תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין win 2000 על P3 450 128RAM. ההתקנה עוברת חלק ובשלב שיש את המסך של העליה(שכתוב WINDOWS 2000 PRO וכו', לפני המסך של הLOGIN)המחשב נתקע. במצב בטוח המחשב עולה. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
יש לי מסך של חברת NU החלפתי אותו כבר 5 פעמים ועדיין יש לי בעיות הפעם הבעיה קצת אחרת אני מפעיל משחק " מאפיה 2 " פתאום באמצע המשחק כל המסך מקבל " צבעים " מריחה כזאת של אדום ירוק כתום כאילו שמוחצים אותו כמו מסך שנדפק " שבור " נתקע ככה כמה דקות ואז ממשיך רגיל ויש עוד בעיה שרואים דמויות כפול יש צלליות כאלה מסביב כאילו אני מרכיב משקפיים מספר 9 ולעיתים זה נפסק או שיש לי בשולחן העבודה פסים של שלג " קווים לבנים " אני מתחרפן מזה ניסיתי לשנות ל DVI אותו דבר אין הבדל , יכול להיות שהבעיה בכרטיס מסך ? בדקתי את הקבלים שלו , את המאוורר הכול תקין יכול להיות שהמסך הזה לא בנוי למשחקים ? אבל זה LCD 8MS - במשימות אינטרנט אין את המריחה הזאת של הצבעים - http://www.newegg.com/Product/Product.a…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מחשב נייד של500 LENOVO YOGA מרעיש לאחר כחצי שנה שימוש - תמיד הרעיש בתכלס (I7 8GB 1TB + 8GBSDD NVIDIA 940M ) שלחתי אותו לתיקון - החליפו את הקשיח ועדיין הוא מרעיש אבל איכשהו למדתי לחיות עם זה כי זה היה בתכיפות דיי נמוכה הקטע הוא שבחודש האחרון התופעה שוב התעצמה והרעש הזה קיים רוב הזמן, הבעיה היא שהוא לא רק מרעיש אלא גם אני לא מסוגל לנגן סרטים באבחנה גבוהה 1080P, הם פשוט מקרטעים!!! האחריות נגמרה (המחשב כשנה וכמה חודשים אצלי), למרות שאני לא מבין למה קשיח של 1TB + 8GBSDD לא מסוגל לנגן סרטי HD בצורה נורמלית, ובכלל לשמור על רעש ברמה סבירה השאלה היא לאן אני הולך מכאן? מנסה עדיין לממש אחריות מול LENOVO לפתרון התקלה? או שאני בעצם מחליט שזה בעיי…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי בעייה, לא שומעים ברמקול ימין\אוזניית ימין או כל דבר אחר... הרמקול לא הרוס.. כי חיברתי רמקולים אחרים וגם אוזניות ושומעים רק בשמאל, ניסיתי להתקין שוב דרייברים ללוח ניסיתי גרסא שונה אבל לא הולך... למה אין קול ברמקול ימין?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רים מישראל, UMI X1, והטלפונים הסלולריים האחרים שלנו, יכול לתמוך בשפת עברית במאמצים הגדולים מצוותות ההנדסה שלנו. אז לחברים מישראל, אתה יכול ליהנות מהקניות שלך בחנות שלנו. כל טלפון מאוד מתאים לך, פשוט להתעלם משפת בעיה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי לפטופ אשר לא מתחבר ספציפית לרשת מסוימת - אבל כן מתחבר לשאר רשתות מבדיקה שעשיתי לרשת אבל מתחברים באופן חלק כל שאר המחשבים - התקנים, אלחוטית ואין להם שום בעיה רציתי לשאול מה ניתן לעשות
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה התקנתי שמה תוכנה שמאפסת סיסמאות למחשב שאמורה להעלות כבוט עכשוי ניסתי להגדיר בביוס את כל הסוגי הUSB שיש שמה והיו כמה ואף אחד לא העלה לי תדיסק און קי כבוט ורציתי לדעת אולי צריך להגדיר בעצם משהו אחר בכלל או שמה שהתקנתי לא התקנתיי טוב או שאולי בכלל צריך להגדיר את זה בצורה אחרת בקיצור אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש a10-5800k ddr3 4gb 1600mhz F2A85-M/CSM psu של קרוסאייר זה התוצאות שאני מקבל בווינדוס 8: הגיוני? ושימו לב בתמונה השנייה רשום 800mhz ה speed של הזיכרונות?? נכנסתי לביוס וראיתי דווקא שכתוב בצהוב מפורש 1600nhz תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הhdmi למחשב יש קול במחשב ולא בטלוויזיה מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והוא עושה לי בעיות ריסטים מוזרות.... המחשב עכשיו בתיקון והם אומרים שהבעיה הייתה ראם ושהם החליפו..... לפני שמסרתי את המחשב שמרתי את הדאמפים... ואני צריך שמישהו שמבין יבדוק לי את זה (לא להגיד לי באיזה קבצים הבעיה זה גם אני יודע...) ב-99% לדעתי זה בעיית חומרה... ואני חייב את זה עד מחר בבוקר כדי שאני אדע מה לומר להם.... המפרט של המחשב: Intel core 2 duo (Conroe) E6400 2.1Gh 1066FSB 512X2 667 DDR2 Intel 945G ספק 420W לא יודע של איזה חברה.. Dumps: http://rapidshare.de/files/34419084/Mini092406-17.zip תודה ג'וני.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, משום מה חיבור ה-HDMI בלפטופ שלי הפסיק לעבוד (חיבור לטלויזיה). לעומת זאת עם לפטופ אחר אני כן מצליח לחבר לטלויזיה. בנוסף ניסיתי להחליף גם כבל HDMI אך עדיין בלפטופ הראשון קיימת בעיה. מה יכולה להיות בעיה ? , כיצד מתקנים את זה ? מדובר על lenovo e330. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הצורב שלי הפסיק לצרוב דיסקים, או ליתר דיוק הפסיק לצרוב דיסקים שניתנים לקריאה בכונן כלשהו... אבל מה שמוזר, זה שדיסקים של מוזיקה הוא כן צורב והם כן עובדים... מה זה יכול להיות ? ניסיתי לצרוב עם נרו ועם התוכנת צריבה של האקספי.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב לפני כשבוע ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו [עדיין לא הפעלתי אותו] המפרט של המחשב: לוח אם : ECS AMD 690G -M2 מעבד : AMD Dual Core 4000+ AM2 כרטיס זיכרון: DDR2 DUAL CHANNEL 1024 OCZ כרטיס מסך : ATI 128 MB - משהו כזה [ חיצוני ] הארד דיסק : 250 ג'יגה S.ATA 2 - מהירות 7200 RPM -זכרון מטמון16 mb ציפסט : AMD 690G --------- זה מפרט של המחשב יש לי כמה שאלות 1.המחשב יחזיק את וינדוס ויסטה פרמיום --->קניתי חוקי 2. מה זה DUAL CHANNEL רשום לי בפרוספקט שזה 1024 MB וזה בעצם 2 זכרונות של 512 קיבלתי מה האבדל ?! 3.המחשב הזה יתאים בשביל עריכה גרפית ,פוטושופ וכו' ? 4.בלוח האם יש לי 2 תושבות ל2 כרטיסי זיכרון אבל לידם יש עוד אופציות לשים עוד תושבות של כרטיס זיכרון האם נית…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הי, מה יכולה להיות הסיבה שהווינדוס לא מזהה את כרטיס המסך? ולא ניתן להתקין את הדרייברים של NVIDIA? מצ"ב צילום מסך תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את ההכרטיס קול 7.1 קישור לאתר החברה לדגם הכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14066 מהרגע שיש לי אותו קצת יותר מחצי שנה כל פעם שאני מתקין אותו פיזית במחשב ואז מתקין דרייברים המחשב נקתע אחרי מספר דקות פשוט הכל נעמד כמו תמונה ואני חייב ללחוץ ריסט. עשיתי עדכונים מהאינטרנט וזה לא עזר לי הבעיה נמשכת כבר ניסו להחליף לי את הכרטיס שוב ושוב וזאת לא הבעיה כנראה לדעתי זה משהו בדרייברים או התנגשות אבל אין לי מושג איך לטפל בזה ומה לעשות... המפרט של המחשב שלי הוא: amd3500 2GB DDR 400 לוח אם gugabyte sli nforce 4 hd 200 sata מערכת הפעלה win xp pro sp2 heb תודה מראש. לירון.
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי מחשב מיושן שמחובר לטלוויזיה בסלון, מפרט המחשב: AMD Athlon 64 X2 4200 @ 2200ghz ASUS M2A-VM HDMI 2x1GB Ram DDR2 ATI Radeon Xpress 1250 המחשב מתקשה להריץ תוכן, 1080P נתקע בכל נגן ו720P לרוב עובד (ב-Splash pro לא עובד גם 720P) האם המחשב אמור לתמוך מבחינת החומרה בהרצה של תכני HD?, במידה וכן מה צריך לעשות כדי שיעבוד כמו שצריך?, המערכת הפעלה היא WINDOWS 7 וחשבתי להחליף ל WINDOWS XP כדי שהמחשב יעבוד טוב יותר. במידה ולא האם יש דרך לשדרג את המחשב כדי שיעבוד כמו שצריך ע"י הוספה של כרטיס מסך לדוגמה? או שהמעבד חלש מדי ואין למחשב תקווה. בנוסף המחשב מחובר לסלון בכבל S-VIDEO ולא HDMI, עד כמה זה משפיע על האיכות והאם כדאי להחליף את הכבל?. תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי כבל IDE עגול (לי היו את המעפנים הארוכים) והחליף לי במחשב... עכשיו המחשב עובד שקט יותר ונראה יותר מסודר... וכאן גם הבעיה... הכונן תקליטורים שלי נדלק (אור יקור) ומשוהה טוב על ידי הווינדוס, אבל כשאני שם דיסקט זה אומר להכניס דיסקט ושאין כלום בפנים...! ניסיתי לחזק את הכל גם בלוח וכם בכונן ועדיין לא עובד... מה אפשר לעשות?! תודה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביאוש מוחלט מהתכנון הלקוי של פייסבוק ואחרי שעות של חפירה איך אפשר למחוק את כל ההודעות הפרטיות בקליק אחד הגעתי לאתר הזה: http://www.bestcydiapps.com/how-to-delete-all-facebook-messages-at-once-2013/ כ"כ לא היה לי כוח להתחיל לחפור שם שפשוט עשיתי מה שרשום, שמתי את הלינק שיש שם (שאי אפשר לפתוח אותו והוא בעצם איזה פקודה) כקובץ במועדפים, הלכתי לפייסבוק לחצתי על אותו קובץ דרך המועדפים, עשה כאילו הוא מוחק ובסוף לא מחק כלום. אי אפשר להכנס ל"אתר" במועדפים, והסקריפט שלו הוא כזה: "var elems = document.getElementsByTagName('div'), i ; for (i in elems) { if (elems.className.indexOf('-cx-PRIVATE-wmThreadlistRow__threadRowContent') > -1 || elems.className.indexOf('_l4') > -1 || el…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה עזרה למי שיודע ומכיר קניתי מהם תמכשיר הלא כל כך יקר הוא אמור היה לקרוא 23 סוגים של כרטיסי זכרון אני הכנסתי אותו ובדקתי את ה MMC שנמצא ב NOKIA 6600 והוא לא מזהה את ה SD של המצלמה הדיגיטלית שלי הוא זיהה תוך שניות מצטער שאני מבקש עזרה על זה פה אני לא מכיר הרבה אתרים שעוסקים בפלאפונים תמליצו אם אתם מכירים תודה רבה כמו כן לא אורנג לא יורוקום ולא התמיכה אף אחד לא הצליח לעזור ולהגיד לי מה בדיוק הכרטיס שנמצא ב NOKIA 6600 שהוא לא קורא אותו כי המכשיר שלי תומך ב MMC RS MMC RS 4.0 MOBILE MMC וכד.. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום חברים.. לפעמים קורה כשאני משאיר את האימיול ללילה,או סתם עובד עם המחשב אז המחשב סתם עושה ריסטרט ,כאילו בא לו לעשות. וזה קורה לעיתים רחוקות היום בבוקר באתי למחשב ולא נגעתי בו והוא הפעיל את עצמו מחדש,ותוכנת האימיול עבדה ברקע. מה יכולה להיות הבעיה?ותעזרו לי לפתור אותה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני קורא פה בהודעות על כך שמחשב עושה/לא עושה POST. מה זה אומר? תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי ת X1600 שלי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 שקיבלת אותו, הסרתי את דריבר של הכרטיס הקודם,חיברתי את בכרטיס,והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס בטוח הדיסק.[רשום על הדיסק Graphic card driver 10.4] עכשיו אני מריץ בדיקת מארק 05,התוצאה הייתה 3K במקום 3.9. חשבתי שזה בגלל הדירבר שבא עם הכרטיס,הסרתי אותו והתקנתי תדריבר הרגיל 6.9 עכשיו שזה סיים להתקין אני עושה ריסטרט והמחשב עולה ושהוא מגייע לקטע של הטעינה של הוינדוס,נהפך למסך כחול. וזה קורה רק שהמחשב עם דריברים של ATI/OMEGA עם הדריברים שבאו עם הכרטיס הכל עובד טוב אבל ביצועים נמוכים. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
המשחק הוא: championship manager 97/98. המשחק יצא בשנת 97', והוא עובד על ממשק דוסי. (DOS) יש לי WIN 2000 SERVER. P 1.7 כרטיס מסך מפגר בקושי מזוהה של IBM, 32 MB. (6548 ) I שאני מנסה להריץ את המשחק הוא רושם לי כך: No VESA driver found. חיפשתי קצת לגבי הנושא באינטרנט ואפילו הורדתי איזה קובץ VESA מזדיין. אבל זה לא ממש עזר לי. אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר ויכול לעזור. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-