תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטרט בעת הרצת משחקים "כבדים" כמו fallout4 ואפילו battlefield4 כאשר לפני פחות מחודש שיחקתי במשחקים האלה בלי בעיות בכלל. בדקתי את המחשב ואין לו וירוסים ככל הידוע לי. החומרה של המחשב שלי: מעבד: intel core i7 4790 לוח אם: H97-HD3 זיכרון: DDR3 8gb כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 970 כל הרכיבים נקנו לפני קצת יותר משנתיים. אשמח לעזרה, תודה מראש, בר.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי במחיר טוב כרטיס מסך של GAINWARD GeForce GTX 570 GTX 570 GS 320 bit 1280 DDR5 מה שיש לי עכשיו זה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512MB עושה המון רעש וגורם למחשב להתקע קניתי אותו לפני 3-4 שנים נראה לי שפך מנוע האם הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות לא יקרטע במשחקים חדשים?? האם שקט? יש לי לוח ASUS G33 4 גיגה זכרון DDR2 800 E6300 CORE 2 DOU תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום. זה קורה רק לאחרונה: במחשב P4 2.0 עם לוח אם Intel Maryville 2 D850EMV2, כאשר המחשב נדלק הוא מציג את כרטיס המסך והזיכרון, ונתקע למשך כדקה במצב DOS .רק לאחר מכן נטען הווינדוס. אם אני מנסה להכנס לביוס אין שום תגובה - אני פשוט לא הצלחתי להכנס לביוס. המחשב תקין לגמרי לאחר שהווינדוס עולה. תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כשגרתי בארה"ב קניתי case + ספק כוח בארה"ב עכשיו החשמל שם הוא שונה מבארץ ולפני כמה ימים שאמא שלי הביאה את המחשב לארץ ניסיתי לחבר אותו לחשמל ואז הוא עשה לי קצר בבית ורק לאחר הקצר שמתי לב שהספק היה מכוון ל115V במקום ל230V. ואז שיניתי את ההספק חשמל בספק וזה המשיך לעשות קצר. בכל מקרה קניתי היום ספק כוח חדש 500V. אחרי שחיברתי ראיתי שהכל עובד, הוא מספק כוח ללוח אם, כל המאוורים פועלים הכל עעובד יופי אבל המסך לא נדלק. בדקתי את זה עם שני מסכים וזה לא עבד לי. לאחר מכן שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך, ניקיתי קצת אבק ואת החיבורים שלו וזה עבד לי לכמה דקות/ ואז חיברתי אותו למסך אחר וזה עדין עבד בלי בעיות. ואז פתאום המחשב נתקע. לא הגיב לכלום אז עשיתי ריסט ומאז הוא לא חוזר. ניסיתי שוב פעם לשחק ש…
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים לאחר המלצות שונות מן האתר קניתי לוח אם של ASUS A8N-E נראה לי שהמאוור הקטן שעל ה CHIPSET מרעיש יותר מידי בצורה מעצבן (מאוור שמגי עם הלוח ) המאוור הקטן מסתובב במהירות של 6500 RPM האם המהירות הגבוהה אמורה להיות ? האם יש דרך לשלוט על מהירות המאוור ולהוריד את הרעש ? האם ניתן להחליף את המאוור המעצבן ? אם כן איך מפרקים אותו ? הלוח חדש האם נראה לכם שאפשר לפנות לחברה כחלק מהאחריות על הלוח ? בנוסף קניתי כרטיס מסך X800GTO שהוא PCI-E של shappire ATI על הכרטיס יש חיבור של ארבע פינים שאני לא יודע למה הם משמשים , יש למישהו מוסג מה השימוש בהם ? חוץ מזה יש לי חיבור מתח ל PCI-E שיוצא מן הספק ואינו מחובר לשום מקום האם יש צורך לחברו לאנשהו ? ואם כבר אני…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם. יש לי HP pavilion 14 אינץ'. Model : 14-ce3002nj NVIDIA® GeForce® MX250 (זיכרון GDDR5 ייעודי של 4 GB) נקנה לפני כ - 3 וחצי שנים. התקלה : מסך מרצד. גם ב"מנהל משימות". הכל מעודכן, כרגע על win11. להכניס למעבדה ולהחליף מסך מניח שיעלה לי איזור ה700-800 ש"ח. אני מתלבט האם כדאי להחליף מסך באופן עצמאי, ואם כן היכן מוצאים? amazon ודומיו לא מצאתי. או לרכוש מחשב חדש בתקציב של 1000 ש"ח אולי יד 2. אשמח לדעתכם. נ.ב. - רכשתי את המחשב בזמנו בסכום ב4200 ש"ח ודי מאכזב לגלות שהמחשב לא שמיש לאחר 3 שנים. זה בנוסף לעוד מס' בעיות שבג…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
בס"ד שלום לכולם. אז ככה.. המחשב שלי נתקע לי כבר הרבה זמן.. ובימים האחרונים שמתי לב שהוא נתקע כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.hidabroot.org . המחשב לא נתקע רק מתי שאני נכנס לאתר הזה.. לפעמים גם מדברים אחרים שאני לא יודע בדיוק מה.. פשוט לאחרונה נכנסתי וזה נתקע מיד ואחר כך ניסיתי להיכנס שוב וזה שוב נתקע אז הבנתי שזה אחד הדברים שתוקעים.. באתר הזה אין וירוסים - מילה שלי.. (דרך אגב אתר מעני'ין חחח אולי תמצאו שם משהו..) בקיצור.. אני לא יודע מה הבעי'ה.. זה נתקע וכבר שאלתי פה פעם בפורום לפני איזה חודש בערך.. המפרט שלי הוא כזה: פנטיום 3 1000 מגהרץ כונן קשיח 20 ג'יגה + עוד כונן של 300 ג'יגה. זיכרון 512 רגיל (לא DDR2 וכאלה.. לצערי) כרטיס מסך ג'יפורס 4 החומרה עובדת מצוין..…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
העברתי חלקים ממארז שיש לי למארז אחר ישן יותר (כבר היה ישן), המטרה הייתה לשים במארז הישן יותר את מה שהיה במארז השני ולקנות חלקים חדשים. העברתי הכל כמעט, חיברתי הכל מחדש, וזה לא פועל. בכלל לא נדלק! אם בכל הנסיונות שלי לא שרפתי את הלוח-אם, אז אני חושב שהבעיה היא בחיבור של הסוויץ' הדלקה מקדימה ללוח-אם (איפה שיש את הRESET, POWER, HD, MSG וSPEAKER). עכשיוף אולי במארז הקודם הסידור של החוטים בראש היה שונה. איך אני מוציא את החוטים ומסדר אותם כמו שצריך? יש סיכוי שאם חיברתי לא נכון את החלק הזה שרפתי משהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה מחדש ופירמטתי 2 מהדיסקים הקשיחים שברשותי כאשר נמנעתי מלפרמט גם את השלישי מטעמי שמירת המידע שעליו. עכשיו, כאשר אני מנסה לגשת את הדיסק הוא רשום כ- "זר" (Foreign) וכדינמי, לעומת שאר הדיסקים הרשומים כבסיסיים. כאשר אני מנסה "לייבא" את הדיסק הקשיח הוא כותב לי את הדברים הבאים: כאשר אני לוחץ על OK הוא מוציא לי עוד הודעה: בסגירת ופתחית מחדש מנהל הדיסקים אין שום שינוי, גם לא עם אתחול המחשב. לגבי ה- "סיסטם אוונט לוג", איפה אני יכול למצוא את זה ומה זה יכול לומר לי? יש דרך לעקוף את המנגנון הנ"ל כדי לגשת לדיסק ולהשתמש בו? אולי להשתמש בו ו"לייבא" את הדיסק בצורה כלשהיא ללא פרמוטו מחדש והפיכו לבסיסי? תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הרבה פעמים יש לי שגיאת זיכרון שמוציאה אותי ממשחקים. לפעמים שאני מכבה את המחשב יש שגיאה של זכרון יש לי גם דיי הרבה תקיעות במשחקים למרות שהמחשב שלי בהרבה יותר טוב מהדרישות המומלצות. אני בטוח שאין לי שום וירוס,ספיוור,טרויין, או רכיב זדוני אחר אני בטוח שיש מספיק מקום בהארד דיסק ושאין בו שום בעיה(עשיתי איחוי שהצליח+תיקון שגיאות..) עשיתי בדיקה עם MEMTEST ויש לי שם מיליון שגיאות לא עשיתי שום OC אין לי שום התנגשויות חומרה ובעיות בדרייברים בזכרונות אני חושב שמשהו באמת לא הגיוני.. זה מה שרשום לי בכמה תוכנות: זכרון ראשון: Memory Speed PC2700 (166 MHz) שני: Memory Speed PC3200 (200 MHz) אבל בביוס רשום לי מישום מה DDR333 ובכלל יש לי 2 זכרונות של 256MB 333MHZ מה זה …
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן תמיד כשאני משחק CS:S אז המשחק נתקע ואז הוא יוצא כזה ומראה את ההודעה הבאה : מה לעשות? המחשב שלי מספיק טוב בשביל המשחק..יש לי 512 RAM ועשיתי איחוי לא מזמן וכול דבר שמנקה את המחשב ולא עזר תעזרו בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אחרי שהאחיינים ביקרו אותי, הם השאירו מזמכרת בדמות קול מעוות שבוקע מהמחשב. כשמשמיעים מוזיקה, זה נשמע כאילו הזמר'ת לקח בלום הליום לפני שעלה לשיר... כרטיס הקול במחשב הוא: Realtek HD מה הסיפור שלו??? מעבר לכך, יש ברשותי מסך LG, מדגם (FLATRON L1953S). לפני יומיים ככה פתאום הוא לא נדלק כשהמחשב עלה. בדקתי עם מסך נוסף זהה שיש ברשותי, והוא כן עובד כמו שצריך. אחרי שניתקתי את התקין, וחיברתי שוב את התקול, נדלקה נורת החיווי למסך דלוק, למשך שניות בודדות, ושוב המסך כבה ולא ניתן לראות כלום? רעיונות למישהו? בנוסף, כשאני פותח את הוורד ו/או הנוטפד, או כשאני רוצה לשלוח מייל דרך האאוטלוק, פותח מייל חדש ומתחיל לכתוב, קופץ לי חלון שאומר: "Buffer overrun detected" כשאני לוחץ עליו לא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מפצל USB ל-4 של MULLER כשאני מנסה לחבר אליו את ההארדיסק החיצוני שלי (500GB WD) הוא לא מזהה אותו. הנורה של ההארדיסק נדלקת אבל המחשב לא מזהה את הכונן כנ"ל גם כשאני מחבר אליו את הצורב החיצוני האם זה בגלל שאין לו מספיק מתח עבורם? נ.ב. יש למפצל יציאה קטנה למתח בנוסף למיני USB
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב והתקנתי XP SP2 אם העדכונים עד לאחרונה עד פה הכול טוב ויפה אבל לאחר התקנת הדרייברים של הלוח האם הכול פעל חלק שעברתי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך נתקלתי במספר בעיות 1)הXP אמר שהוא לא מתקין את הדרייבר כי הוא לא קיבל תו תקן(משהו בסיגנון) ואם ממשיכים המסך נהיה שחור וצריך להבטל את זה במצב בטוח 2)הוא נותן להתקין ישנים אבל לא מגדיר את המערכת ומערכת נשארת על VGA 3)ניסתי להוריד דרייברים העדכנים והוא ממשיך אם אותה בעיה ניסיתי לחפש משהו בביאוס אבל לא ראיתי שום דבר מוזר עדין אין לי מושג מה לעשות בבקשה מימכם נסו לעזור לי להפעיל את הכרטיס יש לי לוח אם של GIABYTIE P45-DS3 תודה מראש אבירם
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה דחוף יש לי לוח אם אסוס STRIKER EXTREME עכשיו כאשר אני רוצה להתקין את ה וינדוס מהכונן CD הוא אומר לי שאין בוט בדיסק אבל כאשר אני מנתק דרך הביוס את הSATA )ונשאר רק עם ה CD אני מצליח לעלות את הוינדוס אבל אין אפשרות להתקין כי ה HD לא נמצאים וכן ניסיתי להוציא את ה HD וזה גם לא עוזר יש למישהוא פיתרון בשבילי ?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב שלום. דבר ראשון נתחיל בפירוט הטכני: יש לי לוח אם- Tyan S1854(-A) Trinity 400 והציפ שלו הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A עכשיו לבעיה: הלוח אם תומך ב 4x ( וכן, הגדרתי בביוס enable) וגם הכרטיס מסך שלי תומך ב 4x אבל משום מה הוא תמיד עבד על 2x לא משנה מה ניסיתי לא הבנתי למה זה ככה...חשבתי אולי עידכון ביוס? לא עזר כי הביוס שלי היה עדכני..חשבתי עדכון כרטיס המסך..עוד משהו שלא עזר. ופתאום לילה אחד בעודי מסתכל בaid 32 אני רואה שהציפ שלי תומך רק ב x1 X2 ישר נכנסתי לעצבים והרגשתי מרומה... למה? כי הציפ הזה אמור לספק תמיכה מלאה ב x 4 ! הרי זה הפיצר החדש שלו ( בזמנו שנת 2000). http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/apollo-pro133a.html ואני לא מבין למה הוא עו…
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום היה לי מחשב שקרס טוטאלית, קניתי מחשב חדש והעתקתי מהדיסק הקשיח של המחשב הישן את תיקיית ה"AppData" של גוגל כרום על מנת לשחזר את כל מה שהיה שם. הכל באמת עבר כמו שצריך, הבעיה היחידה היא שכל הססמאות שהיו שמורות על הגוגל כרום לא עברו למחשב החדש. יש למישהו מושג למה הוא לא מביא לי את הסיסמאות שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. נתון: ספקית 014, תשתית הוט 100MB עם מודם HOTBOX-1 וראוטר של TP_LINK ARCHER VR600 איך לחבר אותו למודם של הוט ולהגדיר רשת אלחותית? כרגע: - מבחינת הוט וספקית יש אינטרנט והוא תקין - יש זיהוי של רשת על שם ראוטר אך ללא גישה לאינטרנט ראוטר במצב WIRELESS MODE איזה הגדרות צריך לתת לו בכדי שתהיה גישה לאינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בעיקר לעיבוד ולהעלות וידאו
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
עשיתי ניקיונות למחשב ישן, בינהם כיווץ דיסק. עשיתי ריסט והמחשב לא עולה בכלל. כתוב bootmgr is compressed press Ctrl alt del to restart תודה
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
:'( עדכנתי את הביוס, דרך תוכנה בוינדוס שמורידים באתר Winflash, יש לי כפול ליבה,אז הייתי צריך לעדכן עשיתי ריסט,המסך לא נדלק,כמעט השתגעתי,בסוך פתחתי את המחשב, עשיתי ריסט ל CMOS,המחשב עלה עם הביוס החדש ראיתי שהוינדוס מזהה לי כונן קטן נכנסתי ל CMOS לבטל אותו,שוב המחשב לא עולה!!!,כל פעם שאני שומר משהו ב CMOS,או אולי אפילו ניגש לשם??? המחשב לא עולה עד שאני מאפס אותו,אני מקווה שזה לא משהו חמור, המחשב חדש לפני יומיים :'( מפה הורדתי את הביוס http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US תודה
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הכל מחובר כמו שצריך אני מדליק את המחשב אחרי שתי שניות הוא נכבה חברתי ספק אחר הוא עבד אבל אין תצוגה במסך עכשיו ניסיתי שוב וגם הספק שהיה מדליק את המחשב עושה את אותה הפעולה נדלק ונכבה מה יכולה להיות הבעיה תודה...
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הי חברים, השתמשתי במחשב ובטעות נשפכה כוס מים חלק מהמים נשפכו על המחשב הנייח ולפני שהספקתי לכבות אותו בעצמי הוא פשוט נכבה. ניגבתי את כל המים שראיתי פתחתי את כל המארז ונראה שכל האזור של לוח האם המעבד וכרטיס המסך לא נפגע בכלל מהמים. הדאגה העיקרית שלי היא לגבי ספק הכוח, כרגע עברו כשעתיים וכשניסיתי המחשב לא נדלק (עשה סימני חיים של חצי שנייה ונכבה) ספק הכוח Corsair rm650 יש דרך לבדוק אם הספק נשרף? מה מומלץ לעשות במצבים כאלה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלתי כשם הכותרת.. יש לי מסך מחשב רגיל - samsung 2333t וממיר אנאלוגי של יס. האם יש אפשרות לבצע חיבור ישיר בינהם? אם כן, איך? איזה אלטרנטיבות אפשריות במקרה וזה לא אפשרי בצורה ישירה?.. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-