עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חיברתי למארז כונן בגודל 6 גיגה"צ המחשב מודיע כי זיהה חומרה חדשה ובמנהל התקנים מופיע לי הדיסק אבל בקונטרול פאנל איננו מופיע (רק הכוננים הקבועים מופיעים) הדיסק מחובר כ מאסטר והוא תקין אותה תופעה מופיע גם במחשב שני ב DISK MANAGMENT גם אינו מופיע .ניסיתי לחבר כונן קשיח אחר בגודל 4 גיג"ה -אותו דבר גם ב PARTITION MAGIC אינו מופיע מוזר שכן במנהל התקנים הכונן מזוהה בדיוק (שם+גודל) תודה מה עושים?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  2. אני משחק ברשת ולפעמים אני משחק שעות ועובד תקין, לפעמים אחרי חצי שעה נותן מסך כחול. בדקתי זיכרון, פעם נופל אחרי 6 דקות ופעם רץ לילה שלם תקין (זכרונות כבר הוחלפו ואותה תופעה נשארה) דרייברים עדכניים של החומרה, ביוס עודכן. אין אוברקלוקינג כרטיס מסך 560GTX עבר בדיקות מאמץ שעות על גבי שעות בלי בעיה (FURMARK, OCCT, PRIME95 וכו...) יש לכם רעיון?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kobi3211,

שלוום אני לא יודע אם מישהו שמע על זה פעם מה זה לעזאזל רוחב פס ב USB זוהי הפעם הראשונה שאני רואה את התקלה הזו מחשב של חבר יש לו ארבעה יציאות של USB שלושתם מחוברות ועד היום הכל היה בסדר באתי נלהתקין לו את המצלמת אינטרנט שהוא קנה הכל היה בסדר גם הדרייברים אבל כשאני מפעיל את המצלמה הוא רושם "בעיית רוחב פס בUSB אני חייב עזרה דחוף בקטע הזה במידה ומישהו יודע תודה לעונים (אחרי שכל הארבעה מחוברים הוא רושם שאין מספיק רוחב פס בUSB)

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי. יש לי מחשב די חדש עם מפרט לא רע - אבל אני מרגיש שהוא קצת מקרטע לי - ואני רוצה לבדוק מה הסיבה. שמעתי על תוכנות כגון 3DMark06 Advanced ו PCMark05 Advanced - האם למישהו יש ניסיון בעבודה איתם? איפה אני יכול למצוא מדריכים שיסבירו בהם איך בדיוק לבצע את הבדיקות? האם אלה התוכנות המתאימות - או שאני צריך לחפש משהו אחר? תודה מראש, רם

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום אני די בטוח שזה המקום המתאים להעלאת הנושא ואם לא סליחה למנהלים. אז ככה מפרט המחשב: gigabyte ga-p55-ud6-לוח אם. GTX 650TI-כרטיס מסך. 4GB DDR3 1600MHZ-זכרון. I5 750 2.67GZH-מעבד. מערכת חלונות 7 64ביט. תמונת המשחק קופאת לאחר כמה דקות משחק כולל קפיאה על צליל,אין אפשרות לעשות דבר חוץ מלחיצה על כפתור ריסטארט. האם מישהו פעם תקל בבעיות מהסוג הזה? חיפשתי בגוגל אבל מהמלצות הפתרונות שנכתבו שום דבר לא עבד. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by simon 23,

אני לא מצליח לסדר אותה !!! אוקיי , יש לי WINXP על כונן C , והתנקתי אתמול על כונן WIN98 - D . כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ישר 98. איך אפשר לעשות ב -98 כמו ב - XP שאני אוכל לבחור מרשימה של מערכות הפעלה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by bykeking,

הי, יש לי router של D-Link מדגם Dsl 504 G ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות הרבה בעיות. אחרי כמה זמן האינטרנט פשוט מתנתק. פעם זה היה קורה פעם בשבוע-שבועיים, אבל עכשיו זה פעמיים ביום. ד"א, זה קורה כשאינטרנט לא בשימוש הרבה זמן. הוא גם מתחמם מאוד ואז אני מכבה אותו, נותן לו להתקרר, ואז הוא עובד. אבל זה ממש מעצבן... למישהו יש מושג מה הבעייה או איך ניתן לפתור אותה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by xxxlr1,

אוקיי אז לפני בערך כמה שנים היה לי עבר שחדל לפעול, עזבתי אותו ועכשיו בא לי לתקן אותו אז אשמח אם תעזרו לי אני די בטוח שזה הבעיה, החוט מעוות כזה וגורם לעכבר לא לפעול איך אני מתקן/לאן לפנות?? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום, נכון להיום יש לי מעבד e6550 עם 1333fsb עכשיו בתוכנה cpu-z כתוב לי שמהירות הבאס של המעבד היא 333mhz ,ויש לי זכרונות שהם 800mhz האם זזה חונק אחד את השני? , ואיך הfsb משחק פה ? תודה לעונים ,לידור .

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה רצינית בDOK שכנראה היא וירוס. לאחותי יש דיסק און קי שכשהיא חיברה אותו אצלי במחשב מספר תיקיות הופיעה לה עם סיומת exe אחרי שהיא לחצה עליהם כדי לפתוח המחשב פשוט פתח פרוסס של התיקייה עם סיומת exe ולא סיים אותו. כשעשיתי הצגת קבצים מוסתרים ראיתי את התייקיה המקורית כמוסתרת ואצלחתי להכנס אליה ולקחת משם את כל הקבצים. עשיתי פורמט מלא ל DOK אבל עדיין כל פעם שאני מכניס DOK למחשב (גם אחד אחר) הוא עושה את זה. כאילו המחשב שלי נדבק או משהו. על המחיצות הרגילות c:\ ו d:\ הוא לא עושה את הבעיה הזאת... מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון ?! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by hai555,

שלום רב יש לי מסך 2K ראשי ברזולוציה גבוהה יותר ומסך FULL HD מגע קרוב לידי ואני רוצה שיראו גם בו וגם בו באותו המצב אבל שבמסך 2K הוא יוצג כמו שהוא וגם FULL HD לא הצלחתי להגדיר את זה בווינדוס ישלי ווינודס 11 זה נותן כביכול רק בשיכפול הצגים להציג את ה HD בנפרד ו 2K ואז כל אחד אני עובד איתו באופן נפרד יש לי כרטיס מסך raedon rx 6600 רציתי לשאול האם יש אפשרות כזו שהמצג של המסך יוכפל כמו שהוא שיוצג אותו הדבר בשני המסכים מבלי להפריד אותם פשוט מסך אחד זה יוצג ב full hd במגע ובמסך השני 2K עם שיכפול של המסך מבלי הפרדה בניהם . ?

12. Started by Moty_p,

שלום לכם, לא מזמן קניתי כרטיס PCI TO SATA מ KSP בסכום של 60 ש"ח והיום הרכבתי את בכרטיס במחשב. לאחר התקנת הדריוורים אני מקבל שגיאה של "אין די משאבי מערכת פנוים" WTF :s05: מצרף תמונות מסך.. איך אפשר לפתור את הבעיה? שאלה שניה: מבחינת זיכרון ודאבל צ'אנל מה עדיף: שני כרטיסים של 512 או אחד של 1GB או לחילופין 1GB + 256MB (והעיקר שיהיה דאבל צ'נאל) שואל לפני קנייה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, יש לי מחשב פנטיום 3 450 מגה הרץ עם שני ארד דיסקים של WD האחד מותקן בה WINDOWS והשני תוכנות שירים וכו'. היום פתחתי את המחשב וגיליתי שהWIN לא מזהה את הארד דיסק שלי פתאם,הארד דיסק חדש ואולי בגלל זה אני שולל את הרעיון שהוא נדפק, הוא מחובר על IDE שונה משל הארד דיסק השני ובלי ג'אמפר הארד דיסק שלי הוא 60GB אם זה עוזר. השאלה שלי למה זה קרה ומה אפשר לעשות כי אין לי כל כך הרבה רעיונות. תודה רבה מראש... גל. רציתי רק לציין שנורית האדומה שמראה כי הHD עובד דלוקה כל הזמן בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by arche,

שלום לכולם. יש לי בעיה מחשב נדלק, עובד אבל לא מראה כלום. וגם לBIOS לא נכנס, אין כלום, מסך שחור. מה זה יכול להיות :s05: דחוף עזרה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  15. היי חברים, רציתי לשתף פרויקט קטן שעבדתי עליו בזמן האחרון ולקבל מכם פידבק. מה בניתי? האתר נקרא ippi.info. המטרה שלו היא לתת מידע על כתובת ה-IP שלכם בצורה נקייה ומהירה. למה זה מעניין? בניגוד לרוב האתרים שיושבים בחוות שרתים, האתר הזה רץ פיזית על שרת שלי שנמצא אצלי בבית (Home Lab). אני מריץ אותו על Rocky 9 Linux, והוא יושב מאחורי Cloudflare כדי לשמור על אבטחה וביצועים. למפתחים ואנשי סיסטם (CLI Support): בניתי את האתר כך שיהיה ידידותי לאוטומציות וסקריפטים. אתם מוזמנים לנסות למשוך מידע ישירות מהטרמינל ללא דפדפן: Bash # בדיקה בסיסית curl ippi.infoאשמח לעזרתכם בבדיקה: מהירות: האם האתר נטען לכם מהר? (בכל זאת, זה שרת ביתי). עיצוב ו-UI: האם המידע מוצג בצורה ברורה או שיש משהו שמפריע …

16. Started by marik,

שלום רב חסר לי דרייבר ולא יודעה מזה וו חיפשתי באתר של DELL ולא מצאתי. אשמח אם תעזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. לא ידעתי איפה לפתוח את זה... קניתי כרטיס מסך r9 280x ושמתי hdmi אחרי שהvga ולא היה מתאים כי אין כניסה לו בכרטיס עצמו הלכתי להחזיר לרזולוציה לפני החלפת המסך 1280x768 או 1360*768 הווינדוס אמר לי 1280 ותוכנה של אינטל אמרה לי 768 לפני התקנת הכרטיס החלפתי לרזולוציה והמסך לא התאים ניסית 1360 גם לא עזר אני כבר שעה מחליף רזולוציות וזה לא מצליח המסך שלי זה טלוויזיה שאני כבר לא משתמש בה תודה לעוזרים!ובלי קשר מה זה amd gvr שמעתי שזה מראה FPS במקום FRAPS?​

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. איזה דרייברים עדיף להשתמש, הדרייברים המקוריים ללוח של nvidia מהאתר שלהם, או הדרייברים שהגיעו עם הסידי של הלוח K8NS Pro של ג'יגהבייט??

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. שבוע טוב, היי לכולם אני משתשמש במחשבים שמתאפסים בכל הפעלה מחדש. כלומר אין אפשרות להתקין תוכנה חדשה שתהיה קיימת במחשב מעבר להפעלה אחת וכיבוי בנוסף אי אפשר לשמור כלום על המחשב הוא ימחק בהפעלה הבאה שלו וכל פעם מחדש הוא מתקין לי את הדיסק און קי כשאני מחבר אותו. צירפתי מספר תמונות מסך של התכונות המותקנות במחשב. האם תוכלו לעזור לי לזהות את התוכנה הזו ? אודה לכם מאוד אנא עזרו לי. Elad

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:half life 2 counter strike source המסך שלי ניסגר אחרי כ-30 דקות של משחק וכתוב לי:''power saving mode'' ענו לי כבר על השאלה... אבל אשמח לקבל פירוט מצאתי את ההגדרות אבל אני לא מוצא שום טיימר... סוג מסך:LG Flatron L1953TR בתודה מראש yosda-boy

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  21. שלום! כמו שאלא מכם בעלי הזכרון הרחב יכולים להבין החלק הגוסס במחשב שלי ניהיה קרוב יותר לעלייתו השמיימה. אתחיל מתיאור הבעיות שהיו לי- במחשב שקניתי לפני שנתיים (מפרט בצד) החלו בעיות בהדלקה כחודש לאחר הקנייה. אז היה מותקן על המחשב WIN XP והוא היה נידלק פעם ב10-15 ניסיונות. כל הניסיונות היו מגיעים או לבלו סקרין או לריסטרט אחרי הBOOT SCREEN. כשנה לאחר מכן התקנתי WIN7, אך הבעייה המשיכה. או בלו סקרין עם הקוד (000000*7) או עם משהו שקשור לATI או ריסט ישר אחרי הBOOT SCREEN או שהבוט סקרין היה פשוט ניתקע. לא ייחסתי לבעייה הרבה תשומת לב מכיוון שכשהמחשב היה נידלק הוא היה עובד כראוי. כחצי שנה לאחר מכן במהלך משחק בBAD COMPANY2 המשחק ניתקע בפריז, הסאונד חזר על עצמו והתמונה במסך קפאה יחד ע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כאשר אני מחבר כל רכיב בעל חיבור USB לשקעי ה-USB שנימצאים מאחורי המחשב הם נישרפים ויוצאים מיכלל שימוש מה יכולה ליהיות הבעיה לכך?

23. Started by reiematza,

אני קניתי מחשב חדש לפני בערך שנה. ובימים האחרונים אני חשבתי על להפוך את המחשב הישן למחשב סלוני. הבעיה איתו עכשיו היא שכשאני מדליק את המחשב זה כל מה שקורה זה שהמנורות של המקלדת מהבהבות במהירות. יש דרך לפתור את זה או לפחות להבין מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  24. האם יותר מ-5-6 שעות? אם כן, כמה זמן היא צריכה לקחת? תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  25. לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע בפעולות הפשוטות כמו גלישה באינטרנט (תוך כדי גלישה, פתיחת חלון חדש ועוד). בדר"כ סגירת הדפדפן (FF 3.6.3) דרך מנהל המשימות פותרת את זה, אבל לאחרונה המחשב ממש נתקע כך שאני יכול רק לעשות ריסט למחשב. זה קורה גם שאני משחק במשחק האהוב עלי FOOTBALL MANAGER 2010. גם שם המשחק לפעמים נתקע וכמו בפיירפוקס, בהתחלה סגרתי ע"י מנהל המשימות בהמשך רק ריסט עזר. עדכנתי את הוינדוס (ויסטה 64) ואת הכ.מסך, סרקתי לספייר וור ו- וירוסים במצב בטוח. המחשב שלי בן שנתיים, לא צעיר אבל גם לא קשישא (QUAD 6600, GEFORCE 9800GTXM, 4GB RAM) יש עצות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.