עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב שלי עושה ריסט לבד כשאני חובר לאנטרנט ולאימיול אחרי שעה עד חצי שעה. יש לי מחשב חדש מעבד קונרו והוא לא מתחמם בגלל שיש עליו גם קירור. היתקשרתי לספק של האנטרנט שלי והם אמרו שאני צריך להזמין תכנאי אז חשבתי לשאול אתכם. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by MaDaR,

ערב טוב... אוקי הבעיה שלי מתחילה בזה... הלכתי לחנות מחשבים להחליף (לא להגדיל) זיכרון פנימי = Ram. עכשיו מה שקורה שלאחר ההחלפה המחשב שלי התחיל להשתגע בצורה מאוד מוזרה... זה מתבטא בהתקנות נכשלות חוסר יציבות מהמערכת וכד... הבעיה נפתרה (כך חשבתי) שהגעתי למוכר ושאלתי לבעייתי, המוכר אמר לי שהבעיה היא בביוס וכי הזיכרון לא הוגדר... = הגדיר לי. ולאחר תקופה של כ חודש עם עבודה על המחשב מבלי כל הבעיות שקראו לי נשארה בעיה אחת בולטת! שהיא התקנות נכשלות חוזרות... הכוונה היא שאני מכניס דיסק למחשב שצורך התקנה משחק/תוכנה... בחלק לא קטן! מן המקרים מופיעה לי שגיאה שאומרת כי ההתקנה לא מצליחה בביצוע התקנה של קובץ X. וכן ההתקנה נכשלת ונמחקת. הדבר לא היה ברור לי, היות שלמחרת בבוקר ההתקנה עבדה כמ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אז ככה .... מפרט{ AMd 2000+ gigabyte 7xde maxtor 120 GB DVDRW LG DVD ROM toshiba Nvidia 5200 fx WD 80 gb } בזמן האחרון המחשב יבל רצון משלו והוא לא בדיוק תומך ברצונות שלי (לעבוד למשל ;-) ). על המחשב מותקן כרגע Mandrake 10.1 (הבעיות קיימות גם בוינדוס ) . בדקתי לפי הFAQ ואינני מוצא תשובה. בעת שהמחשב שאני מפעיל את המחשב אינני רואה כלום על המסך (מתנהג כמו במצב Suspend) אינני שומע רעשי טעינה וגם אינני שומע ציפצוף תקלה אורות הכוננים דלוקים מאורר המעבד דולק אבל שום דבר חוץ מזה . אני מנסה לעשות כמה פעמים ריסט /הוצעה מהחשמל (כשאין ברירה) ורק אז הוא מועיל בטובו לעבוד כשהוא כבר מועיל בטובו להדלק הוא נתקע במהלך עבודה (בדקתי לפי זמנים כל פעם משהוא אחר אבל לא יותר מחצי שעה). פעם…

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי דיסק קשיח חדש (WD 120GB 8MB Buffer) וניסיתי לחבר אותו כ-slave לדיסק הישן (IBM 40GB). ג'ימפרתי נכון, חיברתי את כבל ה-DATA נכון אבל ה-BIOS לא מזהה אף אחד מהם. הנה מגיע הקטע המוזר - כשאני מנתק את הפלופי, ה-BIOS מזהה את הכוננים הקשיחים ללא בעיה. למישהו יש מושג מה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows Server 2008/Windows Vista Kernel Version 6001 (Service Pack 1) MP (4 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 6001.18226.amd64fre.vistasp1_gdr.090302-1506 Machine Name: Kernel base = 0xfffff800`02413000 PsLoadedModuleList = 0xfffff800`025d8db0 Debug session time: Sat Jun 20 01:38:29.090 2009 (GMT+3) System Uptime: 0 days 0:37:20.877 Loading Kernel Symbols ............................................................... ...............…

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by Sickp,

כמו בכל חודשיים ניקיתי את המחשב שלי רק שהפעם הוצאתי את כל הכרטיסים (וניקיתי אותם גם) כמובן שהחזרתי אותם למקום ניסיתי להוציא גם את הקרור של המעבד אך ללא הצלחה (תירתרתי אותו מצד לצד וניסיתי להוציאו אך ללא הצלחה) ובסוף סגרתי את הקליפסים והרכבתי הכל חזרה. חיברתי את המחשב חזרה ואת כל הציוד ההיקפי. כאשר הידלקתי בהתחלה הופיעה מסך ציבעוני מעצבן, חשבתי לעשות ריסט אך זה לא עזר. המסך לא נידלק... ניתקתי הכל, פתחתי את המחשב חיזקתי את כל הכרטיסים והחיבורים הרכבי בחזרה והדלקתי אחרי האדלקה המחשב עשה ציפצופים ארוכים ולא רצה להידלק (גם אחרי הקללות והגידופים ) מפרטישן מאוד) לוח אם- Asus p4b-m מעבד- 1.6 GHz אנא מכם טענו ברצינות ולא תגובות של" חבר שוב ותנסה להדליק" תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  7. לפי מה שהבנתי מאתרים אני צריך לפרמט דרך דיסקט את הדיסק הקשיח שלי, איזו תוכנה צריכה להיות על הדיסקט?

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by דלילה,

שלום - זקוקה לעצה סופר דחופה עם הדלקת המחשב ישנם מספר מקשים קבועים שלא מגיבים כמו האות ה' ד' ועוד בדרך כלל זה מסתדר אחרי כמה דקות ולפעמים לא שום מתג לא נבחר בחלון "אפשרויות נגישות" ז"א כולם מבוטלים הבעיה היא לא במקלדת (של מייקרוסופט) HELP

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. טוב אני מנסה לעשות את המדריך הנ"ל ושאני רוצה להיכנס למצב בטוח, אין אותו בביוס. זה המחשב הראשון שאני נתקל בו ואין את המצב הזה אצלו. יש רק להתחיל את החלונות רגיל, או להיכנס ל"מצב תיקון אוטומאטי" איך אני בכל זאת יכול לעשות את המדריך, אני עוד לא רוצה לפרמט את המחשב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by erjerjerj,

יש לי כונן: DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 חדש הכוננן משמיע רעש חזק בשעת ניגון סרט כך שבנוסף לשמע של הסרט מהרמקולים, אני שומע רעש חזק מהכונן הדומה לרעש של מאוורר. בכונני cdrom קודמים שהיו לי לא היית בעייה כזו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by tron666,

שלום, בחודשיים האחרונים הנייד שלי כל הזמן נכנס למצב של OVERHEAT (נראה לי שזה זה), כשאני מסתכל סרטונים של 1080P או משחק משהו, פתאום הכל נתקע ונותן לי מסך כחול ועושה רסטארט, המחשב אצלי בערך שנה וחצי, והכל היה בסדר בו, עשיתי פורמט לפני בערך 4 חודשים, כדי שלא הצטבר זבל. עזרה?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  12. שלום לכולם וחג שמח.! יש לי בעיה במחשב ממש אבל ממש מעצבנת..! הבעיה היא שלא משנה איזה דפדפן אני גולש firefox chrome ieplorer האתרים כמעט ולא נטענים, הקטע הוא שאתרים כמו google cnn ynet נטענים מהר כמו שצריך ואתרים כמו facebook apple ועוד כמה אתרים לא נטענים ואם הם עולים הם עולים אז חצי עמוד, והדפדפן טוען וטוען וטוען בלי הפסקה. כמה דברים שניסיתי לעשות ולא עזר: 1. עידכנתי את הדריברים של הלוח אם והכרטיס רשת שהוא on board. 2. בדקתי הגדרות של חומת אש של הווינדוס (החומת אש היחידה שיש לי), חסימות וכדומה..! 3. אני מחובר לראוטר של tp link, ששני מחשבים מחוברים אליו והמחשב השני פועל כמו שצריך (שנינו מחוברים הכבל rj45 רגיל - חוטי), הקטע שהחלפתי בין המחשבים אז זה אומר שהבעיה לא בראוטר ול…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. אני משתמש בשני כרטיסי מסך: GeForce 9400 - מחובר ב DVI למסך מחשב ראשי GeForce 210 - מחובר למסך מחשב נוסף ב DVI ולטלוויזיה ב HDMI שולחן העבודה שלי בעצם מחולק ל שלושה חלקים שונים (חלק ראשי, ועוד שתי הרחבות) שני הכרטיסים ישנים אבל מספקים את הצרכים שלי (לפחות עד עכשיו)... Windows 7 Google Chrome כשאני צופה בקטע וידאו (למשל, סרטון בפייסבוק או קטע וידאו באתר MAKO) כאשר הכרום פתוח על המסך הראשי - הכל עובד סבבה אבל אם אעביר את הדפדפן לאחד המסכים האחרים - הוידאו ייעצר ויתחיל לבצע BUFFERING מחדש, ימשיך להתנגן, ולאחר כמה שניות יבצע שוב BUFFERING וחוזר חלילה... חשוב לציין: התקלה לא מתרחשת כלל בצפיה ב Youtube התקלה כל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by elad_jacoby,

Temperatures Motherboard 48 °C (118 °F) CPU 50 °C (122 °F) Aux 47 °C (117 °F) זה הsensor, בכל מקרה איך מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  15. טוף... מדובר פה על לוח אם של חבר, שלא משנה כמה חיפושים הרצתי בגוגל וכמה נסיונות התקנה ניסיתי(מהדיסק שבא עם הלוח עד לקודקים של AC'97 ו-SiS מהאינטרנט) הוא פשוט מסרב להפיק סאונד. להלן מידע מ-CPU-Z: Mainboard and chipset Motherboard manufacturer ECS Motherboard model P4S5MG/GL+, 1.0 BIOS vendor American Megatrends Inc. BIOS revision 07.00T BIOS release date 04/02/01 Chipset SiS 650 rev. 01 Southbridge SiS LPC Bridge rev. 04 Sensor chip ITE IT8705 Graphic Interface AGP AGP Status enabled, rev. 3.0 AGP Data Transfer Rate 4x AGP Max Rate 4x AGP Side Band Addressing supported, enabled הכל(והקול) עבד מצויין עד שבחוכמתו הרבה הוריד את הווירוס שמטייל כיום באיי.סי.קיו ודפק לעצמו …

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  16. אני כבר משתגע יש לי תקיעות במשחק delta force - black hawk down עכשיו בכוונה רשמתי את ההודעה כאן ולא במשחקים כי נסתי כל דבר אפשרי בקשר למשחק אז ככה המשחק פועל פתאום נתקע ל10 שניות וממשיך וככה מלא פעמים ומה לא ניסתי לפרמט תמחשב (פעמיים) להתקין דרייברים (הכי חדשים) להוריד גירסה אחרת למשחק לעדכן את המשחק להתקין directx 9 הכי חדש .. (הורדתי מכאן) ואני לא יודע כבר מה לעשות אולי בעיה בחומרה? כי יחסית למפרט שלי הוא חייב להריץ את המשחק בצורה חלקה! במה הבעיה קשורה מי שיכול לעזור לי אני ממש אודה לו ממש קשה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  17. אהלן! קניתי כרטיס מסך חדש- Msi Geforce 8600GT O.C. Edition 256Mb DDR3 על הלוח שלי [Msi 945 Neo] והוא לא פעל, בהתחלה נתן ריסטרטים אח"כ לא נדלק בכלל, פתחתי ת'מארז חשבתי אוליי הספק.. כנראה שכן, שקע ה12V נמס אל תוך הלוח ושרף גם ת'ספק וגם ת'לוח, נתתי ת'מחשב לתיקון לחברה [אייבורי] והחזירו לי אותו מתוקן עם לוח MSI 965 Neo ועם ספק כוח של EZCool 300W Real. עכשיו, 2 השאלות\בעיות שלי הם כאלו: 1. הספק הנ"ל יכול להחזיק עם כרטיס מסך כזה?.. עוד דבר, כשהחליפו לי את הלוח הסרתי כרטיס טלווזיה וכונן סידרום אחד, אפשר להחזיר אותם או שהספק יקרוס שוב? [יש לי גם ג'יגה זיכרון ועוד 3 מאווררים שחיוניים לבעיית חימום יתר שיש לי..] 2. אנלא יודע מה קורה פה בדיוק בלוח הזה אבל אני לא מצליח להגדיר אותו…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  18. אהלן, ערב טוב:) אחרי הרבה זמן בו רציתי לגבות את המחשב הישן שלי ניגשתי לפעולה...באמצע המאמצים לגבות המחשב הישן סרב להדלק וכדי להמשיך בפעולת הגיבוי ניסיתי הוספתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב הפחות ישן, שיניתי הגדרות דרושות בביוס והמשכתי בפעולות הגיבוי...על הכונן הישן היו שני כוננים : C שעליו מותקן הווינדוס ו- D כונן נוסף בו נמצאים רב הקבצים...את הכונן D גיביתי ללא קושי אך עם הכונן C אני נתקל בבעיות של הרשאות לפי דעתי... גם כאשר אני מביא ליוזר האדמין (בו אני משתמש במחשב הפחות ישן) הרשאות לשימוש בתיקייה- 1) לוחץ המשך 2) לוחץ כרטיסיה 'אבטחה' 3) לוחץ המשך 4) מביא הרשאה ליוזר האדמין אני עדיין לא מקבל אפשרות להשתמש\לגבות את הקבצי…

19. Started by oppxp,

שלום לכולם יש לי מסך 17" אני עובד איתו למעלה מ-4 שנים אתמול אחרי שעשתי RESTART כל הסיכרון של המסך הלך לעזאזל והרוחב של המסך ניהיה קטן ב-50% אפי' לפני הכניסה ל-WIN אני לא יכול להגדיל אותו ב-MENU של המסך (H-SIZE) לעומת זאת כשאני נכנס לWINDOWS הרוחב נהיה גדול פי 2 וכאשר אני מנסה להקטין אותו בתפריט של המסך, הוא אומר לי שאני נמצא על 0% ומה שאני יכול זה רק להגדיל אותו יש לי RADEON 9800 PRO נסתי להחליף כ.מסך וגם נסתי את המסך על מחשב אחר ואותו דבר בכולם! מי שמכיר איזו תוכנה או איזו שיטה לסדר את המסך יעזור לי מאוד בתודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Raz20,

אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן ואני לא מצליח , זה נותן לי את ההודעה הזו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 709 צפיות
  21. שלום, לאחרונה רציתי לחבר את מסך הטלויזיה שלי אל המחשב בנוסף למסך המחשב. העניין הוא בכרטיס המסך יש לי רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו ליציאת HDMI בטלויזיה ובמקביל גם למסך המחשב שגם בו יש רק כניסת .VGA לצורך זה קניתי סוויץ HDMI וכבלים VGA TO HDMI http://www.ebay.com/itm/5-Port-1080P-Video-HDMI-Switch-Switcher-Splitter-for-HDTV-PS3-DVD-with-IR-Remote-/230676263758?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item35b560734e http://www.ebay.com/itm/New-Black-6-ft-1-8M-Gold-HDTV-HDMI-to-VGA-Male-HD15-Adapter-Cable-For-PC-TV-/180751591891?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item2a15a269d3 העניין הוא שאני לא מקבל אות לא בטלויזיה ולא במסך המחשב בחיבור הרכיבים. הסוויץ כן מזהה אות שאני מח…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  22. שלום חברים. אולי זה לא המקום הנכון,אבל זה נראה לי פחות או יותר הפורום הכי קשור... אם לא-העבירו אותו הלאה בבקשה. תודה. יש לי מייל מאז ומעולם של 012 (אינטרנט זהב) ואני רוצה להתנתק מהם ורק בגלל המייל שלהם "נתקעתי" איתו עד היום. יש לי שם המון רישומים לפורומים וסיסמאות ושחזור סיסמאות אליו וכו', לכן עדיין לא עברתי לג'ימייל למשל. לעניין: תחת "חשבונות וייבוא" בג'ימייל, אני רואה 2 אופציות- יבא דואר ואנשי קשר מידע נוסף יבא מ-!Yahoo,‏ Hotmail,‏ AOL או דואר אינטרנט או חשבונות POP3 אחרים. יבא דואר ואנשי קשר או בדוק דואר מחשבונות אחרים: מידע נוסף הוסף חשבון אימייל …

• 0 תגובות
    • 7.1k צפיות
  23. Started by chaim_f,

במחשב של אחי (מערכת הפעלה ווינדוס 10) פתאום העכבר והמקלדת (USB כמובן) לא עובדים ניסינו כניסות אחרות וזה לא עובד בדקתי בביוס וה - USB מוגדר כפעיל (עד השלב שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הם עובדים) ניסיתי להיכנס למצב בטוח אבל זה לא מתאפשר סריקה (SFC /SCANNOW) לא מוצאת בעיה שחזור מערכת עוזר אבל ליומיים שלושה ניסינו למחוק את הדרייברים של ה - USB אבל הבעיה חזרה שוב יש למישהו עוד רעיונות מה לבדוק? אולי כדאי למחוק עדכון אחרון של מערכת ההפעלה? זה מומלץ?

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by עודד ברטוב,

בתכנות מסויימות המסך מציג נורמלי רק ברזולוציה מאוד ספיציפית, וברגע שאני משנה את גודל החלון הוא מיד הופך לשחור. איך אני פותר את זה??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by prigat_a,

לא יודע אם זה שייך לתוכנה או חומרה אבל זה שניהם פחות או יותר.. רכשתי כבל USB TO IDE CABLE ושאני משתמש בו זה כאילו עובד רק בפעם הראשונה, כלומר: חיברתי הרדיסק (1) ללפטופ וזה עבד וכאשר ניסיתי לחבר הרדיסק (2) אחרי זה כבר לא עבד. לקחתי את הרדיסק (2) למחשב אחר חיברתי אותו שם וזה עבד. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.