תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש אבל יש לו בעיה מתי שאני מנסה לחבר מסך ללוח אם הוא לא מציג לי כלום על המסך אני יודע שזה משהו בביוס יש פה מישהו שיכול להסביר לי מה לעשות שם שאני יכול לחבר מסך ללוח אם וזה יעבוד? תודה! נ.ב לא לכתוב פה שאני יחבר את מסך דרך הכריטס מסך!
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום! לפי מה שכתוב בחוברת של הלוח אם שלי, FFh - Boot attemp (INT 19h) עכשיו אני לא זוכר שאף פעם זה היה ככה.. אחרי שהוינדוס עלה אז הצג שעל הלוח אם שמציג 2 אותיות לא הציג כלום.. וחוץ מזה המחשב כבר עלה.. א זלמה הוא מנסה לעשות בוט? וממה?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לוח אם :GIGABYTE 7VAXP המחשב נדלק, 5 שניות ראשונות שקט אחרי זה ציפצוף של 3 שניות רצוף. אחרי זה 7 שניות שקט ושוב ציפצוף של 3 שניות. ניתקתי את הזיכרון HD ו-FLOPPY מה יכולה להיות הסיבה ? תודה מראש, עומרי
-
שלום לכולם, היום הדלקתי את המחשב ולהפתעתי , דווקא ביום כיפור , המחשב מסרב להידלק ( זו תופעה שהייתה כבר כמה פעמים בחצי שנה האחרונה ) בעקרון כשאני מדליק את המחשב הלוח אם עושה צפצוף אחד ארוך . עשיתי חיפוש לגבי הצפצופים השונים שהביוס עושה בשביל אזהרות , וגיליתי שזה כנראה בעיה בכרטיס מסך . בפעמים הקודמות שזה קרה לי הייתי פשוט מוציא ומכניס את הכרטיס מסך והכל היה חוזר למצב הרגיל . היום כל דבר שאני יעשה לא עוזר. ניסיתי לראות מה קורה אם אני משאיר את המחשב לרוץ אחרי הצפצוף , וראיתי שהוא עובר לסוג צפצוף שונה ( צליל גבוה וצליל נמוך בלופ ) . דבר שכנראה מסמל בעיה במעבד או בRAM לפי החיפוש שביצעתי. אם יש לכם עצות כלשהן לגבי מה אני צריך לעשות עכשיו זה יעזור לי מאוד , בכל זאת כל הסרטים על…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שאלה האם הלוח אם שלי מת או שאולי מדובר בספק כוח או משהו כזה. אני ניסיתי להדליק את המחשב אתמול כמה פעמים לא הלך (אפילו לא הגיע ל POST) היום הוא כן נדלק (אין בעיית מגעים חיבורים) עכשיו שהוא עובד אז הוא עובד יציב אבל לפעמים המחשב נכבה בלי התרעה מוקדמת. (שבועות אחרונים). החיישנים של המתחים השתגעו החיישנים של המאוררים וטמפרטורות גם לא מתפקדים. בנסוף מקלדות PS2 כבר לא עובדות לא קשור לדרייבר כבר בפוסט של הביוס יש הודעה על תקלת מקלדת. ולכן קניתי מקלדת USB שעובדת סבהה (כשהמחשב עובד). בקיצור 5 שנים כבר לא הייתי במעבדה ואין לי כוונה עכשיו להוציא על זה כסף האם לקנות לוח אם נדיר יד שנייה (SOCKET 939) או להמשיך לגרור על מחשב שזקוק לכבלים כדי להתניע.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לכולם נתקלתי בבעיה הבאה: ברשותי לוח אם Asus P5B Deluxe עם קיט זיכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK. קניתי את הקיט של OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 XTC PC2-6400EL, אבל הלוח אם לא מזהה יותר מ-3 GB, כלומר אני מכניס את כל 4 סטיקים, אבל גם בביוס וגם בחלונות אני רואה רק 3 GB, למרות שבתוכנת Everest אני רואה את כולם. ניסיתי את כל האפשרויות של משחק ביניהם אבל הלוח פשוט מתנגד לראות יותר מ-3 GB. בדקתי כל זיכרון בנפרד וכל כניסה בנפרד הכול עובד. עשיתי עוד ניסיון עם זיכרונות של OCZ כשהכנסתי 2 סטיקים של 2 GB כול אחד והלוח שוב לא רצה להראות יותר מ-3 GB מה הבעיה? איפה? ומה אני עושה? צריך תשובה בדחיפות, כי עדיין אני יכול להחזיר את הז…
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הלוח-ASUS STRIKER 2 FORMULA היה מחובר עם ENERMAX 620 קניתי toughpower 1200 וחיברתי את ה24 פינים למקום שלו ואת המחבר שמתפרק ל-2 רבעיות לחיבור ה12V ליד המעבד כשהדלקתי את הספק נדלקה מנורה בלוח אם שהכל בסדר אבל המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הכבלים הנוספים( כרטיס מסך, כוננים) וניסיתי להדליק, והמחשב נדלק וכמובן ציפצף כי לא היה חשמל שמחובר חכרטיס מסך(GX2 9800) ניסיתי להחזיר רק לכרטיס מסך, ומה שקרה הוא שכל פעם שלחצתי על כפתור ההדלקה זה כאילו נדלק לשנייה (ראיתי את כל המאווררים זזים טיפה) אבל לא נדלק. כיביתי את הספק והדלקתי ואז אפילו המנורות בלוח אם לא נדלקו ניתקתי שוב את הספק מהלוח וגיליתי שאיפה שמחברים את החיבור הארוך ללוח אם הוא רותח ויש מאחוריו איזה ג'וק קטן שהוא רותח החזרתי את ה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם P5B DELUXE וכאשר אני נכנס לBIOS ואז ל hardware monitor המסך קופא ולא משתחרר עד שאני עושה RESET. לפעמים זה משתחרר אחרי 2 דקות ואז מראה טמפרטורה. שלחתי את זה לחנות והטכנאי אמר שזה תקין(דבר שנשמע לי ממש הזוי). אבל לא נראה לי הגיוני שרכיב שקופא ל2 דקות (בין אם זה טלויזיה , לוח אם או כל דבר אחר) הינו תקין. דעתכם בעניין ? ויעזור לי מאוד אם בעלי לוח P5B DELUXE יגיבו ויגידו לי איך אצלהם עולה ה hardware Monitor. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח-אם Gigabyte GA-M59SLI-S5 גרסאת ביוס F3. המחשב נוהג לעשות ריסטרטים ולשלוח הודעות לגבי שגיאה בקריאת הזיכרון. החלפתי כבר ספק, זכרונות, הארד דיסק והתקנתי ווינדוס מחדש. הבעיה עדיין קיימת ולכן אני בטוח יותר מתמיד שהבעיה היא בלוח. דוגמא להודעת שגיאה שאני מקבל: The instructions at "0x64a16295" referenced memory at "0x00a8c42c". The memory could not be "read". Click OK to termniate the program Click CANCEL to debug the program האם יש דרך כלשהי לסדר את הבעיה? האם עדכון הביוס יכול לסדר את הבעיה (הגרסא הכי חדשה היא F7)? ועוד שאלה, אם אני מתקין גרסא חדשה יותר של ביוס, נניח F7, הוא כולל בתוכו את השדרוגים שהיו גם ב-F4, F5 ו-F6? ושאלה אחרונה.. האם אני יכול לאבד את המי…
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בהתחלה המערכת עבדה וכיבתה את עצמה מידי פעם עד שכבתה סופית. ז"א שהמחשב נדלק אך לא עולה הביוס. החשד הראשוני היה הספק אז הוא הוחלף בחדש ועדיין אותה הבעיה. לאחר מכן הוחלף המעבד לאחר שגיליתי פין שבור והייתי משוכנע שזו הבעיה. אך לא עזר גם כן, אז החלפתי זכרונות ועדיין כלום. מה שמשאיר את הלוח אם. על פניו הלוח נראה תקין לגמרי. אין קבלים נפוחים או חלק שנראה שרוף. ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות לא עזר. המעבד שחובר הוא אטלון AM3 250 X2 והקודם היה אטלון X2 4800 AM2. הלוח נותן תמיכה לאחור כשהמהירות באס יורדת לא משהו שמעניין אותי. יש מה לנסות או שאין ברירה אלא להחליף את הלוח?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה...תאמינו או לא זה היה כבל IDE שלא היה מחובר כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הכל בכותרת. כרטיס הרשת המובנה בלוח לא פועל. ה'אור' שאמור להדלק עם קבלת מידע לא נדלק, הראוטר לא מציג חיבור, בהכנסת הדיסק דרייברים הרשת לא מזוהה, וכמובן שאין אינטרנט. מה אפשר לעשות? (עלול ליהיות נזק פיזי כלשהו.) גיא.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לוח אם של אינטל (לא, לא זה שבמפרט שלי) מדגם D850GB עליו יושב לו מעבד 1.4Ghz סוקט 428 ושני סטיקים של 64 מגה ביט RDRAM ועוד שני אפסים. שמתי על הלוח כרטיס מסך GAINWORD GEFORCE 4 440MX 64MB והלוך פשוט לא נותן פוסט! (בלי קשר לכרטיס מסך, גם עם כרטיסים אחרים אין פוסט) מה אני יכול לעשות?? אין אף צפצוף בהתחלה מהלוח, אולי הביוס לא בסדר? איך אני עושה לו פלאש? ניסיתי לאפס ביוס על ידי הוצאה של הבטריה והחזרתה (ככה אני תמיד עושה, זאת השיטה הטובה ביותר לאיפוס ביוס). בקיצור, מה זה נראה לכם?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב למשהו ממש מוזר... הלוח שלי נשאר "עובד", יש עליו לד בקרה שנשאר דלוק גם לאחר הכיבוי, וגם שמתי לב שהמנורה על הסוויץ' של המחשב שלי נשארת דלוקה לאחר הכיבוי של המחשב. אבל המאוורר של המעבד (שמחובר גם הוא ללוח) נכבה. זה יכול להיות בעייה בספק? בלוח? אולי בכלל זה האופי של הלוח? מידע דרוש לוח ABIT SR7-8X ספק 350W Tsunami
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של EPOX ניקיתי אבק והחזרתי אותו עכשיו המחשב מקבל לשניה חשמל ונכבה למי שמבין בעניין ההודעה של הלוח היא C1 כלומר בתצוגת לד המיועדת לפתרון בעיות מסוג זה ניסיתי לנתק הכל... לא עוזר זכרונות כרטיסים נכבה אחרי שניה
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מחשב עם ספק TT480 Purepower ולוח ASUS P5P800 מראה 2.9-3.0 במקום 3.3V. לפני חודש הכל היה בסדר. מה אתם אומרים? (כרגע המחשב לא עושה בעיות) עריכה: רציתי להחליף ספק, וגיליתי את זה...
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני שאול את ביגלל שקניתי Creative zen micro והוא מעביר שירים בהמהירות של 1.0 [attachment deleted by admin]
-
אני לא משתמש בלחצן הגדול של הדלק / כבה. אני משתמש רק בהתחל > כיבוי, מה אני מגלה? פתאום אני בא להדליק את המחשב, כשאני לוחץ על הלחצן הלחצן נתקע פנימה, אחרי שלוש פעמים הלחצן חוזר למצב רגיל אחרי הלחיצה, עכשיו מרדנית מכרו לי את המחשב עם המארז לפני כשנה (יש עוד שנתיים אחריות) מה הם יעשו בגלל זה למארז? כי אני רוצה או שיתקנו את זה או שיביאו חדש.. אני לא מוותר! קניתי מהם מארז ב 550 ש"ח A TOP BLACK GLADIATOR וככה אחרי שנה הלחצן מתחיל להתקע בפנים?!!? וזה ממש מעצבן אני אומר לכם אני עומד להתחרפן מזה כבר.. מה אתם אומרים? תמונה מדוייקת מרגע זה: אתם רואים מתחת לדלת הכסופה לחצן גדול, היום כשאני לוחץ עליו סתם ככה הוא נתקע, ובאיזור שלו לא אמור להיות שם כלום שיפריע לו, עכשיו.. יש לי א…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה. לעכבר שלי יש מין כפתור שנותן עוד אפשרויות למקשים (שברגע שלוחצים עליו מראה אור אדום למעלה) וזה גם נותן לי אינדיקציה שבהחלט המגעים של העכבר תקינים, מעבר לזה גם הכפתורים כולל הגלגלת עובדים, הבעיה היא שהאור למטה לא דולק, ואי אפשר להזיז את העכבר לצדדים, למרות שהכפתורים עובדים. למישהו יש עצה? רעיון?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי עכבר intellimouse explorer 3 של microsoft על windows 2k pro. עכשיו שהמחשב כבוי, הלייזר של העכבר דלוק. וזה לא צריך להיות ככה, אני לא יודע למה זה עושה את זה... העכבר הוא USB אך בא עם מתאם ל PS2. ניסיתי לחברו ישירות דרך ה USB אך הוא לא עבד כלל. שהוא מחובר ל PS2 הוא דלוק תמיד, חוץ מהרגע שאני מדליק את המחשב עד הגעת חלון ה LOADING של ה WIN. כאשר המחשב כבוי - הלייזר דולק. כשהוא נידלק, מתחיל לעבוד - הלייזר כבוי. שמגיע המחשב ל LOADING של WIN2K - הלייזר נידלק שוב. מישהו יודע מה הבעייה יכולה להיות? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היום ושלשום הייתי עד לבעיה שהחלה במחשב הישן של אח שלי, המסך התחיל לרצד ו"התקשקש? במלא צבעים ופסים במקומות שלא צריך (גם ב- DOS). אז הייום שניסיתי לפרמט לאח שלי את המחשב, ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב, אבל אז שהפעלתי את המחשב מחדש נשמעו 3 ציפצופים אחד אחרי השני. (או שני צפצופים) בנתיים, המחשב פועל עם Voodoo 3 3000 וזה בסדר עכשיו. (על הכרטיס לא ראיתי סימנים של שריפה או משהו כזה). אז הכרטיס הלך?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי. לפני כחצי שנה המחשב לא עלה לי, לא הצליח להעלות את ווינדוס וכששמתי אותו בתיקון נאמר לי שהלך הארד דיסק. יש לי שם המון חומר שלא גובה והבנתי שיש מעבדות מיוחדות שיכולות לשחזר את המידע. מישהו יודע ויכול להמליץ על מעבדה כלשהי ולתת לי טווח מחירים? תודה וערב טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הייי היה לי הארד דיסק של החברה MAXTOR שהלך ושמעתי שזו חברה גרועה והטכנאי החליף לי לחדש כי לא נגמר האחריות אבל שוב פעם נהרס לי בגלל שיש תקיעות האם כדאי להחליף ל WESTERN DIGITAL ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה קרה..גם לי הארדיסק 500GB WD בן כשנה .. גוסס.. החדשות הטובות -הרב מגובה.. הפחות טובות - לא ברור מה לא.. ההארדיסק היה מחולק לשני פרטישנים (רציתי לשמור לחוד את התוכניות ואת ה דאטה ושבדיעבד הבנתי שזה לא משנה כלכך). כנראה שחלק מה DATA לא מגובה לגמריי.. התופעה התחילה בזה שה XP לא עלה.. וניסיתי לעשות RECOVERY ואף התקנה מחדש ל XP.. אבל לא הצלחתי עד שקיבלתי מסך כחול. לקחתי את זה לטכנאי המעבדה ממנה קניתי את המחשב, שאמר - "אין בעיה הדיסק באחריות" יופי.. אבל ה דאטה? בקיצור - כרגע הסטטוס הוא שחיברתי את הדיסק חיצונית דרך USB למחשב. פעם ביום אני מצליח לעלות ולראות את הספריות לדקה אבל לא מצליח להכנס לקבצים ולהעתיקם כי הוא שובק חיים לאחר כמה שניות. המליצו לי "להקפיא" את ההארדיסק מכוסה…
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-