עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. פעם הייתה אפשרות בכל המסכים לשחק עם הרוחב והגובה של המסך בשביל לגרום לדסקטופ להימתח על כל המסך. אין לי את האפשרות הפיזית במסך , יש אופציה של תוכנת צד שלישי שתעשה את זה ?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. תודההה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  3. יש לי בעיה דיי חמורה המשחק Call of Duty קופא לאחר כמה דקות משחק, עד אתמול המשחק היה פועל מצוין בלי שום בעיות, אני בOC של 2500@3200 כבר עוד מעט כמה חודשים אז אני לא חושב שזו הבעיה משום שגם הטמפ' בסדר (42-45 מאמץ), עכשיו גם הורדתי תיזמונים אבל גם הם כבר הורדו דיי ממיזמן, לפני כמה ימים התקנתי את הSP2 וחשבתי שהיא זו שגרמה לבעיה אז מחקתי אותה ועדיין הבעיה חזרה על עצמה, עשיתי כמה לופים ב3dmark05 ולא הייתה שום בעיה אז מה עוד יכול ליגרום לבעיה לחזור על עצמה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by kdani,

מנורות חסכוניות פלואורסנטיות (20W-100W) וכו'.... מה קורה אם מחברים אותן למתג דימר ? יש לי מתג דימר ששולט על נורת ליבון רגילה, אני רוצה להחליף אותה בנורה חסכונית, אבל אין לי מושג איך זה מגיב לדימר....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Danny_Boy,

אני חושב שהבעיה בלוח אם... החלפתי ללוח הזה אחרי שנשרף לי הלוח הקודם (חיבור לא נכון של סטיק זכרון גרם לשריפתו וגם של סלוט זכרון בלוח אם הקודם ) בכל אופן, כשאני מעלה את המחשב, לאחר כמה זמן הוא נכבה מעצמו בצפצוף של סירנה. כך מתוארת הסירנה לפי A two-tone siren, generally caused by overheating or out of specification voltages :ABIT. יש לציין גם שניקיתי את המשחה התרמית מהמעבד, וכרגע אין משחה תרמית בכלל. אחד הדברים שבאו לתשומת לבי הוא הרעש שמפיק המאוורר שעל המעבד (Thermal Take 7 למעבדי AMD) שאינו משמיע רעש חזק כמו בלוח אם הקודם למרות שבדקתי את הווסת שלו והוא מכוון עד הסוף (בד"כ ממש שומעים אותו עובד, אבל עכשיו לא שומעים רעש שקרוב לזה). יכול להיות שהלוחות החדשים לא מסתדרים ע…

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by RayZ,

* התלבטתי איפה לפתוח את זה כי מצד אחד זה עונה נהדר להגדרה ולתיאור של הפורום, אבל מצד שני קשור גם לפורום אודיו. במידה וצריך להעביר, תעבירו. (אני גם לא יודע אם זו בעיה של חומרה או הגדרות, לכן זו התלבטות באמת.) יש לי בעיה שאני משער שמגיעה מכרטיס הקול. אני לא מצליח להקליט שום דבר. (אם זו הקלטה פנימית ממשחקים וכאלה, ואם זו הקלטה ממיקרופון- וניסיתי כמה מיקרופונים על המחשב הזה.) בדקתי חיבורים וכמה הגדרות בסיסיות (בבקרת העוצמה, הגדרות כרטיס הקול) ואני פשוט לא מצליח לסדר את זה. ואני צריך בדחיפות להקליט משהו בקרוב. רעיונות, מישהו?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by shlom_eminob,

שלום לכולם מאז שקניתי מחשב חדש כשאני מכבה את המחשב הנורות של עכבר(אופטי) והמקלדת דולקות גם כאשר המחשב מכובה. אני לא יודע בדיוק איפה יכול להיות הבעיה אבל אני משתמש עם אותו וינדוס גם במחשב הקודם וגם עם החדש ואני חושב שיש בעיה או בחומרה או איזה הגדרה בביוס . הנורות ממש מעצבנות בלילה דולקות בחושך תודה למי שמנסה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  8. הרמקולים הם creative inspire 2400 2.1 זה בסדר שהם ליד המארז? כי שמעתי שזה יכול לגרום לנזקים בהארד דיסק או שיש להם הגנה? הסאב כמובן מתחת לשולחן...

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by MODI,

יש לי לפטופ של דל דגם XPS 17. לפי המדריך שלהם לFACTORY RESET אני צריך להפעיל את המחשב מחדש וללחוץ על F8, להגיע לFIX COMPUTER ושם למצוא את dell factory image restore, אבל לא קיימת שם האפשרות הזאת. כשאני נכנס לניהול דיסקים אני מוצא מחיצה בגודל של 400MB ואין לי גישה אלייה (לכן לדעתי אמורה להיות האפשרות של פירמוט להגדרות מהמפעל) הדיסק היחידי שיש לי הוא של DRIVERS AND UTILITIES. עריכה: להורדת קובץ ISO של מערכת ההפעלה שלחו מייל ריק לכתובת ywplus@gmail.com

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. שלום לכול חברי הפורום בירצוני לשדרג מחשב ישן עם כונן קשיח 40 גיגה (IDE) ולהוסיף קונן נוסף של 60 גיגה . הבעיה היא שכונן זה היה עובד עם מערכת הפעלה של לינוקס ומתי שאני מחבר אותו המחשב לא מזה אותו בביוס ולא נותן למחשב להפעיל את וינדוס xp אני משאר שאני צריך לפרמט אותו מחדש כך שוינדוס יזהה אותו השאלה שלי איך עושים את זה בתודה מראש לכל המשיבים.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by Achiron,

המחשב נהיה איטי, המחשב נתקע ואז יש BSOD. לפעמים אחרכך יש בוט של 10 דקות או אין בוט בכלל (אומר לי משהו של DISK BOOT FAILURE), בכל מקרה, אתמול בדקתי והיה לי רק 500 מגה פנוי בC. בדקתי בתוכנה שמראה לי את זה וויזואלית ומה ראיתי? הקובץ ההכי גדול על הכונן הוא הלוג של דוקטור וואטסון. 2 פאקינג ג'יגה. קובץ טקסט. אז לא רק שאני לא יודע לפענח מה אומר הלוג, אני גם לא יכול לפתוח אותו בשום תוכנה שיש לי על המחשב. אני הזזתי אותו לכונן אחר, אבל, מה לעשות? יש לי הרגשה שהלוג המפלצתי קשור לBSODים, אבל לא יודע איך לבדוק את זה. קשה לי להאמין גם שהבעיה קשורה לחומרה, כי בדרך כלל עד כמה שאני יודע זה אמור להיות קשור לזיכרון ויש לי רק סטיק אחד ולא נגעתי בו מעולם. אבל אני אבדוק אחרכך בMEMTEST.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by GaTor120,

אין לי מושג מה קרה יום בהיר אחד המחשב לא מזהה את ההרדיסק,זה ההארדיסק היחיד במחשב, ניסתי לעשות ריפר אבל בשלב שלפני הריפר זה אומר שאין הארדיסק,ניסתי לשים הארדיסק חדש מהניילון וזה גם אותו דבר,בדקתי בביוס וה SATA על ENABLE,מה עוד יכול להיות שלא בדקתי? הלוח של P5RD1-VM ASUS תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by rubiliani,

היי, יש לי לוח אם Asus Striker i680 עד עכשיו היה לי 2 ג'יגה RAM של G.SKILL (בסלוטים של 1) קניתי עוד זוג של GEIL. חיברתי אותם אבל המחשב נתקע בעלייה הראשונית (מסך הלוגו של הלוח אם) וגם אי אפשר להכנס לביוס.. התחלתי להצליב כרטיסים וכו' זה לא עבד. (בדקתי בוודאות שכל הסלוטים תקינים וגם כל הכרטיסים תקינים) אבל המחשב לא עולה. הצלחתי להעלות אותו רק עם 3 ג'יגה.. לפי הפרטים של הלוח אם הוא תומך ב4 ג'יגה ומעלה. כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו מכיר את התופעה? הכרטיסים הם של 800MHZ. אשמח אם תעזרו לי. אני אובד עצות. תודה תותחים!.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by mc_elad,

לוקח לי שעה להעביר מדיסק להר-דיסק.... הבעייה היא במערכת הפעלה או הכונן אצמו?? (המארכת היא ויסטה הום פרימיום 64 + SP1) בבקשה עזרה..

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by DEMON HUNTER,

i just installed xp pro and i need this druver very fest please help me and i dont habe hebrew in my os what to do ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ofeky1,

אני משחק ב CSS המיקרופון לא פועל לי חיברתי אותו נכון ללוח ושהוא שאל אותי מה חיברתי סימנתי את אפשרות "מיקרופון נכנס" ואני לא יודע כל מה לעשות מדוב בלוח של גיגבייט P35-DS3L אני לא יוד אם זה קשור אבל זה נראה לי קשור לבעיה: תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by adiperets-xsen,

מופיע מסך שחור ולא עולה כלום..... מה הבעיה..

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by hard_comp,

ניסיתי להתקין את המשחק Return to Castle Wolfenstein אך בהפעלה הוא מודיע לי את הודעת השגיאה הבאה: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem אני מתאר לעצמי שזו בעיה קלה ורק צריך להתקין משהו אגב, אני משתמש ב GeForce 2 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Shaldagon,

שלום לכולם. יש לי בעיה די רצינית עם המחשב, שאני מעלה אותו הוא עולה והכל ואחרי הטעינה של ווינדוס אמור לבוא מסך ה-Welcome אבל זה לא קורה, מופיע סמן העכבר על רקע שחור. ב-SAFE MODE עובד בסדר, אבל ב-SAFE MODE WITH NETWORKING אותו סיפור. ניסיתי לשנות כרטיס מסך - לא עוזר, ניסיתי להזיז את הזכרון שלי (ג'יגה) סלוט - לא עוזר. אמרתי אולי קשור משהו במערכת..? פירמטתי, הפירמוט עצמו בסדר, בהתקנת הווינדוס והקופיגורציה יש קטע של InSTALLING DEVICES ומס' הדקות מעליו, הוא עומד על 34 דקות כבר הרבהההה מאוד זמן. יש לציין שאתמול היו 2 קפיצות במתח בכל הבית, נכבה ונדלק המחשב כמובן פעמיים אבל המשיך לתפקד כרגיל, היום בבוקר שבאתי להדליק את המסך הוא נדלק והמחשב עבד בסדר אבל עם קפיצות/פלאשים במסך, כאילו…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  20. שלום, יש לי במחשב שלי הפרטי בעיה, כל פעם שאני מתקין תוכנה או משחק במחשב ואחרי זה שאני איתחול למחשב הוא מסרב לעלות, הוא מתחיל להריץ איזה 10-15 שניות ואפילו פחות והוא ישר מתכבה, אני תמיד מחכה איזה רבע שעה - עשרים דקות ואז מפעיל אותו רגיל, אני בודק גם אם הוא מתחמם דרך תוכנה האוורסט אבל שם הוא מראה שהוא בסדר, איך אני יכול לעלות על הבעיה ? אם אני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש אולי הבעיה תיפתר?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by RONEN1N,

הביוס שלי עולה לאט (post) אני חושב שזה בגלל שהוצאתי הארד דיסק אחד (היו לי 3 עכשיו יש לי 2) וזה מה שהוא מראה לי בביוס (תמונה מגוגל) Initializing USB Controllers http://blog-imgs-19.fc2.com/g/o/m/gomacat/e8400-SET00005s.jpg חיפשתי בגוגל את הבעיה ומצאתי איזה אשכול בפורום שפתר את הבעיה אבל לא הבנתי ממש את הפיתרון (ואני חושב שאסור להביא לפה פורומים אחרים) אז הבאתי ציטוט ציטוט: ------------------------------------------------------------------ Quote: Originally Posted by MikeMartial I do have two SATA hard drives, and at one point in time I had the "USB MASS Storage Device" icon in my lower right taskbar---someone had mentioned to me that "that was normal for that to pop up…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by hananmori12,

שלום, לא יודע אם זה המקום אבל אשאל, איך אני מתחבר עם משתמש נוסף לאותו מחשב? אני זוכר שראיתי שאפשר לעשות RDP לשם מחשב שאני עליו ואז להקיש את המשתמש ולהתחבר בלי להתנתק מהמשתמש המקומי, מישהו יודע להגיד לי איך עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yuvalkosh,

אני פוחד שאולי דפקתי את הדיסק הקשיח התחילו לי בעיות עם הווינדוז אז חשבתי להתקין ווינדוז מחדש, אבל על הווינדוז הקיים, כלומר בלי פרמוט ולא יודע מה קרה שם, ההתקנות נתקעו או משהו וכבר לא יכלתי לחזור לווינדוז החדש אני חושב שעכשיו האופציה היחידה שלי היא לפרמט אבל יש המון דברים חשובים על הדיסק הקשיח הזה (בעיקר תמונות משפחתיות לאורך שנים), אז חיברתי אותו למחשב אחר כדי להעתיק. אבל כשאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעת שגיאה: the disk is corrupted and unreadble האם יש תוכנה שמאפשרת חילוץ מידע מדיסקים כאלה? ואם לא, האם יש מקום באזור ת"א שלא גובה הון על הצלת מידע?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by leech,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי blue screen , הלכתי לתוכנה של ניתוח קבצי minidump וגיליתי שהבעיה היא בקובץ ipnat.sys הלכתי ל google לראות אם אני אוכל למצוא מידע על הקובץ אבל לא מצאתי משהו רלוונטי שיכול לעזור לי עם הבעיה שלי. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי מה הבעיה עם הקובץ.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by michael1232,

בוקר טוב. בעת הפעלת המחשב הוא נדלק נכבה לשנייה ואז משמיע צפצוף שהכול תקין ואז מעלה את המסך ואת הביוס. בזמן האחרון יש לי בעיה שלאחר הדלקה הוא נכבה אבל במקום להתעורר אחרי שניה הוא פשוט נתקע אין צליל והמנורה מחווה שמחשב חושב. כיבוי מלא וניסיון שני או שלישי לפעמים מצליחים להפעיל את המחשב. מפרט המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2733 MHz (8 x 342) Motherboard Name Abit IP35-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 DIMM1: Transcend JM800QLU-2G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type Award (07/19/07) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (10…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.