עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DJAP,

קיבלתי ההארד דיסק חדש Quantum 60.0 GB AT Fireball plus AS חברתי אותו והכל הוצאתי את ההארד דיסק הישן הדלקתי והמחשב לא זיהה אותו. החלפתי את הג'מפר בין כל המקומות שיש ועדיין המחשב לא זיהה אותו. יש משהו שצריך לעשות קודם ולא עשיתי? אולי לשנות משהו בביוס? אין לי מושג בזה אז תעזורי לי בבקשה לחבר אותו! תודה!

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by fatfizer,

ניסיתי כמה קבלים והארד דיסקים שונים אז זאת כנראה לא הבעיה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  3. שלום אז הבעיה שלי היא כזאת קניתי הארד דיסק חדש של 500GB של WD, באתי להוסיף אותו למחשב, חיברתי ושמתי לב ש המחשב לא מזהה אותו עוד בשלב ה BIOS, שיחקתי קצת בין החיבורים של ה SATA בכדי לראות שזה לא בעיה של חיבור וחיש מהר המחשב כבר לא מזהה את ההארד דיסק הישן שלי, אלא רק את הכונן DVD שלי. - ניתקתי את כל ההארדיסקים והשארתי רק את הכונן, ניסיתי לשים דיסק התקנה של windows אבל ברגע שהוא מנסה לטעון הוא מראה לי אותו ERROR. - ניתקתי את כל הסטיקים של הזיכרון והשארתי רק אחד - אותה ERROR. - החלפתי לסטיק אחר - אותו בעיה, כלומר זה לא הזיכרון. - החלפתי כרטיסי מסך לאחד ישן שיש ברשותי ועדיין אותו ה ERROR. - כעת אני חושד בעיקר בספק המצ'וקמק שלי, הוא ג'נרי וסוחב את המערכת שלי כבר 3.5 שנים בכבוד …

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by AnTiSh0ck,

היום לאחר עדכון של ווינדוס 7, המחשב ביצע ריסט. מאז המחשב לא עולה. ראיתי שהוא מנסה להעלות אותו דרך boot cd. הבנתי שאולי הוא לא מזהה את ההארדיסק ולכן ניגשתי לביוס כדי לבדוק אם הוא באמת מזוהה. בביוס באמת הופיע רק ההארדיסק המשני (משמש לאחסון בלבד). כיבתי את המחשב .. ניסתי להחליף את הכבל סאטה וגם את הכבל חשמל שלו בנפרד. ועדיין המחשב לא זיהה את ההארדיסק. כשהמחשב פעל.. נגעתי ב HD כדי להרגיש אם הוא מסתובב.. ולפי התחושה הוא לא הסתובב. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאקח את המחשב למעבדה ? יש מצב שהHD הלך לעולמו ? אם כן.. מה העלויות של שחזור הנתונים? (500GB) תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by magician,

ברשותי לוח asus cuv4x-c.המחשב לא מזהה את ההארדיסק ועושה רעש של טסס טסס טסס מההארדיסק .הכנסתי הארדיסק אחר והוא מזוהה בלי בעייה. לקחתי את ההארדיס שהמחשב לא מזהה והכנסתי אותו למחשב אחר ושם הוא מזוהה. החלפתי כבלים במחשב ןזה לא פתר את זה מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  6. יש לי הגדרות בביוס לבחירת "סוג תקשורת" pio: mode1\mode2\mode3\mode4\auto לחיבור הראשון על הלוח אם יש שניים כאלה ולחיבור השני יש שניים כאלה ואחרי זה יש DMA: לאפשר (מצב auto) את ההאפשרות הזאת או לבטל אותה כמו באפשרות הראשונה יש שניים כמו זה לכול אחד מהחיבוריים על הלוח אם ועכשיו השאלה שלי ניסיתי לעשות את כול האפשרויות auto אחרי שהוינדוס עלה ראיתי שאת ההר דיסק הוא הפך לי לpio mode ואת הסידי רום הוא הפך לי ל ulta dma ניסיתי לשנות את זה בכול מיני "משחקים" בביוס בהגדרה הזאת לבסוף עשיתי את ההגדרה של ההר דיסק בpio ל mode 4 ואת כל השאר ל auto את ה dma עשיתי "דיסאבייל" משום מה המחשב מעדיף לתת את הסוג תקשורת הזאת לסידי רום.. אחרי שהוינדוס עלה ראיתי שהוא כותב במצב של ההר ד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Yung_man,

אהלן התקנתי דיסקשיח חדש של WD בנפח 80GB. התקנת החומרה תקינה - מאסטר וסלייב תקינים, ביוס מזהה את הדיסק החדש. בהעלאה הראשונה של הווינדוס הוא זיהה התקן חדש והתקין אותו, אבל לא יצר כונן חדש. השאלה שלי היא אם ואיך צריך ליצור את הפרטישן החדש בצורה יזומה... עוד דבר אחרון - במנהל ההתקנים הכונן קיים, אך הוא לא מוגדר, ואני מניח שההתיחסות היא כנראה לאתחול שייצור פרטישן חדש. תודה מראש, אורן

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by etant1,

שלום לכולם.. קורה לי משהו מוזר ביותר, יש לי הרדיסק 2T והמחשב הפסיק לזהות אותו.. המחשב מזהה הרדיסקים אחרים וההרדיסק הזה זוהה לפני כן ע"י המחשב ומזוהה עכשיו ע"י מחשבים אחרים ... לפני זה קרה משהו גם מוזר, המחשב לא זיהה את ההרדיסק ואז החלפתי שקע USB והמחשב זיהה את ההרדיסק ועכשיו שום שקע USB לא מזהה את ההרדיסק,נשמע מסובך אז אפשט : מחשב A לא מזהה את הרדיסק B מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  9. התקנתי xp pro במחשב חדש, והכל עלה יחסית בסדר. למיטב ידיעתי הוא היה אמור לזהות את החומרה אוטומאטית (plug&play), אבל הוא לא. אפילו את הכרטיס קול וכרטיס המסך שמובנים על הלוח (intel eatonville d915gev) הוא לא מזהה. ניסיתי להתקין דברים מהדיסק היחיד שסיפקו לי, אבל בכל מה שקשור לאודיו הוא נכשל ולא מציין מה הסיבה. כשניסיתי דרך הלוח בקרה לראות אם הוא זיהה משהו, אבל הכל רשום כדברים בסיסים שמותקנים לווינדוז מראש חוץ מהכרטיס הרשת שם הוא רושם לי שהוא זיהה שזה של realtek. איך אני אגרום למחשב לזהות את החומרה ? שבת שלום וחג סוכות שמח.

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  10. פירמטתי את המחשב התקנתי ווינדוס (זה שהיה מותקן גם לפני הפירמוט), אני מחבר מודם ל-USB והמחשב לא מזהה כלום. נכנסתי למנהל התקנים ואין שם בכלל את ה-UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLS. התקנתי את הדריברים שאני תמיד מתקין מהדיסק ולא עזר, ניסיתי גם להתקין דריברים מעודכנים ושוב אין זיהוי. אני חייב לציין שההתקן USB מספק חשמל, המודם שחיברתי קיבל חשמל (הנורה עליו דלקה), אבל בכל זאת המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לפרמט שוב ולהתקין דריברים מחדש בלי הצלחה. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by gunga_g,

יש לי כונן DVD-RW של NEC דגם: ND3570A... יום אחד הורדתי תוכנת צריבה די מפוקפקת (לא נרו) ומאז המחשב לא מזהה את הכונן... זאת אומרת, יש אותו בDEVICE LIST אבל לידו יש סימן שאלה... והוא לא מופיע ב MY COMPUTER... בדקתי באתר של NEC ואין שם דרייברים... רק FIRMWARE UPDATE... והבעיה היא שאי אפשר להתקין אותם בלי שהמחשב יזהה את הכונן... מה ניתן לעשות במצב הזה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by skyline,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני שבוע, אם זה משנה המפרט אז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 465.00 ¤ 1 465 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 215.00 ¤ 1 215 ¤ 2 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 790.00 ¤ 1 790 ¤ 3 8387 Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 390.00 ¤ 1 390 ¤ 4 8732 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 583.00 ¤ 1 583 ¤ 5 8650 Corsair VS2GBKIT533D2 (2x1024MB) DDR-II 533 Value Memory 1270.00 ¤ 1 1270 ¤ 6 8414 Albatron Geforce 7900GT Super High 450 PCX 256MB 256Bit Video Card ואחי הגדול הרכיב לי את המערכת. המחשב קרא את הכונן רגיל, ופתאום לפני …

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  13. Started by רפאלח,

שלום לכולם. קניתי היום דיסק קשיח 160 גיגה , SATA. פיניתי לו יציאת חשמל, והוא עושה רעש (נורמלי) כאשר אני מדליק את המחשב. אבל המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, אפילו לאפס ביוס, לעשות לו auto detect וכנ"ל גם להפוך לו את החוט נתונים. שום דבר לא עוזר. יש לו רעש כאילו הוא דלוק, אבל המחשב לא מזהה אותו. למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  14. יש לי כונן חיצוני Maxtor One Touch 160gb הוא עבד מצויין, עד שיום אחד המחשב הפסיק לזהות אותו! כשאני מחבר אותו לUSB המחשב מזהה שחיברתי אותו ומודיע לי על כך אבל כשאני נכנס ל"מחשב שלי" הוא פשוט לא נימצא שם! הדבר היחיד שהוא נותן לי זה אפשרות ל "הוצאת חומרה באופן בטוח" למטה בסרגל של התחל ב"מנהל התקנים" הוא דווקא כן מזהה אותו! ובDisk managemant הוא לא... מה אני עושה ? יש לי שם המון חומר מאד מאד חשוב!!! מאד אשמח אם תוכלו לעזור !

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by InFiNiTi,

קניתי עכשיו כונן סיגייט (יש לציין שהוא מהדגם הבעייתי אבל אין לי מושג עדיין מה הבעיה המצוינת בדיון הרשמי) חיברתי אותו לSATA ולחשמל כמו שצריך, אך הפוסט לוקח דקה ואז פשוט הוא רושם Second Primary Harddrive Error ואפשר ללחוץ F1 לחצתי והווינדוס לא הפסיק לטעון את עצמו בחלק שלפני הWELCOME וכו' (שחכתי איך קוראים לחלק הזה ) מה עושים? זה קשור לדיון הרשמי של הבעיה? הרי עוד לא נכנסתי לווינדוס וכבר יש שגיאת הרדיסק בפוסט...

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  16. חג שמח! יש לי כונן נייד של טושיבה והלפטופ לא מזהה אותו. בהתחלה הוא זיהה אותו אך עכשיו כבר לא. כשאני מחבר אותו למחשב הוא כותב שמתקין אבל בתכלס אין את הכונן. ניסיתי לשנות את האות זיוהי לכונן אך הוא בלל לא נותן לי את האופציה הזאת (הוא לא מזהה אותו בניהול התקנים). אשמח לעזרה ממש חשוב ודחוף! תודה!

17. אז חשבתי שהבעיה היא בכונן שהתחיל לעשות רעשים, וקניתי אחד חדש והתקנתי עליו ווינדוס, אבל אחרי כיבוי המחשב הווינדוס לא עולה ושוב נכתב להכניס דיסק, bootable ורק אם מניסים את דיסק ההתקנה של הווינדוס, המחשב מזהה את הכונן עם מערכת ההפעלה..

18. Started by Grahf,

שלום וברכה, קניתי מחשב חדש, לצערי שהתקנתי ווינדוס 7 מישהו מבני המשפחה לחץ ריסט למחשב. עכשיו שאני מנסה להתקין את הווינגוס הוא פשוט לא מזהה את הכונן קשיח, כשחיברתי כונן קשיח חיצוני הןא התחיל לזהות כונן אבל טוען שהוא לא יכול להתקין עליו ווינדוס, אשמח אם תוכלו לעזור.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה שהתחילה אני חושב אחרי הרפיר שעשיתי. הכוננים האופטים לא עובדים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אותם כוננים לא מופיעים (אחד הוא צורב CD של סמסונג והשני צורב DVD של LG ) מה שמוזר שהכוננים כן תקינים. בדקתי זאת עם הביוס, שם ראיתי שהם מופיעים ואפילו עשיתי BOOT דרך הCD (עם הדיסק דריברים) והוא עבד. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  20. Started by roee01,

שלום לכולם! התקנתי במחשב כרטיס מסך gigabyte geforce gtx 550ti. ומשום מה הלוח מסרב לזהות אותו וממשיך לזהות רק את הכרטיס מסך המובנה. הלוח הוא MSI H61M-P31. ספק כוח 500w. יכול להיות שצריך לשנות משו בביוס? או יש פתרון אחר? חשוב לציין **המחשב חדש וגם הכרטיס מסך חדש** תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. שלום. היום, עשיתי פרוייקט O/C על הLeadtek 4200 128 MB, באיזשהו שלב, עשיתי רסטרט למחשב שלי. כשהמחשב עלה הוא עלה ברזולוציה נמוכה של 600*800 ועולה ההודעה של זיהוי חומרה חדשה nVidia Quadron4 700 XGL שאין לי מושג מאיפה היא באה. למישהו יש רעיון מה זה צריך להיות? אני עכשיו מנסה להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך (41.09) ולראות מה קורה. עריכה: התקנתי את הדרייבר מחדש, איתחלתי וזה לא עזר. למישהו יש הצעות?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. תראו אני אובד עצות הורדתי דרייבר לכרטיס קול התקנתי והוא נשאר כמו שהיה יש לי כרטיס קול VIA AC'97 Enhanced Audio Controller עכשיו אני בסך הכל רוצה ללכת ללוח בקרה שהמחשב יזהה אותו ואז אני אוכל להכנס לצלילים וללחוץ על האופציה הצג בשורת המשימות אני מנסה והוא אומר לי ללכת להתקין משהו התקנתי דרייבר מה עוד אפשר? נ.ב. יש לי XP PROFESIONAL

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by Zinger777,

שלום, לאחי יש מחשב חדש ואני ניסיתי להתקין לו את הכרטיס רשת שהיה במחשב שלי כדי שיהיה לו אינטרנט אלחוטי. התקנתי את הדרייבר, חיברתי את הכרטיס ללוח-אם(מין הסתם כשהמחשב היה כבוי) והדלקתי. לפי המדריך של ההתקנה בשלב הזה היה צריך להיות לי איזה חלון שאומר שהמחשב מצא חומרה חדשה אבל זה לא נפתח אלא מודיע על איזה 2 שגיאות, מה עושים? אם זה משנה, הכרטיס רשת הוא של חברת D-Link ואם צריך את הדגם של הלוח אם או הכרטיס תגידו. תודה מראש, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by yonit,

הבעיה שלי היא כזו: באתי להדפיס מסמך והמדפסת לא הדפיסה אותו. הסרתי את ההתקנה של המדפסת פירקתי את החיבור של ה-USB והתקנתי את המדפסת מחדש. לקראת סיום ההתקנה אני מתבקשת לוודא שהמדפסת דלוקה וכמו כן לחבר את כבל ה-USB. הדלקתי את המחשב וחיברתי את כבל - USB. אולם הוא לא מזהה את החיבור של ה -USB כלומר הוא נשאר עם ההודעה של "חבר את כבל ה - USB. כמובן שניסיתי לחבר את כבל ה - USB מהצד שמתחבר למחשב לחיבור אחר במחשב אולם עדיין החיבור של המדפסת לא מזוהה. כמובן שישנה גם אופציה שאולי כבל ה - USB דפוק אבל זו נראית לי אפשרות קלושה ביותר. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם יש למישהו רעיון מה אני אמורה לעשות? בתודה מראש !!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Vortex,

שלום לכולם, יש לי פנטיום 3 450 עם מדפסת HP Deskjet 600C היא פעלה מצוין בווינדוס אקספי, ואז הלוח נשרף. החלפתי לוח, ומאז המחשב לא מזהה את המדפסת אוטומטית כמו שהוא עשה עם הלוח הקודם. גם הוספה ידנית לא פועלת. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.