עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Axel Foley,

באמצע משחק המסך פשוט הפך לאפור. המסך פועל אבל כמו שאמרתי רואים רק אפור ולא רואים את התפריטים של המסך מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by slrr,

המחשב נדלק לשניה וכבה... פתחתי הוצאתי כמה דברים(אותו דבר קורה) הוצאתי את המעבד(נדלק ועובד אבל לא קורה כלום כי אין מעבד) מה נשרף?? לוח-אם או המעבד(לי נראה שהמעבד)....{אין ריח שרוף}.... [הצלאות של המעבד היו מלאות אבק].. אפשר לקנות בכלל למחשב נייד מעבד חדש????

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  3. אני משחק SA פתאום מופיע לי דבר כזה VPU RECOVER מה זה?? זה של הדרייבר של הכטיס מסך למה זה קורה אבל וזה מזיק?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  4. שלום לכולם המחשב הוותיק בן ה-5 שלי עושה לי בעיות. הוינדוס 7 עולה עד למסך הכחול של "ברוך הבא", והתצוגה מייד נעלמת. ריסטים אינסופיים, ניסיונות חיטוט בביוס ושחזור מערכת לא עזרו. ניסיתי להתקין מחדש את הוינדוס אך ה-BOOT לא מצליח לעלות. מה זה יכול להיות? כרטיס מסך? הרי יש תצוגה במספר השניות הראשונות. אולי הדיסק הקשיח? הוא עושה לי רעשים מפחידים מדי פעם... בכל מקרה למה הבוט לא עולה? מה אפשר לעשות? AMD Athlon 64 3200 לוח פשוט של ג'יגבייט. ג'יגה של זיכרון. GeForce 6600 WD 120G תודה רבה!

5. הבאתי היום את המחשב מדוד שלי. ניסיתי לעשות את כל מה שכתוב בטראבלשוט של LENOVO ולא עזר כלום, יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by nir2711,

שלום לכולם למה שאני רואה סדרות אם תרגום לא מובנה במדייה פלייר במחשב נייח זה מראה ושאני מנסה לראות את אותו סידרה במחשב נייד לא לא מראה לי את הכתוביות ????

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  7. לחבר של יש את הכרטיס Radeon 9700pro ובחודשים האחרונים המחשב נתקע כל כמה דק' החלטנו לעשות מבצע וניקינו את כל המחשב החלפנו משחות טרמיות לכל הגופי קירור וכו'.. המחשב נראה כמו חדש (אחרי ש4 שנים לא ראה אור יום) כעת עדיין נתקע אך בתדירות הרבה הרבה פחות נמוכה, החלטנו להריץ מבחני ביצועים והרצנו super pi כמה פעמים (1M 2M 32M) ו3Dmark והמחשב קיבל ב3Dmark05 : 962 שזה נראה לי קצת נמוך מידי. המפרט הוא: intel p4 northwood 2.53GHz ASUS P4S8X ATI RADEON 9700PRO ENERMAX 380W WD HDD 80GB WD HDD 200GB וכל הטמפרטורות שרואים בEVEREST הן סבירות לגמרי (מתחת ל40 אבל לכרטיס מסך אין חישן) ועוד משהו מטריד זה שניתן לעשות לCPU המהרה של מגה הרץ בודד , אם מעלים ב2 אפילו המערכת לא עולה. אז האם התוצא…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by elad-k1,

אם מישהו יכול להשיג לי דרייבר יש לי מדפסת חדה משולבת HP PSC 1205 ואני לא מצליח להדפיס אם יוכל לעזור אני יודה לו תודה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by teddy85,

קניתי מחשב חדש כמצוין במפרט שלי הרקבתי את המחשב אבל הוא לא פועל לי לא אני לא יודע למה :s05: הלוח אם אמור לצפצפ כאשר יש תקלת ליבה אבל הוא לא מצפצפ הצאתי את הזיכרונות בשביל לבדוק והמחשב עדיין לא ציפצפ (יש לי ספיקר קטן) אני צריך או שתאזרו לי או שתתנו לי קישור למדריך להרכבת מחשב תודה מראש

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by gshhar,

פירמטתי את המחשב וכשאני רוצה לעשות פורמט לכונן (קליק ימני וכו') הוא מביא לי את ההודעה הזו. ניסיתי לסגור את כל התוכנות,עשיתי ריסטרט וכלום לא עוזר. מה אני יכול לעשות.

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by רועי מלר,

לפניי כשבועיים רכשתי מחשב, ברגע זה הוא היה ב -SLEEP כבר מאתמול, עדיין לא כל כך ייצא לי להשתמש בו ( תוכנות עריכה שאני ממתין עבורם ו - עדיין לא רכשתי כרטיס רשת ) לפניי דקותיים נכנסתי להפעיל את המחשב, הוא לא הגיב.. (לא ייצא ממצב SLEEP ) שמעתי שהמאווררים החלו לפעול, ניסיתי פעם נוספת וזה גרר קצר בחדר וצליל חזק מהמחשב, בזה הרגע הוא לא מראה שום סימניי חיים.. רציתי לדעת עם יש אפשרות לאתר את התקלה לפניי שליחתו לחברה

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by #ELad#,

שלום לכולם! יש לי מדפסת HP Deskjet 5150 שמדפיסה פסים במקום תמונה. ככה זה ניראה: http://img52.imageshack.us/img52/4421/fig2x.jpg ניסיתי לכייל/ניקוי ראש/דף ניסיון - שום דבר לא עוזר. אז לפני שהיא נזרקת, מישהו יודע איך לטפל בבעיה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  13. שלום! ברשותי מחשב המשמש כמדיה סנטר. המחשב מחובר למסך LCD בסלון בעזרת חיבור hdmi. היום כשהדלקתי אותו, הוא נדלק, אך על המסך הופיע "no single". ניסתי לחבר את המחשב למסך מחשב אחר בעזרת חיבור VGA ועדיין אותו הדבר. בשלב זה, ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים למעט החשמל וכבל המסך, פתחתי את המחשב ושם גם ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים - אך עדיין המחשב לא עולה. כמו כן ניסיתי להחליף זיכרונות למחשב וכ.מסך ממחשב אחר ועדיין אין שינוי. האם לאחר כל הנסיונות הללו עלי להסיק שהלך לוח האם או המעבד? ??? מפרט המחשב - AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 ASUS M2A-VM HDMI תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  14. לפני השדרוג של הלוח והמעבד היה לי מעבד P4 2.8C ולוח ASUS P4P800SE. עכשיו יש לי AMD 3800+ X2 ולוח ג'יגהבייט K8N51PVM9-RH ומאז ששדרגתי המחשב פשוט לא סוחב! כשאני נכנס לתיקיה עם הרבה קבצים בה המחשב נתקע לאיזה חצי דקה, כשאני מכווץ קובץ או מוציא אותו מכיווץ המחשב בקושי זז, כשאני רואה סרטים הוידאו לפעמים קופץ, אם אני רואה וידאו וגולש למשל או משתמש במחשב באותו הזמן הסאונד קופץ, ורוב הפעמים המחשב נתקע כשאני רואה קובץ וידאו להרבה זמן.. יכול להיות שבוידאו זה קשור לעבודה שאני עם כרטיס מסך מובנה? זה GF 6150... יש למישהו מושג מה כדאי לי לעשות? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אחרי זמן מסוים(לפעמים חצי שעה-שעה ולפעמים 10 דקות)בעיקר במשחקים אבל לפעמים סתם ככה בשולחן עבודה המתחיל מתחיל לעשות ריסטרט ואז נתקע בהתחלה של הריסטרט וכל הזמן מרסט מחדש(מתחיל תריסט ואז עוד פעם מתחיל ריסט וככה חוזר על עצמו) עד שאני מנתק לו תחשמל ניסיתי להחליף ספק כח, זיכרונות, כרטיס מסך, החלפתי שני הארדיסקים(שכנראה גם קיצרו וגרמו לבעיה), במעבדה באייבורי בדקו תמחשב הרבה פעמים ואמרו שזה עבד להם בלי בעיות, אחרי זה לקחתי תמחשב הביתה בכל פעם ואצלי זה עשה תבעיה הזאת כל פעם מחדש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  16. למחשב שחזר מתיקון לאחר החלפת לוח אם (לאותו הלוח) חיברתי את כל הציוד וכמה דקות לאחר הפעלה צצה הבעיה הבאה ממש לנגד עיני: באקספלורר שם נראות בד"כ תשע מחיצות, 6 של דיסק מאסטר WD ו-3 של MAXTOR לפתע נעלמו ה-3 של הדיסק השני. לאחר אתחול המערכת מזהה את הדיסק הנ"ל אבל מדביקה לו ב-DEVICE MANAGER שם חסר פשר כמו "]axtrp9 p p p p p". מצויין גם שההתקן פועל כשורה מה שקצת מגוחך לאור הנסיבות. מישהו יודע מה קרה ואיך ניתן לתקן את המעוות כך שתהיה שוב גישה לדיסק? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני לא יכול לחבר את הדיסק קשיח לבד ב pri master ואני מחבר צורב יחד עם ההרדיסק באותו כבל ואותה יציאה ide האם באמת זה גורם לאי יציבות של המערכת .למשל בביוס אני יודע איך להגדיר את הכוננים ,מה שאני לא מצליח זה לג'מפר את הדיסק קשיח ,ואת שאר הכוננים,אני מצרף תמונת מסך שבה יש את האפשרויות איך לג'מפר את ההרדיסק ד''א הוא maxtor אני מאוד מודה למי שיעזור לי... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by biton,

עשיתי התקנה מחודשת של Win XP SP2 על המחשב הישן (פירמוט והתקנה מלאה) ויש בעיה עם ה- Sound. לוח האם הוא GA-8SRX של Gigabyte ויש לו Creative Audio PCI משולב בתוכו. הכרטסי עבד מצוין עד עכשיו עם אותה מערכת הפעלה. עכשיו כאשר המחשב עולה מתחילים תקתוקים מיציאת ה- Line Out בלוח שמפסיקים רק עם Mute. אי אפשר לשמוע צלילים מכל סוג שהוא. בהתקנה XP מזהה את הרכיב ומתקין דרייבר של מיקרוסופט. יש לי דיסק התקנה שהגיע עם לוח האם ומאפשר להתקין דרייבר של Creative. במהלך ההתקנה ה- XP צועק שהדרייבר לא חתום אבל גם לאחר ההתקנה הבעיה לא נפתרת. ניסיתי גם את הדרייבר באתר של Gigabyte. אני די משוכנע שזו בעיית דרייבר כי התקתוקים מתחילים לאחר ה- Log in (אם כי בחלק מעליות המחשב אין Sound בכלל). ההבדל היחיד…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  19. פירסמתי את הנושא הזה קודם לכן בפורום תצוגה וגראפיקה אבל הבנתי שלא מתעסקים שם בבעיות אלה בהשוואות אז... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה ל…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  20. אז למאוורר הזה יש שני קליפסים, אחד מכל צד, בחלק העליון שלו, בצבע לבן. גם אחרי ששיחררתי את הקליפסים, משהו שם משתחרר אבל אני לא יודע איך להוציא את המאוורר החוצה (אני רוצה לנקות את צלעות מאבק). חשוב להזכיר שזה מאוורר סטוק גדול של P4. יש הצעות? אם זה דיון מטומטם מדי אז אל תתביישו להגיד :-[

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  21. הורדתי את הדרייבר של הac97 אבל אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ...למישהוא יש מושג ?

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  22. לפני משהו כמו 9 חודשים קניתי מחשב חדש מאז כבר פעמיים שהלך לי צ'יפ של זכרון, החנות טוענים שכנראה משהו היה דפוק בסט המקורי ובגלל זה הם נהרסו אחד אחרי השני השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזכרונות להפסיק לעבוד ? האם יש סיכוי שמשהו דפוק בלוח אם ובגלל זה הם נהרסים ? מה שקרה, הוא שאחרי בערך חצי שנה נהרס הראשון, החליפו אותו ואז אחרי חודשיים גם השני נהרס (וגם אותו החליפו עכשיו) נראה לי קצת מוזר

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בעיה רצינית, יש לי HD 500GB פנימי של סיגייט שהחליט לא לעבוד יותר, הקשיח לא מזוהה בביוס ב-3 מחשבים שונים. יש לי עליו חומר קריטי שאני חייבת לשחזר...אין לי מושג איך או למי לפנות וכמה זה יעלה לי אני מוכנה לנסות לעשות את זה לבד אם יש תוכנה ומדריך איך.....אני שמעתי שבמקרה כזה צריך לפתוח את הקשיח ולעבוד עם הדיסיקים הפנימיים שלו...האם זה נכון???? בבקשה מדובר על חומר רגיש מאוד שכולל תמונות מהחתונה שלי......אהה כן וזה היה הדיסק גיבוי דווקא שהלך....בבקשה תעזרו לי :please:

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by Nadav1983,

שלום לכולם, אשמח לעזרה בנוגע לחיבור מחשב לטלוויזיה. עד לא מזמן הייתי מחבר את המחשב לטלוויזיה רגיל באמצעות חיבור HDMI, שום דבר לא השתנה מלבד הפסקת חשמל אחת (שאולי היא הגורם) CTRL P לא מזהה את המסך הנוסף, עדכנתי דרייבים, חיברתי כבל אחר, חיברתי למקרן ולא לטלוויזיה. המחשב עצמו המקרן כן מזהים שהכנסתי קבל אבל עדיין המחשב לא מזהה. בנוסף הוצאתי את הכניסה של המסך הרגיל השארתי רק את החיבור לטלוויזיה והפעלתי מחדש. גם לא מזהה. אשמח לעזרה כי נראה לי שניסיתי הכל

25. יש לי רוגלה במחשב שאני לא מצליחה להיפטר ממנה גם אחרי התקנה מחדש של WIN10. היום שמתי לב שכל הזמן צצות תיקיות עם קבצים כאשר התיקיות מוחבאות ואפשר לראות אותן רק אם מסמנים לראות קבצי מערכת. אחרי מחיקה של התיקיות שוב ושוב הן צצות כל פעם מחדש לא משנה כמה פעמים אני מנסה למחוק. ניסיתי לסרוק עם אנטי וירוסים ורוגלות שונים (eset/malwarebytes/hitman pro ועוד) וזה לא עזר. התקנתי Windows 10 מחדש על ה-SSD (בלי לפרמט כוננים נוספים כי שם המידע שלי מאוכסן) וגם זה לא עזר, התיקיות עדיין צצות. ש להן שמות עם כל מיני אותיות. לדוגמה התיקיה מתחת ל-WINDOWS BT. התמונה השניה זה התוכן של התיקייה, קבצים שלא קשורים אלי ושלא אני יצרתי. אודה לעזרתכם בנושא. תודה מראש. …

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.