עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by moti7,

המחשב שלי מזהה רק 512MB זכרון מתוך 1024. למה זה קורה? זה יכול להיות קשור אולי לזה שיש לי ווינדוס 7? מה אני יכול לעשות בקשר לזה?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by Transfer,

מדובר בלוח p4m800 מעבד 2.66 אינטל סלרון הבאתי סטיק של pc3200 1gb ולא משנה באיזה סלוט אני שם אותו, עם או בלי הסטיק השני של 256MB, המחשב מזהה אותו רק כחצי 512MB בכל מצב למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום היום שהדלקתי את המחשב פתאום ראיתי שהמחשב מזהה רק כונן אחד במקום 2 אתמול הכל היה תקין והמחשב זיהה שתי כוננים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by liran324,

מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by ROI-COHEN,

יוצא הבדל של 4 ג'יגה....שאני מסמן הכל יוצא 30 ושאני מסמן את הכונן יוצא 34... למה? לפי נורטון ושאר הסורקים אין לי קיבצי W32 שיזיפו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by GetRich,

בעיה מוזרה.. כשאני עומד יחף על הרצפה ונוגע במארז של המחשב אני מקבל זרם חשמלי. זה קורה גם כשהוא לא דלוק, ברגע שהספק מחובר לחשמל אני מתחשמל. יש למישהו מושג/רעיון מה לעזאזל?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Kitt0s,

אתמול צבעתי תחדר, והיום הרכבתי מחדש תמחשב... וכל פעם שנוגעים במארז מקבלים זרם.. אפילו שמתי טסטר מעל המארז שעדיין לא נגע בו וכבר נדלקה נורה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by Mister~Xe,

מידי פעם המחשב עושה הפעלה מחדש . סתם ככה באמצע העבודות והמשחקים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. Started by gal555,

אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק ואף אחד לא נוגע בו הוא ניכבה ואחרי 5 דקות הוא נידלק לבד וגם במשחקים הוא לפעמים ניכבה בבקשה עזרה

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by SG,

התופעה הזאת התחילה לא מזמן אבל לאחרונה היא חוזר לעיתים קרובות יותר. המחשב מכבה עצמו בזמן לא קבוע ויכול להכבות לאחר שעה 20 שעות 10 דק ומתי שבא לו. אחרי שהוא נכבה אני מנסה להדליק אותו, הוא נדלק אבל לאחר 3 שניות שהוא מפעיל את עצמו הוא נכבה שוב. זה יכול לקרות הרבה פעמים ורק לאחר שאני מחכה זמן של 5 דק או מנתק אותו מהחשמל הוא נדלק שוב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל האבק אז ניקיתי את המחשב בצורה יסודית מאבק אבל זה לא עזר. יכול להיות שזה בגלל התחממות יתר אבל בגלל שזו תופעה די חדשה אני לא חושב שזה בגלל זה. יש לי פנטיום 4 3 גיגה, 512 זיכרון כרטיס מסך של רדאון 9600 XT עם 256 זיכרון. יכול להיות שזה בעיה עם הלוח אם או הספק? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  11. הניחוש הראשון שלי היה וירוס. אבל הורדתי את התוכנה avast ואת כל העידכונים והרצתי בדיקה (ניקה מה שניקה) וגם את AVG anti spyware ושום דבר לא עוזר (על הדרך מצאתי המום מזיקים לא רצויינים) אבל אף אחד מהם לא היה זה שמכבה לי את המחשב. כמובן שנאלצתי לעשות את הסריקות ב safe mode כי אם לא זה מפסיק לי אותם באמצע. אם יש לכם רעיונות איך אני נפטר מזה אני אשמח לשמוע. בגדול לא היה איכפת לי למפרמט אם זה היה המחשב שלי ולא של אבא שלי, אבל מכיוון שיש לו המון אימיילים שחשובים לו ואין לי מושג איך לגבות את זה אני נאלץ לעשות את זה בדרך המייגעת. דרך אגב רציתי לדעת אם יש לי ווינדוס חוקי במחשב שלי אני יכול להתקין אותו גם במחשב של אבא שלי או שזה יגיד לי שהווינדוס לא חוקי וישגע אותי עם ההודעות האלו. …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tomerA,

יש לי בעיה במחשב הנייד שלי. לפעמים כשאני פותח את המחשב, המחשב עולה עד השלב שאפשר להכנס לbios ואז עושה ריסט ונדלק שוב. כשאני מנסה להכנס לbios הוא עושה לי צפצוף ארוך ונכבה שוב פעם. -הצפצוף אומר שיש בעיה בחומרה של המחשב? -אם זה חומרה איזה חלק סביר שנדפק?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  13. המחשב לא היה בשימוש בערך כחודש מחשב במצב טוב, נקנה לפני שנתיים בערך... הוא לא היה בשימוש כחודש כי חיבורי ה-IDE (ה-CDROM מחובר ב IDE) נדפקו והיה צריך לפרמט אותו לכן לקח לי זמן לסדר אותו. היום פירמטתי אותו הכל עבד חלק השארתי אותו דלוק והלכתי לישון, אחרי שקמתי אני קולט שהמחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו ככה כל כמה שניות, לא עולה אפילו שום דבר לא, פשוט מכבה ומדליק את עצמו כל כמה שניות.. מה הבעיה כאן?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by David Ell,

שלום לכם (: קניתי מחשב לפני שנה וחצי (נובמבר 2011) ובזמן הזה אמא שלי חפרה לי לנקות אותו, ידעתי שהיא צודקת אבל לא עשיתי כלום, לא יודע למה.. עכשיו אני רואה שהוא פול אבק, בתוך הכרטיס מסך, מאחורי המאווררים, משהו מזוויע, כל מקום גושים של אבק, לא פלא ירדו הביצועים. מה לעשות? בינתיים ניקיתי אותו ממש בכללי כזה עם מברשת רכה, במאווררים ובכרטיס. איך אני אמור לנקות? לשלוח לתיקון? בבקשה עזרה מהירה (:

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by Impreza,

המפרט הבא: Intel P3 500MHZ PC PARTNER 133MHZ לוח מעפן SDRAM 256MB 133MHZ ATI RADEON 7000 64M ועליו מותקן ווינדוס 98 SE עכשיו המחשב ממש איטי ולא מריץ לי משחקים חלק שעבדו לי פעם כמו MIDTOWN MADNESS, טוני הוק 2 (הישן, הוא מפעיל עם קרטועים) והיה לי את המחשב הזה פעם רק עם 192 זיכרון שעובד ב 100 מגה הרץ השאלות הם כאלה: אם הלוח תומך במהירות 133 וגם הזכרונות אבל המעבד לא זה עדיין יפגע בביצועים משמעותית? והלוח תומך AGPX4 (כתוב על הסלוט של ה AGP אפילו) וב EVEREST הוא מזהה שהוא תומך רק ב AGPX1 ו X2 עכשיו זה מוגדר על 2X אבל למה אי אפשר לשים על 4X? הרי הוא אמור לתמוך בזה

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  16. אני חדש בפורום ,ויש לי שאלה קטנה וחשובה מאוד: יש לי מחשב פנטיום 4 שלא מותקנות עליו תוכנות מיוחדות והוא פועל באיטיות מאוד, אני מפעיל אחת לשבוע את "ניקוי הדיסק" "איחוי דיסק" (אם צריך) ,ומשתמש בתוכנות להסרת תוכנות ריגול ,ועדיין המחשב עובד לאט מאוד וממש לא אופייני למחשב כזה. מה עושים? תודה רבה

17. היי,לאחר הבעיה שהייתה לי פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545540.0 החלפתי סוללת CMOS והמחשב שב לחיים... אבל שוב כשאני מתחיל להוריד עם ה-µTorrent ,המחשב קורס... בדקתי האם זה רק עם ה-µTorren,הורדתי במהירות גבוהה דרך הדפדפן והמחשב לא קרס...אך כשאני מתחיל להוריד דרך µTorrent אז לאחר מס' דקות המחשב קורס במהירות כזו שה-BSOD לא מוצג בכלל... כשהמחשב עולה אז אלה הם פרטי הבעיה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF800031B10F1 OS Version: 6_1_7601 Se…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מישהו יכול לעזור ? מצורף הקובץ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by efratmiz,

אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום תופעה שהתחילה בימים האחרונים: כשאני מפעיל את המחשב המנורה של כונן הdvd מהבהבת והמחשב לא עולה (לא רואים כלום במסך). לפי הרעש מהמאווררים זה נשמע כאילו המחשב מפעיל את עצמו מחדש כל כמה שניות. כשאני פותח את הכונן, המחשב עולה כרגיל. בוינדוס הכונן עובד כרגיל. עריכה: הבעיה הייתה בכבל ide תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by EyalNem,

זה קרה בפעם הראשונה לפני שבוע . ניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חיברתי את הכבל של הספק חזק יותר והוא פעל . היום זה קרה שוב, חיברתי חזק יותר, הדלקתי ואז יצא רעש מוזר מהמחשב, יש מצב שזה כבל שנגע במאוורר . כיביתי אותו והדלקתי שוב והוא לא נדלק . המנורה בלוח האם דלוקה, בדקתי את הזרם ויש זרם ובדקתי את הספק ואת החיבורים בלוח אם ולא מצאתי פיתרון . אפילו את הכפתור של ההדלקה בדקתי ולא מצאתי משהו חריג . למישהו יש מושג לבעיה המוזרה הזו ? תיכננתי להפוך את המחשב למדיה סנטר אבל כמו שזה נראה עכשיו זה לא יצא לפועל . זה המחשב הישן שלי כעיכרון .. אייל .

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  22. שלום, המחשב החדש שלי מסרב להידלק, ואני חושד שהבעיה היא בלוח האם שלי - Gigabyte GA-K8NF-9 (שאר המפרט בסוף ההודעה). בהתחלה לא היו שום בעיות, אבל לאחרונה הוא היה מגיב ללחיצה על כפתור ההפעלה רק כעבור מספר דקות. עכשיו הוא אינו מגיב בכלל ולא מראה שום סימן חיים כשאני מנסה להפעיל אותו - הנוריות לא נדלקות, והמאווררים לא מופעלים - כלום. החלפתי את הספק, וגם ניסיתי לנתק את הכוננים מהלוח אם, אבל שום דבר לא עזר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה עם ה-GA-K8NF-9? האם יש למישהו עצות לפתרון? (מעבר לפתרון המייגע של לשלוח את הלוח אם בחזרה לחנות) בתודה מראש, g8byond המפרט של המחשב: מעבד AMD Athlon64 3.00 GHz Venice לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme ספק ThermalTake Pure Powe…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. כשאני לוחץ כיבוי המחשב נשאר פתוח ועל המסך כתוב ממתין שתוכנית TASKENG תיסגר ,וככה זה נשאר המון שעות בלי להסגר ! למה זה ? מה צריך לעשות כדי לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. ניסיתי למחוק את ההתקנים ולתת לו להגדיר מחדש אך ללא הועיל. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by nik55,

יש לי LG CD REW CCE-8527B המחשב לא מסוגל להטעין את הדרייבר טוען שהפייל מושחת או איננו קיים מה עושים??

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.