תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
היום קניתי לאחי 5 חלקים למחשב. מעבד - E6300 לוח אם - G31-ES2L זיכרון - 2GB כרטיס מסך - HD4770 אך הוא נשאר עם המארז הישן. עכשיו.. מי יכול להביא לי תמונה של איפה מחברים בלוח אם (בזה של הPANEL) את כפתור ההדלקה של המחשב? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי x1950pro ואני משתמש בwindows xp 64 bit edition (אני אחרי פורמט) הורדתי את 2 הדרייברים מפה: http://ati.amd.com/support/drivers/xp64/radeonx-xp64.html התקנתי ואז אני מנסה לפעיל אותו ו...:
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואמרו לי שעדיף לי לא לקנות משם ווינדוס ב450 שקל ולהוריד בעצמי והבנתי שצריך איזשהו קוד של ווינדוס בשביל להוריד חוקי את הווינדוס. (אני יודע שזה עולה כסף אבל אני לא יודע איך להשיג את זה אשמח לעזרה) תודה!
-
- 14 תגובות
- 8.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כפי שכתוב בכותרת הרכבת מערכת חדשה והיא מצפצפת חמישה צפצופים קצרים בעת ההדלקה. פעם אחת הצלחתי במהלך הניסיונות שלי לסדר את זה אבל מאז זה חזר וממשיך לקרות. כשזה קורה אין תצוגה לא עם המאיץ הגרפי המובנה ולא עם כרטיס מסך חיצוני (כשניסיתי לחבר אחד) המפרט הוא כזה: Intel i3 8100 Gigabyte B360N WIFI TSP 8GB Ram 2666 ADATA XPG SSD 240GB GAMMIX S11 M.2 2280 בעיקרון כאמור יש גם כרטיס מסך וספק אבל ניסיתי גם בלי הכרטיס מסך (כלומר עם המובנה) וניסיתי ספקים שונים. למרות שהלוח וה- SSD לא מופיעים ברשימה הנתמכת אני די בטוח שהם לא הבעיה (אבל זה לא וודאי) הבעיה שלי היא שבכל המסמכים (הפיזים או אלו שמצאתי אונליין בא…
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי כרטיס PCI USB וקיבלתי איתו דיסק דריבר.צריך להתקין תדריבר או שזה רק לWIN98?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שאלוווווווווווום קניתי את הכרטיס טלוויזיה של גיגביט : GIGABYTE GT-PTV-AF-RH FM MCE Ready TV Tuner w/Remote ControL http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2305 הכל פועל סבבה מקליט ורואים טלוויזיה יש רדיו והכול חיברתי את האנטנה של הIR (אינפרא) למקום הנכון והשלט לא פועל.... יש לכם פיתרון??? (היתקנתי תדרייברים) תודה רבה!! (אם יש למישהו תוכנה טובה לכרטיסי טלוויזיה והוא יכול להמליץ לי עליה אני ישמח בפרטי או פה )
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
במחשב הישן התקנתי ויסטא... עד עכשיו הכל היה מצוין במשל שבוע+ ועכשיו משהו קרה! הווינדוס לא מזהה את הצורב והצורב DVD שלי! עשיתי עדכון דריברים וכלום לא עוזר! מה אפשר לעשות? ד''א הביוס מזהה את הכוננים. -תודה.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=199 ומסיבה כלשהיא כשאני שם עליו את הזכרון שלי(DDR266)(256M) הוא לא רוצה להכנס לתוכנות(עושה ריסטים או נתקע) גם בWINDOWS) כולל תוכנות מBOOT יש לי עוד מקל זכרון שהוא DDR 400 והוא עובד עם הלוח בצורה טובה אז אם משהוא יכול להסביר לי למה זה לא עובד שיכתוב פה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
קניתי עכשיו הארדיסק 250 ג'יגה סיגייט ברקודה SATA. הכנסתי את ההארדיסק לסלוט שלו, חיברתי את הכבל SATA בינו לבין הלוח וחיברתי אותו לספק. המוכר מחשבים הנחמד בחנות הסביר לי איך אני אמור לאייש אותו דרך ה-XP PRO אבל אני לא בדיוק זוכר מה הוא עשה. אפשר בבקשה הסבר איך אני מאייש אותו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
היי שלום רב, לאחר תקופה די ארוכה אני מחליף את מקום העבודה שלי. יש לי הרבה קבצים אישיים שאני לא רוצה שיהיו על המחשב. איך אוכל לעשות מחיקה של כל המחשב מבלי שאצטרך להגדיר ווינדוס תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, יש לי את הבעיה הזו:http://hwzone.co.il/community/threads/533499-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-AMD-955-%D7%94%D7%90%D7%9D-Noctua-NH-U12S-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%98%D7%95%D7%91 כשהייתי מייצב את המדחף ע"י לחיצה במרכז שלו, אז הוא לא הוא היה נתקע בגוף קירור למשך דקות או אפילו שעות. כשהוא היה נתקע אז, המחשב היה נתקע או מפעיל את עצמו מחדש. ואז שוב הייתי מייצב את המדחף כדי להמשיך לעבוד במחשב. אתמול לאחר שהמדחף נתקע בגוף קירור אז המחשב הפעיל את עצמו מחדש אבל לא עלה. בדקתי שוב היום, אותו דבר-המחשב נדלק אבל לא עולה. זה נשמע כאילו הוא מנסה לעלות אבל לא מצליח ואז מנסה שוב ושוב. אין שום צפצוף שיכול לציין מהו מקור התקלה. מה י…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אין לי מושג למה זה אבל המסך שלי פיתאום מפסיק לקבל קשר עם המחשב... ואני חושב שזה בעיה איתו אבל לא בטוח כי זה קורה לי באמצע משחקים... האם יש אפשרות לבדוק בוודאות שזה הוא הבעייתי פה?
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה. למחשב שלי היה לוקח 5 דקות לעשות boot, והוא היה נתקע לי כשהעברתי קבצים, וגם לפעמים בלי סיבה מיוחדת, וזה שיגע אותי, אז החלטתי לפרמט. אחרי הפירמוט ראיתי ששום דבר לא השתנה, ועדיין לוקח לו המון זמן, בלי אף תוכנה. התחלתי לחפש גורמים אחרים שיכולים לגרום לבעיה. כשראיתי שהמחשב ממשיך להתקע כשאני מעביר קבצים מכונן ספציפי (במחשב יש 3 כוננים), הורדתי את תוכנת הבדיקה של WD לHDD הספציפי, (500aaks) והוא נתקע לי בתחילת הסריקה המהירה. הוא הוציא הודעה: "quick test on drive 1 did not complete status code = 07 (failed read test element) failure checkpoint = 65(error log test) SMART self-test did not complete on drive 1! הרצתי את אותה בדיקה גם על כונן נוסף במחשב של WD, כדי לראות שהתו…
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטים ושהוא עולה מחדש כתוב לי את השגיאה הזאת.. למה זה קורה?מה לעשות?זה מסוכן? תודה, דניאל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים, המחשב נכבה ע"י הוצאת הכבל מהחשמל אחרי זה הדלקתי אותו והוא נדלק לכמה שניות ונכבה, נדלק ונכבה, נדלק ונכבה.. החלפתי ספק כח והוא עדיין עושה את הבעיות האלה (של TT) למישו יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני כמה שעות מדפסת hp 5743. עברתי לפי כל ההוראות ועשיתי כל מה שנדרש. בחלק של חיבור המדפסת ל usb למחשב, המחשב לא זיהה את המדפסת (בדקתי שה usb תקין והמדפסת עובדת והוציאה כבר את הדפס הבדיקה הראשוני שלפני ההתקנה). דיברתי עם המקום שממנו קניתי והם אמרו שלא צריכה להיות ביעה ונתנו לי את המספר של hp לתמיכה, הבחור שדיברתי איתו אמר לי לבדוק ב "device manager" > "universal serial bus contreollers" , ואמר לי לאגיד לו מה רשום שמה אחרי שנכנסתי לזה, מבין כל מה שרשום היה רשום לי גם כן ..... PCI to USB Host Cntroller. הוא אמר לי שיש לי עוד כרטיס של usb חוץ מזה שעל הלוח אם, ושהוא מותקן על "סטאנדארט". והוא אמר לי שצריך לעשות לו עוד התקן (או התקן אחר או משהו כזה). הוא אמר לי ש…
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עריכה לאחר הערתו של 007 פלקון עשיתי אתחול למחשב כדי לעשות לו OC ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. המאוררים מסתובבים אבל המסך שחור. כרטיס המסך תקין. המעבד תקין. זכרונות הוצאו והמגעים נוקו. יש לי לוח ASUS עם מעבד 3.4 פנטיום. הלוח איכותי והיה יקר בזמנו, דגם P5AD2-E PREMIUM. ניסיתי לעשות OC. המחשב ביקש איתחול ולא נדלק יותר מאז. פירקתי כ.מסך וזיכרונות והחזרתי. המעבד עובד בלוח אחר. הוצאתי והחזרתי את הסוללה וגם הוצאתי את הג'מפר שליד הסוללה, שיניתי את מקומו, לחצתי על כפתור ההפעלה, החזרתי את הג'מפר למקום. ושוב כלום לא עובד. המחשב מצייץ שיש סיסטם פייל ועוד משהו שאני לא מבין. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12430 יש עוד משהו לעשות??? אגב, מצאתי את זה בלי…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חברים בוקר טוב, אני עובד ב- RDP מתחבר מהמשרד לבית ולהיפך. יש לי אינטרנט 500 מגה של הוט גם בבית וגם במשרד. הבעיה נוצרת כאשר פתאום וללא שום סיבה נראיית לעין מהירות ההורדה יורדת מ-400-500 ל-60 לאחר רענון של החיבור (כיבוי והדלקה שם מתאם הרשת) המהירות חוזרת. יש למישהו רעיון איך לשמור על מהירות קבועה ? חיים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רקע: לפני שבוע בוצע פירמוט לכונן C כונן G נשאר כמו שהיה לפני הפירמוט הבעיה: אין לי הרשאות כתיבה או מחיקה על כל המחציה של G אין לי אופציה בכלל למחוק תקיות, או כתיבה חדשה. לאחר חיפוש בגוגל, המליצו לי לבצע את השלבים הבאים: Start > Run "cmd" type--> diskpart type--> list volume type--> select volume # type--> attributes disk clear readonly לאחר הפקודה האחרונה קיבלתי הודעה diskpart fail to clear disk attributes שמתי לב שבחרתי כונים אחרים, הפקודה הזאת כן הצליחה האם מישהו מכיר את התופעה ויכול למצוא לי פיתרון ?? תודה נ.ב היוזר שלי מוגדר כ administrator ב WIN
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במספר הימים האחרונים התחילו להופיע כל מיני היבהובים מוזרים על המסך שנראים כמו נקודות או קווים כאלה שבאים והולכים. בנוסף, לפעמים המסך נהיה שחור ואומר שאין אות ואז חוזר תוך כמה שניות. ההידרדרות האחרונה היא שלעיתים די קרובות המסך קופא, אי אפשר להמשיך, וצריך לעשות reset (קרובות מספיק בשביל שאני לא אוכל להשתמש במחשב בצורה נורמלית). יש לציין שאני רואה את הנקודות המרצדות האלה עוד כשהביוס מופעל וגם כאשר מופיע מסך הטעינה של Windows. הדבר שלדעתי גרם לזה היה שאח שלי התקין את המשחק Need For Speed World (משחק חינמי מהאתר הרשמי של EA). לא יודע איך זה קשור, אבל לפני זה לא היו בעיות בתצוגה בכלל ועכשיו אני לא יכול להשתמש במחשב הזה. לפני שהמסך התחיל לקפוא עוד הספקתי להסיר את ההתקנה של המשח…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1600 עם 256 זיכרון RD-RAM ולוח אם של אינטל 450 - (אגב מה אתם חושבים על הלוח אם - האם הוא טוב?) ובכן - מה יותר טוב RD-RAM או DDR - אני ממש לא מבין בזה ועד היום חשבתי שזה אותו דבר.. אודה מאוד לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את די וי די של אסוס E612 ואני מנסה להעתיק סרט די וי די אליו ומקבל שגיאה של אזור לא נכון.. הדי וי די ננעל על איזור מסויים ואני פשוט לא מצליח לשנות אותו!! אם מישהו זוכר איך בדיוק עושים את הטריק שמאפס את האזורים זה מאוד יעזור לי!! תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היה לי נפילת חשמל של כיבוי והדלקה מספר פעמים בבית המחשב היה דלוק ואז הוא כבה דאני מתליק אותו עכשיו האור נדלק המאורר עובד אבל המחשב לא עולה משהו יכול להסביר לי מה הסיבה והאם יש דרך לסדר את זה באיזה דרך תודה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP שם: hewlett packard
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-