עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ornit_R,

היי, זה שחזור דומה להודעה שכתבתי כבר, אבל רציתי להוסיף כמה פרטים בשביל שמישהו אולי יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת. ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי (עד היום) היה להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה הצליח, אבל ממש לא תמיד (עכשיו ניסיתי להיאבק בו חצי שעה אז כבר נמאס לי). ניסיתי לחבר מסך אחר (מסך CRT מאג 17" שיש ברשותי) וגם נ…

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by easyuri,

התקנתי את DISKEEPER והברירת מחדל של התוכנה היא לבצע איחוי בערך פעם ביום. האם זוהי תדירות הגיונית הוא שצריך לשנות אותה?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by אבי11,

שלום רציתי לשאול האם קיים מתאם המאפשר לחבר התקן בחיבור IDE (כונן קשיח,למשל) לחיבור SATA על לוח האם?

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by אבי11,

שלום יש לי דיסק קשיח WD 80 GB שעבד עד שנתן הודעת שגיאה שיש בעיה הם הווינדוס (לעשות תיקון). אלא שמתברר שכנראה הבעיה בדיסק שכן הביוס לא מזהה אותו אלא כותב WDC ROM ובמקום גדם הוא כותב SABRE. ניסיתי להכניס אותו כSLAVE תחת דיסק אחר כדי לנסות להוריד ממנו את החומר (החשוב לי שיש עליו) אבל גם זה לא הצליח. האם יש למישהו רעיון האם ואיך ניתן לחבר אותו ולהוריד את החומר (לא, אני לא מתכוון למעבדות שמתמחות בהצלת נתונים).

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  5. היום כיביתי את המחשב ואחרי שהוא סיים להכבות המסך נסגר וכו' אבל המחשב עצמו עדיין היה דלוק.... המאווררים הסתובבו האורות דלקו וכו'.... אני ישר בדקתי את הגדרות החשמל על המחשב אבל לא ראיתי משהו מיוחד.... הבעייה היא רק בהגדרות או שיש מצב שהספק כוח לא טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by shmizan,

שלום עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אני פועל על XP SP3 עם 3 כוננים קשיחים פיסיים. כנראה נכנסו וירוסים והייתי צריך לפרמט. לאחר הפרמוט כוננים C וE נשארו תקינים אך כונן D הציג הודעה של CORRUPT MBR ואז התחילו הבעיות. הכונן הוא WD3200KS SATA2 עם אחסון 320 גיגה. שחזרתי את כל המידע שיכלתי ומחקתי את המחיצות, פרמטתי מחדש, בדקתי עם כל תוכנה אפשרית של WD. בדקתי עם הרבה תוכנות מ Hiren's Boot CD בדיקות מקיפות, לא נמצאו שום BAD SECTORS או פגמים כאלה או אחרים בכונן. החלפתי חיבורי כוח של הכוננים האחרים, החלפתי את הסדר של כבלי הSATA, אותה תוצאה. לכאורה הוא פועל כרגיל, העברת קבצים מתאפשרת אך במהירות איטית במיוחד. כשבדקתי עם תוכנת BENCHMARK קיבלתי תוצאה עגומה במיוחד: Transfer Rate של 6 מגה לשני…

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by pinkmasta,

יש לי בעיה נורא מוזרה , יש לי לוח מסוג GA-7VRXP , של גיגה בייט כמובן . וקניתי לו מעבד 2400+ , הלוח אמור להיות PLUG N PLAY מלא , חיברתי הכל הדלקתי את המחשב , המחשב נדלק וכעבור זמן מה הוא נכבה. אחרי משהו כמו 3 פעמיים כאלה , המחשב כעת נדלק אך ללא תצוגה על המסך וכאשר אני מוציא את הזיכרונות הוא לא מצפצף .. למישהו יש מושג ?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by matizami,

קמתי בבוקר וראיתי שהמחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה שבתמונה ושמתי לב שהכונן השני נעלם. כיביתי את המחשב ושחזרתי מהעבודה והדלקתי אותו שוב, הארדיסק עשה רעשי טקטוק. הוא גם לא מזוהה בביוס. יש דרך לבדוק אם ניתן להחיות אותו או שהוא גמור?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by גדעון,

הודעת שגיאה בהתקנת WIN98 על מחשב ישן כתוצאה מכך לא רואים את כונן CDROM כיצד מעדכנים את הדרייבר של כונני IDE?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הי, כל כך מרגיז ומעצבן. פירמטתי את המחשב הנייד שלי (toshiba satellite l505) טיפה ישן. התקנתי win 7 X64 וכעת אין לי מה שנקרא toshiba utilities. באמצעות סט כלים זה הייתי מפעיל עד עכשיו את ה wifi ועוד כל מיני דברים, וזאת באמצעות כפתור fn שהיה מפעיל flash cards אני לא מוצא מקום להוריד ממנו את ה flashcards ונכון לעכשיו כפתור fn לא פעיל יותר. דגם המחשב שלי גם לא נתמך יותר ע"י toshiba ניחא האם יש דרך "עוקפת toshiba" להפעיל את ה wifi? בנוסף, ב bios אני רואה שה wireless שלי הוא על on אבל ב device manager אני לא רואה את ההתקן (wireless adapter) תודה.

11. Started by ORrrr,

אני לא יודע אם זה נורמלי או לא למרות שלפי smart הכל תקין ואני לא בטוח שזה הרעש שהוא עשה כל הזמן אבל בזמן האחרון הדיסק מוציא רעש חרישי כזה ומעצבן ביותר אני לא יודע בדיוק למה להשוות את הרעש ואין לי מיקרופון בשביל להקליט.. אם אפשר תתארו לי רעשים שהארד דיסק מוציא כשהוא לא תקין כשאני אדע אם לממש אחריות או לא.. הדיסק הוא WD600JB תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by A-L-o-n,

הערוץ קול מאחורי המחשב נידפק והוא לא מזהה כשאני מכניס חיבור של רמקולים וכו'. יכול להיות שנשרף או שיש אפשרות לסדר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. שלום, יש לי AMD 3000 939 KINGSTON 1024 DDR ALBATRON 6600GT 3D MARK 2005 אני מקבל בסביבות ה-3800 נקודות. כל הדרייברים חדשים מעודכנים מערכת הפעלה טרייה ונקייה. הכל חלק וייפה רק חבל שהGTA SAN ANDREAS עובד על 10FPS כשהוא אמור לעבוד על 70 לפחות... אנשים מה אני יכול לעשות המחשב הרגע חזר מהחנות כל הבדיקות מראות הצלחה ניסיתי גם מתאם ל-20\24 פינים לספק לא עוזר כלום מה אני יכול לעשות שה-GTA יעבוד כמו שצריך ? תודה מראש אנשים.

• 68 תגובות
    • 6.4k צפיות
  14. יש לי פיוניר D112 ויש לי בעיה רצינית. הוא לא קורא ולא צורב מדיות CD אלא DVD בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? :s05: בברכה, אורי

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by avihalima,

שלום לכולם רכשתי בשבוע שעבר FX 5900ULTRA של ASUS ובתוך ערכת הדריברים הטמפרטורה בממוצע היא 65מעלות צלזיוס הייתי מוניין לקבל חוות דעת אם זה תיקני (מאנשים עם אותו כרטיס ) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by djdjdjj,

הכרטיס רשת לא מגיב אך מוגדר כראוי במחשב מה עושים ? הבעיה אצלי אחרי בדיקת הכבל במחשב אחר שמקבל אינטרנט יש פתרון לבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. שלום רב, רכשתי מחשב חדש שהגיע אתמול , המחשב כבר עובד 10 שעות ועדיין המאוורים הקדמיים לא עובדים... האם זה אומר 1) הסנסורים אומרים להם שהם לא נחוצים 2) לא עובדים בגלל שהם לא מחוברים. מה אתם אומרים ואיך אני מוודא שהם מחוברים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by d.c.n,

שלום, לפני כשבוע התקנתי במחשב שלי את @bios של gigabyte הורדתי תעידכון של הביוס מהאתר שלהם קיצור לא הלך שם משהו עם העידכון והמחשב לא עולה כלל הוא רושם: Award BootBlock BIOS v1.0 Copyright © 2000, Award software , Inc. Scanning BIOS Image in Hard Drive.... מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Boomer,

בן דוד שלי היה במחשב (הוא בן 7 אז קצת יותר מובן...) וכשחזרתי אני רואה שהמסך מרעיש (בזזזזזזזז) ומרצד (בעיקר בקצוות) כמו מטורף. כשיש רקע בהיר הרעש גובר וכשהרקע כהה הוא נחלש. מישהו יודע מה זה, איך זה נגרם, והאם יש דרך לתקן את זה...? תודה. דרך אגב, איזה חברה מובילה היום במסכים (למקרה שאני אצטרך חדש)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. להסמכה הבינלאומית או סתם לידע וכו' ? העדפה לספרים של מיקרוסופט

21. ניסיתי לפתוח ליבה רביעית למחשב: TripleCore AMDAthlon II X3 425, 2700 MHz (13.5 x 200) Motherboard Gigabyte GA-MA785GM-US2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 785G, AMDK10 אבל כל פעם שניסיתי המחשב אח"כ לא עלה והייתי צריך לאפס את הביוס (הוצאת סוללה וכו') הסיבה היא שבעצם אי אפשר אצלי לפתוח את הליבה ? יש רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  22. לא יודע מה קרה אני חיברתי את המערכת שלי למחשב (הוא תמיד היה מחובר) אבל הוצאתי לצורך ניקוי החדר והחזרתי.. אני התחלתי לשמוע מרמקול אחד חזק (נורמלי) ורמקול שני חלש... אני התחלתי לבדוק את החיבור הלבן והשחור הזזתי משהו פתאום לשומעים כלום עכשיו, לא שומעים כלום, כלומר שומעים טיפה אבל ממש טיפה באוזניות ובמערכת בהכי חזק אני בדקתי את כל האפשריות הגברה שיש במחשב הכללללל לא פיספסי אחד אולי יש עוד משהו לא יודע..

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by Nataly Ben David,

בוקר טוב, לפני כמה זמן הווינדוז התעדכן לי אוטומטית לווינדוז 10.. זה לא הפריע לי עד שפתאום המחשב לא קלט את המדפסת שלי, מחקתי והתקנתי מחדש את כל מה שצריך שקשור למדפסת ועדיין שום דבר לא קורה.. וזה מתסכל ! עכשיו בכלל הווינדוז לא מכניס אותי למשתמש הרגיל שלי עם כל הדברים שהיו לי, יש דרך להחזיר את ווינדוז 7 בלי לאבד את כל הדברים?

24. לפני שההורים שלי ממהרים ללכת לאיזה טכנאי קבר שיגיד שחצי מהרכיבים הלכו לעזאזל רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה. יש לי מחשב ישן ויום אחד הוא התחיל לעשות ריסטארטים כשניסיתי להדליק אותו (באמצע הטעינה של הוינדוס, כמה שניות אחרי שעולה הוינדוס...) קצת פחות משבוע. ניסיתי לפרמט אותו גם לא הצליח. אחרי כמה זמן אחרי שהוא נכבה הוא פשוט לא נדלק. יש למישהו פתרונות? מה נדפק בו?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.