תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להדליק את המחשב יצא לי שחסר קובץ PCI.SYS והמחשב לא נכנס לווינדוס. ניסיתי להעתיק את הקובץ מדיסק הווינדוס אבל המחשב הפסיק לזהות את הסידירום למרות שבביוס הסידירום מזוהה. דבר שני זה שתיקיית הווינדוס במחשב נעלמה. כאשר אני מנסה לעשות פורמט רושם לי בדוס :FILE NOT FOUND יכול להיות שזה בעיה בחומרה?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס והכל פעל טוב , לאחר מכן עשיתי עידכונים של ווינדוס, כמו שצריך עם סיום ההתקנה עשיתי התחל מחדש למחשב ומאז כל פעם שאני מגיע לווינדוס המסך מראה לי מסך כחול ריק, ואחרי שני או שתים עושה ריסט
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע אם השאלות שלי קשורות לפורום הזה ואם לא אז תכוונו לפורום המתאים. קניתי מחשב חדש ... ורציתי לדעת מספר דברים כדי לוודקא שבעיקרון הכל תקין . אז ככה : - קראתי בפורום למפרטי מחשב ,שחלק מהחנויות עושות בדיקת הרצה 24 שעות : מה זה ? גם אני יכול לעשות את זה ? - אמרו לי בחנות שיעשו לי OC לכרטיס מסך , האם אני יכול לבדוק האם זה נעשה ? - אני יודע שקיימות תוכנות שמפרטות על כל הרכיבים שנמצאים במחשב ומראות את הביצועים ... יש אחת ממולצת ? תודה......
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם יציאת HDMI אחת ובלי DP. מערכת הפעלה ווינדוז 7 גרסא ביתית. עדיין אוכל לחבר מסכים בשרשור? זה תלוי רק במסך? או שזה תלוי במחשב ויש סיכוי שזה לא יעבוד? תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המסך הכחול הבא http://www.siz.co.il/up.php?i=glmyj0mmuozr.jpg וזה קורה לי ספציפית כשאני משחק במשחק NBA 2K9 זה התחיל לי היום ואין לי מושג למה. אם זה קשור לדרייברים של הכרטיס מסך זה לא יכול להיות כי כשאני התקנתי הסרתי את הישן והתקנתי את החדש.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המפרט : לוח אם asus p5v800 mx מעבד P4 פרסקוט. (טמפ' מנוחה 36+- מאמץ הכי גבוה שהגעתי היה בסביבות ה53 מעלות עם 3DMARK) 1G DDR כ.גרפי leadtek nvidia geforce 7600gt קירור למעבד של thermaltke קירור סטוק לכ.גרפי הרצתי את 3DMARK,עד שלב מסויים(הבדיקה של המעבד-שבו המחשב כמעט שבת) היה לי 8+- FPS,לאחר מכן הרצתי רק בדיקה של המעבד ולא היה בכלל FPS. המחשב כאילו נתקע או עבד נורא לאט. רציתי לדעת אם זה מרמז על בעיה במעבד. יש לי בעיה בCS של drops למרות שהכרטיס אמור להריץ את המשחק בלי מאמץ,אם משהו יכול לתת לי פידבק על התוצאה היחסית(לא סיימתי הבדיקה של 3D) של הכרטיס מסך ואולי להציע רעיון בקשר לבעיה במשחק.[br]פורסם בתאריך: 14.01.2008 בשעה 19:25:11 משהו?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היום קניתי כרטיס טלויזיה, התקנתי אותו,חיברתי,רואים.. הכל מצויין רק מה, עכשיו כל הזמן שמדליקים את המחשב, בהתחלה,כשהוא אמור לטעון את הווינדוס XP, מופיעה הודעה: scaning bios-image inhard drive ורק אחרי המון כיבויים וריסטים הווינדוס סוף סוף עולה. מישהו יודע למה?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה. זה כבר ממשיך יותר מודש שהמחשב בקושי מתפקד. אני פרמטתי אותו לפני 4 חודשים ועד לפני חודש הוא עבד מצויין ללא בעיות ותקלות. אני פשוט מרגיש שהמחשב עומד להתקע כול שנייה. עד שאני פותח תיקייה לוקח 10 דקות. וזה מעצבן המחשב ניהיה ממש איטי. וזה לא שאני מעמיס עליו יותר מידי אני פשוט עושה דברים מינימלים כמו: לגלוש באינטנרט, לראות סרטים, ולשחק במשחקים קלים. אז מה אני צריך לעשות? ד"א בבקשה אם אתם אומרים לי לעשות סריקה לרוגלות וטרוג'נים וכו' על תביאו לי את התוכנה Trojan Remover. תודה ושבת שלום. [אני מקווה שהכותרת תקינה, ועם היא לא תקינה בבקשה לתקן לי אותה, אני קראתי את החוקים]
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז ככה הכל התחיל שיום אחד הדלקתי את המחשב והוא לא העלה לי ביוס מה שעשיתי הוצאתי את הסוללה והחזרתי ואז זה העלה לי שגיאה בהגדרת הביוס לחץ כאן לברירת מחדל (תמונה לחצו כאן) בכל מקרה מאותו יום המחשב שלי לא עובד אם אתה לא מנתק סוללה ומחבר. לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים הוא החליף לי סוללה של ביוס, המחשב עבד במעבדה אבל שהגעתי הביתה שוב הייתה את השגיאה . לא חזרתי לטכנאי כי הוא נימצא רחוק ויש פקקים (תל אביב חח ) בכל מקרה ככה השארתי את המחשב במצב שינה כל הזמן ולא כיביתי אותו ואז היום הגיע השיא עשיתי למחשב ריסטרט כי הוא ניתקע ואז הוא לא העלה ביוס הוצאתי סוללה החזרתי לא עבד ובנוסף הוא היה מתכבה אחרי 5 שניות ונדלק אחרי 5 שניות ככה בלופים אז שיחקתי עם הזכרונות לא עבד ואז הוצאתי 2 כרטי…
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי אני מקווה שלא טעיתי בפורום הספיציפי לבעיה אבל אני פשוט ממהר וסליחה עם טעיתי פתאום לא יודע מה קרה הצורב שלי לא צורב ולא מתחיל לצרוב איך שאני שם דיסק ונותן פקודה לצרוב הוא מראה לי את השגיאה הבאה..לא משנה איזה קובץ או איזה דיסק...החלפתי גם כמה דיסקים ריקים ושום דבר לא עזר השגיאה :
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד בן שנתים בשבועיים האחרונים אני עובד איתו לפתע הוא נכבה בפתאומיות ללא סיבה. חשבתי שהוא מתחמם אבל אני עדיין רואה שהמאווריים עובדים. הוצאתי זיכרון שהוספתי לא מזמן.. אבל עדיין נכבה. חשבתי שזה במערכת הפעלה.. אבל גם בביוס נכבה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה מאוד מרגיזה... הצורב שלי קורא dvd וcd אבל מוכן לצרוב רק cd ולא dvd... איך זה הגיוני?? וכן בדקתי הצורב הוא צורב dvd ואפילו קניתי אחד חדש כי חשבתי שהוא דפוק ומסתבר שלא... עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
המחשב שברשותי נרכש לפני כ 4.5 שנים שבהם הוא היה דלוק כמעט רצוף 24 שעות ביממה והוא כולל: לוח אם: (Intel Rock Lake D865P ERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM מעבד: Intel P 4 CPU 2.40GHz HT זכרון: (512mb 400mhz (256x2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB בנוסף מחוברים למחשב 3 דסקים קשיחים של 120GB SATA X2 ואחד 80GB בחיבור ישן ורגיל. צורב: ,PHILIPS DVDR1648P1, ספק כוח: 400W, מסך: סמסונג LCD "19 דגם: 960BF. המחשב מחובר לפלזמה "42 בחיבור VGA ולרסיבר בחיבור SPDIF לצורך שמיעת מוזיקה וסרטי HD עם AC3/DTS וכו'... כבר חצי שנה יש בעיה במחשב והיא שהוא מאוד איטי ומקרטע, לדוגמא: הוא חושב המון בכל הפעלה של תוכנה ובמיוחד אם אני מפעיל שתי תוכנות במקביל, הוא לא מסוגל לצרוב …
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום חברים, תקלה מוזרה: לפני כמה ימים הורדתי איזשהו קובץ pdf של איזה ספר מאתר של מאגר של ספרים הניתנים להורדה(הכתובת:www.readallbooks.net( זמן קצר לאחר שפתחתי את הקובץ נתקלתי בבעיה שלא הופיעה לי לפני(למיטב זיכרוני): העכבר עושה סימן של חושב(העיגול הכחול מעל הסמן של העכבר שמסתובב מתי שהמחשב מתאמץ יותר מדאי) כל איזה 5 או 6 שניות באופן קבוע, גם שאני לא מפעיל כמעט תוכניות(רק אולי דפדפן אינטרנט) מזכיר לי שנתקלתי פעם בתופעה זו בהקשר לוירוס במחשב. השאלה אם זה בהכרח וירוס שנדבק מהקובץ שהורדתי, כי הבעיה קרתה כאמור זמן קצר אחרי ההורדה משהו עוד יותר מוזר זה שיש לי עוד מחשב שמחובר לאותה רשת וגם לו התחיל לקרות אותה תופעה בדיוק באותו זמן. מה שיכול לחזק את הרעיון שהרשת של …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכל חברי הפורום, אני סובל מהבעיה הזאת מספר רב של חודשים אך כתוצאה מחוסר זמן לא התעמקתי בנושא. קצת בעייתי בשבילי להסביר את המצב. כאשר אני מפעיל את המחשב ממצב 0 המחשב מתחיל לבצע תהליכי הדלקה (HD מתחיל לעבוד, לוח אם מצפצף) אך שום DATA לא מועבר למסך. המחשב עצמו לא ממשיך בפעולת ההדלקה ולאחר כ- 20 שניות לערך כובה. לחיצה על כפתור ה RESTART מכבה אותו ישר ולאחר כ-5 שניות הוא נדלק שוב לאותו מצב. הדרך היחידה להתגבר ולהפעיל את המחשב היא לנתק את כבל החשמל מהמחשב להמתין מספר שניות ולהדליק. בשיטה הזאת המחשב עולה ומציג את ההודעה הבאה overclocking failed please enter setup to re-configure your system. אופציה אחת באמת להיכנס לתפריט הBIOS ואופציה שניה לשחזר להגדרות ה- "דיפולט". במי…
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האמת שאני לא בטוח שמדובר בHTML5, אך זהו הקורבן שנוח לי להאשים כרגע מחוסר ידע. המחשב שלי עובד חלק, אין לו בעיות לאגים ועבודה שוטפת תמיד עוברת חלק למעט למקרה אחד - צפייה בלייב סטרימינג. בכל פעם כשאני צופה בTwitch או במאקו טיוי (אצלהם זה קורה גם לא בלייב) או כרגע בשידור חי של המונדיאל מאתר "כאן", אני סובל מלאגים כבדים ברמה שהמחשב כולו קופא למעט הסטרימינג. בעוד שהסטרימינג רץ חלק ומתפקד, שאר המחשב לא מתפקד כלל. חיפשתי באינטרנט וניסיתי כל מני "פתרונות" שלא הועילו בשום דבר, ולכן אשמח לרעיונות איך אפשר לצמצם את הלאגים בלייב סטרימינג.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור כדלהלן: אתמול ניסיתי להעתיק כמה קבצים מכונן אופטי וההעתקה נתקעה כמה פעמים. בדקתי את הכונן עם דיסקים אחרים והגעתי למסקנה שהכונן לא בסדר. כיביתי את המחשב,ביטלתי אוברקלוק, וחיברתי שני כוננים ישנים שיש לי, שלא הייתי בטוח אם הם תקינים או לא. מסתבר שהכוננים האלו היו מקולקלים, חיברתי את הישן והפעם הוא הצליח להעתיק. מאותו רגע, הגעתי לגיהנום. משהו כמו 7 מסכים כחולים והתרסקויות אפילו ב-safe mode. ניסיתי לבטל את ה-IDE של הסידי,וזה לא עזר, גם קיבלתי מסך כחול (האחרון). עכשיו ניתקתי את הכונן לחלוטין, העברתי את ההארד דיסק עליו יושב הווינדווס ל-IDE השני (זה שהסידי היה מחובר אליו), ונראה לי שהוא יציב עכשיו. לא בטוח. מצורף קובץ עם ה-minidumps. המחשב היה מאוד יציב קודם לכן, גם …
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן נדפק לי הכרטיס רשת שעל הלוח Asus P4C800 Deluxe (לא E) אח''כ הוא נתקע בפוסטים וכו' וכו', קיצר הלכתי לממש את האחריות בחנות, לאחר כמעט שבועיים קיבלתי לוח ''חדש'' (אני לא בטוח שהוא חדש, למרות שהוא נראה ככה קצת שונה ממה שהיה לי). בטעות עיקמתי את הפינים של המעבד קצת, אבל עם קצת עזרה מגיא (stingeR) הכל בסדר התקנו ת'מעבד מרחו משחה טרמית (AS5 אם זה משנה). אנחנו מדליקים הכל בסדר אבל במאפיינים של המחשב שלי כתוב 1.30GHZ ומעל זה 2600MHZ רצינו להיכנס לביוס גיא אמר זה קשר לבאס משהו, בקיצור אי אפשר, העברנו בביוס לבאס של 200 במקום 100 וגם לזיכרונות 400 והביוס לא שמר את זה למרות ששכיצאנו שמרנו (עשינו את זה כמה פעמים). המסך לא נדלק, בדקנו את המסך עם מחשב אחר לא הלך, חשב…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כשהחלפתי לעכבר USB העכבר הגיב. במנהל המשימות העכבר לא מופיע בכלל וגם הקטגוריה "עכברים והתקני הצבעה אחרים" לא מופיעה שניסתי עכבר PS2 אחר הבעיה חזרה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב, כדי שתיבנו את הבעיה אני כל קודם אסביר על החיווי של המסך: שהמחשב כבוי או לא מחובר הנורית מהבהבת בכתום. כשמדליקים את המחשב הנורה דולקת בירוק קבוע. לאחרונה, כמעט כל יום כשאני מדליק את המחשב, החיווי של המסך באמת הופך לירוק קבוע אך לא רואים שום דבר למרות שהמחשב כן דלוק (אני שומע את הצלילים של המערכת הפעלה וכ') ואז כשאני עושה ריסטרט דרך הכפתור החיווי של המסך הופך לכתום מהבהב ועדיין לא רואים כלום למרות שהמחשב כן עולה. אגב לא רואים כלום בשום שלב גם בכל התהליך של הBOOT כך שזה לא עניין של דרייברים או משהו הבעיה היא לא במסך ולא בכבלים בוודאות. את האמת שאני לא יודע אם זה קשור, אבל הבעיה התחילה בערך מהתקופה שחיברתי הארד דיסק מתקתק שהיה לילה במקפיא למחשב כלום לא קרה …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני cd-rom 1-asus 2-cdrw samsung הדלקתי את המחשב והם לא מופיעים במחשב שלי המחשב עצמו מזהה אותם אבל כשראיתי מה כתוב בהתקן היה כתוב " וינדוס מזהה את מנהל ההתקן אבל לא את המיקום של החומרה..או משהו כזה(אני לא כותב מהמחשב שלי)" מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. יש לי ווינדוס 7.ומחשב אסוס p5kpl. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב. קופצת לי ההודעה הזאת no ide master hdd detected. איך אני מגדיר את זה נכון לפי הגרסה. של הביוס שלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראו תמונות מסך. אמרו לי בחנות (זיג זג) לשים תוכנות מעודכנות ושמתי. גם אז זה לא עבד. http://img523.imageshack.us/img523/5011/image00001jm2.jpg http://img206.imageshack.us/img206/8709/image00002rx8.jpg http://img165.imageshack.us/img165/9146/image00003og0.jpg http://img178.imageshack.us/img178/5835/image00004wc1.jpg http://img177.imageshack.us/img177/6514/image00005lv9.jpg מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב אז ככה, המחשב שלי נקנה לפני 3-4 שנים והכל עבד טוב . לפני חודש-חודשיים בערך, התחילה לי הבעיה . אני משחק CS:1.6 וכשאני רואה שחקנים מהקבוצה היריבה הCPU עולה לי והמשחק נתקע . קודם כל, אני רוצה להיות בטוח שאני לא קונה סתם מעבד ושהCPU קשור למעבד . פרטים : מעבד נוכחי: Dual-Core E5300 לוח אם: Gigabyte Technology Co.,Ltd G31M-ES2l ספק כוח: MODEL:ATX-500W כרטיס מסך: Nvidia Geforce 9500 GT תקציב: 300 ש"ח , גג 400 חנות מועדפת: KSP תודה רבה לכל מי שיעזור, ד"א זה דחוף להיום עריכה - אני רוצה להחליף את המעבד, פשוט אין לי כסף לשלם כדי שיחליפו לי, זה מסובך ?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מי עוזר לי עם זה בבקשה ? רוצה לישמור על הוותק/מהירות ההורדה\ מעבר לזה >>> איך נחשבת גירסת אימיול 0.47C ? טובה / מהירה? THX
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-