תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח אם אותו רכשתי לפני כשנתיים וחצי של פוקסרון פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה. השגתי כרטיס מסך nvidia 5200 הכנסתי אותו לסלוט שלו הדלקתי את המחשב ואז הוא נותן מספר ציפצופים מהירים וזהו לא עולה כלום! רק המאוורים פועלים. לא הבנתי בדיוק מה קורה? הכרטיס לא מתאים או שאולי זה בגלל הכרטיס מסך המובנה ? (שנכון לעכשיו אני צריך להשתמש בו בעל כורחי). הבנתי שצריך להגדיר משהו אפשר לעבור שלב שלב ? לעזרתכם!! תודה ** אני חייב לציין שהייתי בחברת מחשבים אחת שהכניסה לי nividia 5700 וזה עבד , אין לי מושג איך הם עשו את זה , בכל מקרה לא קניתי מהם כי המחיר שהם רוצים עבורו לא משתלם לי בכלל.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המחשב התחיל לצפצף באמצע סרט פתאום ואחריי כמה זמן עוד פעם (כל הזמן המחשב היה דלוק והוא עבד כרגיל) ועכשיו חבר שלי כיבה אותו (מחשב שלו) והוא מפחד להדליק אותו כי אולי משהו נדפק.. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה צצה לי בעיה, כעבור רבע שעה שהדלקתי את המחשב מתחיל ציפצוף שלא מפסיק,אני חושב שהוא בא מהספק. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ? תודה, עומרי.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הרמקול הפנימי עושה קולות של אזעקה כל הזמן ואחת לכמה זמה המחשב עושה ריסט באופן פיתאומי תעזורו לי בבקשה ! מה הבעיה ?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי אותו מחשב כבר הרבה זמן תמיד הוא היה לי טוב לא עשה לי בעיות עד החודש האחרון שאני מעלה את המחשב הוא מצפצף לי פעם אחת ועולה לי מסך שחור אני מוציא את התקע מהחשמל ומכניס בחזרה והוא עולה לי כרגיל בדקתי את הזיכרונות חיברתי מחדש הכל מחובר מצוין לעיתים רחוקות גם המחשב נתקע לי סרקתי וירוסים הכל ועדין זה ככה עזרה בבקשה? מפרט : לוח אם : gigabayte technology מאבד : intel cure i5 750 כרטיס מסך : gefroce 570 X אני מדגיש המחשב שנה עבד לי מצוין ועדין חוץ מהתקלה הזאת תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
במשך זמן ממושך המחשב היה נכבה פתאום או מפעיל מחדש בעת השימוש בו. לפני כמה ימים המסך פשוט נכבה ומאז אפשר רק להדליק את המחשב ואין תמונה במסך ובנוסף יש צפצוף מתמשך בעת שהוא דולק. עכשיו מה שאני שואל מה אפשר לעשות? להערכתי הבעיה בספק הכוח או בלוח אם שגרמה להריסת כרטיס המסך. חשבתי ללכת למקום שיבדקו לי מה זה ולהעריך כמה יעלה התיקון (באותו מקום עולה 50 לבדיקה או בדיקה חינם+תיקון) אבל אני לא רוצה שיעבדו עלי במחיר מה גם שהמחשב לא הכי חדש. כל הצעה תעזור, לא משנה מה תעזור. תודה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה התחיל ככה: אתמול ניסיתי לפרמט וינדוס על מחשב ישן, ובאמצא ההתקנה המחשב נכבה. כשניסיתי להדליק אותו מחדש, המחשב ציפצף ציפצוף מוזר כזה ולא עלה. היום קיבלתי מחשב ישן בלי דיסק קשיח, העברתי את הדיסק הקשיח של המחשב הקודם, והיתה אותה בעיה, המחשב ציפצף ולא עלה. הייתי בטוח שזה בעיה בכונן הקשיח, עד שחיברתי כונן חדש לגמרי שנקנה לפני יומיים, וזה גם ציפצף ככה. אז מה הבעיה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים תוך כדי שהייתי במחשב הוא נתקע לי לא יחסתי לזה חשיבות ופשוט כיביתי אותו ביום שלאחר מכן ניצלתי את ההזדמנות על מנת לנקות אותו מאבק מאז יש לי 2 בעיות מוזרות 1) כשאני מדליק את המחשב הוא משמיע צפצוף בודד והמסך נשאר שחור 2) לפעמים אחרי שאני משחק קצת עם הרכיבים בפנים המסך כן נדלק הWIN עולה עד למצב שכתוב ברוך הבא ואז המסך כבה לעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב במצב SAFE MODE גם כאשר ה WIN עולה המסך עובד כרגיל יש לי לוח אם gigabyte ep43-ud3l מערכת הפעלה WIN 7 על פי בדיקה בחוברת של הלוח אם צפצוף ארוך מתמשך מצביע על על כרטיס גרפי שהוכנס שלא כראוי וצפצוף קצר מתמשך מצביע על power error אני לא כל כך יודע מה ההגדרה שלהם לארוך וקצר אבל אני חושד בארוך תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי מחשב Pentium 4 לוח אם של ג'יגהבייט ופתאום הוא התחיל לצפצף לי צפצופים מקוטעים כל איזה חצי דקה. הוצאתי וניקיתי את הכרטיס מסך ואת הזיכרונות וזה לא עזר החלפתי את הזכרון ואת הכרטיס מסך וזה גם לא עזר מה אני עושה? נ.ב אין לי שום כרטיס אחר שיכול לגרום לבעיות...
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי המחשב שלי ישן P4 3GHZ המחשב החל לצפצף כשמדליקים אותו ואינו מראה תמונה על המסך כאשר אני מוציא את הזכרונות הוא נדלק אך לא מצפצף וכמובן לא רואים תמונה האם הזכרונות תקולים או שזה יכול להיות חלק אחר?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
המחשב מצפצף סיפצופים ארוכים ולא נגמרים, וכלום לא עולה, כולל הלוח אם. מה הבעיה? איך אני יכול לסדר אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בזיכרונות של המחשב לפני חודשים בערך קניתי עוד זוג זיכרונות למחשב שכל אחד מהם 4 גיגה (סה"כ 8 גיגה), היה לי במחשב 4 גיגה (2 סטיקים של 2 גיגה) הבעיה היא כשאני מחבר את הזיכרונות הישנים לבד או החדשים לבד או אחד חדש ואחד ישן בהצלבה הם עובדים לי והכל בסדר, אבל שאני רוצה לחבר את כולם יחד (סה"כ 12 גיגה) אז המחשב מצפצף ולא עולה (המחשב מצפצף פעם 1 הרוך ו 3 קצרים). מבדיקה שערכתי יש לי BIOS של AWARD והצפצופים אומרים שהכרטיס ה RAM אינו נימצא למרות שהוא כן וששמתי אותם כמו שצריך. את הביוס עדכנתי לגירסה האחרונה שיצא לו. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-MA770T-UD3P והמעבד AMD phenom II x4 925 הזיכרונות הם מדגם DDR3 1333 דגם הזיכרונות החדשים הם: F3-10666CL9-4GBNT ודגם הזיכר…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים, אחר כמה זמן, המחשב מתחיל לצפצף כתוצאה מהתחממות. לדוגמא, כשאני ב- Need For Speed Underground 2, המחשב מגיע ל-75 מעלות... וכשאני בווינדוס ולא משחק במשחקים המחשב מגיע לטמפרטורה 55 משהו כזה (לפעמים יותר ולפעמים פחות)... המערכת שלי היא: מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 Winchester לוח-אם: Abit AN8 nForce4 כרטיס מסך: Gainward Geforce 6600GT 256MB Ultra/1980 PCI-E זכרון: Kingston 1GB (512x2) DDR 400Mhz CL3 דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM SATA עד איזה טמפרטורה צריך המחשב להגיע כשאני במשחקים כמו NFS Underground 2? ועד איזה טמפרטורה כשאני בווינדוס? נכנסתי ל- Abit EQ (תוכנה שבאה עם מעבדי Abit) ושם ראיתי שהמאווררים SYS ו- AUX 1 מסומנים באדום, אז אני לא…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים !!! היה לי כרטיס מסך 6200 והוא נישרף. החלפתי לכרטיס מסך 7600GS. מאז, המשחקים נראים הרבה יותר טוב אבל יש בעיה אחרת, אחרי חצי שעה של משחק המחשב מתחיל לצפצף ברמקול של הPC SPEAKER ציפצו כמו של אמבולנס. כשאני סוגר את המשחק וחוזר לשולחן עבודה של הווינדוס הציפצוף מייד מפסיק. בדקתי טמפרטורות ואת המאוורר של הכרטיס מסך נראה שהכל תקין מבחינת התחממות הכרטיס. ניסיתי להחליף את הסלוטים של הכרטיסי זיכרון הבעיה חלפה וחזרה אחרי יומיים. בחנות אמרו לי שהכרטיס הזה לוקח יותר חשמל מהכרטיס הקודם ולכן אם אני אחליף ספק כוח אז תיפתר הבעיה. יש לי ספק כוח של אנרמקס 350W. ודרך אגב מהכרטיס יוצאות שתי יציאות של חיבורי חשמל מולקס אם אני מחבר לשניהם חשמל אז המחשב לא רוצה בכלל לעלות, אם אני מחבר…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, כשמדליקים את המחשב הוא מצפצף ללא הפסקה ולא רואים דבר על המסך ולא ניתן לכבותו אלא ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי (או ניתוק המחשב מהחשמל). אציין שהבעיה הנ"ל התרחשה מספר פעמים לאחרונה, אלא שניתוק המחשב מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש פתרו את הבעיה (ועכשיו לא). בנוסף לאחרונה מספר פעמים המחשב ביצע כיבויים פתאומיים (ללא restart) אבל נדלק באופן תקין לאחמ"כ . המחשב אצל אחותי כך שאין לי כרגע את המפרט, אבל המחשב לפחות בן 5 שנים. הכרטיס מסך מובנה. מחר כנראה איהיה אצל אחותי, מה עלי לבדוק? מהו הגורם הסביר ביותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן (פנטיום 3) שנמצא אצלי כבר איזה 5 שנים ובזמן האחרון (בלי שום סיבה נראית לעין) הוא התחיל לצפצף מדי פעם (הצפצופים לא קבועים), יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המחשב השני שלי ..לא יודע קרה לו... אני מדליק אותו והמסך לא נדלק...והוא משמיע ציפצופים. וזה לא ציפצופים של הכרטיס מסך או זיכרונות פשוט מצפצפ בלי סוף ציפצופ הפסקה ציפצופ הפסקה ..בלי הפסקה יש מצב שהמעבד שרוף?!?!?!?!?!??!?!!?!??
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה הוא מצפצף. כל פעם הוא נעצר בציפצוף אחר. פעם אחת הוא עולה ונופל אחרי כמה דקות. הייתה פעם אחת שהוא עלה אז עידכנתי את הביוס- זה לא עזר הוא נעצר בכמה דברים כל פעם משהו שונה הוא מצפצף ציפצוף ארוך של 2 שניות אחד ארוך עם שניים קצרים בסוף או שהוא לא עושה את הביפ הקטן הזה בסוף ה memory test איך אני יודע מה הלך? הלוח אם? הזיכרונות? או במעבד? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי עולה, ופועל כמו שצריך אבל הוא מצפצף. יש כזה צפצוף ארוך שמסתיים כל 10 דק', ז"א שהוא מצפצף ברצף 10 דק', זה ממש ממש מפריע. המעלות של המחשב סבירות ביותר, המעבד על 35, הכרטיס על 58 (HD4870) והארד דיסק על 39. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לפעמים המחשב שלי פשוט מתחיל לצפצף איך אני יסביר את זה...כמו שנסתמת האוזן ויש כזה צפצוף מעצבן. ועוד לא מצאתי דפוס מסוים זה הוא פשוט מצפצף אני חושב שזה בא מה HD המפרט : P4 2.6 northwood Asus p4p800 deluxe wd 80 gb sata תודה...
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, לאחר זמן משחק קצר(הכל פעל תקין) הלכתי וחזרתי(כעבור כמה דקות), המסך היה בתצורה שחורה(תאורה שחורה ללא תמונה) לאחר ריסטרט, המחשב פשוט איטי נורא, ונתקע כל כמה שניות Task Manager - רואים % גבוהה של System Interrupts. התהליכים system ו - System Interrupts מתחלפים בניהם בהובלה על % השימוש בCPU. ניתקתי את כבל הרשת, לא עזר כשהוא עדיין מנותק - כדי שלא יתקין לי דרייברים אוטומטית, פירמטתי את המחשב, והדרייבר הראשון שהתקנתי של NVIDIA - לכרטיס מסך GTX670. מייד לאחר ההתקנה של הדרייבר המחשב מתחיל שוב במקרה הנ"ל. לאחר כמה נסיונות של פירמוט והתקנת כמה גרסאות שונות של הדייבר לכרטיס מסך - אותה תוצאה. האם זה אומר שהכרט…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהתחלה זה התחיל בשימוש רגיל (קרא לעיתים רחוקות) התדירות עלתה עד שזה הפך לדבר יום יומי. זה קרא בזמן גלישה או סתם בשולחן העבודה המחשב פשוט מקבל FREEZE כלום לא מזיז לו פרט לrestart. היום זה כבר גלש לSAFE MODE ולביוס, המחשב מקבל FREEZE בכל מני שלבים שהמערכת עולה. נבדקו שתי הזכרונות לחוד ונבדק גם עם ספק כוח אחר. הבעיה עדיין ממשיכה - נתקע שלב קצר אחרי מסך הביוס (יש לציין שגם להכנס לתפריט הביוס אני כבר לא יכול). כמה נקודות חשובות: 1) המחשב לא היה קרוב לשנה בשימוש. 2) הוסף לו כרטיס מסך שנבדק ועובד ב100% וספק כוח של Thremaltake 500w 3) הסוללה של הלוח אם הייתה גמורה אחרי התקופה שבה הוא לא פעל. הכנסתי לתוכו סוללה אחרת ממחשב בן 6 שנים. 4) מדי פעם היה נותן את ההודעה : USB OVER CURRENT…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב טוב היום התחילה לי בעיה מוזרה אני מקבל מלאה מסכים כחולים קודם כל..אבל ברוך ה' לא קיבלתי היום כבר העליתי את הבעיה עם המסכים הכחולים והאמת היא שאני לא כל כך מתמצא במחשבים אז אם אפשר שמישהו יעזור לי אז תודה הבעיה שלי היא שאני מדליק את המחשב הוא ניהיה איטי כזה מהירות ההורדה של אינטרנט איטית כל המערכת פועלת לאט עשיתי שיחזור למערכת ואחרי כמה זמן המחשב חזר להיות איטי התקנתי אנטיוירוס בשם avira antivir סרקתי איתו בתקווה שאולי זה ימצא ווירוס שמזיק למערכת אך זה לא מצא כלום נגיד שאני נכנס לאתר youtube המהירות שזה עולה ממש לאט ויש לי אינטרנט 1.5 מגה התקשרתי לספקית אינטרנט אמרו לי הבעיה במחשב . ואין צורך שאני יתן מפרט של המחשב שלי כי לפני בחודש המחשב פעל מצויין …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4-5 שנים (מעבד Q6600, כ. מסך 8800GTX), שמסרב פקודה. הוא נדלק, ומצפצף כרגיל, כונן הדיסקים נפתח, אך הוא לא מציג כלום במסכים. המסך כן מזהה שמשהו חובר אליו (זה מסך טלויזיה שמציג בין כל החיבורים השונים רק את כל מה שפועל), אבל מציג no signal. בדקתי דרך מחשב אחר כדי לראות אם יש רשת וכך לדעת עם הוינדוז עולה. אין רשת. גם פירקתי את המחשב לבדוק אם אחד הראמים (1X4 ג'יגה) או כל כרטיס אחר השתחרר, והכל תקין. ביום שלפני הבעיה המחשב הציג blue screen of death, והפעיל את עצמו מחדש 3-4 פעמים במשך מס' השעות שפעל. מע' ההפעלה היא וינדוז 7 64 ביט. אנא עזרתכם בבקשה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-