תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
כונן C שלי כמעט מלא (חלונות 7). יש לי נקודות שחזור כל שבוע. שיניתי לשחזור חודשי. איך אני מוחק נקודות שחזור קודמות (משאיר רק את האחרונה) כדי לפנות מקום בכונן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שידרגתי את הווינדוס לפני שבועיים ועד עכשיו הוא היה עובד בסדר, היום מחקתי כמה דברים אולי בטעות הסרתי משהו גם שאני לא צריך והווינדוס לא עלה. הגעתי לחלון הזה: אבל אני לא יכול לעשות דרכו כלום, רציתי ללכת לאפשרויות מתקדמות ולעשות אולי תיקון אבל המסך תקוע ניסיתי לעשות ריסט מאה פעמים ללחוץ על כל כפתור אפשרי אבל עדיין אני לא יכול לגשת לאפשרויות מתקדמות כי המסך הזה לא מגיב ... יש משהו לעשות עם זה ? אני לא יכול לפרמט עכשיו יש לי מלא דברים חשובים במחשב הזה ואין לי גיבוי לרובם ..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני שומע מוזיקה שומעים חלק לגמרי ללא הפרעות אבל כאשר אני משחק אז שומעים הפרעות מוזרות ומעצבנות כאלה אשמח לקבל עזרה תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 22:15:20 אף אחד לא יודע?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הורדתי לבדיקה את התוכנה aida32_220 והיא נותנת את כול הנתונים על המחשב הקיצר יש לי מעבד 3 גיגה עם באס 800 אבל רשום לי שמה... Motherboard Properties Motherboard ID 63-1400-000096-00101111-112103-I875P$P4C81096 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 MB/s Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (DDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 6400 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwid…
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לפני שאני יחליף סתם ספק כוח שאלה קטנה הספק אמור להיות רותח? כי בימים הראשונים של המחשב הספק היה קר לחלוטין והמחשב היה דלוק 24 שעות ביממה עכשיו יום אחד באמצע משהו המחשב נכבה באופן פתאומי! ומתי שהתקרבתי לאזור של הספק הרגשתי שחם לי ביד שנגעתי באזור הזה נכוותי יכול להיות שאני באמת צריך להחליף ספק?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רושם את ההודעה הזאת מהמחשב בעבודה, עם ווינדוס XP אז בזמן האחרון הדרייבר של realtek התחיל להתשגע פה והחליט שהוא מתריע לי כל 5 שניות על חיבור/ניתוק של הרמקולים מהמחשב, החלטתי שאני מסיר אותו ומתקין מחדש, אבל אחרי 5 ריסטים ו5 התקנות נקיות, ההתקנה לא "תופסת" אני עושה ריסט אחרי ההתקנה וכלום, כאילו לא התקנתי. מה האפשרויות שלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אתמול אני מגלה שיש לי תיקיה בשם WindowsPExE בנתיב: חיפוש בגוגל לא מניב כלום - פה חשדתי. בפנים יש כמה קבצי DLL ושני קבצי EXE: היה לי רושם ששני הקבצים האלה הם וירוס כי א' מקרומדיה, כבר לא משתמשים בשם הזה שנים, הם אדובי. shell.exe בא להתחזות בתור תהליך של וינדוז, כלומר הממשק. עכשיו מה בדיוק קרה ואיך הגעתי לתיקיה הזאת בכלל? אתמול ממש במפתיע אני פתאום שם לב שיש איטיות לא נורמטיבית בוינדוז, הדפדפן זז כזה לאט והכל מגיב בצורה איטית להחריד. ישר זו אינדיקציה שמשהו דפוק. אני מסתכל ב TASKMGR אני רואה שהקובץ הראשון דוחף את המעבד 70-80% מאמץ. אני סוגר את התהליך אבל הוא כל שניה חוזר. בדיעבד הסתבר ש SHELL.EXE המשיך להקפיץ את התהליך הזה, אז העברתי את כל התיקיה הסוררת הזאת מחוץ ל ROAMING…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את כל המערכת החדשה שלי , זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב חדש מאפס וזה נראה שעשיתי את זה בסדר אני רק רוצה לקבל אישור שלפחות הטמפ והמתחים בסדר... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה קורה מקווה שהכל טוב בכל אופן יש לי מחשב נייד...של קומפם למי שיודע זה המחשבים הניידים שמכרו בקוסמוס. לא אני קניתי אותו הוא של חבר שלי והוא הביא לי אותו, שהוא הביא לי אותו היה עליו אקס פי והכרטיס קול היהמותקן הייתי חייב לפרמט בגלל מצבו העגום והתקנתי 2000. עכשיו אין לי קול במחשב אני יודע שיש התקנים של SIS במחשב כמו לוח מודם וכל מני דברים נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייברים של הכרטיס קול ולא עובד ניסיתי את מזלי בעוד כמה דרייברים ולא עובד....אי אפשר מחשב בלי קול אז בבקשה תעזרו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. מפרט: מעבד אטלון 3800X2 64Bit דואל כור (כמובן ). זיכרון 2 ג'יגה בשני סטיקים של ג'יגה האחד. לוח אם של חברת גיגהבייט, אין לי מושג מה הדגם ספציפית, אבל זה צ'יפ סט 550 של Nvidia. ספק כוח של טרמלטק, 600W אם אני לא טועה. כרטיס מסך Radeon X1950Pro 256Bit. הארד דיסק פנימי, 160 ג'יגה, סאטה 2. ישבתי מול המחשב שלשום בערב, ופתאום התכבו המסכים (אני גרפיקאי ועובד על שני מסכי 17' אינטצ' ). בהתחלה חשבתי שזאת הפסקת חשמל, אבל המחשב עצמו דלק, רק המסכים לא קיבלו מידע. לחצתי על הכפתור של הפאוור במארז, מצפה לשמוע את הצלילים של הכיבוי של הווינדוס, אבל לא שמעתי. חכיתי וחיכיתי, אבל המחשב לא התכבה. לחצתי לחיצה ארוכה (15 שניות בערך ) על הפאוור, אבל גם אז המחשב לא התכבה. הוצאתי אותו מ…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני לא מבין למה המחשב סתם ככה על 50 אחוז CPU ללא שום סיבה מוצדקת. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128MB שמעתי קולות משונים מהמחשב וראיתי שהמאוורר הקטן המובנה על הכרטיס הפסיק לעבוד. בכל זאת המחשב עובד והתצוגה בסדר. איפה אפשר לתקן דבר כזה? אפשר לקנות רק מאוורר כזה קטן ולהרכיב או שלא כדאי להתעסק?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חברה תראו לחברים של ההורים שלי יש לפטופ מחשב נייד אז קרה משהו לוינדוס והוא לא עולה... והם צריכים לפרמט תמחשב והם לא יודעים(מבוגרים) אז הם התקשרו אלי לשאול אם אני יכול לפרמט להם תמחשב השאלה שלי האם מפרמטים מחשב נייד כמו מחשב רגיל? אותה שיטה? כגון: BIOS אחרי זה ללשונית BOOT ואחרי זה מגדירים הכול שהCDROM יעלה ראשון?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מעבד : i7 4970k לוח אם : GA-Z97X-SLI LGA 1150 כרטיס מסך: ati r9 290 מערכת הפעלה: windows 10 אחרי שקבלתי עדכון לשדרוג הויינדאוס מ7.... ל windows 10 שדרגתי ומאז אני לא יכול להיכנס לביוס ניסיתי כבר הכול ... מי שמכיר את הבעיה בבקשה אני חייב עזרה... אפילו לפרמט אני לא יכול
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לכל מי שכול לעזור אודה מאד ! יש לי בעיה עם אחד (מקווה) מהרכיבים במחשב. ספק לוח הארד דיסקים או זיכרון .הזמנתי מארז גדול ומאוורר וספק חדש וחזק .ואני רוצה לבצע בדיקה בסיסית לשאר הרכיבים. זכור לי שראיתי פעם אפשרות לבדיקה שמחברים בה את הלוח לספק ומפעילים וצריכה להיות איזה שהיא תגובה לד שנדלק או צליל מסויים שמאשר שהכל בסדר או לא ואה הכל בסדר מוסיפים רכיב נוסף (מעבד כנראה ) ושוב מפעילים ושוב יש תגובה וחוזר חלילה עם כל הרכיבים הבסיסיים (לוח מעבד זיכרון ).האם משהו יודע מזה ויוכל להסביר או לשלוח אותי לכתובת הנכונה זה יציל אותי .בדודה מראש marantz !!!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם כי לישן הלכו הקבלים. כעת יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE 8i865GME עם AGP . אני עדיין נשארתי עם שני כרטיסי זיכרון: 512M בסלוט1 ו 256M בסלוט השני. שניהם מוגדרים כDDR PC2100 133MHZ מבדיקת CPU-Z אני מקבל קצב FSB של 100MHZ. כמו-כן הודעת BIOS בעת עליית המחשב היא שהוא מזהה single channel. 1) האם FSB של 100 מה"ץ פירושה שהזיכרון עובד ב 200 מה"ץ? או שה FSB צריך לעבוד ב200 מה"ץ ורק הchipset ימיר אותו ל 100מה"ץ? 2) האם העובדה שיש זכרונות לא שווים בין שתי התושבות גרם לBIOS לבחור באפשרות של single channel? 3) אם אחליף את הזכרון של 256M בתושבת 2 ל512M זה יגרום לFSB להכפיל את הקצב פי 2? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הספק של שבק חיים והחלפתי אותו . ואז הלה לי ההודעה 'bootmgt is missing' . מסתבר שהלוח אם מגדיר את הכונן cd בתור הכונן ממנו ווינדוס נטען ובביוס הוא מוגדר ככונן ראשון . כך שהדרך היחידה שאני יכול לעבוד הוא או לנתק את הכונן או להפעיל את ווינדוס דרך הביוס . איך אפשר לדאוג כך שהלוח יפנה ישירות לכונן הרצוי מראש ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי דיסק קשיח בטכנולוגיית SATA2 של 500GB.... למחשבי לוח אם MSI מדגם K8MM-V. מה עלי לעשות כדי לחבר את הדיסק הקשיח שיזהה אותו בביוס? שניסיתי הוא לא זיהה אותו. וניסיתי להתקין דרייברים מסוג VIA PIDE/SATA RAID Drivers & Utility. אנא עיזרו לי לפתור בעיה זו. בתודה מראש, ניב
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
עד עכשיו ב HD היה מחולק ל -3 כוננים C D E אבל היום פתאום באופן תמוה , לאחר RESTART יש לי 4 כוננים C D E F ה CD שהיה F הפך ל G ו E פשוט לא נגיש(במאפיינים הכל 0 BYTES),ןללא LABEL הכונן שהיה E, יותר נכון מה שהיה בו עבר להיות F. שום נתון לא אבד(נראה לי...) . SCANDISK פשוט נתקע למה?????
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשהמחשב במאמץ (משחקים לדוגמה) לאחר קצת זמן הוא מתחיל לקרטע ולהאט ולבסוף מכבה את עצמו. לאר ניסיון הדלקה הוא מתכבה פעם-פעמיים וכאשר נדלק סופית לוקח לו זמן להתחיל לעבוד. ההודעה שמתקבלת היא Overclocking failed! F1 for setup F2 for defaults ואפפעם לא נוסה אוברקלוק על המחשב. מיד לאחר קריסה כזו נמדדה (בהדלקה-בביוס) טמפרטורת מעבד של 72 צלזיוס (וככל שהזמן עבר היא התחילה לרדת). בזמן עבודה שוטפת הטמפרטורה עומדת על סביבת ה 40+. המחשב שלי: intel P4 2.8 (לא פרסקוט) לוח אם Asus P4p800se כ.מסך gf fx 5200 תודה.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט WIN - 7 (עם כמה סוגי דיסקים) זה לא מאפשר לי נותן לי מסך כחול גם שאני סתם עושה ריסטרט ומנסה להדליק את המחשב . אחריי שהוא טוען את הווינדוס זה נותן לי מסך כחול ורושם תודה רבה לעוזרים זה ממש דחוף ! ו אני רושם אתזה ממחשב אחר למה כמו שהסברתי המחשב הזה לא עולה בכלל </blockquote> נערך לאחרונה על ידי d r a w N, היום בשעה 17:10
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב שני סטיקים של 1GB, הם מחוברים בדואל צ'אנל. כלומר אם יש 1 2 3 4 אז יש סטיק ב1 וב3. קניתי סטיק נוסף של 2GB ושמתי אותו באחד הפנויים, וכשאני מדליק את המחשב הוא נתקע על המסך הראשון לפני הsetup של הביוס. ניסיתי להחליף סלוט, אבל זה לא משתנה. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לחבר שלי, מחשב לעבודות, AMD DURON 1200, 224 SDRAM 40 GB ולוח M של אסוס, בכול מקרה המחשב עובד טוב והכול, אבל הבעיה היא שאחרי שאני מכבה אותו הוא נדלק לאחר חצי שאה - 45 דקות שוב!, למה זה קורה ואיך אפשר לעצור את זה? נ.ב. במחשב מותקנת WINDOWS XP PRO SP1
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מפרט מימין מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-