עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה... סתם היום ישבתי וישחקתי בCNC3 ופתאום המסך אומר שהוא לא מקבל אותות ונכבה.. ואני מנסה ללחוץ על הNUMLOCK אבל הנורית לא נכבת או נדלקת אז זה אומר שנתקע המחשב.. טוב עשיתי ריסט.. בכל זאת .. אפשר פעם ב להיתקע.. טוב אז המחשב נדלק הווינדוס עלה.. אני מנסה להיכנס לאיזה משחק.. בום.. שוב נתקע, טוב אז לא ידעתי מזה אז חיפשתי דריוורים חדשים שאולי זאת הבעיה. הורדתי תדריוור החדש של ATI לכרטיס מסך וקיוויתי שזה יעזור.. התקנתי הכל כמו שצריך וזה.. וגם זה לא עוזר. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס למשחק(משחק קל מאוד, וגם הפעלתי אותו על רמת הגרפיקה הכי נמוכה שיש..מחשבים ישנים מאוד מריצים אותו ככה בכיף) ואז הפעלתי וגם אז נתקע.. *ריסט*. אחרי זה שוב ניסיתי להיכנס, אפילו לא נכנסתי למשחק יענו אפילו לא …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה במחשב בתקופה האחרונה, בעת עליית ווינדוס 7 המחשב נכנס בדוס לCHKDSK בגלל איזושהי בעיה, מסיים את הבדיקה ומעלה את ווינדוס. עשה את זה בעבר בצירוף מסכים כחולים, פירמטתי עכשיו והתקנתי מחדש, עדיין עושה זאת... הדיסק - תקין זכרון - תקין מעבד AMD X3 4500 זכרון 4GB לוח אם asus m2a-vm hdmi וינדוס 7 64BIT אודה לעזרתכם! מצורף קובץ הלוג של הchkdsk האחרון: Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. One of your disks needs to be checked for consistency. You may cancel the disk check, but it is strongly recommended that you continue. Windows will now check the disk. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... 145664 file reco…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tvholic,

אהלן חבר'ה אחרי שלפני פחות משנה (אם אתם זוכרים) פירקתי את המחשב כמעט לגורמים , שמתי משחת קירור חדשה על המעבד וקצת שדרוגים הוא שוב עושה בעיות. לפני כמה זמן באמצע עבודה על המחשב הוא פתאום קופא. בלי שום הכנה מראש פתאום הכל נעצר, פשוט קופא. אי אפשר להפעיל את ה task manager כדי לבצע כיבוי, הפעלה מחדש או לסגור את התוכנות ברקע. כל פעם שהוא קופא ככה אני נאלץ ללחוץ על הריסטרט ולהדליק מחדש באופן לא מסודר כי שום דבר אחר לא מגיב\עוזר. כשהוא עולה מחדש יש שתי אופציות או שעולה לי מסך כחול שאומר שיש איזו בעיה בכונן ( (need to check drive for consistancy ומתחיל בדיקה אם אני לא לוחץ על כלום. אופציה שניההיא שהוא בכלל לא עולה ומשמיע ביפים לפני שהווינדוס עולה. עשיתי בדיקת דיסק ודיפרגמנט, הו…

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by eranmor,

בזמן האחרון אני מקבל את ההודעה הזאת יותר מדי פעמים בזמן שהמחשב משתגע לי... מה זה אומר ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by OREN_P,

אהלן חברים לעזרתכם אודה באמצע משחק קול אוף דיוטי המחשב פתאום קפא לי.. התמונה קפאה ושום דבר לא קרה מאז נסיתי אסקייפ וctrl alt delet ונדה.. כיביתי את המחשב דרך לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, הדלקתי שוב וחשכו עיניי.. פשוט כי המסך נשאר חשוך וכבוי. המחשב נדלק מנסה לאתחל את עצמו ונכבה, אחרי כמה שניות נדלק שוב ונכבה. ככה זה ממשיך מאז, נתתי לו את השקט שלו לכמה דק' ועדיין לא עזר, המסך נשאר כבוי כל הזמן.. קיצור באסה המפרט שלי זה i5 8 giga ram Geforce 660 מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Reich,

קודם כל תודה לאנשי האתר שעזרו לי בשאלות קודמות- כל החלקים הגיעו ויש לי מחשב חדש (גם) בזכותם! בעיה ממש רצינית היא הרעש שהמחשב מייצר- מחשב חדש וכל כך רועש! קניתי במיוחד מארז שאני יודעת שהוא שקט. והמעבד מהיר רק במעט מהמעבד שהיה לי במחשב קודם שלא ייצר בכלל כזאת כמות של רעש (היה לו מארז זהה). איך אני יכולה לבדוק כמה מאווררים פועלים בתוך המארז? אני משתמשת במחשב לאינטרנט ופוטושופ בעיקר, כך שאין לי בעיות של חימום וכאלה, אולי אני יכולה להפעיל רק את המאוורר של המעבד? תודה!

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  7. העכבר המובנה שמחשב הנייד שלי (compaq armada m700) הפסיק פתאום לעבוד. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני אוכל לתקן אותה? תודה מראש למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by yp3,

המחשב שלי היה מלא באבק אז הוצאתי את הצלעות קירור כדי לנקות את האבק. יחד עם הצלעות קירור יצא גם המעבד (הוא נדבק לצלעות עם המשחה הטרמית) למרות שהמנוף של התושבת היה במצב סגור. כאשר החזרתי את הכל המחשב נדלק לשניה ואז כבה, אני יודע שהבעיה היא המעבד כי כאשר אני מוציא את המעבד לגמרי המחשב לא כבה. יש לציין שהמעבד נראה בסדר גמור וכל הפינים שלו ישרים ובמקום. חשבתי שאולי כשהוצאתי את המעבד נכנס אבק לתוך התושבת ולכן המעבד לא נקלט טוב במחשב, אבל אין לי רעיון איך אפשר לנקות את התושבת, עם קומפרסור ניסיתי וזה לא עזר. אם יש למישהו רעיונות אשמח מאוד...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הבעייה היא לא עם המחשב שלי אלה עם מחשב של חבר. המפרט הוא: Gigabyte M55S S3 AM2 AMD Athlon 5000+ AM2 2 x 1gb KINGSTONE DDR2 667MHZ PALIT 7300GS 256MB HITACHI 160GB HDD Thermaltake 400W המחשב נידלק, עובר את החלון של טעינת מערכת ההפעלה, XP , ואז בימקום שיופיע מסך ה "Welcome" הוא מקבל BSOD והמחשב מאתחל את עצמו

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AciD,

שלום לכולם! הרגע סיימתי להרכיב מחשב והכל טוב ויפה אך ברגע שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה, לא משנה איזו אז אני לא יכול להתחיל אפילו בהליך ההתקנה! למשל בוינדוס XP כשאני עושה BOOT מהדיסק האורגינל(לא שזה משנה) זה מתחיל את השלב הראשון יענו LOADING FILES (מעלה את כל הדרייברים) שזה שלב שמבוצע עוד לפני ההתקנה ממש! זה מסיים את זה מאה אחוז ואח"כ בסוף רושם LOADING WINDOWS ואמור לפתוח את הסכם רישון התוכנה ולהתחיל בהתקנה ממש זה פותח מסך כחול ובו רשום WINDOWS HAS SHUT DOWN NOT PREVENT DAMAGE TO SYSTEM משהו שאומר שהוינדוס נאלץ להסגר בכדי למנוע נזק מהמערכת. אני מכיר חלונות מהסוג הזה אבל הם קופצים כשיש וינדוס מותקן ופה עוד אין אפילו כלום! וזה מקפיץ ת'חלון הכחול שאחריו אי אפשר לעשות כלום וצר…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Oranili,

אחד אמר פה שנתקע לו המעבד על המאורר חזק... אז הנה הפתרון תופסים את המאורר ומסובבים אותו לאט לאט עד שאתם מרגישים שהמעבד נפל לסוקט... חזרה ... עכשיו עשיתי את זה וזה פעל ! מסובבים אותו קצת ... לא בכח.. בהצלחה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  12. כשאני פותח את התמונות בווינדאוס, תמונות שהעלתי או שצילמתי בprtscn בעצם כל סוג של תמונות, זה פותח לי אותן בגודל חלון סטנדרטי ואני כל פעם צריך להגיד את החלון שיהיה על מסך מלא, יש אפשרות להגדיר את זה שהתמונה תפתח לי ישר על מסך מלא? תודה

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  13. מדובר במחשב נייד, מעפן אבל עדיין חשוב לי! עשיתי את הבלתי יאמן ופתחתי אותו... לגמרי... הוצאתי את הסוללה מלוח האם... וכלום! מה זה יכול להיות? מגיע למסך הזה... עם פס הסטאטוס של DELL, נתקע אחרי שמילא בערך רבע מהפס... בניגוד לתמונה,לא מגיע אפילו לאופציה של ללחוץ F2 לתפריט ה-BIOS. יש פתרון לכאלה דברים? או שהלוח אם (ואיתו המחשב) הלך קפוט? צריך תשובה דחוף! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ronzilca,

יש לי מסך דק מסוג LG, ביומיים האחרונים הוא התחיל לעשות דברים מוזרים.. האור שלו (הקטן הזה למטה) הבהב כל הזמן ואחרי כמה זמן הוא נדלק (המסך). היום קמתי והמסך לא נדלק בכלל.. זה לא קשור לכבלים כבר בדקתי. זה גם לא קשור למחשב, אך ורק למסך.. ייתכן שככה הוא נשרף בלי שום התראה ?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by משה יגר,

המחשב נפל על הרצפה והלך המסך. יש סיכוי לתקן אותו בעצמי? שווה ללכת למעבדה לתיקון? כמה זה יעלה? המחשב IBM כבר בן ארבע וחצי, אבל עבד יפה עד עכשיו. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by palsar401,

אני מדליק את המחשב, הכל עולה כרגיל עד לרגע שהדסקטופ אמור לעלות, נהיה מסך כחול (מצורף בתמונה) לדעתי הבעיה היא בכרטיס מסך כי ברגע שאני נכנס לSAFE MODE, הכל עולה כרגיל, ואז כשבדקתי דרך הSAFEMODE את מפרט המחשב, הכל הופיע ( 8 GB RAM, מעבד I5 3.2 GHZ), למעט הכרטיס מסך שלא הופיע והכל היה מסומן N/A, כאילו לא קולט אותו. כשפתחתי את מארז המחשב לבדוק מה הבעיה, המאוורר של הכרטיס מסך פעל. הכרטיס מסך שיש לי זה 460 GTX, נקנה לפני 5 שנים (יחסית ממזמן) המחשב לא עולה מלפני 3 ימים, הקטע עם המסך הכחול קרה לי מלא מאוד פעמים לאחר ששיחקתי בין שעה לשעתיים בBF4, וכשיצאתי מהמשחק היה מסך כחול והייתי חייב לעשות ריסטרט למחשב ואז זה הסתדר, רק שהפעם המחשב בכלל לא עולה. ראיתי במדריך באינטרנט …

17. Started by VL,

תראו...אני לוחץ על שיר למשל והמדיה פלייר נשאר לי כמו בתמונה =\ עכשיו תראו אפילו שאני לוחץ על "פועל כעת" הוא לא מראה לי את השיר - וגם לא משמיע. שהתחילה לי הבעיה היה לי WMP 9 ועכשיו התקנתי 10 ועדיין =\ ממה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by mattanh0,

זאת בעיה שהתחילה לפני כחודש, היתי רואה סרטים במחשב בוא נגיד שהמחשב היה פועל לפחות 3 שעות ברצף, ואז הוא היה מתחיל להוציא רעש מטריד , כאילו חלק בתוך המחשב לא יושב טוב והוא רוטט על המארז . אז כמו מטומטם דפקתי על המחשב כמה פעמים חזק ופתאום נהיה מסך כחול . כיביתי והדלקתי ואז הבעיה נהיתה קבועה. כל כמה שעות המחשב היה מתחיל להוציא רעש , לא היתי מתייחס בתקווה שזה יעבור... אבל אז המחשב היה קופא והיתי צריך לעשות ריסטרט. עד שאתמול זה קרה שוב, ומאז שאני מנסה להדליק את המחשב פשוט אין צפצופים . זורם רק חשמל אבל המסך לא נדלק. שום דבר לא קורה.מה שניסיתי לעשות זה להוציא תבטריה CMOS . הוצאתי את הזכרונות . ניסיתי לשחק קצת עם הלוח אם. אבל שום דבר לא עזר לי ...מה אתם ממליצים לעשות.? ??? ??? ??…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by EINAVGB,

במערכת XP PROFESIONAL הוא לפתע אינו מזהה את הצורב או את הCD ROM למרות שניסתי להכנס דרך המחשב שלי לתת לו לחפש חומרה חדשה הוא זיהה אותה אך אינו מוצא את הדריוור שלה ואז מסמן את החומרה עם סימן קריאה. דחוווווף. תודה רבה לנותנים יד או רגל בעיניין.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by Michael999,

אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התופעה לא מתרחשת בישומים כמו סרטים ואינטרנט. תודה.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by Milk-Inc,

יש לדוגמה את טוני הוק 3, אני לוחץ עליו הוא מראה מסך שחור לפני שהוא נכנס למשחק , ופתאום המסך נכבה (הנורה של המסך מהבהבת) ואי אפשר לעשות כלום , הכוונה שומעים את המוזיקה ברקע של המשחק אבל יש מסל שחור ואני מנסה ללחוץ על כל מיני מקשים ושום דבר לא עוזר וצריך לעשות ריסט תודה מראש על העזרה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הדלקתי את המחשב המחשב עלה לווינדוס הכל כגיל ואז בווינדוס והופיעה לי ההודאה הבאה.... http://img78.echo.cx/img78/5304/19bd.jpg ממה זה נובע? לא התקנתי שום דבר חדש על המחשב... המפרט בחתימה...

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  23. כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לאחר מסך הפתיחה למצב שהוא מבקש ממני ללחוץ F1 על מנת להמשיך ואז לאחר שהוא בדיקה ל HDD הוא מבקש שוב ללחוץ על כל מקש ורק אז המחשב מעלה את ה XP כל מחשב אחר שיש לי בבית עולה ומגיע לבד למסך של ה XP מה לעשות? האם צריך לשנות משהו ב SETUP או ב BIOS ? תודה שמוליק

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. Started by ZoreK_ZetiM,

יש לחבר שלי בעית ריסטארטים....המחשב עושה לו ריסטארט כל כמה דקות.... בדקנו עם SANDRA SIS SOFTWARE וזה מראה לנו שהמעבד (PENTUME 3000) הוא בטמפרטורה של 55 מעלות ושהלוח אם בטמפרטורה של 50 מעלות.......זה מראה גם סימן אזהרה ליד ואומר שזה מסוכן בלה בלה בלה.... יש במארז מאווררים שגורמים לסירקולציה של אוויר וגם ניקינו ת'מאווררים... השאלה שלי היא מה יכול לגרום ללוח אם להתחמם???(בדרך כלל זה המעבד מתחמם לא?) (הטמפרטורה של המעבד נורמלית לא?)

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  25. Started by gshhar,

התקנתי משחק בכונן אצלי ואז מחקתי אותו אבל למרות שאין בו כלום הוא מראה לי שיש 17 ג'יגה פנויים מתוך 19 ולמרות שוב שהוא ריק לגמרי ומחקתי את המשחק מההוספה הסרה. וכשאני עושה על הכונן קליק ימני ומנסה לפרמט אותו הוא נותן לי את ההודעה הבאה למרות שכבר ניסיתי כמה פעמים,עשיתי איתחולים וסגרתי את כל התוכנות. מה הבעיה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.