תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברי פורום "תמיכה טכנית" היקרים, ברשותי מחשב שעליו מותקן Windows XP (ראו מפרט) על הדיסק הקשיח הראשון מותקנת מערכת ההפעלה, ועוד כל מיני תוכנות למיניהן, ועל הדיסק השני (היותר גדול) מותקנות תוכנות, ושם גם נמצאות ההורדות. ברצוני לשדרג את המחשב - עכשיו אני יודע שמכל הרכיבים העדכניים (לא כולל ציוד היקפי) אני אשמור רק את הדיסקים הקשיחים ואת צורב ה-DVD. אני רוצה לשמור על תוכנם של הדיסקים הקשיחים כמו שהוא, אבל הבנתי שאי-אפשר סתם ככה להחליף לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון ללא התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה - צריך איזהשהו תהליך מיוחד. בבקשה, הפנו אותי לאיזה אתר כלשהו (שמעתי גם על FIX ל-Registry שמאפשר לעשות דבר כמו שביקשתי) שמסביר תהליך בטוח לשמירה על המערכת כמו שהיא, מבחינת תוכנה…
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום בקשותי הכרטיס הנ"ל, ומכיוון שהוא עשה לי כמה בעיות החלטתי להחליף לו ביוס, ביצעתי את התהליך, והתוכנה דיווחה שהוא הסתיים הבצלחה. אך מאז כל פרק זמן קצר הווינדוס עושה לי ריסט, או שהמסך פשוט נכבה. האם אני יכול להתקין ביוס של חברה אחרת(כי באתר של fic יש רק את הגירסא הזאת)? או יש איזו דרך לחזור אחורה?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
החלפתי דיסק קשיח ליותר גדול ועכשיו יש לי גלים על המסך מה עושים ? הדיסק הוא סיגייט ברקודה 80 גיגה 7200 הגלים לא מופיעים תמיד אבל יש הרבה פעמים שהם מופיעים וזה ממש מציק מה עושים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קבלתי מחשב חזק יותר מאח שלי שכבר לא משתמש בו. אני רוצה לשמר את כל ההגדרות ופשוט לעבור למחשב החדש. החלפתי הארד דיסק ועכשיו והWINDOWS מסרב לעלות. נכנסתי לביוס והמחשב זיהה את הארד דיסק החדש. כמו כן וידאתי שההפעלה תעשה ממנו ולא מה CD. מתקבלת הודעה שWINDOWS מתנצלים שהם לא מצליחים לעלות בגלל שינויי חומרה או כיבוי לא סדור. יש אפשרויות של : 1. מצב בטוח 2. הפעלה מהמצב התקין האחרון 3. הפעלה רגילה של WINDOS כל האפשרויות מובילות למצב אם אימג של הלוח אם ASUS - ואז המחשב עושה RESET. כיצד אני גורם לWINDOWS לעלות ? תודה מראש על כל עזרה עומרי
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
התחיל להיות לי מסכים כחולים אז הביאו לי את התוכנה MEMTEST עשיתי אותה וגילתי שהזיכרון מקולקל אז הלכתי והחלפתי אותו שהלכתי לחנות ראיתי אותו מוציא מקופסא חדשה זיכרון חדש של (TwinMos 1 GB DDR2 667 ) סלוט אחד בקיצור אותו דבר כמו שהיה לי ובחנות עשו בדיקה עם MEMTEST ולא היה שום שגיאה אדומה אז לקחתי את המחשב הביתה אני מגיע משחק במחשב ויום למחרת אני מדליק אותו שומע שירים באיסקיו ופתאום מסך כחול אני מכניס את הMEMTEST ואני רואה שגיאות אדומות ועוד פעם הזיכרון דפוק! תגידו לי מה הבעיה? אך בחנות הזיכרון בלי שגיאות ועובד טוב וכעבור יום הזיכרון שוב דפוק! יכול להיות שזה משהו במחשב שגורם לו להיות פיתאום דפוק? מזה יכול להיות? בבקשה תעזרווו לייי המחשבבבב חדששש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזכרון הקודם שהיה לי היה לא טוב ולכן החלפתי אותו אבל עדיין יש לי בעיה של מסך כחול צרפתי קובץ minidump מישהו יכול להגיד לי אולי מה הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי DVD מחובר ב IDE, באמצע הכבל יושב ה DVD ובסוף הכבל ההארד דיסק עם הבוט סקטור יש לי עוד HD מחובר ב SATA החלפתי את ה DVD בחדש שמחובר ב SATA והוצאתי את הישן כהדלקתי את המחשב במסך שבהוא מזהה את הרכיבים, לקח לו ה-מ-ו-ן זמן לזהות את הכל, ואז הוא כותב NO BOOT DEVICE, כשניתקתי את ה DVD כלום לא השתנה. ניסיתי להעביר את הHD שישב על הIDE לאיפה שישב ה DVD ואז הוא זיהה את הכל מהר, אבל כתב NTDLR MISSING למיהשו יש מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום . חברים ותודה מראש לכלום קנית כרטיס מסך חדש מי סדרה של GTX1080G1 ולוח אם שלי gaming 7 z370 תודה ..
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
קניתי כרטיס HD5670 חיברתי אותו למחשב והוא נדלק אך נתקע כך במסך שחור ולא עושה את הציפצופים שהוא עושה בדרך כלל באיתחול רגיל יש לי ספק רגיל ולכן החלפתי אותו בzalman 500W אך עדיין אותה בעיה הכול מחובר כמו שצריך ואין לי מושג למה המחשב לא תומך בכרטיס מפרט המחשב AMD 3200 2Ghz 1GB RAM לוח אם RS482 http://www.dealtime.com/xPF-MSI-MSI-RS482M4-ILD-ATI-Xpress200-Socket-939-SATA-LAN-m-ATX-VGA-DVI-PCI-Ex16 מישהוא יכול לעזור לי לאתר מה הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה אותו ת'רד של "בעיות מאז התקנת אומגה (אפילו אחרי פירמוט)" פשוט יש עדכונים אז שיניתי כותרת (לא רציתי לפתוח סתם ת'רד חדש) אתם יכולים לרדת ישר לאחרי התמונה ששמתי השארתי את השאר רק בתור חומר רקע שלום כמו שסיפרתי כבר לחלק ממכם (במפגש וב ICQ) התקנתי אומגה ל Nvidia על המחשב שלי ושום דבר שדורש DirectX לא עבד יותר הסרתי אומגה הסרתי והתקנתי דרייברים מחדש התקנתי מחדש DX9 שום דבר לא עזר (אפילו לראות קבצי וידאו לא יכולתי) כשיצאו ה ForceWare החדשים של Nvidia התקנתי אותם ופתאום יכולתי לראות וידאו ולשחק ב Icy Tower שגם זה לא עלה קודם אבל... 3DMark 2001 עלה אבל לא הוצג המסך טעינה בין המבחנים וחצי מהטקסטורות לא הוצגו אחרי מיליון דברים הגעתי להחלטה לפרמט התקנתי היום XP ולהפתעתי לא יכולתי …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריכה עזרה. לפני בערך שבוע החלפתי לוח אם... יש לי אינטרנט של 5 מגה גלישה. האינטרנט התחיל לפעול לאט אז עשיתי בדיקת מהירות והאינטרנט על 3 מגה מהירות (לפעמים מגה וחצי, לפעמים 3.5... זה זז). דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק, לא עזר, הגיע טכנאי ולא עזר. אני חושבת שהבעיה היא טמונה בלוח אם.. או במשהו במחשב. כי עשיתי בדיקה עם מחשב נייד והמהירות מגיעה ל-5 מגה. יש לי ב DEVICE MANAGER משהו אחד חסר בשם "raid controller" ניסיתי להוריד דרייברים ולא הצלחתי. הלוח אם שלי הוא Asus P5S800-VM מערכת הפעלה ווינדוס XP באנגלית PRO, SP3. בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד לפני שבוע היה ברשותי לוח אם מדגם P4S800 והחלפתי אותו ל-P4S800D-X (בשביל הדואל צ'אנל בתוספת כסף קטנה), הלוח חדש ומעודכן לגירסת הביוס האחרונה (1005). בכל מקרה, יש ברשותי מעבד עם ליבת נורט'ווד הקרה שהיה באמת קר בלוח הקודם, 25 במנוחה ו-41 במאמץ ... ואלה טמפרטורות אמתיות, ההטסניק היה קריר! ועכשו עם הלוח החדש הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 35 מעלות במנוחה (זה מנוחה זה??) ו-49 מעלות במאמץ (סכנה למעבד) ... וההטסניק *חם* בהתאם לטמפרטורה... יש לי במארז מלא מאווררים מסודרים כדי להזרים אויר בכל המארז וזה מה שעזר לי לשמור על טמפרטורות מצויינות עד לפני החלפת הלוח! השאלה שלי היא, מה גרם לחימום המעבד בצורה כל כך דרסטית? ואיך אני פותר את הבעיה? ??? :s05: :-X
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי חברים זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W החלפתי את הלוח אם ללוח אם הנ"ל אתמול ולאחר ההדלקה המחשב לא ניכנס לחלונות והמסך היה כולו קוביות צבעוניות הבחור בחנות אמר לי לפרמט. פירמטתי והתקנתי את חלונות ויסטה 64BIT שהייתה לי והרגשתי שהמחשב לא עובד כול כך טוב. מיד לאחר שסיימתי את ההתקנות עשיתי התחול והמחשב שוב חוזר לקוביות הצבעוניות ושמתי לב שהביוס מתאפס למישהו יש מושג במה מדובר ? יכול להיות שזה הספק ? נ.ב הגדרתי בביוס את הזיכרונות ידנית לפי הגדרות היצרן.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לוח אם ל- GIGABYTE P-35 DS-3 ויש לי בעיה מוזרה בהרד דיסק. ההרד דיסק הוא של WD 160 GB בחיבור IDE. הבעיה היא כשאני מנסה להפעיל משם משחק דרך DAEMON TOOLS או POWER ISO או להעביר קבצים לדיסק הקשיח השני הוא רושם לי שגיאה: THE REQUEST NOT BE PERFORMED BEACUSE OF AN I/O DEVICE ERROR בדיסק הקשיח השני SAMSUNG 320KJ SATA אין לי שום בעיה. בלוח אם הקודם לא היתה לי שום בעיה, פירמטתי את ההרד דיסק של ה-160 GB וזה עדיין לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דיי דחוף יש לי עליו חומר חשוב. תודה, דן
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם הקודם שלי נשרף עקב הפסקת חשמל, היום החלפתי אותו ל ASrock K7VM3 וכעת הווינדוס מסרב לעלות. כאשר אני מדליק את המחשב הוא מזהה את כל הכוננים, וכשהוע מגיע לשלב העלאת הווינדוס אני מקבל את ההודעה: "We apologize for the inconvenience, but windows could not start succesfully. A recect software or hardware change might have caued this...." ואז אני נאלץ לבחור בין מצב בטוח, להפעלת הווינדוס כרגיל. בכל מקרה ברגע שאני בוחר את אחת האפשרויות המחשב מפעיל את עצמו מחדש. מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי זה לא עובד לי עכשיו... חיברתי הכל כמו שצריך, אבל זה כל פעם מגיע למסך טעינה של הWINDOWS אני רואה אותו לשנייה ואז זה נכבה... מה צריך לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב שחשדתי שהלוח אם שלו לא תקין מאחר ושני קבלים היו מעט נפוחים מלמעלה. לכן החלפתי לוח אם ל INTEL DG41RQ. המעבד הוא Intel E2140. ניסיתי להפעיל את המחשב עם ספק דיי מאולתר ממחשב יחסית ישן אך בבדיקה האחרונה שנעשה הספק היה תקין. הספק מתחבר עם 4 פינים פחות ממה שניתן ולא ראיתי חיבור נוסף ממנו לחיבור 4 פינים שנמצא ליד המעבד ולכן לא חיברתי לשם כלום - האם זה הכרחי להפעלת המחשב? לגבי מה שקורה בפועל, המחשב לא עולה אך נדלק והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים, אין תצוגה - כתוב PLEASE CHECK SIGNAL CABLE DIGITAL שזה בעצמו מוזר מכיוון שחיברתי אותו ב VGA לחיבור שבלוח אם. אין צפצופים בכלל, אני סומך על הרמקול המובנה שבלוח אם הזה. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב נדלק -המסך נדלק וישר עובר למצב המתנה ואז יש קולות מהספיקר שמשהו לא בסדר עם הלוח-אם חשבתי שהוא נשרף אז החלפתי אותו )אחריות( עכשיו הגיע החדש אחרי חודש.....ויש את אותה בעיה... יש למישהו מושג מה קורה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היה לי את השרקון REX3, חרא מארז, קניתי את הFD ARC MINI R2 כי נמאס לי. היום התפנתי להעברת המערכת למארז החדש, עבדתי על זה שעתיים, סידרתי את כל הכבלים יפה יפה ודחוס מאחורה, הכל נראה מדהים, הכל מחובר כמו שצריך, חיברתי לחשמל, האור הכחול בכפתור ההדלקה נדלק, לחצתי על הכפתור ו... כלום! ניסיתי להעביר את החיבור של הpowerswitch לפינים אחרים, כלום ניסיתי לחבר את הכפתור של המארז הישן, כלום ניסיתי להוציא את החיבור USB 3 הקדמי שאחד מהפינים בלוח האם התעקם ונשבר במהלך ההרכבה (יש סיכוי שזה יתפקד עם פין שבור כרגיל?) וכלום ניסיתי להוציא את כרטיס המסך ולנתק ממנו את החיבורים של הספק, כלום כלום כלום אין לי מושג מה לעשות ואני בלחץ אטומי... המחשב פשוט לא נדלק למרות שיש חשמל לפי הכפתור שדולק הצילו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני במצב אנוש... היום קניתי מארז חדש פירקתי הכל מהישן העברתי לחדש עכשיו אני בא מדליק את המחשב הוא עושה לי ide hdd eror atapi incompatible משהו כזה... אז בדקתי דרך הביוס מה מחובר ב ide שאני עושה auto שם... הוא הראה לי שאין סידירום ואין הארדיסק... אז ניתקתי את הארדיסק והשארתי רק סידירום ובביוס הוא הראה שלי את הסידירום! אז חיברתי את הארדיסק וניתקתי את הסידירום וזה עבד... אבל המחשב ממש צולע...כל הזמן הנורה של הארדיסק דולקת בפנאל של המארז...והמחשב ממש איטי מבדרך כלל! וכמובן שהסידירום לא מחובר ואני רוצה אותו...מה לעשות!? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
החלפתי את המסך רק חיברתי והדלקתי ורואים כהה כזה הגברתי את כל האור של המסך ולא הולך וזה מסך רגיל. לבסוף החזרתי למסך שלי כי התיאשתי מזה ובמסך שלי רואים ככה גם איך זה ?!? למה ?!?! :kopfpatsch:
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף עם לוח אם גיגהבייט GA-8I915PL-G, לפי עזרה שקיבלתי היום פה ובאתר של החברה, הלוח תומך במעבד DUAL CORE 2.8 של אינטל. הכנסתי את המעבד החדש, שמתי עליו היט-סינק מקורי וחדש של אינטל, המחשב נדלק אבל אין שום BOOT BEEP והמסך נכנס לסטנד-ביי. עצות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מסוג G531GT-Al480t , קניתי אותו לפני כבערך שנתיים פתחתי אותו לפני כ3 ימים כי הוא התחיל להתחמם והגיע למעלות איזור ה98 במאמץ קטן ולכ70 ללא מאמץ ראיתי שכל המאווררים מלאים באבק אז ניקיתי אותם ניתקתי את הגוף קירור וניקיתי את המאווררים גם מבפנים ושמתי לב שהמשחה הארמית יבשה לגמרי , ניקיתי אותה והחלפתי אותה במשחה טרמית אחרת החזרתי את הגוף קירור למקום חיברתי את כל הברגים חזרה סגרתי אותו וכשבאתי להפעיל את המחשב שמתי לב שהוא לא נדלק , חיברתי את המטען המחשב לא נטען מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק נגיד ואחרי 30 דק בערך שאני משחק הוא עושה רעש של זרם ואז הוא נתקע המנורה של H.D.D נדלקת בלי להפסיק אני חייב עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קניתי ספק טרמלטייק 550w rx והרכבתי הכל. מאז המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן... אני צריך לשנות משהו בביוס כשאני מחליף ספק? לעשות איזה משהו במקום אחר? הרכבתי את כל החיבורים שעל הלוח אם, יש כאלה שצריך לוותר עליהם? דרך אגב המערכת היא amd 3000 939 ו-dfi lanparty4 ו-gforce7800gt...
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-