תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
חברים יקרים שלום, ברשותי מחשב יחסית ישן (מריץ xp 32 home) וברצוני להוסיף לו זיכרון. נכון להיוםמותקן על הלוח DIM של 512 וברצוני לשדרג ל 2G. על פי נתוני הלוח (intel D101GGC), על הלוח ישנם שני SOCKETS והוא תומך עד 2g, בזכרונות מסוג: DDR 400, DDR 333 . הזיכון שנמצא כיום הוא מסוג: DDR PC 300 200mhr Letency 2.5 FSB 1:1. מצאתי ב Ebay את הזכרונות הבאים: http://www.ebay.com/itm/1GB-2X-512MB-DDR-PC3200-PC-3200-400-MHz-Desktop-Memory-/370498398215?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56436ce807#ht_2678wt_1163 אשמח לדעת האם הם מתאימים? אילו דגשים נוספים עלי לבדוק ולוודא על מנת להבטיח כי השדרוג יעבור בשלום. תודה רבה מראש (-:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים קיבלתי מחשב יד שניה מקרוב משפחה שמכיל את המפרט הבא : פנטיום 3 1.2GHZ 512 SD-RAM MAXTOR 40GB HD ג'יפורס 4 64 מגה ווינדוס XP PRO מותקן שהמחשב הגיע אליי (מיועד לאח שלי) העברתי לו טיפול קטן שכלל ניקוי אבק,הוספת מאוורר מאחורה,התקנת צורב והוספת זיכרון SD של 128 מגה. שפתחתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות,לאחר כמה דקות שמפעילים אותו הוא היה קורס ועושה לעצמו ריסטרט,אני חשבתי שיתכן שמופעלות ברקע יותר מידי תוכנות והסרתי אותם מלהפתח שהווינדוס עולה. אוקיי,כרגע המחשב התייצב ולא קרס לאחר הפתיחה,אבל קרס שנפתחו תוכנות במקביל. חשבתי על כל מיני בעיות שיכלו לקרות ועל דברים שיכול להיות שגרמתי להם בעת שטיפלתי במחשב (לפני שהוא הגיע אליי הוא היה ללא בעיות),הסרתי את הזיכ…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ועליו מורכב זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 אני רוצה להוסיף עוד 2X2GB , האם יש מגבלה לסוג הזיכרון שאני יכול להוסיף ? האם נדרש דווקא זיכרון מסוג CL4 במהירות 800 או ניתן לשים כל סוג של זיכרון מסוג ddr2? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רכשתי לפני שבוע מחשב Legion C530-19ICB Cube של Lenovo הבנתי ששידרוג מחשב זה הוא קצת בעייתי האם ניתן להכניס עוד כרטיס זיכרון או להחליף לאחד אחר בצורה מהירה? או שיש צורך להנחיות מיוחדות. קישור למחשב : https://ksp.co.il/?uin=62178&select=.1304..1537.&txt_search= מפרט: ערכת שבבים Intel® B360 מעבד Intel® Core™ i5-9400 Processor, 9M Cache, 2.9 GHz up to 4.1 GHz זיכרון 8GB DDR4-2666 MHz (1 x 8GB) Up to 32 GB DDR4 כונן קשיח 1TB HDD SATA III, 7200 rpm, 3.5-inch + 128GB M.2 2242 SSD PCIe מאיץ גרפי NVIDIA Geforce GTX 1050, 2GB GDDR5 כונן אופטי ללא תקשורת…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למומחים ותודות מראש על הסיוע! יש לי 4 G זיכרון במחשב, ואני מעוניין לרכוש סטיק של 4 נוספים. האם זה יתאים ? https://ksp.co.il/?uin=17505&appkey=1002&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap&store=shipment¶m=20180429 זה הזיכרון שמותקן אצלי כרגע :
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לוח אם של Gigabyte מסוג G41M-COMBO ובתוכו יש לי 2 סטיקים של ראם מסוג KVR800D2N6 של ג'יגה אחת לכל אחד. מכיוון שיש לי מערכת של 64 ביט ועוד שני סלוטים פנויים אני רוצה להגדיל קצת את הזיכרון לאזור של ה4-6 אבל הידע שלי בנושא נחלד מאוד בשנים האחרונות. רציתי לשאול את המבינים כאן בפורום איזה עוד סטיקים של ראם אני יכול לקנות ולהוסיף ומה האופציה הכי טובה שיש לי, אני יודע שלא כל סטיק של ראם מתאים לכל סוג של לוח אם ושהרבה מהם לא מסתדרים אחד עם השני, מכיוון שהידע שלי די אפסי בזה אשמח אם המומחים כאן ייתנו לי שם ואישור, כדי שלא אקנה שום דבר בטעות שאחרי זה לא יתאים. תודה רבה. עריכה - אופס התכוונתי לפתוח את הטרד בפורום של 'מעבדים, לוחות אם וזכרונות', אם אפשר בבקשה להעביר, מת…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח IC7 עם 2 זכרונות 2*256 DDR,עליו רץ XP. כשהמחשב עולה,בלי להפעיל כמעט כלום, נשאר לי בד"כ 60 מגה חופשי(אני משתמש ב- speedfan). המחשב בד"כ איטי ומדי פעם גם קופא,והעצבים שלי כבר לא עומדים בזה. כמה,לדעתכם,יעזרו לי עוד 2*256 (כדי להמשיך לעבוד ב- dual)? תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב t2-ae1 של asus עם AMD 64 Athlon המחשב הגיע עם 256MB זכרון של Kingstone ועבד בסדר גמור (קצת לאט, אבל בסדר). מהרגע שהוספתי זכרון המחשב התחיל לעשות Reset לבד ולהקפיץ מסכים כחולים. שדרגתי את תוכנת ה BIOS לעדכון הכי חדש שיש וזה לא עזר.. ניסיתי להתקין מחדש את ה Windows XP אבל כשהזכרון השני מחובר אפילו ההתקנה לא עובדת!!! החלפתי בין הזכרונות וכל אחד מהם בנפרד עובד כמו שצריך.. ממש חבל לי לעבוד עם 256MB עלובים ואני ממש אשמח אם למישהו יש רעיון כלשהו למצב תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בקשר להוספת זכרון ram למחשב.. על מנת להוסיף זכרון ram למחשב אני חייב לקנות בדיוק אותו זכרון שיש לי?אותה חברה אותו ddr אותו ghz,הכל? תודה..
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להריץ את המשחק CRYSIS על המחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס מסך פשוט אבל בקרוב יהיה לי 8800 GT . pentium d 2.8 GHZ, 1024 ~Mb,intel TS946 (המחשב שברשותי) , אני די בטוח שצריך לשדרג את הראם ל 2GB אבל יש רק שני חריצים בלוח ובנוסף אני לא יודע איך לבדוק מה המהירות של הזיכרון שלי ומה המהירות המקסימאלית של ראם שאני יכול להתאים ללוח. מקווה שהבנתם. תודה יש לי EVEREST אבל לא מוצא שם את המידע הזה....
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי כך שיריץ משחקים כמו CRYSIS. ברשותי המחשב הבא: 1024MB , TS946 intel, בקרוב יהיה 8800GT, pentium D 820 2.8GHz, אני משוכנע שהוספת ראם תהיה משמעותית לביצועים אבל אני לא יודע מה המהירות המקס' של הזכרון שאני יכול להוסיף ומה המהירות של הזכרון שיש לי כרגע. אני לא מוצא את המידע הזה באוורסט. אני מקווה שהבנתם ושמישהו יכול לעזור..
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי 512MBDDR 400MHz של TwinMOS, שהצטרפו לסטיק במהירות 333MHZ של סמסונג - אך בנפח של 256MB (ביחד הם 768MB). הרכבתי את הסטיק בצורה נכונה, הפעלתי את המחשב, אך לאחר כל פעולה מסויימת הוא עושה ריסט! כנראה לאחר שהוא כבר אוגר כמות זכרון מסויימת. הורדתי את מהירויות השעון של הזכרונות ל266MHZ והמחשב יציב. מה הבעיה? איך לפתור אותה כדי שאני אוכל לעבוד על 333? מעבד ולוח אם - Athlon XP 1800+ Gigabyte 7VRXP Rev 2.0
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מחשב עם לוח אם GA-H55M-D2H של GIGABYTEאני מנסה להוסיף לו זכרון כי יש לי רק 2G, עובד טוב רק לאטהוספתי זכרונות גם של 4G וגם 8G מהירות 1600 DDR3 והם לא עובדים,המחשב לא עולה אתם, הכנסתי אותם בנפרד וגם ביחד עם 2G שלי ,זכרונות טובים נבדקו במחשב אחר ועובדים בסדר.מה לעשות???
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, זה הלוח אם שלי (העתקי מ- EVEREST) Motherboard Name MSI K8N Neo2 Platinum (MS-7025) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) יש לי כרגע חצי ג'יגה זיכרון בשני סלוטים ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון. האם הזיכרון הזה מתאים?: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10209 ומה יהיה עם הדואל צ'אנל אם יהיו שלושה כרטיסי זיכרון?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי יש לי 2X1GB 533 זכרונות שמחוברים בדואל צאנל למחשב השגתי עוד סטיק אחד של 1GB 533 ועוד 2 סטיקים של 512MB 533 . השאלה שלי איזה קומבינציה אם הזכרונות האלו אני יכול לעשות כדי להגיע למקסימום ביצועים? האים להכניס לסלוטים כמה שיותר זכרון? אבל זה יהרוס את הדואל צאנל לא?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רכשתי מחשב בארה"ב מדגם dell - Inspiron 2-in-1 15.6" Touch-Screen Laptop - Intel Core i5 - 8GB Memory - 256GB Solid State Drive - Silver ניתן לראות איתו גם כאן מפה קניתי : https://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-silver/6295913.p?skuId=6295913 אני עתיד להשתמש בתוכנת Solid works ללימודי הנדסת מכונות, וממה שהבנתי 8 ראם זיכרון אינם מספיקים, שאלתי מישהו בחנות מחשבים שאמר שאי אפשר להוסיף לו זיכרון או להחליף , אבל עוד מישהו אמר לי אחרת , האם מישהו יודע אם אני יכול לעשות הוספה/החלפה כזאת ל16 ראם ?
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון של 2GB 800HZ על המחשב. רציתי להוסיף לו עוד כרטיס, והוצאתי כרטיס קצת יותר ישן של 500 MB DDR400 כשהדלקתי את המחשב אחרי שחיברת את הכרטיס השני, הוא השמיע ציפצופים, ולא התחיל לעבוד. אני מניח שזה בגלל שהכרטיסים לא תואמים אחד לשני, אבל לא באמת בטוח. האם יש דרך לחבר את הזיכרון השני בכל זאת?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה מוזרה: נוסף לי כונן נוסף שאין לי מושג מאיפה הוא צץ אני חושבת שזה קשור איכשהו להגדרו אצלי ב-NERO נכנסתי למנהל ההתקנים ובקטגורית DVD\ CDROM נוסף לי התקן שנקרא NERO IMAGEDRIVE SCSI CD-ROM DEVICE השאלה שלי היא כזו כיצד נוספה ההגדרה הזו? מה משמעותה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחשב נייח i3 2120 3.3 ghz זכרון 4 gb חלונות 7 64 שאלתי האם אני יכול להוסיף כונן נוסף ssd ולהעתיק את כל מערכת ההפעלה מכונן c לכונן החדש ssd ואם כן הדרכה קצרה איך לעשות זאת. תודה
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח שיש בו מספר מקומות לכוננים. יש ברשותי כבר כונן SSD שבו מערכת ההפעלה מותקנת. אני מעוניין להוסיף כונן SSD חדש שקניתי כבר, היות ואני מחליף את הדיסק הקשיח הישן שהיה לי שסיים את חיו. למעט החיבורים פיזית של כבל המתח ושל כבל ה- SATA, האם ישנן הגדרות נוספות שאני צריך לעשות על מנת להפעיל את ה- SSD החדש? מזכיר לכם, שהמערכת הפעלה יושבת כבר על כונן SSD והיא פועלת ואני לא מעוניין להעביר אותה, רק להוסיף נפח אחסון במחשב עם כונן SSD. תודה רבה, קובי שמיר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המארז המצויין בכותרת. אני צריך להוסיף צורב חדש, ואני יודע שעלי להסיר את הפאנל הקדמי בכדי שאוכל להוציא ולהכניס כוננים חדשים מקדימה. השאלה היא, איך אני מפרק את הפאנל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי letitude e7270 ויש לו כונן ssd 256 gb רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד ssd?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, שאלה, יש לי לוח אם מסוג Gigabyte ga-g31m-es2l, ראיתי שיש באיביי, כרטיסי PCI-E עם כניסות USB3 שניתן לחבר ללוח האם. השאלה שלי האם זה תומך כל לוח אם? זה יתאים ללוח האם שלי או שצריך גם תמיכה ב USB3 ברמת הלוח אם? אוקיי, אחרי קצת קריאה עושה רושם שזה מתאים לכל לוח אם עם כניסת PCI-E פנויה. מה שמוביל אותי לשאלה נוספת, יש לי כניסת PCI-E X16 שאליה מחובר כרטיס המסך, יש לי עוד כניסת PCI-E X1 ועוד שתי כניסות PCI, או כמו שרשום ב MANUAL של הלוח אם: 1 PCI Express x16 slot 1 x PCI Express x1 slot 2 x PCI slots לאיזו כניסה עדיף לחבר? תודה,
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מבוסס G41 עם כרטיס מסך onboard. הוא הפסיק לשדר תמונה למסך (כנראה משהו במגעים של החיבור) ובמקום לתקן אני רוצה להוסיף כרטיס מסך טוב חיצוני מהסדרות החדשות של ATI. האם אפשרי?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני הולך להתקין כמה תוכנות במסגרת הלימודים שצפויים לי חבר אמר לי שצריך לפחות שלוש ליבות בשביל שהמחשב יסחב אותן. ידוע לי שיש לי 2 ליבות - מהי הדרך להוספת ליבה נוספת?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-