תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
היי, אתמול קיבלתי את הספק החדש שלי (Topower) ולכן היום העברתי את הספק שהיה אצלי (FSP-350 GTF) למחשב של אח שלי: Sempon 2600+ Epox 8RDA+ PRO כונן קשיח 80 GB של היטאצי וכונן קשיח 20 GB של WD (שאר הדברים לא נראה לי משנים) בכל מקרה, המחשב סירב לעשות POST אחרי החיבור. בהתחלה חשדתי בזיכרונות- זה לא קשור. הסתכלתי על ה POST CODE והוא 75. לפי החוברת של הלוח זה השלב של זיהוי התקני ה IDE. ניתקתי את הכוננים הקשיחים- והמחשב עושה POST. מה לעזעזל הולך פה? ??? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
המחשב שסבל מכיבוי של עצמו ולאחר שגיליתי שהמאוורר של הספק הפסיק לעבוד, החלפתי ספק. מאז החלפת הספק אחרי שעולה המסך השחור עם הסמל של הווינדוס, מופיע המסך הכחול הידוע עם שגיאה: unmountable boot volume, ולמטה כתוב שחוברה חומרה ולנסות לנתק דברים, זה לא עוזר, מה אני עושה להיפטר מזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה, לאחי יש כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1650 PRO והמאוורר של הקירור שלו נשרף, אז חיפשתי לקנות איזה קירור טוב לכרטיס... אז מצאתי Accelero L2 Pro של ארקטיק קולינג ב80 שח בKSP בדקתי איתם אם יש מצב שזה אמור להתאים בעיקרון רשום לפי הוראות יצרן שכן וגם לפי מה שהם אומרים ואמרו שאם אני לא פותח אני יכול להחזיר, בסוף החלטתי שאני פותח כי אחרת למה קניתי את זה פתחתי והייתה בעיה קטנה עם רגל של הבסיס שנגעה באיזשהו אלמנט על המעגל של הכרטיס אז הורדתי את החלק הבעייתי, והוא לא נוגע באותו חלק כסוף על המעגל של הכרטיס אבל אחר כך הייתה בעיה נוספת כשבאתי לבדוק אם הכרטיס בכלל עובד עכשיו... הכנסתי את הפינים של הכרטיס מסך אל תוך הסוקט של הPCI-E כמו שצריך כמובן וחיברתי את הכבל שי…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מדי פעם אני נתקל בבעיה שבה החלק העליון של חלונות (סקייפ, כרום, תיקיות...) קופא ואז אין לי שום אפשרות למזער\לסגור חלון או כל אופצייה אחרת שנמצאת בחלק העליון של החלון. ניסיתי לעשות ריסטרט לאקספלורר אך זה לא עזר. ריסטרט למחשב יפתור את הבעיה אך אני רוצה להימנע מריסטרט (כנ"ל ריסטרט לכרום). ניסיתי קצת לרחרח בגוגל והדבר היחיד שהצלחתי להגיע אליו זה לנסות לעשות ריסטרט גם לפרוסס Desktop WIndow Manager אבל משום מה כשאני מנסה לסיים את הפרוסס המדובר הוא רושם לי: צילום מסך של דוגמא של חלון ש"תקוע": החלון עצמו "מתפקד" - ניתן באמצעות המקלדת להחליף טאבים וכל שאר הפעולות אבל עם העבר לא ניתן ללחוץ על טאב\לסגור חלון\למזער חלון וכדומה... עו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החץ של העכבר קופץ לי לפעמים ואני לא מצליח לשלוט עליו !!! HELP??!! העכבר הוא עכבר אופטי של Genius מתחבר דרך חיבור רגיל לא USB ! --------------------------------------------------------------------------------- amd athlon 64bit 3000+ 1.81Ghz Asus A8N-SLI Deluxe--nForce 4 Sli KingSton-DDR400-1gb Dual Channel SATA-500GB G-Force EN6200GE/TD PCI-E CPU TEMP---->20c M\B TEMP 19c
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
הבעיה חדשה יחסית, בת שלושה-ארבעה ימים. מעולם לא היו לי שום בעיות עם הטורנט, גם לא במחשב הנייח וגם לא במחשב הנייד בו אני משתמש כרגע. אבל בימים האחרונים פתאום צצה לה בעיה: בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול בטורנט, אחרי דקה בערך שהוא פועל המחשב פשוט נתקע, אין עכבר, אין כלום, פשוט אי אפשר לעשות כלום לא משנה כמה מנסים או מחכים - והדרך היחידה לטפל בזה היא לכבות את המחשב דרך הכפתור. זה ממש עולה לי על העצבים. המחשב די חזק יחסית, מעבד i5 דור רביעי ו-4 ג'יגה ראם זיכרון. יש גם מעל 500 ג'יגה פנויים בהארד דיסק. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה הטלוויזיה לא מזהה את המחשב פעם עולה פעם לא עולה אני משתמש במתאם dviלhdmi זה עבד תקופה בסדר ואז פתאום אין אות רשום לי
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר דיסק און קי לטלוויזיה לראות סרטים.. סטרימר וכל האופציות האלה נשמע לי מסובך ובאמת שאין לי מושג איך לעבוד ומה לקנות כל בן אדם ממליץ על משהו אחר בכל מקרה בטלוויזיה שלי בחדר הכל עובד יופי טלוויזיה של SAMSUNG ככה גם בחדרים של אחים שלי פשוט מעביר את הסרט (בינתיים קורא לי את כל הפורמטים) לטלוויזיה נכנס בהגדרות ורואה הכל מושלם אבל בטלוויזיה אצלנו בסלון של PHILIPS שיש לציין הרבה יותר חדשה וטובה ועלתה יותר.. כלום... מחבר את הדיסק און קי זה קורא אותו אני נכנס לתיקייה שלו וכאילו הכונן ריק.. אין כלום הכנסתי גם כונן קשיח חיצוני אותו דבר אני רואה את כל התיקיות אבל הקבצים עצמם לא רואים אותם הייתי חושב שזה לא קורא את הפורמט אבל בכונן קשיח יש כל כך הרבה דברים.. תוכ…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי טלוויזיה חדשה LG 32 אינטש. כשאני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה אני מקבל מראה שחור לבן :'(. לפני זה היה לי מסך CRT שאותו חיברתי עם יציאת ווידיאו אחת ויציאת אאודיו אחת. עכשיו כשאני מחבר את שתי היציאות הללו לאזור הקומפוננט אני מקבל תמונה בשחור לבן וכשאני מחבר אותן למקום שבו אני מחבר את הממיר אני לא מקבל כלום.... תעזרו לי בבקשה. בבעלותי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 6200 עם הדרייברים המעודקנים. נ.ב. כשהיה לי מסך הCRT הישן כיוונתי את המראה דרך תוכנת TV-TOOL מה שניסיתי לעשות כעט.... אולי הבעייה בתוכנה? עיזרו לי בבקשה. בתודה מראש מקס.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רב,ברשותי טלויזיה מדגם toshiba 40tl838.לטלויזיה 4 חיבורים של hd ועוד שני חיבורי usb.שבוע שעבר קניתי הארד דיסק מסוג wd my passport.הנני רוצה לחבר את הארד דיסק לטלויזיה , אך הטלויזיה אינה קוראת משום מה את הארד דיסק. (הארד דיסק מגיב ונדלקת נורת חיווי אך שום דבר מעבר לכך.)ניסיתי לבדוק עם הבעיה במערכת של הארד דיסק ועשיתי לו אתחול למערת קבצים של ntfs.משום מה זה עדיין לא עובד.יש גם אופציה לעשות פירמוט לexfat שאין לי מושג מה זה.חשוב לציין שבתחילה חשבתי שהבעיה בטלויזיה.אך חיברתי דיסק או קי בגודל של 16 גיגה והיא קראה אותו יופי. גם את הסרטים וגם את התמונות והשירים .מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה?תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה. יש לי מחשב (כרטיס מסך 670 GTX ) מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה TOSHIBA REGZA וכשאני נכנס לפאנל ההגדרה של NVIDIA אני לא מוצא את הטלויזיה עוד באופציות. בעבר גם כן היו לי בעיות דומות אבל איכשהו הם נפתרו (כעבור זמן פתאום הטלויזיה כן זוהתה או אחרי עדכון דרייבר) הקטע שהכל עבד טוב אבל כשהתקנתי דרייבר חדש (האחרון, בשביל הGTA) הטלויזיה לא מזוהה במחשב עוד. החלפתי פורטים בטלויזיה, כיביתי טלויזיה ואז מחשב ולהפך, שום דבר לא עוזר. מה אפשר לעשות? אני לא מוצא דרך..
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך שהחליט להפסיק לעבוד, כאשר אני מחבר את החשמל המסך נדלק לשבריר שנייה ורואים את הלוגו וזהו. אשמח לעזרה שלכם איך אפשר להציל את המסך.. תודה רבה אנשים יקרים
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים , הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 65 ואפילו ל 69 .. והמחשב נתקע .. פשוט כלום לא זז רק הסמן של העכבר .. פשוט לא הייתה לי ברירה אלא לעשות הפעלה מחדש למחשב ואגב כל זה קרה ברגע שאני גולש באינטרנט ורואה סרטונים גם באינטרנט ... אני בד"כ כל חודש או חודשים בערך פותח את המארז ומנקה את כל האבק כולל וגם מנקה את המאוור של המעבד .. ובתקופה האחרונה עבר הרבה זמן ולא ניקיתי את המחשב , היום פתחתי את המארז וניקיתי את כל האבק והיה מלא . . עכשו הטמפרטורה של המעבד עומדת 52-55 וזה גם בזמן הגלישה ובו זמנית ניגון סרט וגם הטמרפטורה של החדר עומד על 24 מעלות , ובמצב שאין בו עומס זה בין 47-50. עכשו אני יודע שאפשר ורצוי ש הטמפרטורה של המעבד תהיה פחות מזה .. אבל זה כבר תלוי במאוורר…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי ששידרגתי לWindows 10 הטמפרטורה של המעבד עלתה. לפני השידרוג: היה בין 31 ל32 מעלות אחרי השידרוג: בין 36 לבין 40 מעלות בלי קשר לשידרוג, אני מנקה את מארז המחשב פעם בחודש. האם זה תקין? ואם לא מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה למחשב שלי גוף קירור של GlacialTech Igloo 1100 גוף קירור טוב אבל מרעיש כמו טרקטור החלפתי אותו ב AC ALPINE 11 באתר של החברה כתוב שהוא תומך במעבדים עד 85W למעבד שלי 3770 המקסימום W זה 77 שמתי לב שב WOT בהגדרות גבוהות הוא מגיע ל 60 מעלות ובאתר של אינטל רשום שהטמפרטורה המקסימלית היא 67 אני מפחד שהמעבד שלי ישרף , עדיף לחפש גוף קירור אחר ? מה שכן ה AC מאוד שקט , אם אני מוריד את המשחק להגדרות יותר נמוכות הטמפרטורה יורדת ל 50 מעלות , שאני לא משחק הטמפרטורה היא 35-40 מעלות
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב שלוש טמפרטורות ובצג רשום cpu, sys, pwm רציתי לדעת מה כל אחד מהם חוץ מהcpu שאני יודע שזה המעבד. בזמן האחרון המחשב מגיע בsys לטמפרטורה של האזעקה(55) וריציתי לדעת אם זה מסוכן או שאני יכול להקפיץ את הטמפ' לעוד 5 מעלות עד לאזעקה דרך אגב. כבר עשתי עידכון לביוס כך שהטמפ צריכות להיות אמינות cpu-39 sys-50 pwm-49 (המפרט של המחשב שלי מופיע למטה)
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) Temperatures Motherboard 31 °C (88 °F) CPU 70 °C (158 °F) Aux 48 °C (118 °F) WDC WD1600JS-22MHB0 42 °C (108 °F) Cooling Fans CPU 3184 RPM Power Supply 1654 RPM Voltage Values CPU Core 1.44 V +2.5 V 2.54 V +3.3 V 3.28 V +5 V 4.87 V +12 V 11.97 V +5 V Standby 3.84 V הטמפרטורות שלי גבוהות יחסית נכון? יש לי מעבד amd 64 939 לוח אם של גיגבייט וכרטיס מסך x800gto של ספיר יש לי מאורר של 120mm
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש למחשב פנטיום 3 ישן 1 ג'יגהרץ והארד יסק 30 ג'יגה ישן ולוח אם של אסוס ישן שימו לב לטמפרטורות הבאות במצב של משחק בדמו של CALL OF DUTY 2 האם הם נורמליות למערכת כמו שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מה דעתם הם טמפרטורות גבוהות זה טמפרטורות במנוחה!!! יש לי מאוורר אחד מיקדימה מחניס אוויר ואחורי מוציא ומאוורר אחד בצד שמאל הינא תמונה מאוורסט http://img396.imageshack.us/img396/8341/10724690mm0.png
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
ברשותי מעבד +AMD ATHLON 3000 שעובד במהירות של 1.8Ghz וגיגה זיכרון של קינגסטון 400MHZ כרטיס מסך ATI 1800GTO המשחק עובד חלק אך הטעינה של המשחק ארוכה ובלתי נסבלת. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ASUS, אשר הבטריה שלו נמצאת אחרי "סורג ובריח" (ברגים וכו'), ואין לי אפשרות להוציא את הבטריה אלא אם אפתח את המארז. עכשיו לשאלתי, ישנם ימים שאני צריך להשאיר את המחשב דלוק מחובר למטען (כגון התקנת ווינדוס, או הורדות ללילה שלם וכו'), ואין באפשרותי להוציא את הבטריה, האם ישנה דרך לבטל את ההטענה של הבטריה בלי הוצאתה? תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים קניתי מחשב נייד חדש (asus zenbook) ויש עליו תוכנה (my asus) של אסוס לניהול המחשב. בתוכנה אפשר לנהל את ההטענה של המחשב וההמלצה שם היא להטעין את המחשב עד 80% (ההטענה תפסיק אוטומטית כאשר הסוללה תגיע לשם ולא תמשיך עד 100%). ההמלצה נכונה? זה אמור לשמור על הסוללה ולגרום לה לאריכות ימים והזדקנות בשיבה טובה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם! תוכלו לעזור לי בשאלה? בעקבות החששות להפסקות חשמל של ימים... אני רוצה סוללה ניידת להטעין את הלפטופ שלי ACER ASPIRE 5. האם השילוב של הסוללה הזו + המתאם הזה, יטעינו את המחשב שלי? אודה לתשובתכם!
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם יש דרך שבה המחשב יפעל על חשמל ללא צורך בהטענה של הסוללה? האם במצב כזה יש קרינה שנפלטת בעקבות זה שהוא מחובר לחשמל?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
- 2 followers
-
-
נסעתי לשבוע והשארתי את מטען המחשב הנייד בדירה, האם ניתן להטעין דרך המטען של הפלאפון? דגם מחשב: zenbook ASUS מטען: Type C
-
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-