תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
המחשב מסרב בתוקף לזהות את המכשיר! ניסיתי את כלל החיבורי USB וזה לא עוזר. ליתר דיוק, המכשיר לא מזוהה בתוכנה PC SUITE, והתקנתי אותה כמה פעמים מחדש. -קורה מידי פעם שהתוכנה מזהה, אבל לעיתים רחוקות! אשמח לקצת עזרה מכם, תודה!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מסרב להיכנס למצב שינה,גם לאחר כתיבת הפקודה:msconfig->שלילת שירותים בלשונית שירותים + שלילת אפשרויות בלשונית הפעלה (אפילו שלילה של כל השירותים + כל האפשרויות בלשונית הפעלה) גם כן.גם לאחר התקנת Windows מחדש=לא עוזרת. מה הסיבה,ואיך פותרים בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול כיביתי את המחשב, בצורה המומלצת כמובן: התחל>כיבוי הכל טוב ויפה, אחרי חצי שעה אני מדליק את המחשב ושום דבר לא עולה במסך, בדקתי אם זה המסך אבל הוא תקין. בדקתי אם זה ההארדיסק אבל הוא הרעיש שהדלקתי את המחשב. אני חושש שזה הכרטיס מסך. שימו לב לתסמין מוזר, התאורה של העכבר עובדת גם שהמחשב כבוי ושאני מזיז אותו הוא מתחזק ודבר כזה קורה רק שאני בתוך הווינדוס. מישהו אולי יודע מה צריך להחליף/לתקן? המפרט בחתימה. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אתמול בלילה הכל היה בסדר, היום בבוקר שבאתי להדליק אותו הוא פשוט מסרב לעלות המאוררים פועלים, אבל הוא לא מגיע אפילו למסך פתיחה של הלוח אם, בנוסף אין גם שום ציפצוף או משהו כזה המסך תקין למישהו יש רעיון מה יש לבדוק\לעשות? תודה לעוזרים איפוס הלוח לא עזר הלוח הוא abit ip35
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שלושה ימים בערך המחשב של אחי סירב לעלות, הוא נדלק, המאווררים פועלים והכל, אך אין תצוגה ויש צפצופים, בקיצור, המחשב לא עולה. קראתי את הנעוץ בכל הקטע של מה שקשור לתקלות חומרה כאשר המחשב לא עולה, כמובן שהגעתי לטרד המעולה של איך מפענחים צפצופים כאשר המחשב לא עולה, מצאתי את הצ'יפסט על הלוח אם, ה-BIOS הוא Phoenix, פתחתי את המחשב, וכל מה שהוא עושה זה ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף וכך חוזר חלילה, פשוט לא נפסק עד שמכבים את המחשב. ה "-" בין כל צפצוף מסמל הפסקה ביניהם. הסתכלתי על כל הטבלאות הקיימות על בעיות הצפצופים ב-BIOS של PHOENIX ובאף אחד מהם אין מצב כזה שזה לא מפסיק לצפצף ועושה רק אחד כל הזמן בין כל הפסקה, במקרים השונים יש שלושה צפצופים - [הפסקה] - …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה קניתי הארד דיסק של 250GB חדש. היום חיברתי אותו(בנוסף ל-20GB שכבר יש לי) ושמתי אותו SLAVE בעוד ההארד דיסק הקיים הוא MASTER. חיברתי ואז ניסיתי להדליק את המחשב, עכשיו הבעיה זה שהמחשב עולה, אבל על המסך רואים חושך והמחשב משמיע צפצופים מדי כמה שניות, זה צפצופים זהים ומעצבנים. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק וזה לא עזר, זה ממשיך. למעשה לפני שחיברתי אותו ניתקתי את CD-ROM שלא הייתי צריך, ומאז זה פשוט מסרב לעלות - מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות בחתימה... זה התחיל אחרי שניסתי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרט דרך הטלוויזיה... לא הצלחתי להפעיל את זה ועשיתי ריסטרט ומאז אני לא יכול להדליק את המחשב ורק ההודעה הזאת מופיע כל הזמן... מישהו יודע איך לפתור את זה? הדבר היחיד שחשבתי לעשות זה להתקין מחדש את הווינדוס... אבל אני מעדיף שלא אלה עם כן זה המוצא האחרון... או שזה בכלל בעית חומרה אני כבר לא יודע מה הבעיה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הוצאתי מהבוידעם את המחשב הישן וסידרתי אותו. כשאני מנסה לחבר CDROM אז המחשב לא עולה. הוא נדלק, אבל אין שום דבר על המסך, נאדה. יש גם על הלוח אם מן 4 נוריות מחוברות שכאשר אני מדליק את המחשב אז הן הופכות לאט מאדום לירוק עד שכולן ירוקות והמחשב עולה. כאשר אני מחבר CDROM (וניסיתי כבר שניים שונים) אז הנוריות נשארות אדומות והמחשב לא עולה. ניסיתי כל מיני כבלים אבל זו לא הבעיה לפחות להערכתי. מישהו יכול לשער מה הבעיה? אני חייב לציין שפעם הCDROM עבד מצויין על המחשב הזה.
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אוקי, היה לי מסך כחול בזמן ששמעתי מוזיקה,עשיתי ריסט,המחשב עולה,ההאוזניות לא עובדות (המדוזה שלי,הם בUSB),מנסה לסדר,מתקין דריורים מחדש לאוזניות המחשב לא קולט אותם...משחק קצת אם כפתור ההפעלה שלהם,ופוף המחשב נעצר,עושה ריסט,המחשב עושה בוט ואז עובר בסטאפ של הרייד מגיע לבדיקת החלקים המחוברים עושה כל מיני בדיקות לא רגילות משהו עם הרבה fים,ואז הוא אומר put boot disk and press enter. מכניס את הדיסק של ג'יגהבייט ואז הוא מגיע למסך שאומר searching emi או משהו בסגנון ואז הוא מזהה את הדיסק של ג'יגהבייט ושואל אם לעשות בוט מהדיסק אם אני לא אומר לו הוא נתקע בbooting from hard drive,אם כן אז הוא אומר לי שההארד דיסק לא מותקן,בדקתי בסטינג של הרייד וההאר דיסק מזוהה,אין ריח של שרוף ממנו וכו'. נ…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אתמול המחשב שלי נתקע,(באמצע עבודה רגילה על המחשב),מאז הוא מסרב לעשות בוט כשכרטיס הרשת מותקן בסלוט שלו,כשאני מוציא את הכרטיס הכל עובד. זהו כרטיס רשת אלחוטי אם זה עוזר במשהו. אני אכתוב מה ניסיתי לעשות,אולי זה יעזור לכם לעזור לי: 1) הוצאתי את כרטיס המסך,וגם כרטיס הרשת לא היה מחובר ,קיבלתי שני ביפים שמעידים על זה שיש בעייה עם כרטיס המסך,עכשיו חיברתי את כרטיס הרשת,ואפילו את הביפים שמעידים על בעייה בכרטיס המסך לא שמעתי,כלומר הבעייה מתרחשת לפני שהמחשב בודק את כרטיס המסך בכלל. 2) בדקתי כמובן שכרטיס הרשת עובד במחשב אחר,והוא אכן עובד. 3)הכנסתי כרטיס PCI אחר, סתם מודם ישן (אין לי עוד כרטיסי PCI במחשב חוץ מכרטיס הרשת),והמחשב עושה בוט,כלומר הבעייה לא בסלוט עצמו. 4)בדקתי כרטיס רשת…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח חדש MSI "K8N Neo2 Platinum" יחד עם מעבד AMD 3200 כאשר אני עושה ריסט למחשב { דרך WIN או אפילו ידני } המחשב מסרב לעלות מחדש הביוס עצמו מסרב לרוץ { לא נשמע הרעש הביפ כאשר מעלים את המחשב בפעם הראשונה } המליצו לי לעשות עידכון ביוס ללוח - איכן אוכל להוריד את קובץ של הביוס ואיך מתקינים אתו ? } שאלתי מה יכולה להיות הבעיה חיבור לא נכון של הריסט ללוח ? בעיה בספק { למרות שהוא חדש מסוג ANTEC } תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תקשיבו לא יודע מה קרה פתאום כל הקבצים שיש במחשב לא יודעים איך להפתח, מבקשים ממני שאני יבחר בעזרת איזה תוכנה הם יפתחו, ממש כל הקבצים, אני לא יכול לפתוח שום דבר!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלא לא קורא את הכרטיס זיכרון אפילו שהתמשתי בשני קוראים שונים. יש צליל כאילו המחשב שם לב שמשהו התחבר אבל לא מופיע ב'מחשב שלי' שום כונן נייד. יש לי ווינדוס 7 והכרטיס הוא microSD עם מתאם לSD רגיל. למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
זו כבר פעם שנייה שהמחשב מנסה להתקין מעצמו ווינדוז 10 ובזמן ההתקנה הוא נתקע על 33%. בפעם הקודמת כיביתי את המחשב כשראיתי שזה נתקע וזה לא הועיל בשום דבר. מה עליי לעשות??
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המחשב חדש נקנה לפני חודש, ברגע שחיברתי את האוזניות ליציאה האחורית(3.5) הופיעו רעשים סטטים/רעשים של חשמל בזמן שהמעבד עובד ברקע או בתזוזה של העכבר. הרעשים מופיעים רק לאחד שהמחשב נכנס לוינדוס עצמו, ניסיתי יציאה אחרת של חשמל בבית, מפצל חשמל, כבל חשמל של הספק, עכבר,דרייברים,אוזניות אחרות וגם לפרמט. ביציאה הקדמית הבעיה לא מופיעה, המחשב נשלח חזרה לחנות לבדיקה אבל לאחר בדיקה שלהם לא נשמעה הבעיה שציינתי. לאחר שהמחשב חזר אליי הצליל התחיל להשמע גם מתוך המחשב עצמו, חשבתי אולי הכרטיס מסך אבל גם זה נשלל. מפרט: i7 9700k Gigabyte z370 hd3 Corsair Vengeance 16giga 2x8 3000mhz cl15 EVGA GeForce GTX 1070 Corsair rm650I
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברים שלום זה יומים פתאום המסך הופך להיות שחור כמו בתרדמה בלי כל אזהרה לפעמים מייד ולפעמים לאחר שעה או חלקה , אין כל הודעה אזהרה וכו' בנסיון לעורר ע"י עכבר או המקלדת לא עוזר אלא פעילות של ע"י RESET בצעתי סריקת וורוסים, והתופעה חוזרת בצעתי נקיון "המכונה " מאבק, כל המאווררים פועלים וחזקתי חיבורים האם יש איזה תקלה ברכבי המחשב הפעלתי מדיה פליאר לראות באם המחשב מממשיך לפעול בהשמעה בזמן הכיבוי מסך ומתברר שזה גם מפסיק מנורת הבקרה נשארת ירוק = בקיצור המחשב דומם מבחינה תגובה!!!!! איך אני יכול לבדוק תקלה(האם יש תוכנה..) אבקש סיוע דחוף כי החיים הפכו ללא מחשב מעט קשים אודה להנחיות דחוף בעיבות החברים בברכה ??? B
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה לעשות, יש לי בעיה במחשב הוא נתקע כשאני מריץ עליו דברים כמו משחקים וסרטים המפרט של המחשב הוא: מעבד AMD ATHLON 64 X2 4800 לוח אם GIGABYT GA-MA69VM-S2 מאוורר פשוט על המעבד זכרון 4GB אחרי 31 דקות בתוכנת OCCT הפעולה נפסקת רשום לי CORE #0 OVER MAXIMUM VALUE- VALUE REACHED;85.25' MAX VALUE 85 מה זה אומר? איך אני מעלה תמונות כדיי שתראו ותגידו מה לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי בן שנתיים בערך. מערכת הפעלה win 8.1 64bit מעבד i5 RAM 8G כרטיס מסך GeForce GTX 750 Ti בדרך אני משאיר את המחשב דלוק ופתוחים בו מס' חלונות של chrome. לפני מס' חודשים הוא התחיל להיתקע לאחר מס' שעות שהוא במצב זה אך לא בשימוש. זה קורה כאשר אני מתחיל להשתמש בו ולנסות לפתוח תכנות נוספות. נתקע הכוונה שכאשר אני ממזער את החלונות לשולחן העבודה, הוא לא מגיב. הדבר היחידי שנשאר לעבוד הוא העכבר שאיתו אני יכול להצביע לכל מקום במסך, אך שום קליק על העכבר לא מגיב, המקלדת לא מגיבה, אפילו לא בצלילי שגיאה. לאחר מס' דקות, גם הרקע נעלם ובמקומו מופיע רקע לבן. ובשלב יותר מאוחר גם שולחן העבודה נעלם והמסך מראה רקע כחול. (לא הוד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows 7 sp1 לאחר מכן התקנתי את הדרייברים של הלוח אם שלי (asus h170 pro gaming) ואת הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהשארתי את המחשב זמן דלוק ללא מגע(של המקלדת או העכבר) ראיתי שלא ניתן להדליק אותו מחדש(בעזרת העכבר, המקלדת או אפילו כפתור ההפעלה) והוא תקוע עם מסך כבוי בדקתי את הגדרות הpower option והגדרתי שיהיה במצב high performance. כלומר שלא יכנס לsleep mode או משהו כזה (הפרופיל הסטנדרטי של high performance) אני עובד עם המחשב שעות שלמות ולא חווה שום תקלה רק ברגע שאני מפסיק לגעת בו ל20 דקות בערך אודה לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, המחשב: AMD PHENOM X3, לוח אם: M3N-HD.HDMI של אסוס עם .NFORCE 750A. 4GB זיכרון של OCZ, 4 כוננים: 250GB 250GB 500GB 1TB כולם של WD. ספק 500W של TT הבעיה: אז קניתי כרטיס מסך חדש (GTX560TI), ובערך באותו הזמן המחשב התחיל לעשות בעיות, בהתקנת הדרייברים של המסך הוא לא מתקדם הרבה ואז אומר שהוא לא התקין בגלל TIMEOUT (לוקח לו 30 דקות שלי להתקדם ליפני), אבל אחרי כמה כאלה, גם בSAFE MODE הדרייבר עובד. המשיך עם זה שהמחשב ניתקע ולא מגיב בזמן התקנות, אבל תמיד חוזר לאצמו אחרי כ2 דקות, אם אני מריץ סרט או אפילו יוטיוב אז לפעמים הדרייבר של הכרטיס מסך קורס וחוזר לאצמו. כל ההתקנות לוקחות ממש הרבה זמן. אבל אם אני לא מתקין שום דבר, אני גולש באינטרנט חופשי ומוריד טורנטים קבוע בלי בעיות. גם מש…
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
להלן המפרט: Asus P8H61-M LX R2.0 4GB Ram G.Skill Intel i3 2120 Geforce GTX 650 Ti SeaSonic 400W 80 Plus WIndows 7 Ultimate 64bit הכרטיס מסך הוסף אתמול, אבל הבעיה של התקיעות הייתה עוד מלפני. המחשב עובד רגיל ואז פשוט נתקע, לגמרי, רק ריסט מהמארז מוציא אותו מזה, וזאת בעיה שחוזרת על עצמה. היום זה קרה כשסטים הוריד משחק מהענן, אתמול כשסטים התקין משהו, אבל זה גם קרה סתם כשהשארתי דברים להוריד בלילה וכאלה. הורדתי והתקנתי אתמול עדכון לביוס אבל לא נראה שזה עזר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? (סרקתי גם לוירוסים עם AVG, אין. גם הרצתי בדיקת זיכרון חיצונית עם CD של memtest86, ונראה שהזיכרון בסדר) אני חושש שזה משהו עם הלוח אם, אבל לפני שאני מעביר את המחשב למעבדה חשבתי להיוועץ פה. תודה …
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אמא שלי מתלוננת שפריהנד נתקע (אם אני ל טועה רק חולנות הכלים מופיעים ולא כל התוכנה) והיא צריכה לעשות ריסט. זה קורה בעיקר כשגולשים באינטרנט באותו הזמן. אמי היא גרפיקאית והיא מתעסקת עם קבצים גדולים בפריהנד. האם הפתרון הוא פירמוט והתקנה מחדש של windows 98 או החלפה ל windows 2000, או שמא הוספת עוד 256 מ"ב של זיכרון וביטול הswap יפתרו את הבעיה? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי HTPC, עם 2 הארדיסקים, אחד 320GB של מערכת הפעלה ©, ועוד אחד של 1TB של סרטים (D). Win7 Ultimate 32bit. מידי פעם היו לי בעיות כשהייתי מנסה לגשת לכונן D, והוא היה נותן לי הודעה מוזרה, הייתי עושה ריסטרט וזה היה מסתדר. עכשיו זה נהיה ממש חמור, כשכבר כמה ימים אי אפשר לגשת לכונן. ההודעה שאני מקבל היא: D:\ is not accessible. The device is not connected. מאיפה להתחיל לבדוק את זה?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Windows 7 x64, וכל כמה זמן אני מגיע למחשב ופתאום התקני הרשת מפסיקים לעבוד.. מה הכוונה? - כל יישום שמנסה לגשת לאינטרנט/רשת פשוט לא מתחיל או נתקע. - ב-Task Manager - תחת לשונית Network במקום גרף פשוט מופיע הטקסט: No Network Adapters Found. - ב-Task Manager - תחת לשונים Services פשוט מופיע Loading... וזהו - אין אף סרביס שעובד רואים פשוט ריק.. - כל השאר (Applications, Processes עובדים כראוי) - ipconfig נותן את התוצאה: Windows IP Configuration --- וזהו. - מנהל ההורדות שלי (FlashGet) מציג את ההורדת על 0.00KB\s - ב-Control Panel - כשאני מנסה להיכנס לכל משהו שקשור ב-Network - פשוט לא נכנס לי, או שמציג דף ריק ומראה טעינה.. בקיצור נתקע. מדובר פה בלוח Inte…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר כמה זמן שיש לי את הבעיה הזו וחשבתי כל הזמן שזה עקב איזה שיבוש שנהיה לי בווינדוס, אבל עכשיו כשפירמטתי וזה ממשיך לקרות כנראה מדובר במשהו אחר והחלטתי לנסות פה את מזלי.. אז קודם כל אגיד שאני מריץ מערכת ווינדוס 10 64ביט, עם המפרט הבא: Asrock H97M-Pro4 i5-4690 Quad core 3.5GHz Kingstone 8GB DDR3 1866MHz CL10 Sapphire R9 290 4GB 512 bit DDR5 הבעיה היא שהמחשב פשוט מדליק את עצמו. באיזה מצבים? ככה: 1. אם אני מעביר אותו למצב שינה או Hibernation הוא עובר למצב המבוקש, ואחרי אולי כמה דקות בודדות חוזר לפעול לבד מבלי שנגעתי בכלום, גם לא כיביתי/הדלקתי מכשיר חשמל אחר שיושב על אותו קו. 2. אם אני מכבה לגמרי את המחשב, אחרי 24 שע…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-