תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי ווינדוס 7.ומחשב אסוס p5kpl. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב. קופצת לי ההודעה הזאת no ide master hdd detected. איך אני מגדיר את זה נכון לפי הגרסה. של הביוס שלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: שמתי עוד HDD למחשב כ SLAVE הדלקתי אותו, הכל בסדר הוא נכנס לשם משתמש שלי(עידן),כיביתי אותו הוצאתי את הHDD הדלקתי וכשהוא עולה לWIN הוא רושם לי שהקבצים נפגמו וניכנס לאדמיניסטראטור למה זה קרה? יש לי XP PRO
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היום החלטתי לנקות את המחשב שלי, הוצאתי את המאוורר והמעבד עצמו ובטעות עיקמתי את הפינים בתושבת עם מפית כלשהי.. זה היה קצת עקום והמחשב צפצף אחרי זה ולא עבד. אז הוצאתי שוב את הקירור וניקיתי קצת ואז זה כן עבד.. והמחשב עבד יופי. אבל אם יש פינים עקומים והמחשב עובד אין מה לדאוג?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם asus rog strix b660-f gaming wifi וכן מעבד i5-13600K וזיכרונות Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR5 5600MHz CL40 עידכנתי את הלוח לגירסה האחרונה של הביוס, וזה אחרי ששמתי לו מעבד דור 12, אח"כ החזרתי את המעבד החדש דור 13, והופ המחשב עלה והצלחתי להתקין וינדוס, פעם אחרת שכיביתי והדלקתי את המחשב, נדלקה נורה צהובה שאומרת שלכאורה הזיכרונות לא מתאימים, דבר זה לא קורה במעבדים דור 12, נכון, באתר של asus לא כתוב שהזכרונות הללו מתאימים בקומבינציה של דור 13, אבל ניסיתי גם עם זכרונות אחרים שכן כתוב שמתאימים וגם שם זה קרה שהמחשב לא עלה, מה ניתן לעשות? מישהו נתקל בזה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כשאני מעלה את ההמחשב שלי הוא מקבל הודעת שגיאה cpu fan error press f1 to contine והמחשב עצמו לא מצליח להחזיק הרבה זמן 20-30 דקות עד שהוא נכבה לבד נסיתי לפתוח אותו ולנקות את כל האבק המצטבר \ הוצאתי את מאוורר המעבד ולנקות אותו ראיתי שהמשחה הטרמית יבשה לגמרי \ עכשיו אני מחפש תשובות והבנתי שיכול להיות שזה בעייה אחרת בספק הכוח , מישהו יכול לתת כיוון...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראו תמונות מסך. אמרו לי בחנות (זיג זג) לשים תוכנות מעודכנות ושמתי. גם אז זה לא עבד. http://img523.imageshack.us/img523/5011/image00001jm2.jpg http://img206.imageshack.us/img206/8709/image00002rx8.jpg http://img165.imageshack.us/img165/9146/image00003og0.jpg http://img178.imageshack.us/img178/5835/image00004wc1.jpg http://img177.imageshack.us/img177/6514/image00005lv9.jpg מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע הדיסק הקשיח שלי הלך לעולמו, כשהמחשב עולה אני רואה הודעה: Receiving S.M.A.R.T. status bad backup and replace error. לאחר מכן אין לי שום גישה אל הדיסק וגם הBIOS לא מזהה אותו. שאלתי היא - האם יש דרכים להציל את המידע על הדיסק הזה ? אני יודע שיש חברות שמתמחות בנושא הזה ולוקחות הרבה כסף, אקח את זה כאופציה אחרונה. האם יש איזה תוכנות ביתיות, או מניפולציות שאפשר לעשות על הBIOS כדי להגיע חד פעמית למידע על הדיסק ולהוציא אותו ? תודה רבה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי בן חצי שנה ואני התחלתי לקבל BSOD פעם ב24 שעות בערך בחודשיים האחרונים ... ראיתי שזה לא רק אצלי , אלה זה אצל כל מי שיש לו את הכרטיס א. הווינדוס פועל לי על הכרטיס אז אני לא יכול לעדכן את העדכון של OCZ ב. אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי (זה אומר משהו על זה שהווינדוס שלי לא בגרסא הנכונה ( 64 BIT ) ? מה אני צריך לעשות ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
טוב אז ככה, המחשב שלי נקנה לפני 3-4 שנים והכל עבד טוב . לפני חודש-חודשיים בערך, התחילה לי הבעיה . אני משחק CS:1.6 וכשאני רואה שחקנים מהקבוצה היריבה הCPU עולה לי והמשחק נתקע . קודם כל, אני רוצה להיות בטוח שאני לא קונה סתם מעבד ושהCPU קשור למעבד . פרטים : מעבד נוכחי: Dual-Core E5300 לוח אם: Gigabyte Technology Co.,Ltd G31M-ES2l ספק כוח: MODEL:ATX-500W כרטיס מסך: Nvidia Geforce 9500 GT תקציב: 300 ש"ח , גג 400 חנות מועדפת: KSP תודה רבה לכל מי שיעזור, ד"א זה דחוף להיום עריכה - אני רוצה להחליף את המעבד, פשוט אין לי כסף לשלם כדי שיחליפו לי, זה מסובך ?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרכבתי מחשב מלוח אם של לנובו מסדרת THINKCENTER M55E (9637 בהתחלה היה לי בעיה שהוא כלל לא עלה ונתקע במסך פתיחה. ראה דיון: http://hwzone.co.il/community/threads/551697-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%A6%D7%A2-boot-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%A7%D7%A2#.VCvmJ_l_v4Y אחרי שהחלפתי מעבד הצלחתי סוף סוף לבצע BOOTING וגם לגשת להגדרות ה BIOS הבעיה היא שכשהמחשב מנסה להריץ מערכת הפעלה, הוא מתחיל בפעולה (מופיע לוגו של ווינדוס) ואז אחרי כמה שניות קורס או לפעמים נתקע ניסיתי להחליף כמה כוננים קשיחים ואף ניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים הרכבתי מחשב חדש וגיליתי בעייה שאני מקווה שתוכלו לעלות עליה.... קרה לי פעמיים שפתאום באמצע המחשב נתקע כולל הסאונד ולא מגיב לכלום וחייבים לעשות לו ריסטארט כדיי שיגיב. מפרט המחשב: INTEL CONRO E6300 7600GT GAIWARD SEAGATE 250GB 16MB KINGSTON 1 MODULE OF 1GB FSP GLN 350W MB GIGABYTE GA 965P S3
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש אצלי מחשב שמגיב בצורה מאוד משונה....כבר בכמה התקנות של WINDOWS שהוא עבר,USB לא מגיב לכל רכיב,העכבר מגיב רק לקליקים ולא לתנועה. לא נראה שיש משהו לא תקין מעבר לזה....יש למישהו רעיון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט : Motherboard Name Asus P5AD2 Premium (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Alderwood i925X System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (09/26/04) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E Monitor Proview 775/776/778 [17" CRT] (FASQ590063331) Multimedia Audio Adapter Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] שאלות לפי התמונות: 1. מחשב או שרת ? 2. הפאנל הקידמי נעול עם מנעול איך פותחים ? 3.הבעיה העיקרית שלו זה ה- 3 דיסקים הקשיחים והביוס .הביוס לא מזהה אותם או שאני לא מבין איך להגדיר אותם? אלה דיסקים סאטה ישנים מ-2004 ר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי בקושי זז וממנהל המשימות עולה כי svhost נע בין 150,000 ל 200,000 K. הנה Mini debug שלו: http://f2h.nana10.co.il/xcwc7x0rhlek תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המקלדת שלי בצורה ספונטנית מתנתקת ומתחברת וחשבתי שזה המקלדת אז לקחתי לחברה שלי כדי לוודא. והכל בסדר אצלה. העכבר עובד מצויין אין בעיות איתו. ניסיתי את כל הכניסות של הUSB USB3 and USB2 ניסיתי כבל אחר עם המקלדת, (יש לו כבל נשלף) כיביתי את הקונטרולר של USB3 בלוח אם. עדיין יש בעיה. מקלדת Cooler master trigger cherry black מה אתם אומרים לקנות PCI של USB2 ב40 שקל בKSP לראות אם זה עוזר. או שיש לי בעיה ענקית ואני מסכן את כל המחשב שלי? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה. זה כרגע התנתק ואני אצל החברה. יששש, עדיין יש לי אחריות על מקלדת. תודה לאל חשבתי יש לי בעיה במחשב.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה שלום כולם. אני קניתי לא לפני הרבה זמן GTX 770 4GB של GIGABYTE והוא עושה לי בעיות אם הFPS לדוגמא אני משחק משחק מסויים אחרי שעה שעתיים זה מוריד את ה FPS בחצי... ואני משחק במשחקים לא מקוריים כמו פארקריי4 אססאסין קריד האחרון אבל יש לי גם משחקי אונליין של FREE2PLAY כמו APB,LOL וגם שם זה מוריד את ה FPS בחצי ואפילו יותר המפרט שלי : core i5 4690 3.5-3.9 G.skill crucial 16 gb 1600mhz 1.5tb western digital 750 watts seasonic silver ופשוט אני משחק והכרטיס מסך מחליט להוריד את ה FPS בחצי ואפילו במשחקי אונלין יותר מוריד וה3DMARK מראה שהכל טוב. אבל אני לא רואה שזה ככה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדי פעם, אחרי כמה זמן שאני עובד על המחשב, פתאום המחשב מתחיל לעבוד לאט, אבל ממש לאט! לא כמו איטיות מחוסר זיכרון פנימי אלא כמו תקיעה , והוא לא נותן לכבות אותו בטוח (לא מהכפתור המיועד במקלדת ולא בלחיצה קצרה על הכפתור שבמארז שאמור לעשות כיבוי בטוח). הדבר שמיוחד במצב הזה זה שבעצם הנורית האדומה (של ה-IDE אני חושב) שבמארז ממשיכה לפעול, והנורית הירוקה שאמורה להיות של החשמל נכבית! אני חושב שזה לא הספק כי החלפתי אותו לפני מספר חודשים וגם לפני שהחלפתי אותו זה היה קורה לפעמים. יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
תקשיבו... כנראה שיביאו לי לפטופ מארה"ב ... משהו פשוט שלא עולה על ה 1000 דולר...עכשיו לפני שקונים לי אני צריך לברר.. המתח בארה"ב זה משהו כמו 110 בתקע או משהו כזה... לא זוכר בדיוק... והבטריה.. שבאה בתוך המחשב.. או הספק החיצוני או המטען.. אני לא יודע איך זה הולך... אבל זה יתאים לשקע כאן בארץ ל 220וולט שיש לנו בקיר?!?! כאלו השקע עצמו שונה אבל זה חפיף כי לא בעיה לקנות מעביר.. אבל המתח... אני יצתרך לקנות ספק חדש בארץ או משהו... ? לא יודע איך זה הולך בדיוק... וכמה עולה מה שאני יצתרך לקנות?!? או שזה אונברסלי... או שאפשר להזמין שם כבר שקע של אירופה .. וזה יתאים לפה.. זה ממש חשוב לי... מי שיכול שיענה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מי עוזר לי עם זה בבקשה ? רוצה לישמור על הוותק/מהירות ההורדה\ מעבר לזה >>> איך נחשבת גירסת אימיול 0.47C ? טובה / מהירה? THX
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי נייד Acer One 10.1 יש לי תוכנה ישנה שאני לא רואה בא את כל הכתוב בגלל שהמסך קטן אני מנסה להגדיל את הרזולוציה אבל זה לא עוזר , (במחשב עם windows 7 וכרטיס מסך אני רואה הכל) יש אפשרות או תוכנה שיכולה לתת רזולוציה של מגיע מובנת עם המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה זמן צריך להריץ את mem test . אני מריץ כבר כמה שעות וזה לא נגמר האם חובה להריץ את הבדיקה מדיסקט או אםשר גם מתוך ההארד דיסק
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה .... שאני מנסה להפעיל דיסק הוא מביא לי הודעת שגיאה שאומרת שהפורמט לא מתאים לא שהוא מושחט.... אני צריך עזרה כמה שיותר מהר ...... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה פנימי של הלוח אם הזה http://www.msi.com/product/mb/G31M4-L.html#?div=Detail לאחרונה עשיתי פירמוט למחשב ושידרגתי מ WIN7 32 HOME BASIC לWIN 7 PROFISSIONAL , שמתי לב שגם לאחר התקנה של הדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס הקול מהאתר של REALTEK עדיין ישנה בעיה של סאונד נמוך שלא היה לי לפני השידרוג. ובקאונטר שאני מגביה את הסאונד מהמשחק השמיעה מאוד לקויה ולא איכותית. (למרות שהמשחק עצמו לא משתמש באיכויות מטורפות של סאונד) אפשר לשים לב שבפירוט מהאתר MSI תחת הקטגוריה - Audio רשום משהו לגבי ווינדווס ויסטה בייסיק. האם הבעיה נוצרה עקב שידרוג הווינדווס ? דרך אגב הכרטיס קול חדש - החלפתי לוח אם לפני חודש, ואין קשר לאוזניות או לרמקולים שבהם אני משתמש…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ Asus K55A-SX235 שקניתי לפני שנתיים וחצי בערך. בתקופה האחרונה המאוורר של ה-CPU התחיל לעשות בעיות. הוא רגע עובד רגיל, רגע מהר, רגע רגיל, רגע מהיר וכל הזמן משתגע ככה.. גם כשאני לא משתמש בכלל במחשב פתאום המאוורר מתחיל לפעול על 3800RPM. וזה מטמטם אותי כי המאוורר הזה עושה מלא רעש..! ניקיתי גם את המאוורר עם פחית של אוויר דחוס, פתחתי את המחשב ויצא מלא אבק אבל שום דבר לא השתנה.. צירפתי פה תמונה של הטמפ' ע"פ Aida64. יש למישהו רעיונות? :huh: תודה!
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בבוקר הדלקתי את המחשב, ביצע IDE SCAN זריזה ואז פשוט מופיע מסך שחור עם סמן מהבהב בפינה השמאלית וזהו, פה הוא נעצר. הוא עבד טוב לפני זה, ולא התקנתי שום רכיב חדש בזמן האחרון. אני יכול להיכנס ל BIOS ולתפעל אותו כרגיל. אני בנתיים בתהליך בדיקה של הכוננים הקשיחים במחשב השני, אבל הייתי שמח לעצות בנתיים. תודה מראש עריכה: חיברתי את הדיסק הקשיח הראשון למחשב הנוסף, בנתיים נראה בסדר רק שאני לא יכול למחוק/לשנות בו קבצים, כי קופצת הודעה שהקובץ בשימוש או שהדיסק מוגן מפני כתיבה. אני צריך למחוק כמה דברים כדי שיהיה מקום להתקין ווינדוס מחדש... עריכה 2: הדיסקים הקשיחים פועלים בסדר במחשב השני. מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-