עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by KrustyTheKlown,

היי כמו שרשמתי בכותרת יש לי מחשב חדש (רץ משהו כמו שבועיים) והוא קופא בזמן עבודה בווינדוס...זה יכול להיות אחרי שנפעלתי את החיפוש, את ADAWARE, סתם אחרי כמה שעות שהוא נשאר דלוק בגלל הורדה או דקה אחרי שעלה הווינדוס.... העבר לא זז אבל כלום לא מגיב (גם לא ALT+CTRL+DEL, ריסרט "פותר" את הבעיה) אני לא מאמין שזה בגלל SPYWARE או וירוסים, פעם ראשונה שהוא קפא הייתה יום-יומיים אחרי שהפעלתי אותו (עוד לא הייתי מחובר לאינטרנט אפילו) ובנוסף הרצתי ADAWRE +SPYBOT כל יומיים-שלושה ואני עובד גם עם NOD32 אתמול בלילה הרצתי MEMTEST במשך 6.5 שעות ולא קיבלתי כלום הטמפרטורה של המעבד הייתה בערך קצת פחות מ20 מעלות לאחר מכן (אם זה רלוונטי בכלל) המפרט: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GI…

2. Started by Design3d,

שלום רב, אני מנסה להתקין חלונות (10, 7, 8 ) באמצעות USB ותמיד מקבל הודעת שגיאה "A required CD/DVD drive device driver is missing" (מצורף בתמונה). ניסיתי כמה התקנות בכולם אותה שגיאה. רק חלונות XP הצלחתי להתקין. מה זה יכול להיות? ואיך פותרים את זה? יש שמציעים להוציא ולהכניס את ה-USB - לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by itaysp,

שלום, קניתי לסבתא שלי מחשב וקיבלתי אותו אתמול.. התקנתי לה כל מה שצריך ועכשיו אני רואה בלוח בקרה "קישור אלחוטי" ושם יש "התקן אינפרא-אדום מובנה". מה אני עושה עם זה? מה זה נותן לי? ואיך משתמשים בזה? תודה, איתי

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. המחשב שלי היה לפני יום בתיקון. בקיצור גם התקינו לי XP. בהתחלה התצוגה היתה בסדר עד שהתקנתי דרייברים של nvidia . מאז התחילו להופיע לי הפרעות (קווים כאלה בתצוגה - מדי פעם) בתצוגה. ההפרעות האלה קורות בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים לכן אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. החלפתי כבר איזה עשר גירסאות שונות של הדרייברים של nvidia וגם החזרתי לדרייברים שה - XP התקין ושום דבר לא ממש עוזר. לפעמים אין את ההפרעות האלה - כמו עכשיו בערך ולפעמים זה מתגבר ("הקווים" יותר עבים ובאים בתכיפות גבוהה יותר). אין לי ממש מושג מה יכולה להיות הבעיה. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך? יכול להיות שזאת בעיה בווינדווס והתקנה מחדש תתקן את התקלה? תגידו לי מה היא לדעתכם התקלה ומה אני יכול לנסות (חוץ ממה שניסיתי) כדי …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מדובר במחשב נייד אחרה כמה דקות מראה לי פסים במסך איך יודעים מה הסיבה הם זה בעיה מסך או דבר אחר.? עשיתי בדיקה והמעבד חם צריך להוסיף משחה,

6. Started by ilankt,

שלום, קניתי מחשב חדש, והמסך שיש לו הוא מסוג T23A350 של סמסונג. למסך חיבור VGA וחיבור HDMI, כלומר, ללא חיבור DVI. למחשב יש כרטיס מסך R9 280X של Saphire. אני מתלבט איך לחבר את המסך למחשב: 1. כבל HDMI. 2. כבל של DVI ל-VGA בעזרת מתאם. מה אתם ממליצים? למישהו יש נסיון עם המסך הזה\סדרת מסכים הזאת? אני רוצה להוסיף שכשניסיתי לחבר את המחשב נייד שלי למסך בעזרת כבל HDMI, התצוגה הייתה נוראית (הכ.מסך של הנייד הוא ATI Mobility Radeon HD 5470) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by okfir,

שבוע טוב לכולם, אתמול בזמן שניקיתי את חדר העבודה נפל המסך מחשב על הרצפה וחטף מכה לא נעימה מאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בזמן עליית המחשב התמונה "מופיעה-נעלמת" וכאשר מערכת ההפעלה עולה המסך פשוט מפסיק להראות תמונה למרות שהוא עדיין פועל (המנורה עדיין עובדת) כאשר אני לוחץ על כפתור הSOURCE התמונה חוזרת לשנייה ומיד נעלמת שוב פעם. יש למישהו מושג מה הבעיה ועד כמה אני צריך מסך חדש? תודה מראש לעוזרים. דרך אגב, המסך הוא SAMSUNG 226BW LCD

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. התקנתי JAVA לתצוגה של דברים באינטרנט או מה שזה לא יהיה הכל טוב ויפה אחרי 10 דקות פתאום קרה משהו למסך והתצוגה על המסך שלי מוזרה לאללה. אני רואה את המסך בצבעים טיפה אחרים ופסים רועדים לרוחב המסךוהוא נהיה טיפה חשוך פעם ראשונה שזה קורה לי ופעם ראשונה שאני רואה כזה דבר. יש למישהו מושג מה קרה פה ?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by et_gershon,

שלום. לאחרונה יש לי במחשב מדי פעם ובמיוחד במשחקים כמו קאונטר רסרטים פתאומיים. ניסיתי להוסיף עוד מאוורר אבל זה לא עזר. אני לא חושב שזה בעייה של חום! כשביטלתי את האפשרות לפי המדריך בסטיקי לרסטרטים אוטומטיים זה עדיין עשה בלי מסך כחול! מה יכולה להיות הבעייה?? בתודה,איתי.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by napster911,

היי, יש לי לפטופ של לנובו ולאחרונה אחרי שאני מזיז את המחשב (כשהוא דלוק) המסך פשוט מתחיל לרצד בקויים אופקיים צבעוניים. אי אפשר להוציא את המחשב מהקריז הזה אלא רק ע"י כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. מישהו מכיר את הבעיה? ממה זה נובע? נ.ב עם או בלי קשר,שקע האוזניות הפסיק לעבוד ביחד עם הצרה הנ"ל (לידיעה) תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by flatout,

תשמעו את הבעיה שלי נגיד אני צורב על הדיסק מישחקים או סרטים וכשה בסוף הצריבה אני מנסה להתקין את המישחקים הם עושים לי error אבל כשה הם היו במחשב הצלחתי להתקין אותם וגם עוד בעייה כשה אני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק הוא לא נותן לי גם כותב איזה error תודה לכל העוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו, אנגלית. ויש לי מדפסת HP 1315 all-in-one. משהו מוזר קורה לי במדפסת שלי. בהתחלה הייתה מדפיסה וסורקת והכל תקין. שלא נוגעים מחשב ומדפסת אחרי 25 או 40 דקות, ופתאום ולא מדפיסה ולא סורקת, ובדקתי וראיתי בסרגל ליד שעון סמל מדפסת שנקרא HP digital imaging Monitor לחצתי בעכבר קליק ימיני וניפתח תפריט ומגיע לחלון שנקרא display Status ושם ראיתי כתוב :! hp psc Disconnected המדפסת דלוקה ומחוברת הכל תקין. אבל מה שכתוב שם שהיא מנותקת. הבעיה שהיא שצריך להגיד למדפסת תיהיה תמיד פעילה. אני לא יודע איך. כבל USB מדפסת למחשב היא תקינה. הרי אמרתי לכם שהיא מדפיסה וסורקת. זה עובד. מישהו מכיר את התופעה הזאת? איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן.... יש לי לאפטופ חדש בן שבוע (אבל יש חשד שהוא ריפורבישד)... HP nx9010 יחד עם הלאפטופ הם הביאו לי דיסק התקנה של נורטון אנטיוירוס 2003... התקתנתי אותו אבל אתמול חבר שלי החזיר לי את הSYSTEMWORKS 2004 שלי אז התקנתי אותו...... אז מתי שזה מתקין זה עושה קודם בדיקת וירוסים.. זה עשה ולא מצא כלום... אחרי שהתקנתי אותו זה עשה לי בעיות זה לא רצה להיות AUTO PROTECT אז בדקתי באתר שלהם מה יכולה להיות הבעיה אז הם אמרו להוריד איזה קובץ להתקין ואז לעשות ריסטרט... טוב עשיתי את זה ועדיין זה היה דפוק אז מחקתי את הסיסטם וורקס שלהם.... התקנתי שוב ועדיין אותה בעיה מזורגגת................................. אבל רק שעכשיו אין לי מושג למה אבל זה ככה ממתי שהורדתי את הקובץ שלהם אין לי שום אפשרות לפ…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד בן 3 שנים ,אין אחריות יותר . ואני רוצה לדעת האם תוכנות לעריכת ודיאו מאמצות את המחשב כך שכדאי לי להמנע מזה (אין לי ממש אפשרות לקנות חדש כרגע) או שאין לי ממה לחשוש? המחשב הוא ASUS N550JV רוב הזמן הוא מרגיש דיי בסדר מבחינת החום של המארז! תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בהפעלת המחשב אני מגיע לחשבון משתמש ברגע זה העכבר והמיקלדת מפסיקים לפעול מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by avioo360,

ערב טוב יש לי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Trendnet דגם tew-643pi זאת תמונה שלו לצורך העיניין: הכרטיס נמצא אצלי כבר כמעט שנה ובחודש וחצי+- האחרונים הוא התחיל לעשות לי בעיות נגיד אני גולש באינטרנט אז לפעמים הוא מחליט שהוא יותר לא עובד או עובד מאוד לאט ובשביל לתקן את זה צריך להתנתק ולהתחבר שוב ולפעמים הוא מתנתק מעצמו ואז הוא לא מוצא את הרשת של הבית שלי בשביל לתקן את זה צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב ומדי פעם שהמחשב עולה אז הוא מראה שהוא לא מוצא רשתות ושאתה עושה לו חיפוש רשתות אז הוא מראה שתוך שניה הוא סיים לחפש והוא לא מצא. המחשב עבר פירמוט לפני שבוע ככה שזה לא נראית לי הבעיה חשבתי אולי זה קשור לזה שהוא מתחמם כי הוא מאוד צמוד לכרטיס מסך למרות שלא נראה לי כי הטמפרטורה במח…

17. Started by alomm,

אז ככה... בשעה טובה קניתי מחשב חדש עם לוח של גי'גה בייט 7N400L ודיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB WD800JD SATA 7200RPM 8MB buffer אז טעות ראשונה שלי שהלוח לא תומך בSATA ואני ישנה ללוח תומך עכשיו יש לי הארד דיסק של WD 40GB 7200RPM שאני רוצה להשתמש בו במחשב החדש השאלה היא במידה והHD החדש בחיבור של ה SATA איך אני מחבר את הHD הישן בתור HD משני?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by bykeking,

הי, יש לי router של D-Link מדגם Dsl 504 G ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות הרבה בעיות. אחרי כמה זמן האינטרנט פשוט מתנתק. פעם זה היה קורה פעם בשבוע-שבועיים, אבל עכשיו זה פעמיים ביום. ד"א, זה קורה כשאינטרנט לא בשימוש הרבה זמן. הוא גם מתחמם מאוד ואז אני מכבה אותו, נותן לו להתקרר, ואז הוא עובד. אבל זה ממש מעצבן... למישהו יש מושג מה הבעייה או איך ניתן לפתור אותה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  19. כאשר אני מחבר כל רכיב בעל חיבור USB לשקעי ה-USB שנימצאים מאחורי המחשב הם נישרפים ויוצאים מיכלל שימוש מה יכולה ליהיות הבעיה לכך?

20. שלום, רציתי להתייץ אתכם לגבי בעיית חומרה שיש לי לאחרונה, אני צריך עזרה בזיהוי ודאי של הבעיה. יש לי מחשב בן קצת פחות משנתיים: לוח אם - Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 זיכרון: 3GB, לפי החלוקה הבאה: 2X1GB + 2X512MB. כרטיס מסך: ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB. לפני כחודש ימים, התחלתי לראות תופעה מוזרה של "מריחות צבע" סביב אייקונים שונים, לדוגמא של תיקיות. הכוונה היא שמסביב לאייקון הצהוב המוכר, הופיעו נקודות ועם הזמן גם קוים ירוקים וסגולים. דבר דומה קרה באינטרנט, לדוגמא סביב הלוגו של האתר Facebook מופיעה לעיתים מריחת צבע סגולה. המחשב גם היה עמוס, אז החלטתי לפרמט אותו, אם כבר אז כבר. פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש עם SP3. אבל הדבר לא פתר את הבעיה, ואליה נוספ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by tovtov,

שלום - וחג שמח לכולם. אני דיי נואש. המחשב שלי התחיל לפני כמה ימים להרעיש בזמן נגינן קבצים (MP3) או סרטים - כלומר יש הפרעות ברקע (הפרעות ברמקולים) של צלילים מוזרים - כמו צלילים של "חיכוך", כלומר אני מנגן שיר ואחרי כמה שניות יש רעשים ואז שוב שומעים את השיר ואז חוזר חלילה הרעשים המוזרים מופיעים. לפעמים גם עם עליית המחשב כאשר יש את אות הפתיחה של WINDOWS יש את הרעשים. פירמטתי את המחשב - לא עזר. החלפתי כרטיס קול - לא עזר. שיניתי את מקום כרטיס הקול בחיבור ה PCI - לא עזר. לא יודע עוד מה לעשות - מה דעתכם? תודה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by ziv0798,

שבוע טוב! יש לי בעיה המחשב לא מוכן לעלות! הוא עושה בבבבבבבבבבבבבבייייייייייפ הכל פועל אבל שום דבר לא עולה(מסך,מקלדת,עכבר...)

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by benyben,

שלום. אני שואל כאן שאלה עבור בן דודי היקר (: אנחנו נמצאים בביתו, ואני כאן כי הוא ביקש את עזרתי. לכן נכנסתי לפורום (: הדלקת המחשב מתרחשת, אבל אין שום אות גרפית - ז"א, המסך לא מייצר תמונה. מדובר בכרטיס מסך אינטגרלי (Intel Core i7 הוא המעבד, אם זה רלוונטי). המחשב יחסית חדש, ונראה טוב וויזואלית. האם התקנת כרטיס מסך יעודי תעזור? או שמדובר בבעיה חמורה יותר? נשמח לשמוע את דעתכם. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מרכיב את המחשב שלי ויש כמה דברים על השירטוט של הלוח שאני לא יודע מה זה . דרך אגב יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם USBPWR_34 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם KBPWR1 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. וגם ג'מפר של ה-SATA שיש שם ENABLE ו-DISABLE (אני צריך לשים אותו על ENABLE אם יש לי הארד דיסק ?SATA). וג'מפר שרשום CLRTC1 עם שני מצבים של הג'מפר NORMAL (dafault) ו-CLEAR CMOS. מישהו יכול להסבר לי בבקשה מה זה כל הדברים האלו ומה זה נותן?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by maxkid22,

כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי ואני מתחיל לשחק משהו אז פתאום יש מסך כחול בו כתוב : IRQL_NOT_LESS_NOT_EQUAL אני יודע שעל הלוח אם שלי(Asus P4S533-MX) יש VGA Onboard ואני חושב שזה התנגשות ביניהם זאת האפשרות היחידה האם אני צודק?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.