תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך 8600 של גיפורס WIN7 אולטמייט ,ובחצי שנה האחרונה יש לי קריסות במסך והוא מציג לי את ההודעה שבתמונה עשיתי עדכונים מאז ומתמיד וניתקתי אותו מהמקום והחזרתי וניקיתי את האיזור אבל שום דבר לא עוזר ,בדקתי בגוגל על הבעיה אבל לא מצאתי פתרון אפשרי וגם מה שמצאתי אפשרי בדקתי אבל לא עזר ,אני מודה לכם מראש על העזרה ומקווה למצוא את הפתרון במהרה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אוקי, ככה : אני מכין חתימה לבן דוד שלי בפוטושופ.. עכשיו, כבר לקראת סוף החתימה, המסך שלי נכבה ונגר נכבה ונסגר, על כמעט כל פעם שאני לוחץ על משהו בפוטושופ, אז מהר שמרתי את מה שהכנתי, ואז סגרתי את הפוטושופ, המסך התחיל להכבות ולהסגר, והדסקטופ השתגע, ואז המסך נכבה לגמרי.., חשבתי שהכרטיס מסך שלי נשרף, או משהו קרה, כי הייתי באובר קלוק, חשוב לציין שבתופעה הראשונה שהמסך נכבה ונסגר, לפני ששמרתי את מה שהכנתי, הורדתי את האוברקלוק! (רק לזכרונות). והכרטיס בכלל לא התחמם (הליבה) היא הייתה על 30 מעלות, אז לא הורדתי לה את האובר קלוק, הייתי איתה על 291MHZ, אבל לא משנה. בגלל שהמסך היה כבוי כל הזמן, כמו שאמרתי, אז עשיתי ריסט, שהמחשב עלה נתתי לו לעשות את ה scan הזה לדיסק.. הוא מצא ה…
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם הכרטיס מסך שלי מותקן כמו שצריך. זה רושם לי שזה מותקן בעיקרון, אך שוב רציתי לוודא עם מישהו פה כי שמתי לב למשל בנ.ב.א 2007 שאני רואה מטושטש ויש לי כרטיס מסך טוב. עוד דבר, שימו לב שבקובץ המצורף רשום שזה על analog, אין לי מושג אם המסך שלי הוא דיגיטלי או אנאלוגי איך אני יכול לבדוק את זה? תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס מסך ללוח אם (intel 815) אבל המסך לא הגיב, והנורה שלו המשיכה להבהב כרגיל. ניסתי לאוורר את הכניסה של הכרטיס מסך , החיבור היה תקין ואפילו ניסתי כרטיסי מסך אחרים , וגם מסכים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
עכשיו קניתי ת'כרטיס FX 5500 ישר כשפתחתי ת'מחשב הוא עושה מין טו..... מה זה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ורק עכשיו יש לי זמן לנסות לטפל בזה... אז ככה: אני בטוח ב95 אחוז שהבעיה היא בכרטיס מסך, הבעיה היא שהתקיע הזו היא אקראית... כלומר יכול להיות שאני אעשה הפעלה מחדש ואחרי דקה המחשב יקפא ויתקע, או יכולים לעבור עשרה ימים עד שזה יקרה, לכן לקח לי כל כך הרבה זמן להבין (כנראה) שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך.... אז הסתכלתי על החום שלו, והוא מעולם לא עבר את ה34-35 מעלות, הוא לא קורס תחת "עומס" של משחקים, יכול להיות שאני לא אגע במחשב בכלל ופתאום הוא יתקע. התקנתי את הדרייבר החדש ביותר, גם התקנתי את גירסאת הבטא החדשה ביותר, אך עדיין זה קורה... האם יש דרך לבדוק את תקינותו? או שהמקרה שלי אבוד ואני חייב ללכת למעבדת מחשבים? אשמח לעזרה, תודה רבה! נ.ב. …
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מדי פעם (בתדירות גבוהה) המחשב נתקע ומופיעה ההודעה הנ"ל . הדרייבר שמותקן במחשב 28.32 ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה וזה לא עזר
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורה לי, אתמול ניסית להתקין דרייברים של המסך עצמו, ואז הדרייברים של ATI התחילו להשתגע, ניסיתי להוריד ולהתקין שוב, והם אומרים לי להתקין "WITH A STANDART VGA ADAPTER", הורדתי את הדרייברים של המסך, וגם של הכרטיס מסך, ניסיתי הכל, אפילו התקנתי את ה RIVA TNT2 שלי בשביל לעשות REMOVE ולהתקין מחדש - אבל כלום - ה R9100 שלי מתעקש להישאר עם 8BIT, המוזר הוא שגם שאני עושה INSTALL FROM FILE, בקובץ האחרון הוא אומר שיש שגיאה, ושאני עושה ADD HARDWARE הוא רושם לי "THERE WAS A PROBLEM INSTALLING THIS DEVICE", זה כאילו אין שום אופציה להחזיר את הכרטיס מסך לקדמותו! שאני עושה מאפייני תצוגה ב ADAPTER הוא רושם לי UNKNOWN על הכל, ובמסך הוא רושם לי USING HARDWARE SETTINGS.... איך א…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אחרי הפקסת חשמל (שהאל פסק פשוט נכבה) הכרטיס קול של Creative Audigy פשוט נעלם נסיתי להעביר אותו סלוט PCI וזה לא עזר נסיתי להעיף את הדריבר נסיתי להקצות לו IRQ ידני בביוס שום דבר לא גורם לו להופיע מחדש יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והכרטיס קול שיש לי במחשב לא מתחבר הכי טוב ללוח וגם עם הוא מתחבר טוב וגם אני לא בטוח שהוא מתחבר טוב ב100% אז בשביל שיהיה דבר כזה צריך לא להבריג אותו כי עם אני מבריג אותו הוא לא נכנס לי טוב לPCI עכשיו שאלה עם יש אפשר לקנות איזה חלק מסוים שהכרטיס קול היפעל לי ? כי זה כרטיס קול של איזה 500 שקל אמרתי אולי עם יש חיבור חיצוני של PCI או תוספת ללוח משהו .. ?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
משום מה המודעה הקודמת שלי נמחקה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מסוג FORTISSIMO 3 וכאשר אני שומע בו סאונד כלשהו, אחרי זמן מה פתאום הסאונד כאילו נתקע ושומעים טררררררררר, ואחר כך שוב פעם שומעים סאונד ואותה בעיה. יש לי עוד כרטיס קול בנוסף על הלוח, אבל ביטלתי אותו כי חשבתי שזאת הבעיה, אך מסתבר שלא. עידכנתי דרייוורים ועדיין הבעיה נמצאת. העברתי את הכרטיס לסלוט אחר על הלוח, חשבתי שאולי זה יפתור את הבעיה, אך לשווא. אולי למישהו כאן יש פיתרון?? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול realtekAC'97 Audio CODECs בהתחלה שמעתי סבבה אבל עכשיו פתאום יש בעיות הסאוניד נשמע חרא גם במשחקים וגם במוסיקה הכל נישמע עמום מתחת למים כזה מישהו יכול בבקשה לנסות לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כרטיס קול מובנה. בכרטיס יש שלושה יציאות ירוק,אדום וכחול. הבעיה היא שאני מחבר את האוזניות(לחיבור הירוק) והמיקרופון (לחיבור האדום) המיקרופון לא עובד. ושהמיקרופון מחובר לירוק אז המיקרופון עובד(מקליט).זאת אומרת שאני צריך לנתק את האוזניות שעובדות בחיבור הירוק... מה עושים ? תודה מראש נ.ב יש לי WIN XP ומעבד CELERON 2.4gh
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי PIII 800MHZ, WINDOWS XP, וכרטיס רשת ETHERNET 100MBPS. XP מזהה מצוין את הכרטיס ואני חולק קבצים עם הכרטיס, מדפסת ומה שאני רוצה. הבעיה היא שהכרטיס לא נקלט במשחקים. המשחקים שניסיתם הם RED ALERT 2 ו-COUNTER STRIKE. עזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר אותו בכבל רשת למחשב הנייח שלי, לא הצלחתי להגדיר ובפועל לא שונה שום דבר או הגדרה. פתאום הוא מתקע וכלום לא הגיב. ניתקתי בין המחשבים, כיביתי, הדלקתי, נשמעו שני צפצופים לא מוכרים וניתנו לי האופציות ללחוץ F1 FOR RESUME או F10 FOR SETUP. בF1 הוא רושם לי שורה של תקלה 104: התגלה התקן LAN לא מוכר- להסיר אותו ולרסטרט. ומשם חוזר חלילה למרות שהכבל לא מחובר. בF10 הוא מכניס אותי לSETUP ששם אין לי מושג אם ומה לשנות. אז מה אני עושה???
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך של POWER COLOR מדגם Radeon HD4850 512MB. לאחר שהמחשב התחיל להתחמם (שמתי לב כי הוא פשוט נכבה כל כמה זמן), פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר במארז לא עובד טוב, אבל יותר מוזר- גם המאוורר של הכרטיס מסך לא עבד. עכשיו, זה לא שהוא רק לא עבד.. הלהבים ממש היו מחוץ למסגרת ונתקלו בה! דיברתי עם החנות שמכרה לי, IQPC, והם אומרים שהיבואן, CD LOW (נדמה לי), לא יסכים לתקן את זה במסגרת האחריות משום שזה נזק פיזי וזה נראה שהתעסקו עם הכרטיס מסך. חשוב לי לציין שממש לא התעסקתי עם הכרטיס מסך/בכלל נגעתי במארז בשנה האחרונה. האם מישהו יודע אולי ממה דבר כזה יכל להיגרם? אני גם אודה אם מישהו יכול לתת לי המלצה מה אני אמור לעשות במצב כזה, שכן יש לי אחריות ובאמת הכרטיס נראה פ…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא עובד אבל המסך לא הבעיה היא לא במסך וגיליתי שהיא בכרטיס מסך בחיבור של הכרטיס מסך כש פתחתי את המחשב לבדוק מה קרה והידקתי את החיבור בפנים ואז הכול עבד כרגיל אבל כאשר היזזתי את המחשב למצב הרגיל זה עוד פעם קרה ועוד פעם נאלצתי לפתוח את המחשב , מה אני עושה????
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח GA-8I945PG-RH, ויש לו 3 חיבורי IDE. ב IDE1 הוא מזהה הכל, כולל כוננים אופטיים, אך בשניים האחרים שמלכתחילה לא אמורים לזהות כוננים אופטיים, הוא לא מזהה גם כוננים קשיחים, שלי אתר החברה הוא כן אמור לזהות. אם כן, יש לכם מושג מה יכולה הבעיה? וזה לא ג'מפרים. בדוק.
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בוודאות יש ללוח אם שלי חיבור USB 2 מדובר בלוח אם asus p4sp mx.. אם לדוגמה אני מעביר משהו מדיסק או קי דבר ראשון זה עובר ממש לאט ובנוסף צצה בצד הודעה בצד שאומרת שהחיבור עובד לאט מאיפה יכולה לנבוע הבעיה? תודה .
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
לפני כמה זמן נהרס לי ה-BIOS בלוח אם שלי של VIA. דרך אגב הלוח עדיין אצלי. אז החלפתי את הלוח אם ללוח חדש של PC PARTNER. בלוח הישן הוא תמיד היה רושם לי ב-XP שיש לי מעבד של 799 MHZ או 800. בדקתי בלוח הישן את זה הרבה פעמים ואף פעם, אף, אף, אף פעם הוא לא ירד מ-799!!!!! בלוח החדש הוא תמיד, תמיד, תמיד על או 796 או 797- לא יותר!!!!! וגם בלוח החדש בדקתי את זה מלא פעמים! יכול להיות שהלוח איטי יותר?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
יש לי לוח אם: gigabyte k8nf 9 וקניתי לפני כחצי שנה הארד דיסק נוסף: wdc wd2500ks בחיבור של הארד דיסק והשימוש בו עד לפני כמה ימים לא היה שום בעיה. לפני כמה ימים עשיתי ריסט למחשב וכשהמחשב עלה הוא רשם שיש איזה שגיאה בCMOS ועשיתי ריסט נוסף. כשהפעלתי את המחשב, המחשב היה בתאריך ושעה אחרים ממה שצריך (התאריך של היצור של הלוח אם עד כמה שהבנתי). אמרו לי שהסוללה שלי נגמרה ואם אנ ייעשה ריסט נוסף והמצב יחזור על עצמו אז צריך להחליף. עשיתי ריסט נוסף והכול עלה כרגיל, אבל היה חסר לי הארד דיסק החדש, של ה250. המחשב זיהה את זה כהתקן של אחסון חיצוני אך לא הארד דיסק. כשעשיתי ריסט זה כתב שצריך ללחוץ על F10 ולהתקין את הכונן ככונן RAID. אני לא יודע בידיוק להסביר מה הלך שם אבל יש לי את הבעיה הזאת ו…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
החלפתי מארז במחשב וחיברתי את הכל במארז חדש ועכשיו שאני בא להדליק את המחשב הכל פועל טוב אבל המסך נותן לי הודעה של no signal פתחתי וחיברתי וניתקתי את הכרטיס מסך הרבה פעמים ואני לא מבין מאיפה הבעיה. תודה לכל מי שיכול לעזור :]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, לא מזמן שדרגתי את המחשב ושיניתי כמעט את כל הרכיבים, כולל ספק כח חדש, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך.(כל הרכיבים מתאימים, לקחתי את המפרט מפה) הכל מחובר כהלכה והמחשב עולה אך הלוח-אם לא קולט את הכרטיס, ואין תצוגה על המסך. חיברתי את קבל הווידאו ללוח אם ויש תצוגה, אבל בDEVICE MANAGER אין את כרטיס המסך, גם לא בחיבורי ה PCI E בביוס, נדמה לי שיש בעיה בכרטיס אבל אני לא בטוח למישהו יש עצה או דרך כלשהי לברר בוודאות שהכרטיס הגרפי אשם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-