עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם ברשותי שני מחשבים, נייח ונייד. לאחרונה שמתי לב שברגע שאני ניגש על המחשב הנייח מהנייד דרך שורת ה-RUN ספציפית לכונן D (כונן עם מוזיקה ודברים אחרים -לא המערכת הפעלה) אני אכן מצליח לראות את הקבצים, ברגע שאני מנסה להעתיק אפילו קובץ קטן המחשב הנייח אל הנייד, המחשב הנייח קופא ורק ריסטרט מחזיר אותו לעבוד, CTRL ALT DEL לא מעלה שום דבר ואין שום דרך לגשת בשום צורה לשום מקום. ניסיתי לגשת אל כונן C ולהעתיק קבצים - עובד תקין. הרשאות נבדקו אבל זה לא ה issue פה כי המחשב קופא ולא נותן הודעה שאין הרשאות. בדקתי את ה lsass ולא ראיתי משהו בעייתי בפרוסס לפני שהמחשב מגיע לקיפאון... עשיתי scandisk /defrag לכונן D בנוסף סתם כדי לראות אם זה מסייע במשהו - לא הועיל. רעיונות?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  2. אהלן. המחשב של אחי הקטן נתקע היום, וכשהוא איתחל אותו הוא הראה זכרונות, הראה הארדיסקים (הראה אותם בביוס) ושניה לפני שהוא הגיע למערכת הפעלה הוא נתן את ההודעה המצורפת בתמונה. אני חושב שמדובר בוירוס, אשמח אם תוכלו לומר לי מה זה לדעתכם. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  3. שלום לכולם מאז שקניתי את המחשב הנ"ל לפני שלוש שנים לערך , הוא מעולם לא הצליח לעשות אתחול כמו שצריך. כלומר בהנחה שהמחשב עובד ובמקום כיבוי אני לוחץ בסטארט על אופציה של אתחול למחשב: המחשב כביכול סוגר את כל התכניות מעלה את המסך הכחול של הכיבוי אבל נתקע בשלב של SAVING YOUR SATTEINGS. בשנה הראשונה לקיום המחשב חשבתי שמדובר בתקלת שקשורה בהתקנה של מערכת ההפעלה (לכן לא פניתי לתיקון באחריות). אך לא כך, לאחר התקנה מחודשת של וינדוס XP הבעיה נשארה כפי שהיתה. כנ"ל לגבי מצב STANDBY שהמחשב מוכן להכנס אליו אך למעשה לא מוכן לצאת ממנו (למעשה בזמן "המתנה" המחשב רק מכבה את המסך אך המאוורר עובד בעוצמה רגילה וןלא נראה כי יש שינוי מיוחד במחשב). דבר נוסף שניסיתי לעשות זה לעדכן את הדרייברים של…

4. Started by Seasonic,

שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by eliyhaoo,

שלום התקניתי עכשיו על המחשב שלי כרטיס קול חדש sound blaster x-fi platinum ומשהתקניתי אותו זה עשה לי ERRORS שהדלקתי את המחשב לגבי הכרטיס מסך וגם הDRIVER של הכרטיס מסך לא נפתח עכשיו אני הורדתי DRIVER חדש ומאז שאני פותח את המחשב הוא נותן לי ERORR חדש והוא- " Cant find ATI video boared" עכשיו כבר התחליתי לחשוב שהלוח אם אולי לא עומד בכרטיס מסך כל כך חזק [ radeon X850XT PE ] ובכרטיס קול הזה אבל זה לא נראה לי הגיוני כי הוא די חזק [ זה asus a8n-sli deluxe] עכשיו אני חושב שאולי יש בניהם איזה התנגשות [ בין הכריטס מסך - לקול] ומשהוא נותן לי את ה ERORR הזה הDEIVER גם לא עולה אבל עכשיו בניגוד למיקודם [ לDEIVER הישן] אני יכול להפעיל אותי ידנית [ הDRIVER של הכריס מסך] ומאז ירד לי ה FP…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

חברה יש לי HD של WD - WD1600JS הוא תמיד מתנתק באמצע עבודה..לי נמאס מהעניין ואני בטוח ב95 אחוז שסקטורים בו פגומים כי רק אחרי שאני נותן לו כמה מכות (ל HDׂ הוא פתאום מזהה אותו שאני מדליק את המחשב מחדש ..אין מנוס אלא לקנות חדש נכון?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  7. יש לי פיוניר D112 ויש לי בעיה רצינית. הוא לא קורא ולא צורב מדיות CD אלא DVD בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? :s05: בברכה, אורי

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by swisaavi,

יש לי intel pentium4 3Ghz, 1.75gb RAM 300mhz, A7600gt יש לי תקיעות כמעט בכל משחק, לאורך זמן קצר וממש מידי פעם, אבל זה די מעצבן... אולי המהירות של הזיכרון גורמת לזה? או משהו אחר? המהירויות הם אחרי אוברקלוק: http://img138.imageshack.us/img138/711/uu1kv2.jpg ואלה הטמפרטורות: http://img201.imageshack.us/img201/298/jj6iq5.jpg יש משהו לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  9. המחשב שלי בן שנה, ולמרות שיש לי פילטר של אבק בפרונט של המארז, נכנס אבק למאוור שמקדימה (די הגיוני, זאת לא הבעיה) פתחתי את המחשב, ורציתי לנקות אותו ולשמן (כמו המדריך שבאתר) אבל קיבלתי חום מכל הקונסטרוקציה ואין לי מושג איך לפרק אותו אני משער שאתם בטח יודעים יותר טוב ממני איך לפרק את המאוורר והמחשב וכו' וכו' וכו'.. העלתי כמה תמונות על מנת שתראו איך העסק נראה. אם אתם צריכים תמונה של משהו יותר מדוייק, תגידו. בתמונה הראשונה זה המאוורר המדובר ב''כלוב'' הראשון. תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by rafi k,

פתאום העכבר לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייבר של העכבר מחדש ולזה עדיין לא עובד מה עושים?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by אורנקו נייד,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו 320, המחשב נדלק לרגע ונכבה. החלפתי זיכרון, ניתקתי סוללה והפעלתי את המחשב רק על מטען. לא עובד. לחצתי על כפתור בצד של ריסט, גם כן, נדלק וכבה אחרי שניה. יש למישהו רעיון מה לעשות?

12. Started by דני35,

התחדשתי בשעה טובה בכונן חדש מדגם wd black sn 750 וחיברתי אותו עם מתאם pci,אני מקבל מהירות יחסית איטית ליכולת של הכונן, זה בגלל החיבור דרך מתאם?מצרף צילום מסך של המהירות,ולינק למוצר עצמו, והאם יש אפשרות בלוח אם ישן לעשות העתקה של כונן מערכת ההפעלה לכונן החדש? דגם הלוח אםhttps://www.gigabyte.com/il/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#ov לינק לכונן המדובר https://www.amazon.com/BLACK-SN750-500GB-Internal-Gaming/dp/B07MH2P5ZD לינק למתאם ששמתי במחשב https://www.ebay.com/itm/Pro-M-2-Nvme-Ssd-Ngff-To-Pcie-3-0-X16-X4-Adapter-M-Key-Interface-Card-Full-E6H9/333230729702?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 תודה לכם מראש.

13. הלוח אם gigabity דגם 7vm400m-rz ובאתר בדקתי והעידכון לא בסדר אם אתם יכולים לתת לי קישור לדריבר אז זה יהיה טוב אחים!! תודהה מראשש!!

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by giladmichael,

הי לכולם, עד עכשיו עבדתי עם 2 זכרונות של 512 כל-אחד ב dual ddr - של adata (לצערי). עכשיו קניתי עוד שני זכרונות של 1gb כל אחד של סמסונג על מנת להגיע לסה"כ 3גב ram. הבעיה היא כזו... אם אני שם רק את הזכרונות הישנים - הכל עובד. אם אני שם רק את הזכרונות החדשים - הכל עובד. אם אני שם את שניהם - אני לא מצליח לעשות boot. הכל נתקע עוד לפני בדיקת הזכרון. האם יש מה לעשות או שפשוט לא ניתן לחבר אותם יחד בגלל שהם מחברות שונות? כמה הערות : * אני מדבר על ddr 400mhz cl3 * בדקתי, והmobo תומך בעד 4גב זכרון אשמח לעזרה, תודה! גלעד

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שהמחשב כל הזמן נתקע פשוט ככה סתם ....(נתקע=לא מגיב=ריסט..) ניסיתי הכל: התקנתי מחדש ,עידכנתי את הביוס ,הרצתי בדיקת זכרונות... מה עוד?? אני ממש לא יודע מה זה יכול להיות . בבקשה עזרה .... ??? ???

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  16. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

רכשנו לאולפן צורב נק 3500, חדש ונוצץ. לא הייתה איתו שום בעיה. פתאום לפני יומיים בערך התחילו דיסקים להתקע. קבצי מוזיקה לא נקראו והמערכת נתקעה עד הוצאת הדיסק. עם צריבה, אין שום בעיות איתו. הוא צורב נהדר וכל החומר שנקרא עובד בכוננים אחרים. אבל בקריאה, הוא כושל כמעט כל פעם. ניסיתי לצרוב ולבצע ישר אימות של נתונים (משתמש בנירו 6.6.0.6), צרב, אבל את האימות נתונים לא עבר (לא הצליח לקרוא) מה דעתכם? בעיית תוכנה או חומרה? אני אזכיר גם שהמערכת דולקת שבוע ברציפות ושעד עכשיו לא היו בעיות.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by Chamuelm,

שלום. אחרי פרמוט מחשב, מתאם הרשת לא פעיל בעת עליית המחשב. בשביל להפעיל אותו צריך להיכנס למנהל ההתקנים, להפוך אותו ללא זמין ובחזרה לזמין ואז הוא עובד כרגיל. עד ההפעלה מחדש הבאה. מדובר ב Windows 7 64bit. לוח אם של אינטל DH61WW. התקנת דרייבר מחדש לא עזרה. התקנת דרייבר ישן יותר גם לא עזרה. אשמח לעזרה תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום וערב טוב חברי האתר, לאחרונה מחשבי הקט שעבר למארז חדש לפני חודשיים התחיל בשלוש שבועות האחרונות לעלות ברמת הרעש שהוא עושה. בעבר לפני המעבר של חומרת המחשב למארז החדש(מארז HTPC ) היה קולות בודדים וקלים של שריקה, חשבתי שזה הכונן אופטי, אז זהו שלא! כשהעברתי את החומרה למארז החדש החלפתי גם כונן שיהיה תואם מבחינת צבע. כרגע יש לי מספר חשדות לגורמי הרעש, הרדיסק או מאוורר של המעבד/ מאוורר דפוק מאוד מאוד. אם מדובר במאוורר לא בעיה לפרק לו ת'צורה ולשמן אותו. במקרה ואכן מדובר בקשיח אז זו בעיה... יש לכם דרך יעילה וטובה ומהירה לגלות את מקור הרעש מבלי להתחיל לעשות ניסויים של לבדוק כל רכיב ורכיב בנפרד כי אין לי זמן לזה. אני חייב לציין שהרעש כבר נהפך לדבר כמעט בלתי נסבל והמחשב רועש ב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by As-E,

טוב קנית מחשב חדש עם המארז של TT עכשיו קנתי גם TT וללקנו 11 לשנייהם יש חיישן טמפרטורה מאותו סוג שצריך להדביק למעבד אפשר לחבר את שנייהם? זה לא יעשה בעייה? ואם לחבר אז לבדוק שהחוטים לא יגוע אחד בשני? ועוד משהו מותר להתקין הייטסניק על מעבד בלי שום משחה\פד ביניהם? בתודה מראש אסף

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by VL,

יש לי בכונן 3 הארד דיסקים , 1. כונן C (מערכת ההפעלה) 2. אחד לא פועל 3. אחד שעשיתי אותו לשתי כוננים (E;D) בכונן E;D אני מאחסן את כל הדברים שלי , תמונות , משחקים , שירים ותוכנות , כל הקבצים שם. הוא היה עושה בעיות עם הזיהוי לפני שהוא הפסיק לפעול אבל הייתי מצליח לסדר אותו ע"י הוצאת הכבלים והחזרתם ולגשת למנהל ההתקנים. היום שבאתי להדליק את המחשב גיליתי שהכבל IDE שמחבר בין הארד דיסק ללוח אם לא היה מחובר , חיברתי אותו שוב , ההארד דיסק פעל , ניסית שוב פעם להפעיל ומאז הוא לא פועל. מה עושים ? אני חייב את כל הקבצים האלה לפחות רק לגבות אותם. תודה.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  21. מישהו יכול לעזור לי אני צריך לסדר שם בדחיפות כמה דברים וזה פשוט לא עובד לי לא יודע למה הוא שאני נכנס הוא רושם ככה: לאחר שאני לוחץ על כן הוא רושם לי : מה אני יכול לעשות שזה יחזור לעבוד? נ.ב-אני המשתמש היחיד במחשב הכוונה שאין ADMIN או משהו תודה רבה מראש !

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows Server 2008/Windows Vista Kernel Version 6001 (Service Pack 1) MP (4 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 6001.18226.amd64fre.vistasp1_gdr.090302-1506 Machine Name: Kernel base = 0xfffff800`02413000 PsLoadedModuleList = 0xfffff800`025d8db0 Debug session time: Sat Jun 20 01:38:29.090 2009 (GMT+3) System Uptime: 0 days 0:37:20.877 Loading Kernel Symbols ............................................................... ...............…

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by erjerjerj,

יש לי כונן: DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 חדש הכוננן משמיע רעש חזק בשעת ניגון סרט כך שבנוסף לשמע של הסרט מהרמקולים, אני שומע רעש חזק מהכונן הדומה לרעש של מאוורר. בכונני cdrom קודמים שהיו לי לא היית בעייה כזו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  24. אני משתמש בשני כרטיסי מסך: GeForce 9400 - מחובר ב DVI למסך מחשב ראשי GeForce 210 - מחובר למסך מחשב נוסף ב DVI ולטלוויזיה ב HDMI שולחן העבודה שלי בעצם מחולק ל שלושה חלקים שונים (חלק ראשי, ועוד שתי הרחבות) שני הכרטיסים ישנים אבל מספקים את הצרכים שלי (לפחות עד עכשיו)... Windows 7 Google Chrome כשאני צופה בקטע וידאו (למשל, סרטון בפייסבוק או קטע וידאו באתר MAKO) כאשר הכרום פתוח על המסך הראשי - הכל עובד סבבה אבל אם אעביר את הדפדפן לאחד המסכים האחרים - הוידאו ייעצר ויתחיל לבצע BUFFERING מחדש, ימשיך להתנגן, ולאחר כמה שניות יבצע שוב BUFFERING וחוזר חלילה... חשוב לציין: התקלה לא מתרחשת כלל בצפיה ב Youtube התקלה כל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן, ערב טוב:) אחרי הרבה זמן בו רציתי לגבות את המחשב הישן שלי ניגשתי לפעולה...באמצע המאמצים לגבות המחשב הישן סרב להדלק וכדי להמשיך בפעולת הגיבוי ניסיתי הוספתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב הפחות ישן, שיניתי הגדרות דרושות בביוס והמשכתי בפעולות הגיבוי...על הכונן הישן היו שני כוננים : C שעליו מותקן הווינדוס ו- D כונן נוסף בו נמצאים רב הקבצים...את הכונן D גיביתי ללא קושי אך עם הכונן C אני נתקל בבעיות של הרשאות לפי דעתי... גם כאשר אני מביא ליוזר האדמין (בו אני משתמש במחשב הפחות ישן) הרשאות לשימוש בתיקייה- 1) לוחץ המשך 2) לוחץ כרטיסיה 'אבטחה' 3) לוחץ המשך 4) מביא הרשאה ליוזר האדמין אני עדיין לא מקבל אפשרות להשתמש\לגבות את הקבצי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.