תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אני גולש באמצעות מודם ADSL DYNAMODE A360 המחובר לUSB במחשב.לפני יומים המחשב הפסיק לזהות את המודם.התקנתי את המודם מחדש אך ללא תוצאות.לאחר מכן החלפתי מחשב והצלחתי לגלוש באמצעות מחשב אחר. כצעד של יאוש פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש,אבל עדיין המחשב לא מזהה את המודם. מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי לכולם, בטעות האל פסק נלחץ כשהמחשב היה דלוק, ומאז כשאני מדליק אותו, המחשב נדלק אבל לא מזהה את המסך. אני יכול להתחבר אליו בTeamviewer, ואז אני רואה שהוא אכן לא מזהה שום מסך שמחובר אליו. המסך מחובר בdisplay port, יש חשמל במסך ונראה תקין. כמו כן, 2-3 שניות אחרי שהמחשב נדלק יש טווו ארוך של שנייה או שתיים. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד CLEVO M817P מה שניקרא GIGABOOK המצלמה היתה עובדת ועכשיו פתאום לא.. הורדתי דרייבר והתקנתי כמה דברים הדרייבר הוא ל-32BIT ואני משתמש ב 64BIT במנהל התקנים אני ביכלל לא רואה את המצלמה אפשר לעשות? מה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר למחשב כמה מקלדות (USB ו PS2) והוא לא מזהה אף אחת מהן. המקלדות הן ג'נריות ולא הגיע איתן דרייבר מיוחד. ד"א המקלדות לא דפוקות כי הן פועלות על מחשב אחר... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי לוח ASUS A7V133, ישן אך מגניב למעבד Athlon 1GHz. יום אחד המקלדת הפסיקה לעבוד... מקלדת פשוטה, בחיבור PS/2. ניסיתי מקלדת אחרת, חדשה - גם לא עובדת. ניסיתי את המקלדת על מחשב אחר - עובדת. כלומר, הבעיה במחשב. אוקיי. ברגע שאני מדליק אותו, כל הנורות במקלדת נדלקות לשניה ונכבות (כרגיל) מה שאומר שהיא מקבלת חשמל.. כנראה. למרות זאת, היא לא מגיבה. המחשב לא מזהה אותה (וכמובן בצורה מטומטמת כותב לי "אין מקלדת, לחץ F1 כדי להמשיך"..) ולאחר ההדלקה גם הנורות לא מגיבות יותר כשלוחצים על caps/scroll/num lock. יש מצב שיש לזה פיתרון יצירתי, או שהלוח (ואיתו כל המחשב למען האמת) יכול למסור את נשמתו לבורא עולם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את הנגן iriver t10 המחשב שלי מזהה את הנגן אבל לא מצליח להתקין אותו. בדקתי את המכשיר גם במחשב של חבר ואצלו המחשב מזהה ומיד מציג את הכונן פלאש שאליו אפשר להעביר את הקבצים...פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את העותק שלו של הוינדוס, אבל עדיין הנגן לא מזוהה... חבר אחר אמר לי שגם אצלו המחשב לא מזהה נגנים בכלל...יכול להיות שצריך לעדכן את הדרייברים של הלוח אם?? (הלוח שלי הוא GA-K8NF-9) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וניסיתי לחבר אליו את נגן Cowon D2 שלי, אבל המחשב אינו מזהה אותו ככונן - האפשרויות היחידות שקופצות כשאני מחבר את הנגן למחשב הן Transfer files using windows media player" ו-take no action". אני משתמש ב-windows XP. לוח האם - Asus M2N-VM HDMI, המעבד AMD Athlon 4200 תודה, איתי
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אוקיי , הבעיה התעוררה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס (לא פורמט) ומאז כול פעם שאני מחבר את הנגן לusb הוא לא מראה שיש שום כוננים חדשים , ניסיתי לעשות add new hardwere אבל לא עזר. הנגן הוא Sandisk , model e130 512 מכיוון שזה לא היה פורמט שום דבר מההגדרות לא היה צריך להמחק. בדקתי שהחיבור usb עובד , זה בטוח. למקרה שצריך , מערכת ההפעלה היא windows xp home edition , SP 2 לפני ההתקנה מחדש של הווינדוס הכול עבד כמו שצריך. בדקתי באתר היצרן ולא צריך שום דרייוורים אז הבעיה היא כמוון במחשב \: תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי(חיבור פררלי) סורק של acer 310p.משכתי מהאתר של acer דרייברים עבור הסורק mirascanv3424.אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הסורק. המדפסת מחוברת דרך הסורק ועובדת מצוין, אני משתמש בwin xp pro. תודה
-
- 16 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, ביום חמישי קניתי סטיק זכרון נוסף של 256 מגה. אולם, אחרי שהתקנתי אותו גיליתי כי המחשב לא מזהה אותו בכלל. פתחתי את המחשב שוב ווידיאתי שהסטיק יושב היטב ב-slot. אבל כלום. נאדה. מה יכולה להיות הבעיה ? אולי הסטיק עצמו דפוק?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב, החלפתי עכבר במחשב כי הישן לא עבד כנדרש, ומאז המחשב מסרב לזהות אותו. ניסיתי להתקין ידנית דרך "אשף הוספת חומרה חדשה", הוא מדיע לי שהחומרה הותקנה בהצלחה ויש להפעיל מחדש את המחשב, ולבסוף הוא עדיין לא מזוהה. סוג העכבר הוא לוגי'טק (גולה) מחובר בחיבור PS2. סוג המחשב הוא פנטיום MMX מהירות מעבד 233MHz עם 128MB זיכרון שמריץ Windows 98. ניסיתי להחליף לעכבר אחר של מיקרוסופט שבוודאות עובד ואותו סיפור. תודה מראש, גיא.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הינה תמונה של הבעיהhttp://planet.nana.co.il/tcnit/images/gth.bmp
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הצורב LG H30N חיברתי אותו הוא פועל אבל משום מה הווינדוס לא מזהה אותו. (אני חושב).. לדוגמא כשאני בא לצרוב משהו בנרו הוא לא מזהה שיש לי צורב DVD. הצורב לא בא על דרייברים או משהו כזה כך שאני לא יודע מה לעשות.. בבקשה זה ממש דחוףף תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעייה מאוד מעצבנת.. יש לי 2 כוננים האחד צורב והשני דיוידי. עכשיו, לאחר בעייה שהיתה לי במחשב שבה הייתי צריך להחליף את הבטרייה של במחשב התעוררה לי בעייה שנייה והיא שהמחשב לא מזהה את הצורב כלומר: אם אני לוחץ על הצורב הוא נפתח ונסגר אבל במחשב שלי הוא לא מופיע...??? אם משהו יודע מה יכול לגרום לזה אני אשמח מאוד.. ניסיתי לפתוח את המארז ולבדוק מה קורה שם אבל זה נראה לי בסדר... בתודה מראש לכל העוזרים.. ישי........
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה ובאופן פתאותי המחשב שלי הפסיק לזהות את הצורב והDVD שלי. שניהם מתוצרת MITSUMI. לא עשיתי שום דבר מיוחד שזה קרה פשוט הדלקתי את המחשב יום אחד והופ! כל מה שאני רואה כשאני לוחץ על המחשב שלי זה ההארד דיסק והפלופי ???
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רציתי ללמוד קצת על גיבויים אז התקנתי את acronis-ו-norton ghost ואחרי שניסיתי להסיר אותם בדרך הרגילה כל המחשב כמעט התפגר. הצלחתי לתקן את כל הבעיות חוץ מהבעיה שהמחשב לא מזהה את הכונני די וי די (צורבים) וגם עם התוכנה partition magic שיחקתי קצת .אני לפני פירמוט אם הבעיה לא תיפטר . תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן! אני חדש פה וממש צריך את עזרתכם.. מידי פעם הקריאייטיב ויז'ן שבבעלותי דורש עדכון אחרת הוא לא פועל. לאחרונה ניסיתי לעדכן אותו, אבל כשחיברתי את הUSB המחשב עשה צליל של שגיאה בחיבור או משהו כזה, והוא לא זיהה אותו מה שלא איפשר העברה של firmware חדש... אני ממש צריך עזרה כמה שיותר, תודה!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
קיבלתי היום סוף סוף את המחשב החדש, ועכשיו שסוף סוך הכל מותקן וכו' וכו'... מסתבר שהוא לא מזהה את הרמקולים! זה פשוט מוזר. חיברתי אותם למקום הנכון, לחיבור הירוק, ואת המיקרופון לאדום, אבל פשוט אי אפשר לשמוע סאונד. הבעיה היא מאה אחוז לא ברמקולים, כי הם עובדים. המחשב פשוט לא מזהה אותם. ואני לא מבין איזו סיבה יש לו לא לזהות אותם. וניסיתי כבר כל מה שחשבתי עליו, ובכל זאת לא הצלחתי לסדר את הבעיה. אז אם יש לכם רעיון אני אשמח לשמוע, כי זה מבאס מאוד לקבל מחשב חדש, אבל שהוא לא מסוגל אפילו לצפצף.
-
- 34 תגובות
- 15.8k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא מזהה את הרמקולים/אוזניות שאני מחבר אליו במקום זאת,הוא מזהה התקן אחר http://img824.imageshack.us/f/76124650.png/ עזרה בבקשה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי ריסטרט (המצב היה בסדר לפניו) וכשהפעלתי מוזיקה (או משהו אחר, לצורך העניין) המקולים פשוט לא עבדו. הכל היה נראה תקין, אבל לא יצא צליל מהרמקולים. ניסיתי לחבר את החיבור הירוק לאייפוד והרמקולים עובדים יופי. ניסיתי אפילו להחליף את החיבורים בין החיבור של הרמקולים עצמם לבין החיבור שמתחבר ללוח אם וכלום. יש למישהו עצה איך לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משנה באיזו תוכנת ניטור או זיהוי חומרה אני משתמש לא כתוב שם היצרן של הזיכרון שלי... בתוכנה CPU-Z כתוב 0000000000 עם עוד איזה אפס או שניים... איך אני אדע מהו סוג הזיכרון (או שלא...)???
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכם : רציתי לשאול האם תוכלו לעזור לי לעדכן את חיבור ה - USB, כלומר תראו, יש לי לוח אם Intel® RockLake D865PERL והחיבור USB שלו הוא USB 2, אבל המחשב מזהה לי אותו כחיבור USB רגיל :'( אמרו לי שכדי שהוא 'יהפוך' להיות USB 2 אני פשוט צריך להוריד עידכון לדרייבר שלו מהאתר של Intel, להתקין אותו ואז המחשב יזהה אותו כ - USB 2. אבל יש בעיה, אני לא יודע בדיוק מה אני צריך להתקין, איזה עידכון להתקין, ??? ובזה רציתי את העזרה שלכם. המפרט של המחשב : Intel Pentium 4 2400Ghz HT מעבד Intel® RockLake D865PERL לוח אם ומערכת הפעלה - Windows XP Home Edition אמרו לי להכנס לכאן http://developer.intel.com/design/motherbd/rl/rl_drive.htm ( אתר Intel - עידכונים ללוחות אם, אבל אני לא מו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קניתי נייד חדש מדגם Hp Probook 430 g1 ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (לא אלחוטי ולא באמצעות כבל). הורדתי מהאתר של HP את עידכוני הדרייברים ואני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט. ב"מנל המשימות" יש איקסים צהובים בכל המקומות שקשורים ביבורי האינטרנט, וממה שהבנתי המחשב לא מזהה את החיבור למרות שהתקנתי את הדרייברים. אשמח לכל עצה תודה עמי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-