תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
טוב אז לאח שלי יש מחשב פשוט של AMD ישן יחסית עם לוח אם של ECS K7MOS+ המחשב נדלק ולא קורה כלום המסך לא מגיב ואין צפצוף גם הכפתור של הכיבוי לא מגיב ואני נאלץ לכבות אותו מה כפתור של הספק מה אתם אומרים הבעיה? אם צריך עוד פרטים רק תשאלו! עריכה: עכשיו המחשב נדלק והכל אבל הוא לא מעלה את הוינדוס! אתה יכולים לתת לי דרכים לסדר את בעניין? עריכה: הוא כותב לי ככה: מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
תראו הורדתי ויסטה צרבתי את הקובץ ISO דרך ה NERO 7 בדקתי שהויסטה פועלת ופעל אז עשיתי ריסט בשביל לפרמט תמחשב ולהשתדדרג לויסטה אז זה לא מזהה את הויסטה אבל שאני מכניס דיסק של Windows Xp אז זה מזהה אבל בWINDOWS עצמו אחריי שהמחשב עולה אז זה מזהה את הויסטה איך זה יכול להיות בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
usb מאחורי המארז פיתום התחיולו לא לעבוד אני סם עכבר ולא נידלרק סמתי גם זיכרון usb גם לא עובד ומיקדימה של מערז עובד מה הבעיה יכול להיות שלוח אם נערס?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן התחלתי לקבל את ההודעה הזו פתאום וכמובן שהווינדוס לא עולה. החלפתי מקלדת - ובכל זאת עדיין אותה ההודעה. חיברתי מקלדת USB אבל כפי ששיערתי עדיין אני מקבל את ההודעה הזו. אשמח אם מישהו יתן עצה בעניין תודה וערב נעים.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הקיצר המחשב שלי והספאיה שמאחורי זה פשוט גוש כבלים ענקי וזה נורא מציק בעין. החלטתי לשבצ ולטפל באסתטיקה של הכבלים, מה הדרך הטובה ביותר להצמיד לקיר ולמתוח אותם? יש לי את המסמרים האלו עם נפלסטיק הלבן אבל נראה שהם לא עושים את העבודה
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא מתאפשר לי לנהל את שומר המסך אצלי במחשב (Windows 7). אפשרות ה-Screensaver מופיעה באפור בהיר מאוד ולא ניתן להיכנס אליה. ייתכן, שנחסמה הגישה ואיני יודע כיצד לבטל חסימה זאת. ניסיתי כל מיני באג-פיקסרים למיניהם ושום דבר לא תיקן זאת. האם מישהו יכול להושעני? תודה מראש, מיקי
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי את הספק הנל ומאז שעברתי ל-9800pro msi r360 המחשב התחיל להתקע פתאום באמצע עבודה,קיבלתי מסך כחול וחח נראה לי שזה גם הרס לי את האינטרנט. המערכת שלי היא: epox 8rda3+ axp 2600@2800 2052mhz 512 ddr 400 שני סטיקים של 512 שזה 1024 מגה 80gb wd sata msi radeon 9800pro r360 smart fan 2 120mm fan cd-rom scsi cd burner floppy scsi pci card נראה לי שהוא לא מחזיק כי אני מרגיש חוזר יציבות גדול של המערכת וגם כל הבעיות שציינתי למעלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
צהריים טובים לכם.. יש לי בעיה במחשב הוא נכבה לי כל פעם ואני לא יודע למה זה ואיך אני מסדר את זה שהוא לא יכבה לי יותר מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
0x0000007b (0x80786b50,0xc0000034 המחשב עולה, אבל רק לאחר שבוחרים בתיקון של הוינדוס, הוינדוס מחפש מה לתקן, לא מוצא כלום ונותן לי להפעיל את המחשב כרגיל. התקיעה מתרחשת כש4 העיגולים של הסמל של וינדוס מסתובבים, והמסך הכחול עצמו מוצג לפחות משניה. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עצבנית עם המחשב שלי שאני לא מצליח לפתור והיא מציקה לי כבר חודש שלם. קניתי מחשב חדש לפני כחודש, הנה המפרט: מעבד: Quad Core 2.4GHZ 8MB 1066MHZ EQ6600 לוח אם: Intel Buffalo Creek DG33BU זיכרון: ADATA 800MHZ 1GB x4 כרטיס מסך: Winfast nVIDIA Geforce 9800 GX2 1GB כונן קשיח: W.D. 7200 BUFFER 16MB 320G צג: Samsung SyncMaster 151 N 15'' 1024x768 / 75Hz VGA input מארז: מארז n תקן אינטל (Mini Tower) + מאוורר זלמן ספק: ספק עם 400W טהור (לא זוכר כמה A, אבל נאמר לי ע"י יבואן כרטיס המסך שזה יספיק, למרות שבאתרים רשום לפחות 600W). Windows XP Proffesional לא מקורי. אם אני לא טועה החלפתי את המעבד למשהו דומה רק עם עוד חיבור של 8 פינים כדי שהכרטיס מסך יעבוד (כי הוא מתחבר ל6…
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה המאוורר של המחשב מרעיש לי בעת הרצת תוכנות משחקים וגלישה באינטרנט הרעש עולה ויורד והוא פשוט משגע אותי מה הסיבה לכך תעזרו לי.....
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום חברים, טוב אז ככה - המחשב שלי התחיל להתכבות פתאום סתם. לא היה ידוע ממה זה קורה. בהתחלה ניקיתי את כל המארז מאבק אבל זה לא עזר. החלפתי מישחה טרמית גם לא עזר, מאוורר במארז גם החלפתי לא עזר. קיצור לאחר ייאוש הלכתי לטכנאי מחשבים פה והוא אמר לי שצריך להחליף ספק כוח. קניתי ספק כוח איכותי 600W של thermaltake. תופתעו אבל גם זה לא עזר. החלפתי מקורות חשמל, כבלים. גם לא עזר... יש לציין שהמחשב לפעמים מתכבה פתאום ככה, ולפעמים הוא מבצע כיבוי בצורה מסודרת. לפעמים הוא גם נדלק לבד... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לאחר מספר תקיעות לא מוסברות / ריסטרטים / מסכים כחולים החלטתי להריץ את memtest לכמה שעות, ואכן התגלו מס' שגיאות. החומרה שלי היא: asus m2n-e (הבנתי שיש בעיות תאימות עם הזכרונות בלוח הזה) 2x1 giga (OCZ26671024V הזכרונות עובדים ב DC על 1T המערכת לא ב OC השאלה מה ניתן לעשות?איך אפשר לדעת אם הבעיה היא בלוח אן בזכרונות עצמם? כמו שניתן לראות הבעיה צצות ב "test 5" - זה אומר לכם משהו? http://img404.imageshack.us/my.php?image=img0019lu0.jpg http://img135.imageshack.us/my.php?image=img0015uj4.jpg תודה!!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי מחשב וינדוס 7 שאני מדליק מחשב מופיע לי מסך שחור ורשום fix me firmware data ו לפעמים עובד ולפעמים ככה מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי היה צריך לעבור פורמט ל C והתקנה חדשה של וינדוס אני חושב שהוא היה מתחבר לאימייל דרך איזה תוכנה מוזרה כמו אוטלוק או משהו בסגנון POP3 שאיכשהו מתחבר לנטויזיון דרך תהליך מסובך ומסורבל השאלה היא איפה נשמר כל התוכן של האימייל כי היו לו שנים של מיילים האם זה יושב על המחשב על C שפורמט או שזה יושב של השרת של נטווויזן ואם הוא יצליח לגשת שוב למייל היו שם הדברים ואיך עושים את זה כנראה הוא צריך לדבר עם תמיכה על מנת לסדר את התוכנה וכל ההגדרות?
-
- 4 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מתנה לפטופ שנרכש באוקראינה. דגם acer swift 1. הלפטופ מגיע עם מערכת הפעלה endless os 3 שזו מן גרסא ללינוקס. אני לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הזו ורוצה לשדרג לווינדוס 10. ניסיתי לעשות בוט דרך הusb אך אין אפשרות כזו בכלל ב bios. יש לי רק אופציה לבחור את מערכת הלינוקס. ניסיתי את כל 3 כניסות ה usb אך ללא הצלחה. האם למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 כבן שנתיים, (מעבד 1.6, לוח אם של אסוס p4s133-vm) עד כה היתי משתמש בהאצה הגרפית של לוח האם (כרטיס מסך אונבורד) אבל כשניסיתי להתקין כרטיס מסך agp ישן (דגם לא מזוהה, משהו די בסיסי שחבר שלי קיבל במחשב שקנה לפני שנתיים) המחשב ככל הנראה לא קיבל אותו, ועכשיו הוא לא עולה בכלל ואין תמונה במסך, לא דרך החיבור של ה-agp ולא מהאונבורד. ניסיתי להוריד את הכרטיס ולהפעיל כרגיל וזה לא עזר. אגב, כשפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק עם שואב אבק ופירקתי את המעבד ממקומו על מנת לנקות. בהתחלה חשבתי שלא החזרתי את המעבד נכון למקום בגלל שהוא מחובר לקופסא של המאוורר קשה לראות (box( אבל כשניסיתי להדליק את המחשב כשהמעבד לא מותקן בכלל הוא אפילו לא קרא את הכוננים, ואי אפ…
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
למחשב עם לוח אם ASUS M2N8-VMX ומעבד AMD 4400. כרטיס קול REALTEK מובנה על לוח האם. ב-CD של לוח האם ובאתר ASUS אין דרייבר ל- WIN 7. (יש ל-XP, זה לא עובד ב-7) איך ואיפה ניתן למצוא דרייבר מתאים? יש עיצה? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 כרטיס מסך 7600GT ספק HEC 400TRT ורציתי לשאול כמה זמן המחשב יכול לעבוד זמן ברציפות? כמה ימים? כי המקס פעמים זה לילה אחד בשבוע וככה אני מכבה בערב כול פעם ואני רוצה להשאיר אותו כמה פעמים בשבוע בגלל ה EMULE ואני מפחד שישרף לי הרכיבים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המחשב עובד לאט ואני חושד שהתקלה נובעת מאחד הדיסקים קשיחים... אילו תוכנות אתם ממליצים לי לבדיקת תקינות דיסק קשיח ? כנ"ל לתוכנות בדיקת מהירות עבודה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב נכבה - המאווררים לא פועלים ויש שקט, חוץ מהמאווררים של הספק, וגם יש לד צהוב מתחת לPCI התחתון ביותר שזוהר תמיד - גם כאשר הוא מכובה (תמיד לא הבנתי איך הוא פועל אם אין חשמל; לפחות חשבתי שהוא מכובה) היום אני מסתכל לתוך המארז ואני שומע את הספק פועל, שמתי יד וכן הוא פועל כיצד דבר כזה יכול לקרות?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום . יש לי כבר הרבה זמן בעיה כזאת ... שנדלק לי המחשב והוא עולה הוא נתקע אחרי כמה דקות . בלי שום קשר לעומס יתר אין כלום והוא נתקע . ושנית רוב הזמן הוא לא עולה בכלל פשוט עושה ריסט . במצב בטוח הוא עולה מצוין .. 100 אחוז , מאיפה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה .. לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מחפש נייד לעבודה משרדית . דגש על משקל מינימלי, גודל 13.3 מכס' ועדיף פחות , וזמן סוללה. מראה, עיצוב וכו' לא חשובים לי. מה שכן, הוא צריך להיות מסוגל להחליף ביעילות את הנייח שלי במקרה וישבוק חיים. כלומר להתחבר בhdmi למסך, ושיהיו לו לפחות 2 חיבורי usb מסורתיים. 1. מתלבט בין ה- ASUS - UX331UAL קל המשקל הזה , אבל שמצריך תשלום גבוה מאוד עבור הרחבת אחריות, לבין ההעדפה שלי למשהו סולידי אבל יקר יותר של דל 2. (ראיתי גם מחשבים שעונים לדרישות עם מעבד מדור 10 שאפילו מתומחרים נמוך יותר ואני לא מבין איך זה.. ) 3. מישהו יודע אם יש עדיין בעיה עם מלאים בחנויות ? 4. ואם מדברים על אחריות, ראיתי ביקורות נוראיות על השירות של אסוס בארץ, ומאידך הבנתי שגם השי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-