עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by YAKOVEIS,

שלום לכולם: יש לי בעיה שאני כבר סוחב כמעט שנה במחשב... כל תוכן וידאו ושימושיו כלומר צפייה בסרטים סטרימינג מהאינטרנט (צפייה ישירה לדוגמה ערוץ הספורט חי) או כשאני עובד עם תוכנות עריכת וידאו כמו פרימייר ושם כמטבן אתה מנגן וידאו... בכל אחת מהתצורות שציינתי תמיד יש אותה בעיה כל כמה דקות לפעמים 20 דקות (לפעמים 40 10 אין תבנית קבועה) יש מין לאגים או תיקים או תקיעות קירטועים תקראו לזה איך שתרצו.. לכמה שניות משהו כמו 10-20 שניות בהם התמונה והכל מקרטעים קצת (קצת קשה להסביר הכוונה לאגים..) בכל אופן מה לא ניסיתי שללי כ מסך (בדקתי כרטיסים אחרים) הרצתי אלף תוכנות בדיקה על המעבד וכו אין שגיעות הכל סבבה שללתי גם הארד דיסקים (נתקתי כל כונן בנפרד החלפתי פה שם קיצר הכל) ועדיין הבעיה נותרה כ…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by maorsw,

חודש הבא יוצא כרטיס מסך rtx3080 איזה ספק כוח מתאים איתו? יש לי מעבד i9 10850k

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by thedag,

חיברתי למחשב פאנל USB של ASUS בשם: ASUS USB/MIR 1.11 עם חיבור SATA כזה... ואני מחבר אליו USB אבל כשאני מחבר אל ה USB משהו הוא כותב לי USB Device Not Recongized כאילו ה USB לא מזוהה... יש לי לוח אם P4V8X-MX תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  4. שלום לכולם אתמול, ב8 ל12 2009, קיבלתי את המחשב שלי מתיקון. המחשב שהה אצל FOXPC במשך חודש, והועבר לTMS, ואז המשבר הגדול ביניהם התרחש. ככה התגלגלו העניינים, ולאחר 5 חודשים (חצי שנה !!! ) קיבלתי את המחשב שלי. הוספתי עוד 2006 ש"ח להחלפת כרטיסים מפני שTMS לא יכלה להשיג את הכרטיסים שלי (TWINTECH 9600GT XT) והם הוחלפו בGIGABYTE 9800GT עם קירור שווה ערך, בתוספת של 103 ש"ח לכל כרטיס. המחשב שלי נשלח למסע הזה מפני שהכרטיס העליון הפיק רעש סטטי חזק שעובר דרך הראש (יש לי 2 כרטיסים) קיבלתי אתמול את המחשב, חוץ מהרעש הוא היה בסדר, אז יש כמה סריטות על המארז כי המחשב נשלח לחיפה על ידי FOX בלי מארז, אבל לא נורא. אבל זה לא חשוב כרגע הפעלתי SIMS 3, המחשב קפא לאחר 20 דקות, לא נורא, ה…

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by ecas,

היי לכולם, אני שוקל לקנות מחשב חדש וראיתי שאין לו מקום לכוננים, אני מדבר על המעמד איפה ששמים שם כוננים פנימיים, אני אצטרך להוסיף שם עוד כונן אחד רגיל לא SSD, אז איך אני מחבר אותו? עוד לא קניתי את המחשב והכונן, אמור בימים הקרובים.

6. <blockquote>אהלן שידרגתי את המחשב לי...קניתי מעבד I5, ספק, לוח אם, וזכרון ראם חדשים שהכל מתאים אחד לשני ולכרטיס מסך שנשאר מהמחשב הקודם (בחנות אמרו שהביאו לי הכל שיתאים) חיברתי הכל...ואז כל המאווררים עובדים וכל הנורות במארז דולקות אבל אין כלום על המסך..הוא נכנס למצב POWER SAVING MODE כאילו אין למחשב מה להראות...לא מראה אפילו את הBIOS... שידרגתי את המחשב כי הייתה הפסקת חשמל וחלק מהחומרה נשרפה אז אמרתי נשדרג כבר עוד חלקים על הדרך..ויכול להיות שהכרטיס מסך גם נשרף אבל גם שאני מנתק את הכרטיס מסך ומחבר את הכרטיס מסך המובנה של הלוח אם, אותו הדבר קורה אז כניראה הבעיה לא בכרטיס מסך. תודה לכל מי שעוזר </blockquote>

7. שלום! כאשר הווינדוס שלי מתחיל לעלות (יש את הפס הזה שרץ)... המחשב מחליט לעשות ריסטרט... ניסיתי לפרמט... זה לא עזר.. לפי דעתי בעיית חומרה.. למישהו יש מושג? אולי ספק אולי זיכרון? מה נראה לכם? תודה רבה דני

8. Started by mskladman,

המפרט של המחשב הוא P4 2.8 לוח אם MSI עם צ'יפסט PT880 של VIA 512MB DDR 400MHZ הכרטיס מסך הוחלף מ FX5200 ל HD2600 PRO 512MB.(AGP עם הכרטיס מסך הקודם המשחק עבד כרגיל לא נתקע אבל באיכות נמוכה מאוד. לאחר החלפת הכרטיס המשחק תמיד נתקע באמצע. בדקתי זכרונות עם MEMTEST, הרצתי 3D MARK 06 , ניסתי לשים את ה AGP על X4 בלבד , ניסיתי דרייברים של OMEGA, דרייברים מהאתר של SAPPHIRE, ומהאתר של ATI ושום דבר לא עוזר המשחק תמיד נתקע באמצע ורק ריסטרט למחשב משחרר אותו. המחשב מריץ משחקים אחרים כמו MOH RISING SUN בקלות ונתקע רק במשחק הזה. אני אובד עצות. יש למישהו רעיון מה עוד נותר לעשות שלא עשיתי עדיין?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  9. האם יהיה שינוי בביצועים במפרט מחשב אם המפרט יהיה עם ATX או M-ATX? כאילו אם אני משתמש בכרטיס גרפי נניח 980TI... בבקשה לענות תשובות מקצועיות... זה חשוב... תודה מראש לעוזרים!!!:Recovered_Gif_905:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Bam65,

ה- LG FLATRON 17 שלי כבר בין 5 שנים , ובתקופה האחרונה המסך התחיל לקפוץ כול כמה דקות ל 5 עד 10 שניות. זה נראה כאילוהמסך מתקרב אליך ואז ישר מתרחק במהירות רצוף במשך 10 שניות. :s05: ובדקתי שזה לא הקצב הריענון (HZ) כי הוא על הכי גבוה.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by NMTDesign,

קיבלתי את המחשב החדש אתמול בערב, ואיך שניסיתי להתקין או להעתיק אליו קבצים הדיסק הקשיח התחיל להרעיש, מאז הוא מרעיש ללא הפסקה, במעין צפצוף מתמשך וחלש, שמעצבן בטירוף. כשאני מנסה להתקין משהו, הצפצוף מתחזק. מדובר בדיסק קשיח WD 1TB WD10EADS. תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mDs,

אני משחק את המשחק Counter-Strike, רוב המשחק בנוי על כמה fps יש לך.. לכן עד היום נכנסתי למאפינים של הכרטיס מסך , למחלקה של ה opengl ושם שניתי את ההגדרה מברירית מחדל למושבת תמיד! וכל קיבלתי בין 80 ל100 fps ! אבל, אחרי שהתקנתי את הדרברים החדים אפשרות זו נעלמה לי, ולכן יש לי כרגע 60 fps לא זז. אז השאלה שלי איפה אני יכול להחזיר את האפשרות של הopengl? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by gif,

שלום ובוקר טוב. יש לי שאלה:אם עכשיו אני הולך לעשות ביקור אצל מישהו,והמחשב שלו לא מעלה את הוינדווז ז"א שהוא לא נכנס גם לסייף מוד ולא מעלה את הוויזדווז עצמו. עכשיו,איזה פתרונות אתם מציעים לי בשביל ל"החיות לו את המחשב"(שיעלה בחזרה)? אני חשבתי על microsoft windows recovery console ועל windows PE (מערכת הפעלה ניידת עם כלים שימושיים)ואין לי מושג איך אפשר "להציל את המחשב" עם זה... אז מה שאני צריך ממכם זה שתביאו לי עוד אפשרויות לבעיה שלי(ז"א פתרונות לבעיה\עוד כלים להצלת המחשב) וגם איך אפשר "להציל את המחשב" עם windows PE? תודה. נ.ב אני רוצה גם תשובות מהמנהלים היקרים שלנו

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לשאול עם יש איזה תוכנה שבודקת לי את hard disk במחשב. מה שם התוכנה ? ומאיפה אני יכול להוריד אותה? אני רוצה תוכנה שתבדוק לי את ה- hard disk במחשב, כמו התוכנה memtest שבודקת את הזיכרון . בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  15. יש לי כמה מערכות וידאו- למי שיודע אלה מחשבים מאוד חזקים, מרובי הארד דיסקים עם כרטיסי עריכה, ועולים יקר מאוד. אחד מהם עושה בעיה: לוח אסוס P5WD2 PREMIUM, מעבד 820, ספק אנרמקס 420, כרטיס מסך X800GTO2, וגם 7 הארד דיסקים גדולים של 250. המחשב עד עכשיו לא עשה שום בעיה דומה- למשל כשאני כניס את אחד הדיסקים קשיחים, שהוא במגירה נשלפת, גם בעדינות- המכשב נכבה כאילו נפל החשמל. מכה קטנטנה עם היד/רגל/כסא, מכה שלא אמורה אפילו לנדנד אותו- הוא נופל גם. לאחר מכן הוא לא יידלק, עד שאני מוציא את החשמל, פורק את הלוח מחשמל, ואז מחבר ומדליק שוב. זה לא היה בעבר, בעבר יכלתי לבעוט בו. כבר ניתקתי את כל החוטים וחיברתי חזרה-לא ממש עוזר. מישהו נתקל בזה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by the kooks,

היי לפני כמה דקות השמעתי שירים בנגן שלי מדיה פליר כרגיל ופיתאום באמצע השיר הוא לא השמיע כלום בדקתי שיר אחר וגם אין כל בדקתי את החיבורים הכול בסדר שום דבר לא היה על השקט גם במדיה עכשיו אחרי 10 דקות הורדתי נגן אחר ויש קל במחשב אבל המדיה פליר עדין לא פועל ואני מעדיף אותו איך אני מתקין מחשב/מתקן את הביעה וממה זה יכול להגרם ? :'(

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by רובי,

שלום כשאני מפעיל את המחשב מופיעה הודעת שגיאה cpu fun error press f1 ה-cpu והמאוורר עובדים בפועל תקין. כשנכנסתי לsetup היתה הודעה: over clocking faild' pleas enter setup to re configur your system מה אתם מציעים לעשות ? תודה מראש לעונים רובי

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by אלי ירדני,

שלום חברים. רציתי לשאול אם מישהו יודע כאן כמה שעות הקלטה אני מקבל פר ג'יגה בקידוד H.265. אם זה משנה מאיזה מצלמה, והאם הזמן שאין תנועה גם צורכת מקום. מדובר במצלמה Xiaomi Mi Home QDJ4058GL תודה רבה. (מקווה שהפורום מתאים)

19. Started by alons73,

שלום רב אני הורדתי מספר פעמים סרטים מקאזה בפורמט avi והצלחתי לראות את הסרטים הבעיה החלה כאשר הורדתי סרטים באורך מלא ואני רואה מסך שחור וכאילו הסרט רץ מדובר גם בפורמט avi ואני משתמש במס' תוכנות להצגת הסרט כמו: wmplayer ; powerdvd או divxplayer ובכל זאת אני רואה מסך שחור ניסיתי להפוך פורמט ל mpeg אך זה לא עוזר.... אני עובד עם מערכת הפעלה win98 לכן שאלתי האם מדובר בבעיה בסיסית במחשב שלי!!! או מדובר בבעיה ידועה שקיימת אצל כולם ועדיין אין לה פיתרון אודה לכם על העזרה אלון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by fire15,

מה זה משאבי מערכת כי המחשב שלי אחרי כמה זמן רשום 7% משאבי מערכת ויש לי 512 MB ורשום 220 MB פנויים אז מה זה משאבי המערכת זה מונע מימני להפעיל תוכנות אז מה אני עושה בקשר לזה? ו(וכרגע יש לי WIN98SE)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. <נושא> תודה.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by Mr.wiz,

איך יוצרים קבלים באורך 15 מטר לחוט rca 2 to rcq 2 ן-rca1 אם rca1 ?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by yosisharaby,

לפעמים אני שומע ציפצופים חזקים מהמחשב וזה לא מהדיסק הקשיח. זה יכול להיות בעיה של התחממות?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by mz155,

פתחתי על זה כבר אשכול בפורום "לוחות ומעבדים", ואמרו לי להעביר לפה... אז ככה... יש לי מעבד e6600.. בתוכנה cpu-z הוא מראה שהמעבד משתמש רק ב1.5 ghz , מתוך ה2.4 שלו.. קראתי בפורום ואמרו שכאשר המעבד מתאמץ, הוא משתמש בכל ה2.4. אבל כשאני מקודד סרטים או דברים בסגנון (משחקים) והמעבד פועל הרבה, בתוכנה זה עדיין מראה לי שהוא מפעיל 1.5, מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה תודה mz155

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by יוסייוסף,

שלום חברים קיים ברשותי מחשב בעל תושבת 775 והחלטתי להחליף את המעבד מדגם e7300 לדגם q9400 כמובן שעדכתי את הביוס ולגרסה האחרונה אבל התופעה שמתרחשת היא או שמסך לא נדלק, ואם הוא נדלק אז המחשב נתקע בשלב ההתחלה של הwin אציין שהספק שלי הוא 400w של חברה זולה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה כמובן ששמתי משכה טרמית אבל עוד לא הספקתי לראות טמפ אני חושב שזה ספק ? מה דעתכם תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.