תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי מחשב נייח (אבל יד 2) האם ככה זה במחשבים נייחים (פעם ראשונה שלי מזה שנים) שכרטיס הרשת דלוק (האור לפחות) גם כאשר המחשב כבוי לגמרי? שאלה שניה - ומטרידה יותר: אני מצליח להחבר לרשת (ז"א - קיים חיבור) רק כאשר אני מסיט את הכבל מעט שמאל (אולי בעיה של מגעים?). שמתי לב שלא מדובר בכבל, כי החלפתי לאחד חדש. האם מדובר על חופש במגעים, או שאני עתיד להתיקל בבעיה חמורה יותר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעית קריסות שלא מאפשרת לי לשחק באופן רציף המחשב יחסית חדש עם 16 גיגה זיכרון (בדקתי שהוא לא בעייתי עם תוכנה אחרת) אני ממש לא יודע כבר מה לעשות - ניסיתי הכול אבל לא ברור מה הבעיה , ככל הנראה הטמפ בסדר , יש ספק 650 ואט איכותי הקריסה הייתה ממש ב 22:16 דקות -ועצרתי את הלוג כמה שניות לאחר מכן עצות ? CPU_Z.pdf
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Core2 e8400 על לוח אם של Shuttle דגם SG33G5, זכרון DDR2 800 4GB אני ממש מתוסכל כרגע... שמתי משחה טרמית שטיפה גלשה לדפנות המעבד, מחוץ לחלק הכסוף העליון ופעם ראשונה שהדלקתי עכשיו את המערכת היה ניצונוץ אור בנורה של המארז ומיד זה נכבה ומסרב כרגע להדלק, אני ממש חסר אונים, אין לי קצה חוט... האם יכול להיות שהגזמתי עם המשחה הטרמית ופשוט דפקתי ת'מעבד/גרמתי לקצר ? תודה, אוהד.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי סטיק USB של SANDISK 32GB לפני כמה שבועות המחשב הפסיק לקרוא אותו ואין אפשרות להעלות אותו אף מחשב. לדעתי זו בעיה במגעים או משהו בסגנון ואני בטוח שכל החומר (המאוד חשוב) שלי נמצא עדיין בפנים. מישהו מכיר מעבדה שיכולה לתקן לי את ה-USB או לפחות להעביר לי את החומר להתקן אחר? אני מחפש מישהו באיזור המרכז וכמובן במחיר סביר... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עובדת בביוס, ניתן ללחוץ DEL, BREAKE והכל, אבל בשער של ווינדוס היא לא עובדת, וכל היוזרים יש סיסמא... ככה שהיא אפשר להכנס. מדובר בווינדוס מIMAGE שעשיתי מזמן... והמקלדת מחוברת ב USB.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי בעיה מאוד מעצבנת ומטרידה ... אני החלפתי את הלוח אם שלי בלוח אם חדש של חברת ABIT IC7 ועכשיו שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעה {לפני שהוא עולה ליונדווס ... מתי שהוא בודק זכרון וכו... } על בעיה במעבד .! הוא נותן את ההודעה הבאה ... CPU IS UNWORKABLE OR HAS BEEN CHANGED PLEASE RECHECK CPU SOFT MENU האם נתקלתם פעם בבעיה הזו ? האם זה רציני ? איך אני מתקן את זה ? עכשיו אחרי שהוא נותן לי את ההודעה הזו הוא אומר לי שאם אני ילחץ F1 זה ימשיך כרגיל ... אז לחצתי F1 וזה מעלה אותי לווינדווס ... מה נראה לכם הבעיה דחוף בבקשה ! רק אנשים שמבינים ....
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP -- ההודעה הקודמת שלי נסגרה ונשלחתי לקרוא את החוקים של הפורום. מהקריאה הבנתי שההודעה שלי נסגרה בגלל הכותרת.. ולכן, זה כל מה ששונה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מה שלומכם מקווה שטוב =) שלומי די גרוע אחרי כמות כאב הראש מהמחשב, הבעיות שלו :\ העניין הוא כזה (ראשית מפרט) AMD Barton 2500+ - 1833Mhz\166Bus Mather board - Gigabyte GA-7N400E (-L)d אם אתם לא זוכרים בדיוק, מדובר בצ'יפסט Nforce 2 מהסדרת לוחות הלא מצ'ופרת - ללא Fire wire ו*ללא כרטיס מסך מובנה של NVIDIA PALIT Radeon 8500 LE 64 MB 512MB RAM (DDR400)d (FSB of 166, no OC)d Hercules GSF2 DE 5.1 אני מניח שהשאר לא יכול להיות קשור לבעיה דרייברים שנוסו : 2 גרסאות דריברים מעודכנים של PALIT או ATI דריברים שלא נוסו, אבל לא מוצתא שום סיבה שכן ינוסו =) - דריברים של הצ'יפסט שבתכלס מספקים רק את הדריבר של הכרטיס רשת והקול וכו' ההשארה שלי : נדפק הכרטיס מסך אחושרמ... ההשארה הש…
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מזה כמה חודשים שהמחשב שלי איטי מאוד. לכן, לפני כשבוע פירמטתי אותו בפעם הראשונה, אולם הדבר לא עזר. ישנה הודעת מציקה שמופיעה עם עליית הויינדוס. לא ניתן להיפטר מההודעה. כלומר, לאחר סגירתה היא מופיעה מחדש. ניתן לראות את ההודעה בלינק http://yfrog.com/5s36609340j אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם האפשרי. תודה מראש, יגאל
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני כבר סוחב למעלה מחודשיים: QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz | Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem | 4GB DDR3 SDRAM | NVIDIA GeForce GTX285(1024 MB) | Hardisk Total Size 931.5 GB זהו המפרט של המחשב. הכל עובד באופן מושלם, עד שלרגע אחד הוא פשוט נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי לבצע סריקות עם ESET Smart Secuirity, CCCleaner, Registry Booster, SpeedUpMypc, Driver Scanner. Registry Mechanic. הטמפ' שלי עומדות על: 41* לדיסק הקשיח 53* לכרטיס מסך ו-70* במהלך עבודה 55-60* לליבות א' עד ד' 59* ללוח אם. המחשב רץ על Windows Vista Ultimate 32bit. למישהו יש פתרון לח** הזה? נ.ב אני ממש יודה לכם אם תחזירו לי תשובה עוד היום כי מחר אני חוזר לבסיס...
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המחשב שלי בן 5 שנים כמעט,והוא ממש מעולה,אבל יש בעיה אחת שמשגעת אותי,כל פעם שאני נכנס לאפליקציה של הפוקר בפייסבוק,המחשב לא מפסיק לזמזם ,מין זמזום חזק כזה, למישהו יש פתרונות? תודה !
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה תופעה שברגע שאני מחבר כבל USB של דיסק נייד למחשב הוא תוקע את המחשב והמסך לא מראה כלום אני צריך לבצע ריסטארט למחשב כשהכבל מחובר ואז הכל בסדר התופעה זהה בכמה מחשבים. הכבל כנראה מקצר ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צירפתי פה קובץ עם הרשימה של הBSOD שקרו... המחשב פשוט סתם קורס... אין אוברקלוק או משהו, התקנה חדשה. למה הוא קורס בלי סוף? ועוד משהו, כשאני מתקין flash הפיירפוקס מתחיל לקרוס וגורם לכל המחשב לקרוס איתו. (כרגע אני בלי פלאש) פירוט: ================================================== Dump File : 082709-21750-01.dmp Crash Time : 27/08/2009 19:19:09 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x9242d7a2 Parameter 3 : 0x94a2f9c0 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : cdd.dll Caused By Address : cdd.dll+d7a2 File Description : Canonical Display Driver Product Name : Microsoft® Wi…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. בתקופה האחרונה ההארד דיסק מתחממם לי ברמות מבהילות, עובד לאט ועושה גם בעיות עם תוכנות מסויימות. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם ההארד אינו תקין? אשמח לתשובה בהקדם, ותודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, בשבועיים האחרונים נתקלתי בבעיה חדשה במחשב שלי. כאשר נוצר עומס על כרטיס המסך, המחשב מפעיל עצמו מחדש, מבלי להציג הודעת שגיאה כלשהי. השגיאה שמופיעה ביומן האירועים (Event Viewer) היא מסוג 'קריטי', מזהה אירוע מספר 41: "המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי.". איך גיליתי שזה קשור לכרטיס מסך? הסימפטום הוא שכשאני מתחיל משחק ב-Bad Company 2, המחשב מייד מבצע אתחול, או אחרי כמה דקות. כשאני מפעיל Burn-In Test ב-Furmark, המחשב מייד מבצע אתחול... יש לי כרטיס מסך GTS 250 של GAINWARD, וספק כוח CORSAIR 450VX, שנחשב לדי טוב, אבל אולי הוא כבר לא מספיק לכרטיס מסך הזה. האמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי עכשיו הארד דיסק חדש של 160GB של WD חיברתי אותו והכל המחשב מזהה אותו, אבל הוא לא מופיע במחשב שלי. מה עושים? וקניתי גם סטיק זכרון DDR של קרוסיאר ושאני מחבר אותו אז יש ציפצוף כל כמה שניות והמחשב לא נדלק. מישו יכול להגיד לי מה לעשות ? תודה רבה רבה אריאל
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה כאשר אני מחפש בג'ימייל 'HOT' אני רואה את המייל HOT-SHERUTISHI ורשום שהוא מופיע בדואר נכנס אבל כשאני נכנס לתיקיית דואר נכנס אני לא רואה את המייל הזה. האם זה קרה לעוד מישהו? מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלוהים שונא אותי, פעם רביעית שיש לי בעיה במחשב והיא איכשהו קשורה להארדיסק. אז ככה.. אתמול כיביתי את המחשב בצורה נורמלית לחלוטין והשארתי אותו סגור כמה זמן. המחשב לא עשה שום בעיה עד שסגרתי אותו. לאחר שסגרתי אותו, ניסיתי לפתוח אותו ונתקלתי בדברים הבאים: - מסך שחור, שום דבר לא מופיע על המסך - המחשב לא עולה. - הנורה של ההארדיסק (האדומה) דלוקה כל הזמן. - המאוורים וכל שאר הדברים פועלים חוץ מההארדיסקים. אז ככה, ניסיתי בדרכים הבאות לבדוק מה הבעיה: החלפתי כרטיס קול, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זכרונות, ועדיין אותה הבעיה. לאחר שניתקתי כל כבל של ההארדיסק שמתחבר ללוח אם, הנורה נחלשה (כן, אין לי מושג מה זה) ועדיין המחשב לא עולה.. ניסיתי להחליף אפילו כבל של ההארדיסק. לא משנה שאפילו ההארדיס…
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה נוצרה לי בעיה, שכאשר אני מציג סרטון ברחבי הרשת אני רואה מסך ירוק, אבל עם ההפעלה מחדש זה בסדר. השאלה איך אפשר להתגבר על זה מלכתחילה שלא יהיה? תודה.
-
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב.. המחשב שלי עושה מידי פעם ריסטרט ללא התרעה מראש, בלי תקיעות בלי האטות.. בדר"כ זה קורה אחרי שהוא דלוק הרבה זמן או כשאני מכניס דיסק לכונן דיסקים.. הבנתי שהבעיה יכולה לקרות מהרבה סיבות, אך יכול להיות שהבעיה היא בספק כוח? איך אני יכול לבדוק מה הסיבה לבעיה? תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה פתאום כשהמחשב פשוט נתקע על כול דבר:משחקים,סרטים,תוכנות,איטנרט ופעולות שונות במחשב. יש לי ווינדוס 7 64 ביט ובוא יש זיכרון 6 גיגה אחרי כמה זמן מצאתי כי המחשב רואה שיש 6 גיגה אבל רק גיגה ניתנים לשימוש בדיקת זכורונות לא העלתה שום בעיה עשיתי גם להוריד ולהגדיר את Maximum Memory configured אבל זה לא עזר לי חוץ מי זה אני לא יודע מה לעשות כדאי לסדר את הבעיה למישהו יש פיתרון לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קניתי את הכרטיס Gforce 6600GT אחרי המלצות רבות. של XFX. הלכתי לפי החוברת, ע"מ לא להתקע בבעיה בדריברים אחר"כ. אז כפי שהיה רשום מחקתי את הדריברים של ה-Nvidia של הגיפורס 4 MX הקודם שלי. אחר"כ הפעלתי מחדש את המחשב, המחשב הכניס דריבר של כרטיס מסך פשוט (ולא יכולתי לעלות רזולוציה וכדומה) אחלה! אז נתקתי את המחשב והכל, חברתי את הכרטיס החדש, הפעלתי את המחשב. ו..הכל ירוק! אין צבעים נורמליים, הכל בצבע ירוק כזה מגעיל. עכשיו לכרטיס מסך הזה, כפי שבטח אתם יודעים, אין יציאה למסך רגילה, יש 2 יציאות DVI. מכיוון שהמסך LG 775FT הישן ישן שלי אין לו חיבור DVI, הם מביאים 2 מפצלים. לכן חברתי את המפצל לכרטיס את המסך למפצל. אחלה הכל עובד אבל בירוק! יש למישהו פתרון איך אנ…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אתמול בערב אבא שלי כיבה את האור אצלי בחדר ומיד כבר המחשה ועשה ריסט (לא פעם ראשונה שזה קורה) אחרי זה המסך לא מגיב שמדליקים תמחשב הוא כאילו לא מזהה שהמחשב נידלק אבל אם אני מחבר אותו ללוח אם הוא מדליק תמסך יכול להיות שהכטיס מסך נשרף? או מה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי לא עולה בכלל יש לי כמה שאלות לא ידעתי איפה לשאול אבל פה אני ירכז את כולם האם זה יכול להיות שהספק לא פועל? יכול להיות שהלוח נשרף? יש מצב שהמעבד או הזיכרונות לא פועלים ולכן המחשב לא עולה ? מה יכולה להיות הבעיה? ושאלה אחרונה במקום שאני יפתח עוד ת'דר במידה ואני רוצה לבדוק אם הספק שלי נשרף אני יכול להוציא את הספק שלי מהלוח להשאיר אותו מחובר להתקני החומרה לחבר ספק אחר רק ללוח ולהפעיל את המחשב זה יהרוס את שאר החומרה? ואם אני עושה את זה איך אני ידע אם הספק הזה פועל? אם המאורר של הספק פועל אז הספק טוב ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
זוכרים את הת'רד שלי שאמרתי שאני רוצה עכבר חדש והמלצתם לי עליו.... אז ככה... הזמנתי מהדובים... היום הוא הגיע... עכשיו יש לי איתו בעיה מוזרה... (הדרייברים מותקנים) העכבר זז (מגיב) רק על משטחי בד (חולצה למשל...) וקרטון... הוא לא עובד על הפד הטוב שיש לי (זה שעכבר מייקרוסופט הלייזר הקודם עבד איתו בלי בעיה....) ועל כל משטח אחר.... מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-