תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני חווה את הבעיה הזאת אני מדליק את המחשב ומגיע למסך של הלוח אם (על המסך יש תמונה צבעונית עם השם של הלוח ורשום איזה F צריך ללחוץ כדי להגיע לביוס וכו) והמסך תקוע ולא קורה כלום (כלומר אני לא מקבל את הצלצול ביפ הרגיל - נראה לי שככה קוראים לפוסט). אחרי ריסט מהמצב הזה המחשב עולה כרגיל. זה קורה רוב הפעמים שאני מדליק את המחשב. למיטב ידעתי יש חלקים במחשב שהם באחריות. כמו כן חוץ מהבעיה הנ"ל אין לי בעיות עם המחשב אבל אני מניח שזה סימפטום של רכיב שהוא תקול או שהוא עומד להתקלקל אני לא מביא אותו למעבדה כי אין לי מושג מה הבעיה ואני לא בטוח שאני אוכל לשחזר את התקלה שם. אשמח לכל מידע מועיל הלוח אם הוא arsock h67m i5 4 gb ram
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות לי עמדת נהיגה שתכלול מסך 32 טלוויזיה בגודל 32 אינטש . אני מעוניין לחבר את המסך למחשב ב-HDMI ובמקביל שיהיה מחובר למסך סמסונג 28 אינטש שמחובר ב-DP. אחד ב-HDMI והשני ב-DP. השאלה היא כזאת. האם אוכל להריץ משחק (למשל PROJECT CARS) במסך של הטלוויזיה בלי בעיה? אני מריץ ווינדוס 10 חוקי. תודה, שמוליק
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב שללא כל התרעה לוח האם שבק חיים (P4C800-E של ASUS ) כרטיס מסך עובד. מעבד 2.8 המעבד בבדיקה שערכתי מתחמם כלומר חי. ניתקתי כמובן את שאר הרכיבים, בחנתי את הלוח, את הקבלים ואין דבר יוצא דופן הספק גם כן עובד טוב. אין שום תגובה מהביוס המסך כבוי ולא מגיב (הוא תקין) בהדלקת המחשב. ניראה שהביוס פשוט לא מגיב האם יש סיכוי שהביוס נמחק ואם כן איך ניתן לשחזר אותו או שהסיבה אחרת? תודה מראש Ray100
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קרה לי פעמיים שהמחשב לא נדלק (בעליה, אפילו לא הגעתי למסך של הביוס). אחרי כמה זמן המחשב נדלק ועלה בלי בעיות. פתחתי ובדקתי את המחשב והכל נראה תקין. האם ייתכן וזה מעבד שהתחמם ויש צורך במשחה טרמית חדשה (המחשב בן 5 שנים)? צירפתי את הטמפרטורות של המחשב (לא במאמץ גדול). האם זה נורמלי? Temperatures Motherboard 47 °C (117 °F) CPU 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #1 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #2 47 °C (117 °F) GPU Diode 64 °C (147 °F) Temperature #1 49 °C (120 °F) Temperature #2 48 °C (118 °F) Temperature #3 73 °C (163 °F) Temperature #4 52 °C (126 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) Hitachi HDS721616PLA380 4…
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
עוד לא נתקלתי בדבר כזה - גם סימולציה לא מזהה שגיאות.. אם צופים בסרט מהדיסק אז ניתן לדלג על הקטע הפגום ולהמשיך הלאה.. אני צורב עם נרו 5 / תוכנה פנימית של WINDOWS XP ואם שניהם מתקבלת השגיאה.. (בנרו אני בוחר ב Disk at once) הנה חלון השגיאה שמתקבל בזמן ההעתקה - מופיע באופן קבוע בערך ב 2/3 בהעתקה... :s05: אם אני מעתיק את הסרט בכונן הצורב אז במקום ה CRC נכתב Invalid MS DOS function הכי מוזר שהבעייה לא קיימת בצריבת דיסקים DATA. הגיע הזמן להחליף צורב? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
החזרתי היום את ה HD5450 שקניתי עקב חוסר תאימות (יש על זה פוסט שלם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=541889.0) בלי קשר: בחנות טענו (ואני מניח שצדקו) שכמעט כל הקבלים בלוח אם ובכרטיס מסך שלי שרופים. אז הנה תמונה של קבל שרוף (מהכרטיס מסך ספיצפית , אבל זה זהה גם לקבלים בלוח אם) . באיזה מצב נמצאים הקבלים שם? (כי בכל זאת - יש ~6 כאלו "שרופים" בלוח אם והוא עדיין עובד טוב) למה זה קורה? תודה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז ככה, לי לוח אם (לא על המחשב שממנו אני כותב, מחשב אחר) של חברת GigaByte מדגם GA-7N400 Pro2 שהגרסת ביוס שלו הייתה F1. ניסיתי לשדרג את הגרסה עם קובץ מתאים שהורדתי מהאתר של החברה, ואז אחרי שאיתחלתי אותו הוא נשאר עם מסך כבוי (מצב המתנה), מחשב דולק ולא מתפקד. אין הרצה של כרטיס מסך, זיכרון, כלום. איך אפשר לעשות ריסט לביוס? עשיתי גיבוי לביוס הישן על דיסקט, ככה שלפי מיטב הבנתי המצב שפיר. אם מישהו יוכל לעזור לי, זה יהיה ממממממששששש טוב ) ותודה מראש. אורן.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה הזאת באה והולכת כבר כמעט חודשיים ואני כבר ממש לא יודע מה נשאר לעשות ??? זה התחיל כשהמחשב היה נתקע אחרי כמה זמן במשחקים ואפשר היה לעשות רק reset. ראיתי שמאורר כרטיס המסך שלי מקרטע אז קניתי חדש שפועל מצויין כרגע. גם אחרי זה התקיעות נמשכו - יש ימים שאין בכלל ויש ימים שזה נתקע אחרי 2 דקות של משחק אפילו - לפעמים זה אפילו נתקע בגלישה באינטרנט/התקנה של תוכנה/צפייה בסרט וכו'... הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור. כבר עשיתי Format והחלפתי את כל הדרייברים שרק אפשר וזה לא עזר. אין לי מוסג מה עוד נשאר לעשות אז יש מישהו שיוכל להציל אותי...? תודה ------------------------------------ AMD Athlon XP 1600 GigaByte GA-7VTXH 768mb 266mhz DDR Maxtor ATA 100 Geforce 4 Ti…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול חדש, ומאז שהתקנתי אותו כל פעם שאני מדליק את המחשב, לאחר שרואים את החלון של Windows עם הפס טעינה, עולה לי מסך שחור - ריק, תקוע, רק לאחר 2-3 דקות המחשב מתחיל להעלות כרגיל ללא שום בעיות. אשמח אם למישהו יהיה את הפתרון לבעיה שלי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קודם כל המחשב נתקע לי. למחרת כשניסיתי להפעיל אותו, המחשב נדלק.. המאורר של הספק התחיל לעבוד, כנ"ל של המעבד ושל הכרטיס מסך, גם הנורה על הלוח אם דולקת. חוץ מהדברים שציינתי שום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת.. המסך לא מראה תמונה.. ההרד דיסק לא נפעל. הדבר החשוב ביותר הוא שהמחשב לא פולט שום צליל ברגע שאני מפעיל אותו, חוץ מהמאוררים שמסתובבים זה נראה כאילו הוא התפגר. מדובר במחשב P4 1.7 עם זכרונות RDRAM.. שום דבר מתוכחם, מחשב די ישן עם חלקים סטנדרטיים.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בס''ד שלום לכום! יש לי בבית אינטרנט רשת ויש מחשב אחד שגולש ואחד שלא שלי לא גולש ולפני כמה ימים הוא היה גולש היתקשרתי לתמיכה והם אמרו לי שהכרטיס רשת לא מותקן או משהו כזה התקנתי מהדסיק של המחשב של אחותי ועדיין לא פועל ניכנסתי לההתקנים שלי ואין שמה תכרטיס רשת עם סימן שאלה ולא כלום http://zix.co.il/viewer.php?id=829074218.JPG זה מה שיש אם בבקשה אפשר עזרה איפה הוא נהלם עם הסימן שאלה ומה צריך לעשות כדאי להתקין אותו בעזרת ה' כמו שצריך ואם אפשר בבקשה לא להגיב בשבת תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לפורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה קטנה שרציתי שתעזרו לי בתוכנה AIDA32 אז ככה: תחת קטגורית Computer יש לי אפשרות בשם Sensor , עכשיו רציתי לדעת עם האפשרות של החיישן אפשרית לכל משתמש של AIDA או שזה רק לבעלי חיישן? בכל מקרה, במידה ויש לי חיישן רציתי לדעת עם הטמפרטורות והמתחים הבאים טובים (אני לא מבין בזה בגרוש ) עזרה תתקבל בברכה Sensor Properties Sensor Type VIA 686 Internal Sensor Access ISA 6000h Temperatures Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 41 °C (106 °F) Aux 26 °C (79 °F) ------------------- עריכה: שכחתי להזכיר שמדובר במעמבד Amd Athlon-PECM 900Mhz ושני מאווררים אחד על המעבד ועוד אחד יושב בתחתית במארז בצד של הפאנל הקידמה (אין לי …
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי שלפני חודש התחיל לקרטע הוחלף הזכרון RAM של המחשב אבל יש לי תחושה שהמחשב לא נותן את הביצועים שהוא אמור לתת א. איזה תוכנה מומלצת על ידכם בודקת ביצועי מחשב ? ב. האם שני סלוטים של זיכרון RAM מחברות יצור שונות יכולים לפגום בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קודם כול, פתאום קפצה אזהרה למסך שבעוד 50 שניות המחשב הולך להתרסק, כשהטיימר הגיע ל-0 קיבלתי מסך כחול לא היה אפשר לכבות אז ניתקתי מהחשמל (מה שהוביל לקפיצת מתח בכול הבית) ומאז הוא לא עולה, no signal במסך , המחשב דלוק , שומעים מאווררים (מדי פעם הם מתחילים להשתגע, מה שלא קרה לפני זה) אבל הנורות בקדמת המחשב לא דולקות . כול החיבורים לחשמל נראים בסדר למישהו יש רעיונות מה לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של LeadTek דגם A440 6800GT TDH 256MB והיה לכרטיס בעיה עם המאוורר, הוא התקלקל וכתוצאה מכך נדפק לא מעט הכרטיס, עכשיו תיקנתי את בעית המאוורר אבל עכשיו הוא עולה ומהר מאוד מתחיל לרצד, להופיע שלג (כמו שמישהו עושה OC יותר מידי..). השאלה שלי אם יש דרך לתקן את הכרטיס שעלה 2600 שקל בזמנו?????????? בפנדה (אפה שנרכש) אמרו שיש לו רק שנתיים אחריות ושבדיוק חודש אחד קודם לכן פקעה, בבקשה תעזרו לי, חבל לי לזרוק תכסף...!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול שדרגתי לwindows 8 pro, וכל פעם שאני שומע שירים, רואה סרטים וכו', יש לי מין קפיצות כאלה בסאונד עצמו.. במוזיקה זה קורה, אך בתדירות נמוכה, לעומת בסרטים, שזה פשוט תוקע את התמונה גם... (מזכיר כמו לפני כ-5 שנים, אם היינו שמים סרטים בלי להתקין מקודדים...). ברגע הקפיצות והתקיעות, במנהל היישומים שמתי לב שצריכת המעבד עולה לכמעט 70%, ויישום בשם "פסיקות המערכת" לוקח את רוב הצריכה. ניסיתי להריץ את הקבצים ב Foobar, MPCHC, POTPLAYER, MEDIA PLAYER. המפרט של המחשב: Gigabyte EP35-DS3 Intel core2duo e7200 4GB DDR2 1066MHZ Creative X-fi Xtreme Audio Nvidia Geforce G210 אז ככה, התקנתי את הדרייבים המעודכנים של הכרטיס קול (המותאמים לוינדאוס 8 )שמחובר אנלוגית לרמקולים, בדקתי שבלו…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מסוג פנטיום 4, 3Ghz כרטיסי זכרון 2X256 DDR500Mhz. הבעיה התחילה כאשר פעם אחת המחשב לא עלה ושמתי לב להודעה שהמחשב עולה וכדי לדלג עליה יש ללחוץ על F2. הבעיה לא חזרה מאז ולאחר יומיים זה חזר! פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד, חשבתי שזו הבעיה אז החלפתי כרטיס מסך ועדיין המחשב לא עלה. יש לציין שהמחשב מדי פעם עולה, וכשהוא עולה לאחר כמה שניות הוא עושה מעין ריסט ושוב לא עולה. הוחלפו לצורך בדיקה עד עכשיו כרטיס מסך, ספק כח, נוספו מאווררים לקירור (גם מאוורר מעבד הוחלף לאחד זהה כי שבק חיים), זכרונות נבדקו גם כן ועדין המחשב לא עולה. למישהו יש כיוון כלשהו מה פשר הבעיה ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום. אני שואל כאן שאלה עבור בן דודי היקר (: אנחנו נמצאים בביתו, ואני כאן כי הוא ביקש את עזרתי. לכן נכנסתי לפורום (: הדלקת המחשב מתרחשת, אבל אין שום אות גרפית - ז"א, המסך לא מייצר תמונה. מדובר בכרטיס מסך אינטגרלי (Intel Core i7 הוא המעבד, אם זה רלוונטי). המחשב יחסית חדש, ונראה טוב וויזואלית. האם התקנת כרטיס מסך יעודי תעזור? או שמדובר בבעיה חמורה יותר? נשמח לשמוע את דעתכם. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי את הווינדאוס היום התקנתי חדש(מקורי) ועכשיו שאני מוריד סרטים זה מוריד לי על 1.8 מגה, בזמן שיש לי 100 מגה ובבדיקת מהירות זה נותן לי 90 מגה. התקשרתי להוט אמרו לי שהכל תקין לא צריכה להיות בעייה. גם הורדתי בגוגל קובץ של ג'יגה לבדיקה וגם אותו הוא הוריד לי ב2 מגה. יכול להיות שהדרייבר של כרטיס הרשת לא הותקן טוב או משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משום מה- לא עשיתי, כמדומני, שום דבר חריג- התחילה לקפוץ אצלי הודעה שWINDOWS נתקל בבעיית APPLICATION (DEVICE FALIURE) והתצוגה נדפקת-אמנם נשארת על 600X800 אבל בCOLOR QUALITY המקס' הוא :LOWEST 4 וכמובן שבעקבות זה אני גם לא יכול להעלות כל דבר שמצריך גרפיקה מתקדמת. התקנתי כבר את כרטיס המסך (SIS 315 יימח שמו!) פעמיים, ואתחלתי את המחשב 3 פעמים וכל פעם הוא בסדר לכחצי שעה עד שפתאום קופצת לי עוד פעם האזהרה והתצוגה נדפקת. מה זה ולמה ואיך נפטרים מזה???
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי בוקר טוב, קניתי לפניי כשבועיים לפטופ לנובו חדש ושמתי לב במנהל משימות שהשימוש ב'דיסק' באופן קבוע מעל 80% ובעת מאמץ מינורי מגיע ל100%. קראתי מדריכים באינטרנט שמסבירים שצריך לבטל מספר Services של Microsoft כמו Windows Search, ועוד כל מיני תהליכים כמו ששמים לב זה לא עזר. האם יש פיתרון אחר? האם זה בכלל בסדר ואין בעיה שיישאר ככה? מפרט הלפטופ: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 10586) Processor: Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.7GHz Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 3996MB RAM **מצורף תמונה של המנהל המשימות
-
- 15 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים נשרף לי הלוח אם של esc [ניסיתי לשנות בלוח אם שהמחשב יעבור על כרטיס המסך המובנה ולא על החיצוני, משום מה לאחר מכן הלוח אם נשרף] באותו יום הלכתי עם המחשב לחנות מחשבים וקניתי לוח אם חדש + כרטיס מסך חדש הלוח אם : Gigabyte - GA-MA74GM-S2H והרטיס מסך: palit geforce 9500gt 1GB המחשב מבוסס מעבד AMD לאחר השדירוג שביצעה החנות שקניתי ממנה את הרכיבים [התקנתי וינדוס חדש והכל] וכאשר הייתי שומע מוזיקה וכותב או משתמש בעכבר המוזיקה הייתה קופצת,היו שומעים כאילו טאקים כאלה בקול,בנוסף המחשב לא יכל לעמוד במשחקים עם FPS גבוה. לאחר שהחזרתי את המחשב לחנות מחשבים עם הבעיה הזאת שם אמרו לי שהבעיה היא בהארד דיסק ,ואז הם החילפו לי הארד דיסק והתקינו שוב וינדוס[משלהם…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה בעיה שכבר היא דיי ישנה אבל בגלל שאני בצבא אין לי זמן להתעסק איתה. הכל התחיל לפני כ5 חודשים הכרטיס מסך החליט לעשות בעיות(9800GT) ולא הסכים שהרזולוציה תיהיה מעל ל800X600 משהו כזה. הבאנו את המחשב לחבר של אבא שהוא טכנאי והוא אמר שהבעיה בכרטיס מסך הוא נישרף בלה בלה בלה בנתיים אני אביא לך אחד חלופי בחינם משהו 6600. מאז בלתי אפשרי לראות אצלי סרטים על המחשב(קבצי AVI וMP4) זה רץ מקורטע מאוד הסאונד בא באיחור לפעמים יש שקט(כאילו משלים פערים) כשאני לוחץ על עצור הוידאו ממשיך להתנגן הסאונד מפסיק כל שניה איזה משהו חדש מופיע ... ניסיתי הכל התקנתי דרייבים מחדש התקנתי את כל הנגנים והקודקים האפשריים ובכולם יש את אותה בעיה. הנגן היחידי ששמתי לב שזה רץ אצלנו כמו שצריך זה QUICKTIME וגם ז…
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מרכיב את המחשב שלי ויש כמה דברים על השירטוט של הלוח שאני לא יודע מה זה . דרך אגב יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם USBPWR_34 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. יש לי ג'מפר עם 3 פינים שרשום שם KBPWR1 עם שני מצבים של הג'מפר : +5V ו-+5VSB. וגם ג'מפר של ה-SATA שיש שם ENABLE ו-DISABLE (אני צריך לשים אותו על ENABLE אם יש לי הארד דיסק ?SATA). וג'מפר שרשום CLRTC1 עם שני מצבים של הג'מפר NORMAL (dafault) ו-CLEAR CMOS. מישהו יכול להסבר לי בבקשה מה זה כל הדברים האלו ומה זה נותן?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-