תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב, שיחקתי בוא קצת ובטעות כיביתי אותו דרך המחשב עצמו ולא דרך הווינדוס ועכשיו שאני מדליק אותו אני תקוע ב bios והווינדוס עבד בסדר גמור ואני לא רוצה להתקין אחד חדש מה לעשות איך אני מחזיר את המחשב לווינדוס (יש לי לוח אם של גיגאבית)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי סיפר שהפסקת חשמל בביתו הרסה לו את ההארדיסק. אני יודע שאחד מהפתרונות הוא לרכוש ספק לא ג'נרי, או שקע חשמל מיוחד המתלבש על השקע בקיר אך אני לא מכיר יותר מידי כאלה. אני מבקש שתתנו לי קישורים והצעות להתגוננות מפגיעות חשמל כאלה, ורצוי שיהיו זולות תודה
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
השגיאה מופיעה במהלך צריבה. הדיבגינג Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\windows\minidump\Mini102009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * *****************************************************************…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני רואה סרטים בצפייה ישירה אחרי דקה-שתייים הסרט נתקע (לא הקול-רק הוידאו), וכשאני מזיז את העכבר זה פתאום מסתדר. הסרט מראה שהוא נטען - יש לי אינטרנט מספיק מהיר וזה קורה בכל דפדפן מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק "ספיידרמן 3" שלא נחשב משחק כבד במיוחד, אני משחק 10 דקות בערך ואז המשחק קופא, והמחשב עושה ריסט. אותו דבר קורה עם ניסיון רינדור קטעי וידאו שאני עורך ב-After Effects, זה מתחיל לרנדר כמה דקות ואז קופא ועושה ריסט. וכנ"ל גם עם הצמדת כתוביות ב-Virtual Dub. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: מעבד - intel dc e7200 @ 3.8gh לוח אם - gb p35 כ מסך - geforce 8800gt 512mb זיכרונות של מושקין 4 ג"ב WIN XP HOME EDITION SP2 תודה מראש~!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מתשתמש חדש במערכת התקנתי ויסטה אולטימייט, ההתקנה עברה בהצלחה. יש לי דיסקים קשיחים חדשים כל אחד מהם 160 גיגה. המערכת הפעלה אומרת שהיא גילתה בעיה עם אחד הדיסקים הקשיחים למרות שהם חדשים בני שבוע. איך זה הגיוני??? בבקשה תעזרו לי וגם בהתקנה הראשונית כתוב: the disk may fail soon. דיסקים חדשים לגמרי. מה עושים. הויסטה מבקשת ממני לעשות גיבוי. חייב עזרה דחופה.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי שלום יש לי מחשב לנובו E590 במחשב זה הטעינה היא באמצעות type c . התעקם לי הראש של הכבל טעינה והתעקם לי פין בפנים האם אני יכול לחתוך את הראש ולקחת מכל כבל אחר שהוא type c ולחבר במקום הראש שהתעקם (סתם לדוגמא מכבל טעינה של פלאפון) ?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן :D כבר שבועיים יש לי צפצוף מעצבן כשאני מדליק את המחשב...למשך 3-5 דקות... לא ממש צפצוף אלא יותר כמו חריטה חזקה על ברזל :-\ :P אני פוחד שיכול לקרות משהו למחשב : : :-[ למישהו יש רעיונות? תודה ;)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, כל פעם שאני מנסה להתקין וינדוס 7 או 8 (וניסיתי אולי 10 גרסאות מכל וינדוס, לצרוב על דיסקים להתקין מUSB כלום לא עוזר) אני נתקל בשגיאה "windows cannot install required files" error 0x80070570 at "expanding files ניסיתי להחליף בBIOS מIDE לACHI שום דבר לא מצליח לי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
IdeaPad D330 81H30065IV זה הדגם. רציתי לדעת אם יש אפשרות להרחיב את הזכרון שלו? (64 GB זה לא הרבה...) ראיתי שיש אפשרות להוסיף עד 128GB נוספים. תהיה בעיה להוסיף למשל 256GB?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מתי שאני מחבר כונן (מקום אחסון) בUSB הווינדוס עושה לי מסך כחול ועושה ריסטרט... בהתחלה חשבתי שהצ'יפסט אחראי על זה.. ואז שיניתי דריברים וזה עדיין אותו הדבר... מה זה יכול ליהיות??? ד"א עם אני מחבר דברים אחרים בUSB אין לי ת'בעיה הזאת (למשל עכבר רמקולים ומקלדת) תודה לעונים foty123
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היום הופיעה אצלי פתאום בעיה במתאם רשת האלחוטי (TL-WN321G) המחשב רושם לי USB IS NOT RECOGNIZED והמתאם לא עובד.. ניסתי לחבר ולהכניס כמה פעמים, התקנתי שוב את הדרייברים, עשיתי UNINSTALL ועדיין לא עובד.. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אנסה לספר לך בקצרה"ארוכה" אז קודם כל אציג את עצמי. שמי מאור,חדש כאן בפורום. הגעתי ע"י חיפושים בגוגל אחר בעיות דומות לשלי,אך כל הפתרונות לא הועילו. במשך כחודשיים אני סובל מבעיה באי יכולת לגלוש במספר אתרים. זה קורה בכל מיני אתרים. זה קורה בFXP,זה קורה בספורט 5,זה קורה בהאטריק(למי שמכיר) ועוד כל מיני. אני לא אומר שהכל לא עובד,יש דברים שעובדים. לדוגמה פייסבוק,גוגל וכו' הגלישה רגילה. עכשיו, חשבתי אולי זה קשור לאינטרנט אבל כנראה שזה לא. יש לי ראוטר שמחובר בכבל רשת אל המחשב שלי,ואחותי מחוברת עם כבל גם כן למחשב שלה. בדקתי אצלה והכל עובד מעולה(והמחשב שלה חלש יותר משלי). הבעיה הזו קיימת מעל 3 חודשים. אגב,לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי המחשב והזמנתי טכנאי,הוא החליף לי ספק כוח והוסיף ל…
-
- 126 תגובות
- 54.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , קניתי ממישו ביד 2 מסך LCD LG במחיר יחסית נמוך (250 שקל) קיצור נקיתי ממנו אתמול אותו והפעלתי את המסך בבית המסך עבד כמה דקות טוב ולאחר כמה דקות יש כל פעם הפרעות כאלו במסך נגיד בלויזיה שאין פתאום קליטה כזה אז יש טשטוש , אז זה משו כזה רק שהטשטוש הוא בעצם תמונה שמתבלבלת בין התמונות אחת בתוך השניה מהכרטיסיות וכאלו קיצור משו משגע .. זה קורה בהרבה אתרים יחסית (פייסבוק שאני לוחץ על תמונה , ועוד מספר אתרים) ולפעמים בכל המחשב גם במסך הראשי.. בדקתי את הכבל , והבעיה לא בכבל החלפתי חדש ועדיין יש אותה תקלה בדקתי ב-2 מחשבים שונים וזה עדיין אותו תקלה של הטשטוש.. למישו יש מושג היכן הבעיה?? איך אפשר לסדר את זה?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הרכבתי מחשב חדש הכל עובד לכאורה אבל כאשר אני מדליק אותו להפעלה ראשונה המקלדת לא מתפקדת, לא ניתן להגיע לbios ! בבקשה עזרה דחופההה תודה אני ממש ממש מבואס אגב בדקתי 3 מקלדות שונות ותקינות ואף אחת לא מתפקדת
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, היום לצערי התחילה תופעה במחשב שלי ואשמח קצת ליעוץ, היום מיד לאחר שיצאתי ממשחק מחשב, המחשב הציג פסים לגובה המסך והתמונה היתה ניראת לא מסוכרנת (כאילו היא זזה שמאלה) מאז לאחר שביצעתי ריסט למחשב אני רואה את ה bios ורואה ש windows עולה אך ברגע שהוא נטען ועובר למתצוגה גרפית המסך מציג פסים כחולים ושחורים (כמו תבנית חוזרת) לגובה המסך והמחשב ניתקע. הצלחתי להיכנס ל safe mode ולהוריד את הדרביר של הכרטיס מסך ואז לעלות windows. הכל עובד כמו שצריך רק שכל פעם שאני מתקין את הדריבר התופעה של הפסים כחולים שחורים חוזרת. הכרטיס מסך הוא 6870 radon HD יש רעיונות? הלך כרטיס מסך? נ.ב הכאטיס בין שנה וחצי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שקניתי הארדיסק חדש וניתקתי את הישן אז שהמחשב עולה הוא כותב לי שאין IDE MASTER וללחוץ F1 כדי להמשיך, ואז המחשב עולה בלי שום בעייה. 2 הארדיסקים הם בSATA והמחשב הזה אף פעם לא עבד עם שום כונן IDE. אני יודע שאני יכול לקבוע בביוס שלא היה את הללחוץ F1 כדי להמשיך אבל אני רוצה לטפל בבעיה מה"יסוד" ולא לעקוף אותה... מישהו יודע מה גורם לבעייה הזאת? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, היה לי מחשב שכלל את הרכיבים הבאים (כרשום במפרט): A64 3200+ socket 754 Abit NV-8 2GB DDR400 Ocz Radeon X1800GTO המחשב היה נתקע לפעמים במשחקים. ניסיתי להחליף מעבד למעבד אחר שהיה לי, לנסות את הכרטיס מסך על מחשב אחר, לנתק סטיקים של זיכרון, להחליף בינהם, למרוח משחה מחדש על כל המחשב, לנתק את הכרטיס קול, לנתק את הכרטיס טלווזיה וכו'. המחשב המשיך להיתקע. אוקיי- הביאו לי ליום הולדת Asus 8800GS TOP. עדיין היו תקיעות מדי פעם- מה שכמובן אומר שהבעיה אינה בכרטיס מסך. בסוף נמאס לי והחלטתי להחליף שילוש- גם בגלל התקיעות וגם כי החלטתי שהגיע הזמן לעבור לכפול ליבה. קניתי את הרכיבים הבאים: Pentium DC E5200 MSI P45 Neo 4GB DDR2 של kingston (הגיע כסט של 2X2). החלפתי גם HD ל …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הבעיה בכותרת. מבקש עזרה בבקשה. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הבעיה התחילה מאז אתמול בבוקר. אחד המאווררים במחשב מרעיש (אולי המאוורר של המעבד שכל גוף הקירור שלו הוחלף לפני חודש אז הוא חדש לחלוטין),ואז המסך הופך לשחור והמחשב נשאר פועל תוך כדי התקלה מתרחשת במצב מנוחה שלא נוגעים במחשב גם. המחשב נרכש באמצע שנת 2018 אין מסך כחול מקדים לתקלה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש כ.מסך אונבורד כשהרכבתי את הכרטיס החדש פשוט לא רואים כלום ניסיתי הכל בביוס
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן. אני משתמש ב- Core i7 3770K כבר כשנתיים. עשיתי לו המהרה ל-4.7GHZ ללא בעיות ואני מריץ את המחשב ככה כבר שנה שלמה עם קירור מים. במקרה שמתי לב ש-WIN8.1 מראה לי רק שתי ליבות במקום 4 וגם CPUZ כמובן שלא כיביתי את הליבות ב-BIOS. אודה לעזרה דחופה בנושא!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחבר מיקרופון אבל משום מה הווינדוס לא מזהה לי אותו איך אני פותר תבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-