עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by KerA,

הכונן של הדיסקים פשוט לא קורא יותר ואני חושב שאני דפקתי אותו. אתמול ניסיתי לצרוב שירים דרך הווינדוס. הכנסתי דיסק ריק של 702 מגה. בדרך כלל שצורבים משהו דרך הווינדוס אז גוררים את כל הקבצים שרוצים לתוך כונן התקליטורים ו צורבים. הפעם קרה משהו מוזר. אני נכנסתי למחשב שלי (ווינדוס 7) ואז פעמיים אל כונן התקליטורים כדי להיכנס ולגרור קבצים. אבל זה שאל אותי אם איך אני רוצה לצרוב . צריבה רגילה או צריבה של 80 דקות (וזה לפני שבכלל בחרתי מה לצרוב) לחצתי צריב רגילה ואז זה רשם לי מאתחל...... זה סיים את הפעולה פתאום אני רואה כאילו זה צרב לי. רשום לי 697 מגה תוך 702 ושאני נכנס לכונן התקליטורים זה רושם לי :" העבר קבצים כדי לצרוב" אמרתי ננסה. פתאום אני גורר שיר ואני רואה שזה מעתיק לדיסק כמו ש…

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  2. שלום, יש לי 2 כוננים. אחד 3 טרה, הגדרתי אותו על GPT והמרתי לדינאמי, במטרה לאחד אותו דרך 'ניהול דיסקים' עם הכונן הנוסף, גם הוא 3 טרה. הבעיה היא כזו: כונן 3 טרה, עליו 100 גיגה לכונן C - מערכת הפעלה, והוא נותן לי רק 2.5 טרה לפתוח ולהגדיר. עוד 700 ג'יגה הוא בכלל לא נותן לי. כמובן שאת ה2.5 טרה הוא לא נותן לי לאחד עם הכונן של ה3 טרה.. זה מחשב ריק לגמרי, בלי חומר, כך שאין לי בעיה למחוק כוננים ולהגדיר מחדש... מצורף תמונה עם הכוננים. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by בזיק,

הכונן 'E' שהיה של הצורב נעלם. נכון לעכשיו יש לי רק את A של הפלופי ,את C של הקשיח וD של הCDROM בDEVICE MANAGER יש את הצורב עם הדרייבר שלו, והוא מצויין כפועל ללא בעיות. ניתקתי את הצורב, הפעלתי וכיביתי את המחשב, חיברתי שוב את הצורב והפעלתי את המחשב. זה לא עזר עשיתי UNINSTALL לדרייבר והעליתי מחדש את המחשב . גם זה לא עזר. (למרות שהדרייבר הופיע) למישהו יש רעיון? יש לי וwindows xp sp2

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המחשב החדש אצלי סך הכל כמעט 5 ימים ולפני כמה שעות הוא הפסיק לי לעבוד.לא קורא יותר דיסקים.כשהוא נפתח ונסגר יש מנרוה ירוקה אבל כשאני מכניס את הדיסק הוא לא חושב ואין שום מנורה וכאילו שאין שום דיסק שנכנס. מה זה צריך להיות? יש לי של LG.. 4 ימים וכבר נהרס??זה נראה לכם הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  5. אני עכשיו עשיתי סידור קטן בכבלי ה-IDE שבמארז, שזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה. הצורב והכונן קשיח עובדים בסדר גמור, אבל הכונן פלופי הפסיק לזהות דיסקטים אני הכנסתי לתוכו 6 דיסקטים מלאים בחומר שעובדים בטוח והוא אומר לי להכניס דיסקט (בזמן שהדיסקטים כבר בתוכו). מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  6. הכונן תקליטונים שלי החליט שהוא לא מזהה יותר תקליטונים (הדיסקטים המרובעים, למי שלא יודע). אני בד"כ לא משתמש בו, אבל כרגע אני צריך אותו. הנורה של הכונן כל הזמן דולקת. שמכניסים תקליטון ולוחצים על האיקון של הכונן, הוא אומר להכניס תקליטון (ז"א לא מזהה אותו). ניסיתי להסיר את הכונן ממנהל ההתקנים ושהמחשב יזהה מחדש את הכונן, אבל זה לא עזר. מה לעשות? חשד קטן שיש לי הוא שלפני כמה ימים הכנתי דיסקט אתחול ל WIN98se (לא בשבילי) , ונראה לי שאחרי זה, זה התחיל. אבל לא בטוח. תודה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by ברק2000,

כשאני נכנס למחשב שלי לא מופיע אף כונן וכשנכנסים למנהל התקנים אז הם מופיעים כשלידם סימן קריאה. מה עושים? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by galedri,

האייקון של הצורב ושל כונן cd נעלמו מהמחשב שלי וכשאני רוצה להכניס דיסק הוא עובד הכל אבל זה לא טוען וניכנסתי למנהל ההתקנים ומסומן ליד שתי הכוננים סימן שאלה צהוב מה אני צריך לעשות?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by lipa,

ראיתי שהצורב וגם הכונן עובדים לאט בדקתי במערכת על בקרי IDE והם מסומנים על PIO ואני לא יכול לשנות ל-UDMA יש לי P-3 ולוח אם אסוס CUV4X-E עם ערכת שבבים של VIA מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן. אנחנו מדברים פה על קשיש, מה-זה קשיש, עוד מעט אנחנו קונים לו תותבות אלקטרוניות -- שעבר וואחד אביוז במשך התקופה המהנה שלנו יחד. P3 733MHz אשר שירת אותי נאמנה בשבע שנים האחרונות. מפרט נוסף: ASUS CUV4X (לוח אם) ובערך 612 מגה-בייטים של SDRAM. לאחרונה, אני חושב שלאחר התקנת Windows XP SP2 מחדש (אבל אל תתפסו אותי במילה, אני באמת לא זוכר) המחשב החל לקפוא. מה זה לקפוא? המסך פשוט נעצר שם, ביחד עם הסמן, והאפשרות היחידה שלי להחזיר אותו לתחיה היא להשתמש בכפתור הכחול. מאחר והייתי בטוח שזו הבעיה של הווינדוס (זה מה שתמיד אומרים, לא?), התקנתי אותו מחדש. מההתחלה. from scratch. אבל הבעיה לא נעלמה ביחד עם הסביבה החדשה. אציין שזו גרסה לא חוקית של חלונות, ויכול גם להיות שהיא בעייתית. הענ…

11. Started by i.k,

באד סקטור זה שריטות על הדיסק שנוצרות כתוצאה מהזזה של ההרדיסק בזמן עבודה לא מומלץ לגעת בהרדיסק כשהוא עובד או לא להיתייחס אליו בזהירות . מה שאתה יכול לעשות זה למפות את הסקטורים הפגומים כמו שאמרו פו או פורמט סי שפשוט ידלג אליהם או אם יש לך אחריות אז עדיף להחליף אותו כמה שיותר מהר.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אז אני עוזר עם המחשב לדודים שלי המסכנים שלא מבינים מה נפל עליהם. לפני כמה זמן, המחשב הפסיק להידלק, עבדו רק המאווררים. המחשב נלקח לטכנאי, נאמר שזה הלוח אם, הוחלף הלוח הישן באותו דגם חדש. המחשב עבד מעולה אצל הטכנאי, נלקח הביתה ובמשך יום אחד עבד מעולה. כעת כאשר הוא נדלק הוא עובר את של ה Loading של הווינדוס בו הוא מציג את הסמל שלו והכל, מגיע למצב שבו אמור להידלק המסך login, יש מסך שחור, רואים את העכבר, ותוך כחצי שניה המסך קופא, ולא זז יותר. ניסיתי להיכנס לוינדוס בSafe mode, אני מקבל את ההודעות על טעינת הדברים והכל, שניה וחצי של עכבר זז, ואז בדיוק אותו מצב. WTF. כל עזרה תיהיה מוערכת מאוד

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by gregos1990,

לפני כמה ימים התקנתי משחק במחשב שלצערי הכיל וירוס. אחרי מחיקת המשחק מהמחשב נמחקו ביחד עם המשחק כל הקבצים והתיקיות בכונן שבו היה המשחק... איך אפשר להחזיר הכל לקדמותו? SYSTEM RESTORE לא עוזר ניסיתי גם את תוכנה RECOVER MY FILES וזה לא עזר בכלל עזרה דחוף! היו לי בכונן הזה מער 1500תמונות!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by FatallChill,

יש לי בעיה מוזרה כשאני מדליק משחק מסויים אחרי כדקה של משחק הכל נתקע, הקול נתקע על אותו צליל , מופיע מסך כחול כזה מלא פסים וכותב : nv4_disp.dll -adress.......... beginning dump of physical memory

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  15. איך אני בכל זאת עוקף את הבעיה? האידיוט שמכר לי את המחשב שם בזמנו סיסמה והוא שכח אותה האם ניתוק הבטריה בלוח האם של המחשב הנייד תאפס את הסיסמה? אני אודה לכל המבינים שיתנו לי תשובה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  16. חברים, אני חייב תשובה, האם ניתן להכניס מתח פעם ראשונה ללוח GA-965P-DS3 ללא כרטיס מסך על מנת לראות שאין בעיות מיוחדות ורק אז להוסיף כרטיס מסך כדי לזהות עליה תקינה או שהלוח עלול להינזק בהפעלה ללא כרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  17. Started by Yaakov Zadik,

שלום אתחיל בפתיח- אני מאוד חדש בעולם המחשב הנייח וכל הקשור לחומרה. לכן השאלה שלי אולי מאוד טיפשית אך בכל זאת אשמח לתשובה רכשתי 2x8 ddr4 corsair על מנת להוסיף ל16G-ram הקיים ולעלות ל32 כעת הRAM הקיים נמצא בסלוט מספר 3 וברצוני להעביר אותו לסלוט מספר 1 על מנת לפנות את סלוטים 3-4 בשביל הסטיקים החדשים . העלתי תמונה על מנת להמחיש את המצב. השאלה שלי היא פשוטה לגמרי, האם אני צריך לבדוק משהו לפני שאני עושה את הפעולה הזאת והאם יש פרוצדורה כלשהי שאני צריך לעשות מעבר לפשוט לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר? תודה וחג חירות שמח

18. קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי את המחשב . הכנסתי לחשמל והדלקתי ולפתע פיצוץ וריח שרוף , המחשב לא נדלק . מה הגורם ? ומה הפתרון ?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  19. הכנת DOK איתחול boot שיכלול תמיכה ב Efi . האם יש תוכנה שמכינה ועל איזו מומלצת.ההתכנה תיהיה של win8. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by law89,

היי הורדתי דיסק אתחול של וינדאוס לכונן SSD. להפתעתי כל הכונן נמחק והכונן הפך להיות כונן של בערך 30 ג'יגה. נאלצתי לעשות מחיצות לכונן כדי לאפשר לעצמי גישה לשאר האחסון, אך הייתי חייב לבצע אתחול לאותה מחיצה שיצרתי. האם אין דרך לבצע זאת ללא מחיקה של כל הכונן?

21. Started by Guy950,

שלום לכולם, אני מודה שלא ידעתי באיזה פורום לפרסם את הנושא הזה אז אשמח אם יעזרו לי כאן או יגידו לאן זה מתאים ואעביר את זה. יש לי בבית שרת קטן של Synology שאני משתמש בו לגיבוי המחשבים, אך עם הזמן התחלתי להשתמש בו גם כשרת סטרימינג (בעיקר PLEX) ודי מהר הגעתי למסקנה שהוא לא מספיק חזק בשביל זה. אני רוצה להחזיר אותו לתפקידו המקורי, גיבויים, ולהקים שרת NAS מהמחשב הישן עם התוכנה TrueNAS שיהיה מיועד רק לסטרימינג מולטימדיה. הרכיבים שיש ברשותי הם: intel 4770 + Z87x-d3h + 16gb 1800mhz ddr3 רכיבים שאני מתכנן לרכוש: * מארז קטן יותר * ספק כוח חדש * קירור נמוך למעבד וכאן למעשה אני צריך ייעוץ. 1. כרטיס מסך - יש לי כ…

22. לשם העלאת הרצאות שמע ליוטיוב, אני צריך לצרפם לקובץ וידאו. העניין הוא שיש לי איזה 100 שיעורים להעלות, ולעבור אחד אחד זה יקח שנים... השאלה אם יש תוכנה שאתה יכול לתת לה קובץ וידאו אחד והרבה קבצי שמע, והיא תצרף את כל קבצי השמע, כל אחד בפני עצמו, לקובץ הוידאו, וכך ליצור 100 קבצים של אותו הוידאו, כל אחד בליוויו קובץ שמע שונה. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by טכנאי_ברזילאי,

הכפתור "הקודם"באקספלורר ובמחשב שלי לא עובד הוא לא נותן אפשרות לחזור לעמוד הקודם. תודה

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  24. העכבר הוא של microsoft והוא אופטי הכי בסיסי. פתאום לאחר כשנתיים מהקנייה הכפתור השמאלי לא עובד וצריך ללחוץ עליו חזק כדי שכן יעבוד. עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך לפתוח אותו ואני לא רוצה לקנות אחד חדש יש למשהו עצות? תודה מראש טוביה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by composite,

נכון ב- MX500 יש את הכפתורים הצדיים האלו, שמשמשים ל- 'אחורה' ו- 'קדימה' בווינדוס? אז ניקח משחק פשוט, כמו Enemy Territory, מבוסס מנוע Quake3. המקש הספציפי שאני רוצה להשתמש בו הוא כפתור ה- 'אחורה' הגדול, שמיוצג במשחק כ- mouse4, ונגיד אני רוצה לעשות לו בינד (bind) שישמש אותי באיזושהי פעולה במשחק. כמו למשל, לירות ברובה עם המקש הזה (bind mouse4 attack+). אז ככה, ניסיתי כמה פעמים עם המקש הזה, אבל הוא לא עובד. ככה גם הכפתורים המעצבנים האלו מתחת ומעל לגלגלת. כל השאר עובדים. מה שגיליתי - שהבינד עובדת בלי דרייברים מותקנים, אבל אני לא יכול להסיר אותם, כי הם מוסיפים המון שזה פשוט מדהים. בקרוב אני קונה MX310 ו- MX700 אז זה די חשוב לי. מישהו יכול לעזור לי? אם אין לכם פיתרון, מספיק שתת…

• 7 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.