עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הוא כל דקה מופיע פעם ביטלתי אותו אבל אני לא מצליח להיזכר איך ביטלתי אותו זה קרציה כול שניה זה מופיע הינה תמונה:

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by Slavikik,

כאשר אני בא להתקין את הוינדוס אז רק בתחילת החלון השחור עוד לפני שעבר לי לחלון הכחול..זה מעביר אותי למסך שחור שכתוב שם: The file azd558ey.sys could not be found.Press any key to continue אז חשבתי אולי בעיה במערכת ההפעלה..והבאתי וינדוס אחר ואותה ההודעה.. יש מצב הבעיה היא בהרד דיסק?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by composite,

אז ככה, קיבלתי היום את ה- Audigy 2, וכדי להתקין הייתי צריך להוזיז את הכרטיס רשת. אז הוזזתי, חיברתי מחדש והכל היה בסדר. ככה גם עם הכרטיס, חיברתי אותו שלב שלב, כמו שהיה כתוב בחוברת. כשהגעתי למערכת ההפעלה (Windows XP Pro), רציתי להגיע לפה כדי להתייעץ אתכם לגבי הבעיה בסאונד (שנפתרה כרגע), אבל הרשת שלי לא פועלת. למישהו יש פיתרון? :-\

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by Zadu,

הטמפ' של ה GPU שלי היא 61 מעלות ואני חושב שזה הרבה מדי מדי. האם זה נקרא טמפ' גבוהה מדי או רגילה? הנה תמונה : http://img441.imageshack.us/img441/7949/asbe9.png

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by niva401,

בחיבור מכשיר MP4 ליציאת USB,מופיע הודעה: 'התקן עם HI SPEED USB, ויציאת USB במחשב אינה HI SPEED ' ההודעה בחיבור המכשיר גם ליציאות האחרות של המחשב (במחשב החדש אין את הבעיה) איך ניתן לפתוא את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by max-turbo,

שלום לכולם, יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 3.00 לוח אם של foxconn p4m800p7ma סוקט 775 כמובן,עם מערכת הפעלה xp pro sp3. עד לפני כמה ימים היה עליו זיכרון 512MB DDR2,החלטתי שאני קצת משדרג וקניתי זיכרון 1GB DDR2 והוצאתי את ה512MB זאת אומרת שיש רק בסלוט בלוח אם 1GB DDR2 כשאני נכנס לנתוני מערכת אני רואה שזה מזהה לי רק 512MB ולא 1GB. מה אני אמור לעשות בכדי שהמחשב ירוץ על 1GB למה הוא לא מזהה מישהו יודע? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד של טושיבה והוא ממש טוב ועובד חלק, אבל בתקופה האחרונה הוא התחיל לעשות רעשים מהמאוורר בהתחלה התעלמתי כי חשבתי שככה זה, אבל בשבוע האחרון הוא התחיל לעשות רעשים ממש חזקים והיום הוא אפילו נתקע פשוט כמה פעמים והמחשב נהיה כל כך חם שהייתי חייב לכבות אותו. אני חייב תשובה בדחיפות כי בלי המאוורר אני לא מצליח להפעיל את המחשב ( הוא עובד עד שהוא מתחמם מדי ונכבה לבד)

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. שלום חברים אני משתמש במחשב נייד לנובו C940 4K שבו מאיץ גרפי של IRIS INTEL אני עובד עם פיירפוקס ומריץ סרטונים בד"כ שניים במקביל ולאחר כמה זמן הסרטונים מתחילים לגמגם ולהיות איטיים ולהאט את המחשב ! האם הבעיה בפיירפוקס או בבכרטיס הגרפי או בשניהם ?

9. שלום, אחרי ששדרגתי לחלונות 11 דיסקים קשיחים פנימיים נעלמו (2 רגילים 2 SSD). לא רואים אותם ב"ניהול דיסק" אלה רואם רק את דיסק C. כשאני מבטל את ההתקנה וחוזר בחזרה לחלונות 10 הדיסקים הנעלמים חוזרים. יש למשהו רעיון מה לעשות? תודה

10. בשרותי אקספי כשניסיתי להתחבר גיליתי להפתעתי איקון חמוד בטריי שאומר לי שהקאבל של הכ רשת אינו מחובר למזלי יש לי עוד כ רשת חיברתי את אותו הקאבל ולהפתעתי הכל עובד עכשיו השאלה האם הכרטס רשת המובנה נידפק ככה פתאום או שזה העיה אחרת? תודה לעוזרים :

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  11. שלום, יש לי בעייה במחשב שאני בטוח שהיא בעיית חומרה. הבעייה שאין לי מושג איזה רכיב בחומרה פגוע אצלי. אחרי פעמים אחדות של ניסיון פירמוט (המחשב נתקע בזמן התקנת הווינדוס), לבסוף הצלחתי להתקין ווינדוס. לאחר מכן, התקנתי דרייברים כרגיל אבל נוכחתי לגלות שהמחשב נתקע בזמן ולאחר התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך. תגידו, יכול להיות שמחשב יכול להתקע בגלל בעיות של כרטיס מסך. אני שואל כי זה נשמע לי הזוי, הרי הבעיות הכי שכיחות עם כרטיס מסך הן בעיות תצוגה. לא כך? אודה לכם אם תענו לי על השאלה ונסו לשער איזה רכיב בחומרה שלי נפגע? אני מהמר בין כונן קשיח ללוח- אם. מה אתם אומרים? ושוב אני חוזר, זו לא בעיית תוכנה! פירמטתי עשרות פעמים.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  12. היי! יש לי ממש תופעה מוזרה בימים האחרונים שלא נתקלתי בה... בעבודה בווינדוס יש לי פתאום תקיעות כאלה תוך כדי צפצוף הPC SPEAKER, יש פעמים שבהן התקיעה משתחררת ויש פעמים שהמסך הופך שחור ואני צריך לאתחל... שוב, אף פעם לא נתקלתי בתופעה שכזו ויש לי קצת ניסיון, אני יודע שהיו כל מיני ISSUEים עם SEGATE לאחרונה ובאמת המערכת שלי מותקנת על דיסק כזה ששודרג לגירסה SD1A, יכול להיות שבכל מקרה הדיסק גורם לעניין? אני ממש אובד עצות משום שאין לי מושג איך לעלות על מה גורם לתקלה... אודה מאד לעוזרים

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  13. קניתי Radeon 9600 Pro 256mb של Gexcube מחקתי ת'דריבר של הכרטיס הקודם Geforce 2 GTS 64mb התקנתי ת'דריבר הכי עדכני שהורדתי מהאתר של ATI כן..ה-catalist 3.8 והפעלתי מחדש את המחשב. עכשיו המחשב זוחל...ממש אפשר לראות למשל כשאני מזיז חלון\סוגר חלון\לוחץ על משהו עד כמה המחשב זוחל... שום משחק לא עובד...ניסיתי להפעיל America's Army וגם GunBound ושניהם לא עבדו... חוץ מזה אני מצליח להגיע רק ל 100hz ב-1024X768 שימו לב למפרט שלי...דרך אגב, אתם המלצתם לי על הכרטיס הזה, אני כמובן לא מאשים אותכם, אתם יכולים לעשות רק טוב כמו שעשיתם עד עכשיו...ברור לי שמשהו לא בסדר וזה יסתדר...או שלא... זה הכל, אני חייב עזרה...בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!

14. אני בדקתי המערכת ההפעלה תיקנה לגמרי . הרצתי MHDD המחשב ניתקע ב-60 אחוז בשתי הקוננים הקשיחחים שלי ואן הוא ניתקע גם לא במערכת ההפעלה זה 100 אחוז בעייה חומרתית יש למישהוא רעיון מה זה יכול להיות.......?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  15. שלום לכולם במחשב השני יש לי כרטיס מסך riva tnt 64 כנראה עלך לעולמו .לא מצאתי כרטיס אחר/דומה ,מלבד כרטיס יותר ישן של 3D RAGE שהוא pci השאלה שלי: האם ניתן להרכיב אותו בנתיים ב slots ואם כן הxp יזהא אותו ,והאם צריך למחוק דריבר של הקודם . בתודה max עריכה: אני מצרף תמונה של בכרטיס ה 3d rage pci [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by GREED,

קיבלתי היום את המחשב החדש: AMD 3800+ DUAL CORE לוח ABIT X800GT הפעלתי את AQUAMARK3 ותוך כדי הוא מוציא אותי מהתוכנה בחזרה לWINDOWS ומופיעה לי השגיאה הזו(תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by lgmtk,

שלום, אז המחשב שלי כמעט בן שנה, מפרט בצד ולא נגעתי בכלום מאז שקיבלתי אותו, חוץ מנקיון כמובן פה ושם. מדי פעם יש וידאוים נתקעים לי בקטעים אקראיים, כשהם נתקעים הם פשוט מגמגמים ממש מהר כמו דיסק תקוע. זה קרה לי לאחרונה פעם אחת בCOD 4, גם בקטע אקראי. זה קרה גם בFALLOUT 3, אבל הבעיה הזו שונה כי התקנתי קובץ טקסטורות גבוה, והסרתי, ועכשיו הבעיה הזו לא קיימת יותר (היא הייתה רק כשעברתי משלב לשלב). המקרים היחידים שזה לא קרה לי באופן אקראי זה כשהתקנתי מחדש FALLOUT 3 וראיתי וידאו (רגיל, לא HD) בו זמנית, הוידאו נתקע. כמובן שבכל הקטעים האלה המשחק/וידאו פשוט נתקעים, ודרוש RESTART (ניסיתי לחכות עד 5 דקות). מאז אני כבר לא רואה סרטים עם FF ברקע, מחשש שאולי משאבים זו הבעיה. הפעם האחרונה הייתה …

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by WitheNoise,

שלום יש לי בעיה עםם הכרטיס מסך ואני לא יודע מאיפה היא נובעת. כרטיס המסך הוא Hd4850X2 אין בעיה של חום (נמצא על 38C) ואני רואה ריבועים מוזרים על המסך בצבעים משונים, משתמש בdriver האחרון של ATI. עוד דבר מוזר קרה, חוץ מהריבועים, הכרטיס הפסיק לתמוך ב 3D acceleration. יש למישהו רעיון ? תודה.

19. Started by pakariel,

אחרי שהתקנתי תוכנה מסוימת שקשורה לעריכת סרטים. כל הקבצים במחשב קיבלו בנוסף לסיומת שלהם סיומת lokd.* והמחשב התחיל להשתגע (מובן לי שכנראה הותקן איזה שהוא וירוס) למזלי רוב הקבצים שלי שמורים בהארד דיסק נפרד לכונן הwindows. אז פירמטי והתקנתי מחדש. עכשיו גם כשניסיתי ידנית למחוק את הסיומת lokd המחשב מזהה את הקובץ תקין (כלומר אני רואה את האייקון של התוכנה שאמור להפתח בעזרתה אבל כאשר אני מנסה לפתוח את הקובץ אני מקבל הודעה שהקובץ פגום (קורה עם כל הקבצים גם תמונות גם PDF גם אופיס) בנוסף בכל אחת מתיקיות המחשב יש לי קובץ readme מסוג txt שזה תוכנו (מצורף קובץ) אני צריך עזרה ב2 דברים 1) איך אני משחרר את כל הקבצים? 2) איך אני משנה את הסיומת של כל הקבצים ב…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by liran2003,

היי, יש לי מחשב שהווידנוס בו לא עולה: מגיע המסך טעינה של הווינדוס (XP) ואחרי זה מופיע מסך חלק, שחור, אבל במצב בטוח הוא דווקא כן עולה. אין מצב שיש וירוס או משהו כזה כי המחשב אחרי פירמוט (ההתקנה עברה חלק). וגם כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק ל-3 שניות מתכבה ואז נדלק. הכיוון שלי הוא הספק כח (ג'נרי 500 ואט). כנראה שמצב רגיל, ברוזולוציה גבוהה, הספק לא מצליח להחזיק את הכרטיס מסך (8500 gt), אבל במצב בטוח ההגדרות מינימליות אז הוא איכשהו מצליח לסחוב. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, שאני לא מפספס פה משהו.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  21. שלום היה לי כרטיס רשת מובנה במחשב, והוא שבק חיים. החלפתי לכרטיס רשת רגיל היושב על PCI של חב' EDIMAX. הבעיה שלי איתו היא שבכל שינוי הגורם לניתוק הרשת [כגון שינוי בראורטר וכדומה] הכרטיס לא יודע להתחבר שוב, ויש צורך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. דבר זה לא היה בכרטיס המובנה בלוח אם. הבעיה מוכרת לכם? יש לכם פתרון לבעיה הזו? אשמח להתעדכן.

22. Started by Ridn1k,

אהלן, מצרף כאן את המפרט מחשב: Gigabyte b550 aorus pro v2 Ryzen 7 5800x Msi mech gaming oc rx 5700 4x8 ddr4 3000mhz corsair vengeance Seasonic gx850 80plus gold Antec aio water cooling 240mm המחשב עבד מעולה במשך חודשיים על טמפרטורות שלא עוברות את ה75-80. ביצועים מעולים בבאנצ' מארקס שונים וסהכ מאוד מרוצה מהמחשב. אתמול הדלקתי אותו כרגיל והמחשב נשאר קפוא על המסך הדלקה של aorus והאפשרויות כניסה לbios או q-flash (מצרף תמונה). בזמן הזה נורת הלד של הזיכרון ראם בלוח אם נדלקת ל3 שניות ואז הנורת לד של הvga כרטיס מסך נדלקת ולא נכבת. אי אפשר להיכנס לבאיוס כאילו המקלדת לא מגיבה, וגם אחרי עשר דקות לא קורה כלום המסך נ…

23. Started by Cpu,

לא משנה באיזו תוכנת ניטור או זיהוי חומרה אני משתמש לא כתוב שם היצרן של הזיכרון שלי... בתוכנה CPU-Z כתוב 0000000000 עם עוד איזה אפס או שניים... איך אני אדע מהו סוג הזיכרון (או שלא...)???

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by Spook,

שלום, לפני כשבוע התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire Radeon HD 7850 OC, על מחשב שהוא גם כן חדש (כבן שבוע). במקביל (אני חושב שלאחר ההתקנה זה התחיל), המחשב התחיל תופעה שכשאני מגיע בבוקר אליו הוא לא מגיב לי. המחשב לא נכבה (האורות שלו עדיין פועלים) הספריות שלו שב-Share עדיין אפשר לגשת אליהן מהרשת אבל המסך לא מתעורר כשאני לוחץ על מקשים במקלדת. המחשב מוגדר לא לעבור ל-Sleep או Hibernate ב-Power Options. הסתכלתי בהגדרות ב-BIOS וההגדרה היחידה שלא ממש ידעתי מה היא עושה היא pcie2 link aspm שנמצאת על Disable. המפרט של המחשב: מעבד AMD Phenom II x6 1055T 2.8Ghz קירור Arctic freezer 7 pro לוח אם ASRock 880GMH/U3S3 זיכרון GSkill DDR3 8GB (2x4GB) 1333Mhz 9-9-9-24 Ares כונן A-DATA S510 120GB SS…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת האם עשייה של מחיצה נוספת להרד דיסק מאטה את המחשב כי לחבר שלי היה את הוירוס אז קודם אמרתי לו שאני העשה לו מחיצה נוספת עם Partition Magic ואז הוא יוכל לגבות את המידע שלו למיקרה שווירוס יתקיף את המחשב שלו ויפרמט לו את ההרד דיסק. ואחרי זה שמתי את הפאצ' והוא אומר שהמחשב מזה איטי. מקווה שתעזרו דניאל נורמן

• 4 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.