תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
קבציי הminidump http://rapidshare.de/files/27723634/minidump.rar.html תודה לעוזרים .. =]
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב לא מזמן התחלתי לשחק קצת במשחק Warhammer 40000 Dawn of War II ואני מרגיש שהמעבד ממש מתאמץ במשחק (כמו בכל שאר המשחקים שאני משחק). אני לא סגור שהבעיה היא במעבד אבל בזמן משחק שומעים אותו מתאמץ ואחריי בערך 20 דקות של משחק המסך פתאום נכבה לכמה שניות (כאילו המעבד נח לו) ואז חוזר לעצמו מיד והכל ממשיך כרגיל.. זה קורה בערך כל דקה שתיים אחריי 20 דקות של משחק בערך. עכשיו המחשב חדש הגיע לפניי שבוע וחצי.. המפרט שלו הוא כזה: CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-MA770T-ES3 (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, Audio, Gigabit LAN) DIMM3: Crucial RM25664BA1339.16FF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 59…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד - על התצוגה במסך מופיעים מלבנים (ניתן לראות בתמונות המצורפות). יש לציין כי המלבנים מופיעים, אם כי במיקום וצבע אחר, עוד לפני שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות, כך שזו כנראה לא בעיה של דרייברים. יש לציין כי כאשר גוללים את התצוגה המלבנים נמרחים (כמו שניתן לראות בתמונה השניה). אבקש עזרתכם בפתרון הבעיה. כרטיס המסך הוא: 7600gs המסך הוא: LG F900B (מסך CRT) בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות בעיות אז פתחתי את המחשב בעודו מכובה ומנותק והוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב בדקתי את הכבלים והדלקתי את המחשב כאשר הכל מחובר אבל עכשיו אמנם הוא לא עושה רעשים אבל המסך לא נדלק לי ובדקתי את הכרטיס מסך והמסך עצמו ושניהם מתפקדים פיקס! מה יכולה להיות הבעי?? יכול להיות שצריך לעשות משהו שמחזירים את הכונן הקשיח למחשב? כי המסך פשוט לא נדלק לי! בעיות הכוונה רק לרעשים וכן..חיברתי אותו נכון למחשב...
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
או קיי קראתי במדריכים איך משמנים את המאווררים אבל אם מישהו יכול בבקשה רק להסביר לי איך טכנית מוציאים את המאוורר מהמארז???בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף בין הכוננים המחוברים למחשב הנייד שלי ולא יודעת איך. מה שמחובר זה כונן לדיסקטים (וכנן A). על מנת שאוכל להשתמש בכונן תקליטורים, אני צריכה לשלוף את הכונן הקטן ובמקומו להכניס את כונן התקליטורים. בדקתי ואין לי מושג אין משחררים את הכונן. מישהו אמר לי עם פלייר או טסטר מהצד כזה לנסות. לא נראה לי הגיוני שיש צורך להפעיל לחץ כבד על הענין. מי יודע כיצד עושים זאת??? תודה מעומק הלב. אני זקוקה למחשה הניידר להגיש עבודה דחופה ולא מצליחה להשתמש בתקליטור העבודה לשם כך. רק שאצליח לעבור את הבחינה. בתודהנ מעומק ליבי. לטה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל לא לגרום נזק, החלטתי קודם לשאול: צריך להרים את הצ'ופצ'יק הלבן כלפי מעלה ואז להוציא את הכרטיס? כי ניסיתי ולא ממש הצלחתי להרים אותו. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נדפק לי הדיסק קשיח שלי מסוג WD 160 גיגה ,לא ניתן לזהות אותו במחשב ,כיצד ניתן להוציא את המידע מימנו בלי להשקיע אלפי שקלים
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
יש לי נייד ישן עם רשיון XP ואני חייב לפרמט אבל נמחק ממדבקת הרשיון המספר כך שלפני הפירמוט אני חייב לרשום לעצמי את הרשיון איך מוצאים את זה? זה רשום איפשהו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני מנסה להוציא התקן כמו USB חיצוני וכדו' דרך פונקציית " הוצאת חומרה באופן בטוח " אני מקבל הודעה כי לא ניתן להוציא את המכשיר היות ותוכנה אחרת מבקשת גישה אליו. [ לאחרונה התקנתי אנטי וירוס NOD32 - אולי זה קשור]. למישהו יש רעיון
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים בגוגל מצאתי כמה בעיות זהות של אנשים אחרים,הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא קוראת רק לי עכשיו השאלה היא למה זה קורה ? וירוס ? חשמל בחומרה ? הנה דוגמה לפירסום תקלה של גולש שניסה לפתור את הבעיה הזו והיא פשוט נפתרה לבד . http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=8620 ניסיתי כל מה שהוא ניסה מאיפוס CMOS ועד להרכבת המחשב מחדש והפעלה בכל מיני קונפיגורציות כאלה ואחרות ...סטיק אחד של זיכרון 2 3 ו\או 4 . זה פשוט ענייןי של מזל ולקלוע לאיזה זמן מתאים שהחומרה "תיקלט" כמו שצריך. מישהו כאן מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה באופן חד משמעי ?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
על הכרטיס מסך שלי ג'יפורס 32MB (ישן בערך משנת 2000) יש מאורר קטן, לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. הוצאתי אותו שימנתי אותו והוא עובד, הבעיה היא שהוא עושה כל כך הרבה רעש. עכשיו הוצאתי אותו בכלל. זה יכול להזיק ? בכל זאת רוב הפעמים הוא לא עובד בכלל. אני מדליק את המחשב הוא לא פועל אחרי זה אני מכבה את המחשב מזיז אותו קצת עם היד, מפעיל את המחשב והוא עובד לאט ועוצר ומנסה להמשיך ולא יכול. שימנתי כמו שצריך כנראה צריך להחליך אותו. אם אני אשאר ככה (ז"א בלי המאורר הקטן שהיה על הכרטיס מסך) יקרה משהו ? ושהוא פעל הוא בכלל לא קירר. הוא סתם הסתובב בלי להוציא אויר (הפכתי אותו והחזקתי ביד כדי להרגיש אם הוא מוציא אויר).
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אהלן קרה לי מקרה מוזר עכשיו... הגעתי למחשב, הדלקתי את הרמקולים ולאחר מכן ניתקתי את האוזניות שהיו מחוברות בקידמת המארז. ברגע שעשיתי זאת המחשב באופן פתאומי נכבה, נשמע רעש של ״טיק״ די חזק, וכרגע הוא לא נדלק כלל... מה אפשר לעשות? ללכת ישר לאחריות? אני מקווה שזה לא משהו רציני... עוד דבר-אני זוכר שלפני כמה ימים גם היה משהו מוזר עם האוזניות שם. ברגע שחיברתי אותם קיבלתי זרם קטן באצבע והמחשב נכבה. אבל לאחר מכן הוא נדלק וחשבתי שהכל כבר בסדר. אולי המידע הזה יכול לרמז על בעיה כלשהי.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש את שני הצפצוצים של ההדלקה מאז שהמחשב אצלי אבל אין שום דבר שמופיעה על המסך זה אמור להיות כדבר פשוט ולי זה כיאלו תסבך ומלחיץ אותי תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצילו! יש לי כרטיס GFORCE 4 של NVIDIA ובטעות הוצאתי לשנייה את הכרטיס שהמחשב היה מכובה והכנסתי אותו שוב ושהדלקתי את המחשב כל המסך נהיה לבן ולא רואים כלום חוץ מלבן!!!! ואז חיברתי את המסך לכרטיס מסך אחר שיש לי במחשב(אם אני לא טועה זה NFORCE 2)ורואים שוב מצוין! אבל איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב שבו רואים שוב טוב עם הGFORCE 4 ושלא יראו לבן על המסך? בתודה ענקית מראש.....
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי 80 גגה אך אני אמור להוסיף עוד הארדיסק של 30 גגה הבאתי אותו בלי חוטים ..... רק הארדיסק עצמו הוא עובד והוא טוב הבעיה היא אך להוסיף אותו לאין מחברים ומה עושים תודה ומגדרים תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
2אהלן דבר ראשון המחשב הוא חדש לגמרי ואם אתה צריכים אז הנה המפרט: Inter Dual Core 2.8 2*2 1GB 667MHz ram Nvidia 7300 GigaByte 945GZ ... ... ... הבעיה היא כזו: כשפותחים את המחשב ישנה הודעת שגיאה שאומרת שהמחשב מוגדר לשימוש ב-SLI (שני כרטיסים) ולמעשה יש אך ורק כרטיס אחד. מכאן עלתה לי השאלה אולי הוא מנסה להשתמש בכרטיס שיש OB אז הלכתי משם הישר לביוס. שם ראיתי שאין אפשרות לעשות לכרטיס שעל הלוח disable אלא רק שתי אפשרויות : enable ו- enable if there is not another card. כמובן שכבר הייתה מסומנת האפשרות השנייה. מכאן הלכתי ללוח הבקרה לתוך אנבידיה ושם יש אפשרות להפוך ל-SLI אבל היא לא מסומנת. מה אני צריך לעשות???
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום. יש לי win XP אתמול הדלקתי את המחשב כשלפתע קפצה לי ההודעה: widows cuold not start because the following file is missing or corrupt: windows root\system32\ntoskrnl.exe plz re-install a copy of the above file מה אני אמור לעשות?? לא נתקלתי בדבר כזה לפני כן יש לי המון דברים חשובים לא מגובים במחשב!! אני לא רוצה פירמוט :\ תודה לכל העונים אגב, אין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להוריד משחק דרך סטים אבל ההורדה מאוד איטית, זה מוריד לי באזור ה- 60 kb/s. אני גולש במהירות של 40 מגה. מחיפוש באינטרנט ראיתי שיכול להיות שהאנטיוירוס מעכב את ההורדה, יש לי eset nod 32 antivirus 10, לא הצלחתי למצוא מדריך שמותאם לאנטי וירוס הזה, ההגדרות שלו מסודרות שונה מקודמיו. אשמח לעזרה. כמובן, אם למישהו יש פיתרון אחר לבעיה אודה על עזרתו. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה כל טורנט שאני מוריד גם אם הוא הכי מהר זה לא עובר לי את ה 250KB. יש לי אינטרנט 100 מגה! עשיתי סריקת וירוסים אך למרבה צער כלום לא אצליח. איך אני פותר את הבעיה הזאת? כל טורנט מהיר שאני מוריד זה עושה לי ככה. פניתי לספקית אבל הם אמרו שזאת לא בעיה אצלם. ניסיתי למחוק את התוכנת טורנט ולהתקין שוב אבל כלום לא עוזר. אני משתמש בתוכנה qBittorrent ניסיתי בעוד תוכנות אך זה לא עבד ועדיין אותה בעיה. ניסיתי להוריד מטארקר פרטי שהוא מהיר וגם יורד איטי. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 21 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד סרט שלוקח לו שעה לרדת מאיזה אתר מסויים, ובזמן ההורדה אם המחשב עובר למצב שינה ההורדה נפסקת...למה זה ככה?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אנשים שלום , יש לי SP2 מותקן אבל יש לי בעיה של הורדות איטיותתתתת אפילו מאתרים שאני יודע שאנשים מורידים נגיד על 150 אפילו 180 לי מוריד על 20 גג ... ופעם לא היה לי ככה ...מישהו יודע ?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני שם לב שבהרבה הורדות ישירות מאתרים מוכרים(אתרים חוקיים של תוכנות להורדה בחינם) ההורדה מסתיימת אבל זה רושם לי את הדבר הבא מצד ימין למטה: http://i40.tinypic.com/f2t2zn.jpg
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן יש לי אלבום תמונות בעל שיתוף ציבורי בPICASAWEB ואני רוצה להוריד את כל התמונות בבת אחת - ולא תמונה תמונה מישהו יודע אם זה אפשרי ואיך? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-