עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכם, ושבת שלום. אני עובד רוב היום מחוץ לבית ואני חייב לחבר את המחשב הנייד לאייפון בשביל אינטרנט. מצאתי מחשב ישן פירמטתי אותו לווינדוס XP Pro Service Pack 3. כשאני מנסה לחבר גם דרך יואסבי וגם דרך הWifi את המחשב לאייפון. הצג שעל האינטרנט נתקע בײמחפש כתובת IPײ באייפון הוא מראה שהוא מחובר אבל במחשב לא. סוג המחשב compaq nc6120 מה עושים? תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ilan2525,

המחשב מתחבר וגולש רק ברשתות האלחוטיות בבית .(יש שתים) . רשתות זרות מזוהות ע"י המחשב , הוא מתחבר אך אינו מצליח לגלוש . מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by LaCostE,

P4 2.8 Ghz Asus P4 s800-mx 512 MB FX 5200 מארז וספק ג'נריים SUx וןב אז שאני רוצה לכבות את המחשב או לעשות ריסטרט, או שהוא לא מגיב בגלל גם אחרי כמה זמן :ם או שהוא מגיע לשומר תהגדרות שלך ונתקע שם. זה בעיה בספק לא? מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by Vortex,

שלום כולם יש לי פנטיום 3 450 עם ספק שבהחלט ATX והמחשב לא רוצה להתכבות לבד בshutdown של ווינדוס. רציתי לדעת איך אני משנה דרך הווינדוס את הפקודה הזאת? תודה יש לי ויינדוס אקס פי professional

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אחרי פרמוט המחשב לא נכבה אוטומטית אלא הוא כותב "כעת ניתן לכבות את המחשב"..ואז צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדאי שיכבה.. אני יודע שיש אופציה בוינדוס שעושה שהמחשב יתכבה לבד ללא הצורך בלחיצת הכפתור, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה זה נמצא? חיפשתי בפוור מנג'מנט אבל לא מצאתי או פספסתי.. win xp SP2 heb. תודה.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  6. בעיה שהופיעה בזמן האחרון... כאשר מכבים את המחשב (כיבוי דרך הXP וגם דרך הלחצן) המאווררים נשארים לעבוד ( של הספק ומאוורר מוציא נוסף) התאורה של העכבר האופטי נשארת דלוקה ומגיבה לתזוזה (מתחזקת), המחשב מנסה להפעיל את הפלופי (נשמעים רעשים וציקצוקים שהם בוודאות ממנו ונפסקו כאשר נותק ממנו החיבור החשמלי) => תופעות שלא הופיעו לפני זה... וכאשר מנסים להפעיל את המחשב הוא לא נדלק גם לאחר הוצאת כבל מהשקע והחזרתו.. ואז התופעה נמשכת.. לאחר ניתוק הפלופי מהחשמל המחשב הצליח להידלק לפעם אחת וזהו.. יש לציין שהמחשב מאוורר יחסית טוב... הוא נוקה מאבק לפני תקופה קצרה... כשאבא שלי התיעץ עם חברו הוא ציין שיתכן שזאת בעיה בקובץ הכיבוי של מערכת ההפעלה ויש לתקנו ע"י עידכונו... המחשב לא מעודכן בצורה סד…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  7. 2 תקלות שיש לי כבר כמה חודשים טובים. היה לי לפני כמה חודשים סוג של הפסקת חשמל ומאז לא עובדים כמה דברים: 1.מאותו רגע הכרטיס מסך לא עבד ( לקחתי לבדיקה הוא נשרף אמרו יכול להיות בגלל שהמאוורים יפסיקו לעבוד בגלל כל האבק שהצטבר שם ) . 2. חלק מיציאות ה usb הפסיקו לעבוד וגם הכרטיס רשת הפסיק לעבוד. 3. המחשב כשאני עושה לו כיבוי הוא מכבה את הוינדווס אבל במארז חלק מהדברים כמו מאוורר ממשיכים לעבוד ורק כיבוי מכפתור כיבוי המחשב פותר את הבעיה. 4. שמתי לב לאחרונה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב . לקחתי לבדיקה באמת לא עבדו החלקים הללו חשבתי אולי בעיה בדרייברים אבל אחרי התקנת הדרייברים עדיין אותה בעיה. התקנתי וינדווס מחדש כולל כל הדרייברים המעודכנים עדיין הדברים שאמרתי לא עבדו. אודה לעזרת…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by YINON110,

בע''ה, אני צריך את עזרתכם באבחון התקלה - האם זה בכלל קשור לחומרה? E7500 G31 DDR 800 2 GB GEFROCE 9400GT בהדלקת המחשב לא עולה מסך הטעינה של הווינדוס (מופיע מסך שחור שחור וכלום) כשאני נכנס למצב בטוח זה מגיע לקטע שבו יש מסך שחור והמון כתובות שרצות - שם זה נותן שגיאה ונתקע כמו כן המחשב לא מתכבה, ניסיון כיבוי שלו דרך הלחצן הראשי לא עוזר והמחשב מדליק עצמו מחדש. אין לי מושג מה פשר התקלה - אם זאת לא בעית חומרה אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by Shaye,

המחשב לא מתכבה דרך תפריט התחל (Start- Shut down - Shut down). המחשב מגיע למצב שכל התוכניות ניסגרות, צליל ההתנתקות הזה של Windows נשמע ברקע, ואז המסך הופך חלק וכלום לא קורה. חבר אמר לי שזה יכול להיות בעיה עם העידכונים של SP2 אבל בדקתי את זה לעומק והבעיה לא שם. אם למישהו יש איזה שהוא רעיון שיעלה אותו פה. (כן, המחשב מתכבה בלי בעיה אם לוחצים על הכפתור כיבוי). תודה שי אלמועלם.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. שלום לכולם, לפני כ חצי שנה קניתי מחשב חדש (מפרט מימין) , ומאז המחשב לא מתפקד כמו שצריך. המחשב זז לאט מכפי שהוא צריך, יישומים כבדים כגון משחקים, VEGAS וכו' לא פועלים כמו שצריך, בעוד שלחברים שלי עם מחשבים יותר ישנים ופחות טובים פועלים יותר טוב משלי (crysis למשל ו ac). אני כבר מיואש ניסיתי כל דבר ואני לא מוצא גורם אחד הגיוני לבעיה שלי. שלחתי לפני כחודש וחצי את המחשב שלי לחברה, בדקו אותו ואמרו לי שהכל בסדר. לפעמים המחשב מתאמץ סתם על פעולות די פשוטות ואפשר לשים לב זה. תודה מראש למי שיוכל להגיד לי מה לעשות עם כדי לוודא שהכל פועל כמו שצריך. רז.

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by upetar,

שלום לכולם.בחיבור המקלט של ה Wireless Desktop החדש שלי,הווינדוס xpמזהה חומרה ומבקש דריברים ובמחשב אחר הxp מתקין לבד והכול עובד.מה לעשות,אין לדגם הזה דריברים Wireless optical Desktop microsoft 700 אחרי נסיונות רבים הבנתי (אני מקוה)הוויינדוס מזהה משהו בusb אבל לא טוען דריברים.שאלתי היא איזה דריברים מהרשימה להתקין לא בכוח,בתודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by idan1111111,

שלום חברים קניתי את הכרטיס מסך gtx570 אתמול וספק כוח 500 וואט גולד משהו טוב ... עכשיו המחשב לפעמים התכבה לי רק פעם אחת מאתמול . ושאני מכבה אותו רגיל ואז בא להלדיק אותו הוא לא נידלק אני צריך לפתוח את ה המחשב ולפתוח ואז לסגור בלי לעשות כלום אז זה עובד... מישהו יודע מה אני צריך לעשות במצב כזה?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by avi_adam,

ניקתי ת׳מחשב מכל האבק עם נייר הדבר היחידי שפירקתי זה את המאוורר והחזרתי כשאני בא להדליק המחשב לא נדלק ואפילו לא מגיב

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by jony12,

שלום לכולם! יש לי בעיה רצינית מאוד, ואני זקוק לעזרה: יש לי מחשב (ישן): Asus p4p800-VM Radeon 9200 se Creative Sound Blaster Audigy SE SB0570 העכבר, המקלדת והמסך, מחוברים למחשב דרך סוויץ'. למחשב היו בעיות בעבר, וניסיתי לסדרן אותן. ראיתי שהחיבורים מהפאנל הקדמי של המחשב ללוח האם (MainBoard) לא היו תקינים. סידרתי את החיבורים ללוח האם לפי המדריך מהאתר המקורי של ASUS, הם תקינים. אחרי שסידרתי את החיבורים (ובניהם גם את הרמקול של המארז), התחלתי לשמוע סדרה של צפצופים (שישה) מהBIOS בכל פעם שהדלקתי את המחשב. הצפצופים היו לא סדירים והם לא תאמו את הטבלאות של היצרנים (צפצופים לא בסדר אחיד, ובצלילים שונים.) מלבד הצפצופים המחשב עבד נהדר. בעיה אחת שהייתה לו, הייתה שהוא לא היה חוז…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by shlomoreuven,

שלום לכולם, החשד העיקרי שלי הוא ספק הכח, איך אני יכול לוודא שאכן הספק הוא שכשל?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by 246810,

לפני כמה ימים שיחקתי במחשב ופתאום הוא נכבה ניסיתי להדליק אותו לא הלך המסך והראוטר פועלים כרגיל מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by stropic,

-------------------------------------------------------------------------------- קניתי מחשב לפני משהו כשבועיים והמחשב הוא מחשב גיימינג להריץ משחקים כבדים וכאלה עכשיו אני משחק CRYSIS פתאום המחשב נכבה ולא נדלק פתחתי את המארז ולפי מה שראיתי לא נשרף כלום ולא היה ריח של שרוף ולא יודע למה יש לי תחושה שזאת בעיה בספק אני לא יודע את הפיתרון אבל אני רוצה לנסות לאפס את הBIOS אולי זה יעזור אז תסבירו לי פה איך לאפס את הBIOS בלי להדליק תמחשב נראה לי צריך להוציא תסוללה אבל העדפתי לא לקחת סיכון אם יש למישהו פיתרון אחר אז שירשום כאן בבקשה וגם תרשמו לי פה דרך לאתר את מקור הבעיה כי אין לי כוח לקחת אותו לטכנאי אלא אם כן אין ברירה

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי לפני כמה חודשים היה לי 7600gt , קניתי x1950xtx ושמתי את ה7600gt בצד. היום מכרתי את הx1950xtx וחיברתי את ה7600gt והמחשב לא נדלק , מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by 125,

יש לי מחשב נוסף בבית והוא לא נדלק כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה נדלקת נורה אדומה והמחשב לא מגיב ולא נדלק, אין שום רעש ושום דבר . מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. Started by MaDridMan,

אז ככה אני וחבר שיחקנו ביחד במשחק מחשב,והמחשב נתקע בפיתאומיות והתכבה! הדלקתי אותו והוא נתקע במסך שמראה את הרקע של המחשב ללא אייקונים וללא Toolbar לאחר מכן ניסיתי דרך Safe mode גם נתקע ללא אייקונים וניסיתי גם שחזור מערכת דרך הsafe mode לא הצליח נתקע באמצע לפרק זמן של יותר משעתיים. בקיצור ניסיתי לפרמט,ובמסך שכתוב-Press any key to Boot from CD.. לחצתי על כפתור כמובן והוא נתקע על המסך הזה (אפילו חיכיתי עוד שעתיים נוספות זה עוד נשאר תקוע) מה אני יכול לעשות לעזאזל? (אגב פתחתי פה כי כמעט בטוח 99% שזה בעייה חומרתית) יש מצב זה ההארד דיסק? או התחממות ייתר של חלקים?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by omerz90,

שלום, היום בצהריים באתי להדליק את המחשב שלי והוא פשוט לא עובר את החלון פתיחה(זה שעליו כתוב Intel). ניסיתי לפרק את הHDD וגם זה לא עזר. אני אשמח מאוד שתגידו לי איך לפתור את הבעיה כי בינתיים אין לי מחשב. ולכל מי ששואל מאיפה אני כותב אז אני כותב מהמחשב של אח שלי. תודה מראש, עומר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by aviad91,

יש לי מחשב מ2006. שעבד מעולה עד היום. קניתי lcd 37 אינץ׳ וחיברתי למחשב עם חיבור vga. המחשב הגיב מעולה לחיבור עד שהפעלתי את cod 2. ברגע סיום טעינת המשחק נכבה המחשב. מאז הוא לא נדלק בכלל. הכרטיס מסך הוא 7950gt אמנם ישן אבל עם ג׳יגה זיכרון שחשבתי שיחזיק את המשחק עם המסך הזה. קיצר. לדעתכם מה נהרס? הלוח אם או המעבד? או שאולי יש אפשרויות אחרות..או אפילו פיתרון איך לתקן את זה חוץ מלקנות רכיבים/מחשב חדש תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  23. Started by insane95,

אהלן, לקחתי את המחשב של אחיין שלי בשביל לנסות ולתקן אותו. עכשיו, כשאני מדליק את המחשב לא רואים כלום על המסך. נראה כאילו הוא נדלק רגיל אבל לא רואים כלום. - בדקתי את המסך מחשב אחר, והמסך עבד. - החלפתי בין 3 כרטיסי מסך ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by yakir dayan,

הבעיה התחילה שניתקתי את המסך מהמחשב וכנראה שהכרטיס מסך יצא מהמקום.. אז ניתקתי הכל וחיברתי מחדש בהתחלה עשה בעיות הייתה נקודה אדומה על הכרטיס מסך אבל בסוף זה נדלק והכל עבד.. אחרי זה מה שהיה זה שהגעתי לבית מאוחר יותר המסך היה כבוי והמחשב עשה רעש חזק לא יודע מאיפה זה בידיוק הגיע אז לחצתי ריסטרט חכתי שיעלה ולא קרה כלום אז לחצתי שוב ריסטרס ואזזז המחשב פתאום הפסיק לעבוד.. מה שעשיתי זה החלפתי ספק + כרטיס מסך חיברתי הכל הוצאתי את הסוללה לכמה דקות חיברתי בשקע אחר ועדיין שומדבר המפרט שלי הוא כזה: לוח אם של MSI PLATINUM X48 מעבד של INTEL Q9300 כטיס מסך (לפני שהחלפתי) HD 4850 כרטיס מסך (לאחר ההחלפה) HD 4870 ספק כח (לפני שהחלפתי) Enermax 570w 80plus ספק כח (לאחר ההחלפה) לא…

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by ronmar,

חזרתי לבית והמחשב פתאום לא נדלק לי הוא רושם במסך השחור לפני הווינדוס INSERT SYSTEM DISK AND PRES ENTER מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.