עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי.כבר שבועיים שהבעיה לא נפתרת.התקנתי אינספור חבילות מקודדים מהטובות והמומלצות שיש אך לשווא.שום תוכנה חיצונית גם לא מנגנת קבצי וידאו בטענה שאין מקודדים :kopfpatsch: מה עושים?!! אני מתחרפן כבר :pissed:

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  2. היי, קניתי אתמול כונן SSD - הגעתי הביתה בהתלהבות רבה - חשבתי לעצמי לשים וינדוס על DOK כדי להתקין על הכונן החדש אז עוד לפני שחיברתי אותו באתי להדליק את המחשב - ובום! נפל החשמל. ניסיתי כבל אחר, ניסיתי שקע אחר - הכל מקצר. המחשב עבד יופי עד מוצ״ש - כיביתי אותו עד אתמול שחזרתי הביתה. איך אני יכול לבדוק איפה הבעיה? אם זה הספק, לוח האם, משהו אחר.... יש משהו פשוט כדי לבדוק או שמומלץ לקחת למעבדה ? (אני מפחד שאם אנתק יותר מידי כבלים - לא אזכור איפה לחבר ) תודה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 7.7k צפיות
  3. כאשר אני מחבר את המחשב שלי לרשת (ראוטר) לאחר שאני מפעיל את המחשב ומכבה אותו שוב זה מקצר את כל הרשת ואין אינטרנט !!! בכל מקום בדקתי ב3 דירות שונות !!! המחשב בתיקון יש לכם מושג למה ? הכרטיס רשת בא מובנה בלוח אם , הלוח אם שלי הוא : Gigabyte Z77M-D3H s1155 משהו תעלומהההה אני לא מבין , למישהו יש רעיון ? נ.ב (Windows 8 64 Bit)

4. Started by dog,

המחשב מקפיץ לי פיוזים בבית ועושה ריסטרטים. התחיל לפני מספר חודשים בהודעות של וינדואס על בעיה בכונן הקשיח. עשיתי איזה תיקון על ידי וינדואס , ההודעה אמנם פסקה אבל המחשב המשיך לעשות פה ושם ריסטרט עצמי. היום זה התחיל להקפיץ לי את הפיוז בלוח החשמל הראשי.(בדקתי בשקעים שונים, ניטרלתי מכשירים אחרים וזה כנראה בא מהמחשב). הציעו לי לבדוק ראשית את המאוורר של ספק הכוח, בדקתי והוא עובד. הטמפרטורות של כל הרכיבים בתחום הסביר ומטה (בודק עם cpuid monitor). התחלתי לעשות במקביל בדיקה של הכונן הקשיח על ידי- seagate tools . הבדיקה הקצרה הראתה שהוא בסדר, כרגע בשלבים הסופיים של הרצת הבדיקה הארוכה יותר. החלפתי גם את כבל כניסת המתח. כרגע זה עדיין עובד בלי להקפיץ אבל קשה לי להאמין שזה רק בגלל הכבל.…

• 12 תגובות
    • 7.3k צפיות
  5. Started by Danman,

(פרטי המחשב במפרט) בזמן האחרון לוקח למחשב הרבה זמן להעלות את הווינדוס, ובמשחקים יש תקיעות קטנות וירידות חדות בFPS. שמתי גם לב שגם כשאין לי אף תוכנה שפועלת ברקע יש לי ניצול גבוה של זכרון ומעבד ב task manager. הרצתי בדיקה ב NAV2004 והוא לא מצא וירוסים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. היי, יש לי את המחשב הזה כבר שנה וחצי שנתיים - פתאום אפילו משחקים פשוטים שתמיד עבדו חלק על הגאפיקה הכי גבוהה מקרטעים לי גם על הגראפיקה ההכי נמוכה. שינויים שהיו לאחרונה : החיבור HDMI מהמחשב למסך נהרס אז חיברתי כבל של פעם עם הברגים שמחברים למסך ונראה שמאז זה קרה. עדכנתי כרטיס מסך ולא עזר וגם עשיתי סריקה מהירה בתוכנת speed fan ויצא תקין. למישהוא יש מושג מה המקור ומה הפתרון אני מצטער על המפרט הארוך פשוט אני גרוע במחשבים אז העתקתי הכל. מפרט : SiSoftware Sandra ID Host Name : DESKTOP-BCS7QQC Workgroup : WORKGROUP Computer Model : GigaByte H310M S2H Default string Serial Number : Default******* Chassis : Default string Desktop …

7. Started by MIKIBHS,

אני מקווה שאני באגף הנכון של הפורומים. יש לי מחשב שהבן שלי הריץ בו את שני המשחקים הראשונים של Assassin's Creed לאחרונה רכש את Assassin's Creed Brotherhood וגם הוא עבד טוב על המחשב. לפני כשבועיים הייתה אצלי הפסקת חשמל בבית שחזרה על עצמה מס' פעמים וגרמה לכיבוי המחשב ואפילו לאי אפשרות להעלות את המחשב לפעולה. ניתקתי את הסוללה על לוח ה M שלמעשה איפס את ההגדרות של המחשב והכל חזר לעבוד רגיל מלבד המשחק Assassin's Creed Brotherhood . פשוט הוא מקרטע , משמע לא סוחב. בתכלס אני לא זוכר שלפני הבעייה שיניתי הגדרות במחשב (אני מגדיר עצמי כלא מבין בתחום) כך שאני מנסה להבין היכן יכולה להיות הבעייה, אך ללא הצלחה. (הערכתי שזה קשור איך שהוא ל כרטיס מסך- התקנתי אותו מחדש, שדרגתי דרייבר אך ללא ה…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by SomeoneUknow,

בזמן האחרון, אני צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב כל כמה שעות כי משום מה, שעה-שעתיים אחרי שעושים לו RESTART הוא מתחיל לקרטע ולהתקע, והתמונה במסך נתקעת וגם יש רעש של קרטוע מהרמקולים. יש איזה דרך לתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by Vaknir,

המחשב היה דולק כמו תמיד. במהלך הלילה הייתה הפסקת חשמל כשהדלקתי את המחשב היה רעש מוזר כנראה של המאורר עד שעלה הווינדוס, שכעלה הווינדוס הרעש נעלם. לאחר מכן הכרטיס רשת שעל הלוח היה ללא דריוורים היה צורך להתקין אותם מחדש. ובנוסף לכל זה בעיה שנשארה זה שהמחשב מדי פעם מקרטע. המחשב חדש! פחות מחודש ועדין עם אחריות, יכול להיות שנשרף משהו?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by tigery,

מעבד e6300 זכרון 2g מערכת הפעלה vista נגן סרטים קויק טיימ 7. הכל חוקי לחלוטין הורדתי את הנגן מאתר של האפל שאני מנגן את הסרט הסרט מקרטע ולא רואים כמו שצריך.

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  11. המחשב מקרטע לי, לפעמים כאילו המוזיקה נתקעת לכמה שניות וכו'. ובמשחקים כמו gta או warcraft3 המשחקים נתקעים כזה וממשיכים אחרי כמה שניות או שאם מזיזים את העכבר בשביל לזוז במפה הוא קופץ ישר לצד שני .. וזה דיי מציק..

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. למשל pes 12 שהדרישות שלו הן: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor 1GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card) RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better) המפרט שלי: מארז: raidmax tornado ספק כוח:a.pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכר…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  13. הבעיה התחילה לפני יומיים-שלושה. כשאני עובד על המחשב ומשחק הכל עובד חלק אבל ברגע שמופעלים סרטונים (מהמחשב, מיוטיוב ובמשחקים) הוא מקרטע אחרי דקה-שתיים. הסאונד ממשיך כרגיל בלי שום בעיה. בדקתי קודם כל בעזרת התוכנה GPU-Z לראות אם הבעיה בכרטיס מסך ושמתי לב שהGPU LOAD קופץ ל100 ומאז הכל מתחיל לקרטע. בדקתי עם FRAPS את הFPS במהלך הסרטוני מעבר של STARCRAFT 2 וגם שם אחרי דקה הFPS יורד ל4-5 (בגיימפליי אין שום שינוי, לא משנה כמה המסך עמוס באפקטים). לבסוף השתמשתי בתוכנה FURMARK ושם רק אחרי 3 דקות הFPS ירד ל4-5. הכרטיס מסך שלי הוא 970GTX. זו תקלה בכרטיס מסך עצמו? במאווררים? אולי בספק?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Kurt,

אני מתעסק ב-PDF גדולים (מעל 1500 עמוד) מלאים במודלים וגרפים באיכות גבוהה. כל פעם שאני מגיע לעמוד בטקסט שבו יש מודל עם רמת פירוט גבוהה, התוכנה מתחילה לזחול כל הפעולות על אותו עמוד (גלילה, סימון טקסט וכו') מגיעות בדיליי של כמה שניות, נראה שהמחשב ממש משרטט כל פעם מחדש את המודל במיקום החדש שאליו גללתי. רק כשאני עובר לעמוד פחות עמוס, הכל חוזר לקדמותו וגם אז האיטיות ניכרת כל עוד המסמך הנתון פתוח. לא חשבתי שמעבד Phenom X6 וכרטיס GTX570 יריצו משחקים על המקסימום אבל יגמגמו בהצגת מודלים תלת מימדים בקובץ PDF אולי הבעיה היא אחרת?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by zgd,

בPLANETSIDE המחשב מקרטע fps של 16 ו10. ובקרבות אפילו 2 ו1. בכל מקרה המפרט שלי... p4 1.8A P4B266-C ASUS RADEON 9700 PRO BY SAPPHIRE ddr 256 mb pc2100 אלה כל הפרטים הנחוצים... הדרייברים הכי חדשים מותקנים... למה זה עובד כזה גרוע? :-\

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by DISSOHEAD,

שלום, בחצי שנה האחרונה המחשב שלי התחיל לעבוד מאוד לאט. למשל כאשר אני מקליד לוקח זמן עד שהאות מופיעה על המסך, או כאשר אני מפעיל קבצי וידיאו או אודיו הסרטון\שיר מקרטע בצורה בלתי נסבלת יש לציין שזה לא קורה כל הזמן. למשל עכשיו לאחר שאתחלתי את המחשב הוא רץ יחסית בסדר, ללא הרבה לאגים אך ככל שהוא פועל יותר זמן כך הבעיות הופכות ליותר תכופות עד שלאחר יום-יומיים שהוא פועל רצוף זה כבר בלתי אפשרי לעשות כלום כי הוא פשוט נתקע כל שנייה. המחשב יחסית ישן (אני חושב שרכשתי אותו לפני 5-6 שנים בערך) אך אני מטפל בו באופן די קבוע ומעדכן את החומרה לפני חודשיים החלפתי את הכרטיס מסך (הפעם השנייה מאז שרכשתי את המחשב), כל הכוננים הקשיחים נקנו בשנה האחרונה ובנוסף החלפתי את כל ששת המאווררים של המארז (…

17. זה מאט את העכבר, עושה קולות רובוטים במוזיקה, ומקרטע בסטרימינג. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by Yarden,

יש לי בעיה.. כל כמה שניות המחשב מקרטע ועובד איטי ואז חוזר לפעול נורמאלי ועוד פעם.. זה קורה גם שאני גולש וגם שאני במשחקים, לא משנה איזה, זה התחיל לפני יומיים..

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by Mazumotte,

טוב זה התחיל לפני משהו כמו שלוש חודשים. סרקתי את הכונן(וירוסים SPYWARE וטרויאנים), לא מצאתי כלום( משתמש בZone alarm security suit) עשיתי איחוי, לא עזר. מחקתי את כל השטויות שמצאתי וזה לא עזר, פירמטתי פעמיים, כל פעם המחשב חזר לקרטע תוך שבוע ככה. אני לא מתכוון לקרטוע במשחקים, משחקים דווקא עובדים מעולה על הגדרות קרובות למקס, יישומי מערכת לא עובדים-לוקח לדפדפן שנה וחצי לעלות, אם אני אומר לו להוריד דרך פלאשגט, לוקח לו שנה להעלות את פלאשגט אם אני פותח תקייה קצת אחרי שביקשתי לפתוח תוכנה אחרת(כמובן שגם לאותה תוכנה לוקח שנתיםם לעלות) , המחשב נתקע. אני יודע שזה לא אמור להיות ככה עם המחשב הזה כי חומרה ישנה יותר עובדת יותר טוב כשאני מנסה את אותם דברים בדיוק. אני די נואש. תעזרו לי בבקש…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by lalush33,

הכל..שמות של תיקיוות כמו מין שפה מוזרה כזאת משו יכול לעזור??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם בדיוק לפני שעה וחצי פירמטתי את המחשב של לווינדוס XP PRO התקנתי את הדרייבר של NVIDIA את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי חיצוני (TP-LINK) ודרייבר סאונד, הדרייבר סאונד עשה ריסטרט למחשב ובאמצע שהוא הדליק אותו אני כיביתי את המחשב (בלי שום סיבה כמו דפוק!) דרך הכפתור , כדי לנקות את המחשב בתוך המארז (פיזית)... אחרי שניקיתי את האבק שוב הדלקתי את המחשב ואני רואה את ההודעה הזאת:

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  22. כאשר המחשב מריץ מספר דברים ביחד פתאום הוא נתקע עולה מסך כחול והוא עושה ריסטרט ושעה לוקח לו לעלות אחר כך. המחשב פחות משנה...

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  23. Started by shai465,

המחשב בזמן האחרון מראה לי הרבה מסכים כחולים. כמה תמונות שצילמתי. כדי לראות את התמונות להעתיק ולמחוק את הרווח בין הS ל I 1.http://www.s iz.co.il/my/kvwdt2iziy5n.jpg 2.http://www.s iz.co.il/my/zhjdjhyowvzn.jpg 3. http://www.s iz.co.il/my/nxyitmyz234g.jpg 4. [http://www.s iz.co.il/my/zznljodfijid.jpg 5. http://www.s iz.co.il/my/mmfynhqmyzti.jpg 6. http://www.s iz.co.il/my/w5ytifhontmh.jpg זה התמונות של המסכים הכחולים. הורדתי תוכנה בשם BlueScreenView והפעלתי אותה והיא נתנה לי את זה (סימנתי מה שחשוב לי שתראו. http://www.s iz.co.il/my/wmqlwtynmzlz.png תודה לכל העוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by CkerCky,

לאחר שהוינדוס לא עלה לי והראה לי מסכים כחולים, מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועכשיו כבר שאני מדליק את המחשב אני רואה כל מיני פסים מוזרים כאלה: http://dl.dropbox.com/u/3339199/shithappens.jpg אני דיי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך ולא במסך עצמו כי כשאני משנה רזולוציה ואיכות צבע מ32 ל-16 אני רואה פחות פסים, והם בצבע כחול. כרגע אני מוריד את הדרייבר הכי חדש של הכרטיס מסך שלי (8800GTS) אבל אני לא בטוח שזה יפתור את הבעיה. תודה רבה על תשומת הלב!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אז ככה יש לי מעבד Dual Core Processor E2160 1.80 Ghz המחשב עובד עם המעבד כמה חודשים, ראיתי במנהל המשימות שהוא מראה לי שני גרפים של המעבד הכול היה טוב ויפה. פירמטתי את המחשב ומאז הוא מראה במנהל המשימותי כאילו יש לי מעבד אחד ?! (גרף אחד) כמו כן ראיתי במאפייני המחשב שלי שהשם של המעבד הוא רק CPU 1.80Ghz @ 2160 ( בלי ה Dual Core) אז אחד למה זה, שתיים האם זה אומר שהמחשב באמת עובד עם ליבה אחת ? ושלישי מה אפשר לעשות ? תודה לכול העוזרים.

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.