלה שהופנתה אלי מחבר : רכש לפני כשנה וחצי, כבר אין אחריות, היא עלתה כ 1,800 ש"ח. כעת יש בה תקלה, היא מדפיסה קו שחור לאורך כל הדף, מה גם שהדפים יוצאים מלוכלכים. נשלחה לבדיקה במעבדה, עלות התיקון הוא 1,200 ש"ח !!! (כמובן שמאוד לא משתלם לתקן). תאור הבעיה : החלפת FUSER, בדיקות וניקוי כללי, בבירור טלפוני נאמר שהכוונה היא להחלפת תנור. 1. מישהו יכול להסביר בעברית פשוטה מה בדיוק הבעיה ? 2. האם יש אפשרות לתקן את המדפסת לבד ? 3. יש אולי חאפרים שיודעים לתקן זאת במחירים סבירים ? תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by shaycu,

אני לא מצליח לעלות על הבעיה קניתי 320GB של WD עם חיבור SATA II והוינדואוס רואה רק 131GB למרות שהתקנתי SP2 אגב בביוס אני רואה שהכונן הוא 320 אז זה אומר שיש בעיה רק בוימואוס אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה.

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by shtamar,

שלום לכולם, קצת קשה להסביר את הבעיה שיש במחשב שלי, אבל אנסה בכל זאת. מחשב נייד Dell Inspirion 5521, windows 8.1 64x, chrome ביומיים האחרונים, בעת שימוש באינטרנט או בוורד או בכל תוכנה אחרת במחשב שנפתחת בחלון משלה, כל דקה בערך יש כמו מן קטיעה ברצף העבודה. באותו זמן, צבעו של החלון משתנה, כאילו הופעלה תוכנה אחרת ברקע/נפתח חלון אחר ברקע אך בפועל הדבר לא קרה. לאחר כשלוש שניות, צבעו של החלון משתנה שוב והעבודה חוזרת לסדרה- אבל אז זה קורה שוב כל כמה דקות. זה מפריע מאוד בעבודה, בעיקר בוורד. אני כותבת ברצף, ואז "כאילו" תשומת הלב של המחשב הולכת לחלון אחר (על אף שאין עוד חלונות פתוחים) והכתיבה בוורד נקטעת. כך נוצר מצב שלעתים חסרות לי מילים או אותיות במסמכים, על אף שכתבתי אותן…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Jinjis Han,

בזמן האחרון לפעמים המסך שלי מרצד טיפה ימינה וטיפה שמאלה, עכשיו ממוקמים מעליו ומצדיו רמקולים לוויניים הבנתי שזה יכול להשפיע? בעיקרון זה לא ממש מפריע לי אבל אם אפשר לפתור את זה אז יותר טוב :s05:

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by makronn,

:-\ יש לי בעיה במשחק gta3 הוא רץ בצורה נורא איטית וצולעת אבל הסאונד רציף ורגיל יש לי כרטיס g-force2mx200 ן-directx8.1 איך פותרים את הבעיה? ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ערב טוב.. הערב התקנתי לאחי במחשב את הפלופי וכרגיל חיברתי לו את הכבל מתח ואת הכבל מידע המיועד בשבילו וכשאני בא לפתוח דיסקט מסויים אז המחשב לא מזהה בכלל את הכונן ונותן את ההודעה הבאה: "נא להכניס דיסקט לכונן התקליטורים" יכול ליהיות שחיברתי את הכבל מידע שלו הפוך ?? ואם בעיה זו יכולה להיגרם עקב זה איך אני אמור לחבר את הכבל מידע ?? אשמח לכל התשובות .. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by shamoo,

טוב, אחרי כמה נסיונות כושלים לתקן בעית NTLDR אני חושב שגרמתי (אל תשאלו אותי איך...) למחיקת ה-Bios. המחשב כעת מבקש דיסק עם קובץ Bios חדש כדי להתקין אותו. הצלחתי להוריד מ-Epox את הקובץ המתאים, להעלות אותו על פלופי אבל עכשיו ניתקלתי במסך שאינו מגיב לשום דבר לבד מאתחול (או יותר נכון, כיבוי). אני מבין שעלי לכתוב את שם הקובץ המתאים בחלון שנפתח (ראה תמונה 3), אבל המקלדת אינה מגיבה לשום הקלדה - ניסיתי את המקשים כולם! היא אינה ps2 והיא מחוברת כראוי. הראיה: אם אני לא מכניס את הפלופי בהתחלה, המחשב מבקש אותו ואז אחרי שאני מכניס אותו ומקיש "אנטר" - המחשב מגיב. אח"כ, כשהוא מגיע למסך הבא (תמונה 2) - הוא לא מגיב. מה עלי לעשות? אני מצרף שלוש תמונות: 1. המסך הראשון שרואים. 2. המסך שעולה כש…

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by orr77746,

שלום מאז שאני זוכר את המחשב שלי איתי הייתה לי בעיה שהוא פשוט היה קופא-עכבר לא מגיב (אין גם את האורות מהעכבר), מקלדת לא מגיבה וגם בה נכבים אורות, יש קולות מוזרים מהרמקול/אוזניות. ובמחשב שלי יש נורה לhardisk ונורה לחשמל ושזה קורס הנורה של ההארדיסק נכבת, ואני התקנתי windows 7 מחדש הבעיה ממשיכה, אין שום תוכנות וירוס סרטון שממחיש את התקיעה: https://www.youtube.com/watch?v=LvWHSabFLIY&list=UUUWMxcC74XvsDon8suXb9HA כל הסרטון שומעים את הרעש הנוראי הזה מהאוזניות (דמיינו לכם איזה רעש זה עושה לי בראש) ואני מראה שהמקלדת לא מגיבה אפילו לקונטרול אלט דליט ואין לי מושג מה לעשות בחנות שנקנה המחשב (ksp) לא מצאו שום תקלה יכול להיות שהתקלה אצלי בבית במשהו? הדבר החיד שאני יכול לעשות זה לס…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Fighter,

שלום יש לי לוח אם octek p4x266e-a4e בeverest ו בcpu-z המתחים כל הזמן מרקדים וקופצים מ 2.000 לאיזה 1.600 משהו כזה וחזרה כל הזמן בלי הפסקה והמתחים של שאר הדברים בלוח אם מרקדים גם ונמוכים יותר מדיי ממשהו נורמלי ממה זה נובע בדיוק?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by matanbardavid,

שלום צריך המלצה לכרטיס מסך השימוש הוא בעיקר משרדי אבל גם למשחקים דוגמת WOBLY LIFE HITMAN יש לי מסך 34' 1440P 144H תודה System Information ------------------ Time of this report: 1/6/2023, 10:18:42 Machine name: DESKTOP-P581U8C Machine Id: {4EB8643F-D98A-4CF7-9975-C1D9792545DE} Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 19045) (19041.vb_release.191206-1406) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: H81M-S2H …

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. intel core i5 750 2.66ghz 8mb l3 cache s1156 arctic cooling freezer pro rev.2 gigabyte ga-p55-ud3l kingston 2gb ddr3 1333mhz pc3-10666 kvr1333d3n9/2g (כמות:2) wd caviar 1tb 7200rpm 32 mb sata2 zotac gtx 260 ספק chieftec550W מארז coolermaster centurion 534 black atx case no psu אני כבר מיואש, בפעם הראשונה שהוא נלקח לבדיקה נמצא שהHD תקול (קובץ ה MINIDUMP שגרם ברוב המקרים לבעיה ה ntoskrnl.exe) הוחלף הHD ושוב... מסכים כחולים שיש על המחשב רק win7 . נלקח שוב לבדיקה והם לא מצאו כלום (מצורפות 2 תמונות של הבדיקות שהם עשו) נאמר לי שזה כנראה בעיה בווינדוס. http://img202.imageshack.us/g/test48.png/ http://img153.imageshack.us/img153/9361/43test.png התקנתי 3 גרסאות שונות של ווי…

19. לחצתי באתר מפוקפק על לינק מגנט שמישהו שם "בואו תראו את הסרטון!" של משהו שלא הייתי צריך לדחוף את האף אליו. הביטורנט הוריד קובץ וידאו של 8 מגה. לא פתחתי את הקובץ. רק אחרי שהקובץ ירד ראיתי מגיבים באתר "אני לא נוגע בזה", "נראה לך שאני אלחץ על הלינק?" וכו'... אז מחקתי את הקובץ. השאלה: כמה נדפקתי? אני לא מבין באינטרנט ולא באבטחת מידע אז אני קצת פרנואיד, כי אין לי מושג מה ההשלכות של לחיצה על לינק מגנט מבלי שהפעלתי את הקובץ. אני צריך לפרמט עכשיו? להחליף כתובת ip? לשרוף את המחשב?

20. Started by polanscki,

שלום אחים שלי לא מזמן התקנתי xp sp2 ואני חייב לבטל את הפיירוול שלו אז מה שרציתי לישאול זה איך אני עושה זאת???? תודה על תשומת הלב...

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. אהלן לאחר שדרוג המחשב (החלפת לוח אם לb660 ddr4 master ומעבד לintel i7 14700k), המחשב עלה בהצלחה אך הרגיש די איטי. לאחר מכן בדקתי חיבורים בכל הכבלים כולם היו בסדר. החלפתי מיקומים של הRAM, באחד הפעמים המחשב לא עלה ונדלקה נורה אדומה ליד האינדקציה של הCPU. החלפתי שוב מיקום של הRAM וחזר לעבוד. שידרגתי לווינדוס 11 מ10 בתקווה שזה אולי יעזור אך עדיין לא עזר, המחשב היה איטי. פתחתי אותו שוב החלפתי את מיקום הRAM ומאז אולי במקריות אולי לא המחשב לא עולה, לא מגיע לboot אפילו. מסך שחור. ספק כח 550w , מותקן גם כרטיס מסך של gtx 960 , הורדתי אותו לצורך הבדיקות לא עזר. קניתי זוג DDR4 חדשים היום והרכבתי אותם, עדיין לא עוזר. אשמח לטיפים וכיוונים לבדוק מה ואיך. תודה וש…

22. ברשותי מצלמה דיגיטלית של UAT דגם HE 501A . כמו כן אפשר לראות אותה בלינק הזה : http://www.haimei.com/digital_camera/100k.htm מה שאני צריך זה דרייבר למצלמה שמותאם ל XP . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  23. Started by alfred3,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של IBM דגם A20 ואחרי הפירמוט הוא מבקש ממני סיסמא בכניסה לביוס אין לי מושג מה לעשות האם יש תוכנה או דרך לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה החלפתי דיסק קשיח בגודל של 320GB ולא מצליח להתקין מערכת הפעלה ונאמר לי בגלל ש הדיסק של WINDOWS בלי SP2 . מה עליי לעשות תעזרן לי בבקשה

25. Started by subzero08,

ברור שזה חוסך בחשמל, אבל מצד שני לא בטוח עד כמה זה בריא לדיסקים... מה דעתכם? מחשב חדש, רוב היום לא בשימוש.. לשים על מצב שינה מלא או לתת לו לעבוד?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.