תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
קמתי היום והווינדוס לא עולה כאילו שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח. למרות שהביוס מזהה אותו. מה שקורה זה המחשב עולה מריץ את הזכרון ונתקע במסך השני לפני העלת הווינדוס בקטע שרשום "verfying MDI data" (או משהו דומה אני פשוט לא מול המחשב התקול עכשיו) בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מערכת הפעלה ווינדאוס 7 64BIT הבעיה התחילה להתרחש מהבוקר, בזמן שימוש רגיל בוורד וגלישה, המחשב פשוט נכבה ואי אפשר להפעיל אותו! הוא מופעל לבד 5-15 דקות אחרי. ואז זה חוזר על עצמו, שוב בצורה רנדומלית, נכבה שוב וכן הלאה. לבנתיים זה קרה כבר 8 פעמים מהבוקר! באחת הפעמים, אחרי שווינדאוס עלה, קיבלתי הודעה שכרטיס הקול לא פעיל, אבל זה נפתר אחרי ריסטרט שלי לבד. מה יכול להיות הבעיה כאן? יש לי אחריות על המחשב, אבל זה לשלם דלק, לבזבז שעתיים בזמן תקופת המבחנים וכנראה שיקחו את המחשב אצלם לכמה ימים. אז ממש בעייתי מבחינתי.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם ASUS B85M-E BIOS מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך AMD r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה AMD זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי כמה שגיאות של מסך כחול, ומקריאה קצת על השגיאה ראיתי שהאפשרות הנפוצה ביותר לקבלת השגיאה שקיבלתי היא מעבד שמתחמם יותר מידי. לכן רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית בעבודה של E6400. אני משתתף בפרויקט של World Community Grid, כך שהמעבד כל הזמן במאמץ. (מי שלא יודע על מה אני מדבר - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407879.0) המעבד נמצא רוב הזמן בסביבות ה-50 מעלות. זה נורמלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אתמול קניתי את הכרטיס,והבעיה שיש שם שתי כבלים של ספק אם אני לא טועה 6 פין חיברתי את שתיהם והמסך לא עולה ניסיתי כמה כבלים ושום דבר לא עוזר,יש לי ספק 500 של ezcool ואני לא יודע מה הבעיה. תעזרו בבקשה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעייה שלעיתים לאחר בערך חצי שעה לפעמים גם אחרי יום הלוח מפסיק להציג לי את הטמפרטורות של המערכת הלוח והסביבה, כלומר הוא מציג אותן אבל הם פשוט ל אמשתנות ונשארות סטאטיות במצב האחרון שהן היו, יש לציין כי המאוררים והמתחים ממשיכים להראות שינויים כרגיל... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אוקיי יש לי הגה למחשב של ג'ולימוט Guillimot או משהו כזה (עם הסמל של פרארי עליו) והבעיה היא שכשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מגיב אבל כשאני מסובב אותו הוא תוך שנייה מתחבר\מתנתק\מתחבר.... וזה משגע אותי עם כל הרעשים שהיו אס בי עושה כשמחברים משהו אליו
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כחודש מאורר arctic cooling freezer 7, אחרי ששמעתי שזה מאוורר מאוד שקט וטוב (היה לי את המאוורר הסטנדרטי של אינטל). הכל היה טוב ויפה והמאוורר באמת עבד בשקט (יחסית למאוורר הקודם) אבל לפני כשבועיים הוא התחיל להגביר את הרעש שלו, וכל יום הרעש נהיה יותר ויותר חזק. מה עושים??? אני קניתי את המאוורר בתקווה שהוא יפתור אותי מהרעש של המאוורר הקודם אבל מסתבר שזה לא כ"כ עוזר לי!! יש איזושהי דרך להשתיק אותו??
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח שמחובר לsata port 0. אני מרכיב כונן SATA נוסף שגם עליו אני מתקין מערכת הפעלה. האם יש חשיבות לאיזה PORT מתוך השלושה הנותרים אני מתחבר?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכם, בחודש האחרון נתקלתי בבעיה שסתם באמצע עבודה במחשב המחשב מראה מסך כחול ונכבה. רב הפעמים זה רושם לי MEMORY MANEGMENT ולפעמים זה רושם לי משהו אחר... כמעת תמיד אחרי שזה קורה אני לא מצליח להריץ את הווינדווס כי זה נתקע לי על המסך של הטעינה בהתחלה (לפני המסך השחור {במסך שזה מראה תתמונה של הלוח אם } ) ורק אחרי שאני מוציא ומכניס את הזכרונות ( אני לא יודע אם זה באמת מה שעוזר ) המחשב עולה אבל אחרי כמה שעות או דקות זה שוב קורס. עשיתי הרגע פורמט וזה עבד בסדר ועכשיו שוב קיבלתי מסך כחול ככה שאני מבין שזה לא בעיה של תוכנה אלה חומרה. אני צריך שתעזרו לי לאבחן מה מקור הבעיה בשביל שאני יוכל להימנע מלשלוח תמחשב למעבדה ולחסוך כסף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בכרטיס מסך ,כשאני רוצה לצפות בסרטונים באינטרנט בכמות 4 סרטונים או יותר, המסך מהבהב מס' פעמים ולאחר מכן כבה וחוזר לעצמו ונותן לי הודעה שגיאה 275.33 משהו כזה , המחשב שלח לי את ההודעה הזאת לפני הפירמוט וגם לאחר מכן. יש לציין שבדקתי בגוגל על הבעיה ולא ראיתי פתרון אפשרי ומובן . תמונה של הבעיה. אנה אם תוכלו לכתוב מובן כי אין לי הרבה מושג בחומרה. כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 8600 GT וינדואוס :WIN 7 Ultimate * אני לא מצליח להציג תמונה אז אם צריך תגידו לי איך לעשות את זה . תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה בטעינת דפי אינטרנט, וזה לא רק בכרום , זה גם בIE. אני לא יודע מה הקוביה הזו אומרת , במקום התמונות עצמם זה מראה אותה, זה לא ג'אווה ניראה לי, אשמח שתגידו לי בבקשה , מה אני צריך לעדכן, או כיצד לפתור בעיה זו. הבעיה צצה פתאום לאחרונה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא: gigabyte h87d3h i4770 gtx760 4 סטיקים של 4 גיגה זיכרון במהירות 1600 ו9CL המסכים הכחולים חוזרים כל 24-48 שעות שהמחשב עובד ברצף, זה קרה גם בעבר ששיניתי משהו בהגדרות מהירות זיכרון בביוס וגם עכשיו שיניתי משהו בביוס בהגדרות זיכרון, אבל אני לא זוכר איך זה היה קודם. גם בהגדרות הדיפוליביות זה קורס (לא תקין בעליל). חשוב לציין שלא עשיתי שינוי במתחים או תזמונים אלא רק פרופיל turbo extreme וכו'... אשמח לעזרה, כמו כן צירפתי את 2 הDUMP של שני המסכים הכחולים האחרונים http://www.sendspace.com/file/frs7q0 אגב, בהפעלה של 7 שעות OCCT לא נראו קריסות. האם התקנהמחדש של ווינדוס 7 תסדר את הבעיה? תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
נכון הקבל שמתחבר לדיסק קשיח אז הוא גדול כזה אז אצלי הוא מתחלק ל-3 חלקים האם זה רע?האם זה מסוכן למשהו? הנה תמונה : הכחול זה הדיסק קשיח הצהוב זה החיבור לדיסק הקשיח והאדום זה הקבל והקווים האדומים שבאמצע זה כמו החורים שיש שכאלו זה נפרד http://img238.imageshack.us/img238/5058/9870ny.png
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY או כל התקן חיצוני אחר אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. כאשר אני לוחץ על הבלון שקפץ מתקבלת הודעה. There are no HI-SPEED USB host controllers on this computer ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. מותקן לי SP2 , יש לי 6 כניסות USB ובדקתי אחד אחד ובכולם יש את אותה בעיה. אני חושב שניסיתי כמעט הכול. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה נ.ב. מצורפים תמונות עם נתונים לגבי דרייברים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום הודעה ראשונה שלי כאן בלה בלה בלה הקיצר לפני זמן לא מועט קניתי כרטיס פיירוור דגם(לפחות ככה כתוב על הכרטיס) d72874gc של חברת nec הבעיה: התקנתי את הכרטיס...כן..בדקתי שהוא יושב טוב וחזק..והמחשב לא מזהה את הכרטיס לא קיבלתי דריבר ואני לא מוצא אחד בשום מקום מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte k8nxp-9 ומארז Coolermaster Centurion 5 למארז יש יציאות קדמיות 2XUSB 1XFW MIC-IN LINE-OUT. חיברתי את הכל ללוח כמו ברישומים בחוברות של הלוח ושל המארז (המיקום של ה-mic-power שונה בשני הרישומים - למרות שמן הסתם צריך לחבר כמו ברישום של הלוח, ניסיתי את שניהם). כשאני מחבר מיקרופון הדרייבר של האודיו שאמור לזהות אוטומטית מה מחובר לאן, מרגיש שמשהו חובר אבל לא מצליח לזהות מיקרופון, כשאני מחבר אותו ביציאה הרגילה מאחורה הוא מזוהה. מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
התמונה במסך המחשב שלי קופצת. בתחילה חשבתי שמדובר בוירוס ולכן פירמטתי את המחשב אך התופעה שוב חוזרת על עצמה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה כמסך שלישי דרך יציאת displayport עם ACTIVE ADAPTER לHDMI, לאחר החיבור אין שום תגובה מצד הטלוויזיה או המחשב. כשאני מנסה לחבר מסך אחר באותה הדרך המסך מראה שיש סיגנל אבל עדיין אין תגובה מצד המחשב( המסך שחור). רציתי לשאול אם יש איזו דרך לגלות את מקור הבעיה (אין לי עוד מחשבים עם יציאות DISPLAYPORT). כרטיס המסך: amd radeon r9 280x sapphire vapor-x tri-x הADAPTER חדש, נקנה היום ( למקרה שלינק יכול לעזור http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=3&glist=1&uin=22105&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הנייד כל הזמן נכבה בלי קשר לכלום זה יכול להיות הסוללה שלו??? המחשב כל הזמן מחובר לחשמל זה קשור לסוללה כי הוא תמיד בחשמל יש לי שאלה גם אם המחשב מחובר כל הזמן לחשמל אז זה עובר דרך הסוללה כאילו מטעין כל הזמן את הסוללה? ואיך אני יודע שהסוללה לא טובה?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום יש לי WINXP SP2 מבלי סיבה מיוחדת אני לא רואה את הכונני CD שלי, הם מופיעים בביוס (כלומר המחשב מזהה אותם) אבל בווידוס הם לא מופיעים נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שהוודוס לא מזהה את הדרייברים ופתאום גם את יציאות COM1/2 שלי ניסיתי להוריד אותם ולהפעיל מחדש את המחשב וזה לא עזר מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היום התקנתי XP על המחשב שלי ופתאום הופיע מסך כחול ואז הרחתי פלסטיק שרוף ואני מסתכל במחשב ואני רואה שקבל מולקס עם 3 יציאות נשרף לגמרי וכל החוטים שלו נהרסו. החלפתי ספק כוח וחיברתי אותו. עכשיו כשאני מנסה להדליק המאווררים מסתובבים לכמה שניות ומתכבים וככה בלופ אינסופי. הוצאתי את הזיכרונות ואת ההארדדיסק והכל אז כנראה הבעיה בלוח אם לא? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קודם כל מדובר במערכת סוקט 478. עד אתמול המעבד שהיה הוא 1.7Ghz, כרגע המעבד שמחובר הוא 3.0Ghz. והעניין הוא כזה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא אמר שיכול להיות והרטיו של המעבד ירד אז להיכנס להגדרות ולשנות. נכנסתי לביוס לכל חור אפשרי ואין שום דבר שקשור למכפלה אלא רק לFSB. והמקסימום FSB שיכלתי להעלות הוא ל132 וגם המחשב לא עלה, אלא רק על 115X15. לגביי הלוח עשיתי עידכון ביוס, ושום דבר לא עזר. המעבד מזוהה בCPU-Z בתור 3.0Ghz אבל יוצא שבפועל זה רק 1500Mhz. הביוס הוא של AWARD. מדובר על לוח שאכן תומך במעבדים של עד 3.06Ghz גם בווינדוס הוא רושם שזה מעבד 3.0 אך רק 1.5Ghz. אז אולי אני צריך להגדיר משהו לא בסדר או משהו כזה? מה אתם חושבים הבעיה? הנה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spe…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה יש לי בעיה מאוד מעצבנת מזה חודש וחצי. יש לי צורב כמו שרשום בטופיק Yamaha x20x10x40 - IDE ויש לי בעיה מאוד מעצבנת אני צורב עם התוכנה Nero והורדתי כל מיני גרסאות שונות ועדין נמשכת הבעיה. הבעיה היא שזה רושם שזה צורב x20 וברגע שאני צורב אני לא יכול לעשות כלום במחשב הצורב שואב את כל משאבי המערכת ואז האינטרנט מתנתקת בגללי שאין מאשבי מערכת והגרוע מכל זה שהוא צורב מדיה של 700MB ב24-25 דקות ובמהלך דקות אלו אי אפשר לגעת במחשב אפילו לא טיפה כי זה נתקע. מה עושים ? ??? :'( :-X
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-