עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, קניתי היום nvidia gtx550, חיברתי אותו למחשב (כולל חשמל), וחיברתי אליו את המסך. כשאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק (למרות שהוא חש שיש signal). אני בטוח שחיברתי את הכרטיס בצורה הנכונה, וכן ספק הכוח אמור לעמוד בדרישות החשמל. כמו כן, כשחיברתי את הכרטיס במחשב של אחי - הכול עבד. הדברים שניסיתי - לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה, חיבור מספק הכוח מהמחשב של אח שלי, הפעלה עם כרטיס זיכרון אחד, רציתי לעדכן את הקושחה של הלוח אם אך לא מצאתי קושחה מתאימה (blood iron p35-t2l) למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by o.k,

שלום לכולם... רכשתי אתמול ספק כוח חדש של חברת HEC אז ככה.. חיברתי את הספק כוח לחשמל ואת היציאות שלו (DC) חיברתי לשני מאווררים וראיתי שאף לא אחד מהם עובד! יכול ליהיות שיש בעיה בספק?? או שהספק מוציא מתח ביציאה רק כאשר הוא מחובר ללוח אם ?? תודה רבה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by crazydriver,

ה USB הנייד שלי לא עובד בשום מקום במחשב אבל נגיד התקני USB אחרים כן עובדים כמו מצלמה קוראי כרטיסים SD/MMC וכו' . עכשיו בדקתי וה USB הנייד שלי עובד בשתי מחשבים אחרים ללא שום בעייה ואצלי כשאשר אני מכניס אותו המחשב קופא !!! עשיתי את כל העדכונים מה WINDOWS UPDATE והורדתי את העדכונים הכי חדשים של הלוח אם והמעבד שלי......... מה עוד אני יכול לעשות .....חוץ מללכת לטכנאי ? (יש לי דרך אגב אינטל 2.4,לוח אם של ג'יגה-בייט 8PE667,כ.מסך רדאון 9800 סיראס 256M,ג'גה זכרון פנימי)

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  4. שלום לכולם! אז ככה, בזמן האחרון קורה לי לפעמים שאני מדליק את המחשב, אז המחשב עצמו נדלק, המאווררים מסתובבים, הכל עובד, אבל לא רואים כלום במסך, וגם אין את ה"ביפ" כשהמחשב עולה. זה קרה לי גם פעם-פעמיים כשכיביתי את המחשב, והוא נתקע ככה אחרי שסגר את הווינדווס. כשזה קורה, אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור, לחכות כמה שניות ולהדליק שוב. למה זה קורה? אה ויש לי עוד שאלה, הקירור מעבד שלי מחובר לבקר מאווררים ולא ללוח אם, אז כבר מזמן שיניתי בביוס שלא יציג לי את ההודעה שהוא לא מחובר ללוח אם, ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה עולה לי שגיאת אוברקלוקינג, למה זה? תודה רבה לעוזרים ומצטער על החפירה!!!

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by roni_eliav,

הבעיה היא שכשאני פותח כונן כלשהו כמו למשל c: או d: ע"י הוא מפעיל לי את החיפוש על אותו הכונן. וכשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן הוא מראה לי את הפעולה "חיפוש" בתור עדיפות ראשונה ואחריה את הפעולה "פתח". איך משנים את הסדר ומורידים את האפשרות "חיפוש"?? תודה לעוזר..

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  6. שלום. הרכבתי מחשב עם ssd של קינגסטון שמפרטו כאן: ניסיתי להריץ את פקודת ה trim כמו שמפורט במדריך למיטוב ה ssd כאן באתר. בתמונה המצורפת תוכלו לראות מה קרה. תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Rusty Kuntz,

שלום, התקנתי מחשב חדש (לוח, מעבד, זכרון) לספק הישן שלי (בן כמה שנים טובות) ואני מקבל מתח לא יציב וטמפרטורה גבוהה במערכת לפחות ככה זה נראה בגרפים... ורציתי לדעת מה הסיבה? יש לציין שעד עכשיו הספק כח היה תקין ונתן מתחים טובים.

8. יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב, אז ב boot הראשון ( רק הראשון ) המחשב נתקע במסך של הלוגו של הלוח אם. כאשר אני עושה ריסט זה לא קורה.. לפני שבועים זה היה לי והתקנתי דרייבר חדש של הכרטיס מסך שלי וזה הסתדר עד שלשום.. יש איזה שהיא דרך לגלות פרטים על התנגשויות חומרה שקורות במהלך ה boot ?? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by Assassin,

שלום לכולם, לפני כ3 חודשים המחשב שלי עשה במשך שבועות ריסטרטים,ראיתי בעזרת תוכנות שהמחשב חם ולכן הוספתי לו עוד מאוורר שמוציא אוויר והבעיה חלפה (גם לקחתי אותו לטכנאי והוא בדק את המחשב והוא אמר שאין בעיה בספק או בדיסק קשיח). עכשיו הבעיה חוזרת שוב,הוא עושה ריסטרט כל 3 שעות בערך,ולעיתים גם הוא נכבה בצורה מוזרה (שהמסך היה במצב המתנה,לא היו אורות במחשב,אבל העכבר והמקלדת היו פועלים) ואפשר להפעיל את המחשב רק לאחר ניתוק מהחשמל. חשוב להדגיש שהמחשב נקי מאבק וניקיתי אותו לפני כמה ימים וזה עדיין קורה! הנה תמונה מspeed fan של הטפרטורה אחרי ריסטרט: מה אפשר לעשות? (אם אני לא טועה נגמר לי המקום לעוד מאווררים)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, השבוע התחילה להופיע לי הודעת שגיאה בשם explorer.exe כאשר המחשב עולה ולא רשום בה כלום ! הנה תמונה של השגיאה: חשוב לציין שפשוט אני לוחץ אישור והמחשב עובד כרגיל היא פשוט סתם מופיעה... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by desert,

יש לי 4 כניסות USB ואף אחת לא מזהה את ה EXPRESS CAM שלי של GENIUS אבל אני יודע שהמצלמה עובדת כי היא פועלת על המחשב השני שלי , ואני גם יודע שה USB עובד כי הוא מזהה את המצלמת HP PHOTOSMART 435 שלי , אז מה הפתרון כאן? אגב הלוח הוא VIA אז חשבתי אולי אני צריך לעכן את הקשוחה שלו אבל לפני שאני בכלל מתחיל להתעסק עם כאלה דברים אולי יש פתרון קל יותר

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by lopp,

שלום לכולם, לאחר 2-4 ימים שהמחשב עובד ברציפות ,המחשב עושה באופן עצמאי הפעלה מחדש. אני כל הזמן דואג לנקות את הזיכרון הפנימי שיעמוד על מקסימום 70% ניצול. מאפייני המחשב: - P4 1.6G - 128MB RDRAM - מערכת הפעלה WIN2000SP1. המחשב עובד שבוע אחד בלבד והמקרה חזר על עצמו פעמיים, תוך כדי גלישה באינטרנט. יצויין שמחשב מוגן מפני פעולות של גולשים אחרים וכן לא נמצא בו וירוס. תודה מראש על העזרה. lopp

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by almogas,

שלום לכולם שו אבא שלי קנה לעבודה שלו מחשב חדש עכשיוהמחשב עובד מצוין הוינדוס עובד חלק מאוד אבל רק שאני מכניס איזה התקן יו אס בי או את המדפסת המחשב מתחיל לעבוד ממש ממש לאט .. אפילו לא זז לוקח לו בסביבות 5-10 דקות לפתוח תאתחל מאז שאני לוחץ עליו... עכשיו בהתחלה חשבתי שזו בעיה בוינדוס אז פרמטתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר אז יש רעיונות? וזה לא קשור לוידנוס כי התקנתי כמה דקות אחרי וינדוס על מחשב אחר שקנינו מאותו מקום כאילו אבא שלי קנה את שתיהם ביחד.. והמשב השני עבד מעולה עם אותו וינדוס ועם יו אס בי מחובר. אז מה לדעתכם יכול ליהיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by mabar,

שלום. מה העייינים :] אז ככה. יש לי מחשב בן בערך 3, קיבלתי אותו עם כרטיס טלוויזיה, והבעיה היא שאף פעם לא הצלחתי להפעיל אותו, גם לא לטלוויזיה עצמה עם כבל אנטנה, אלא גם לחיבר אליו DVD וכאלה. הבעיה היא שנראה שהמחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס. בהתחלה חשבתי שזה בגלל הXP, אבל גם אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 הכרטיס לא זוהה. גם אם אני מתקין את התוכנה והדרייבר שהגיעה עם המחשב, כשאני מנסה להיכנס אליה היא אומרת לי שלא נמצאת החומרה הנדרשת להפעלת התוכנה, והיא נסגרת. (התוכנה היא Hedy TV). זאת אומרת, המחשב מתעלם פשוט מהכרטיס. עכשיו מה שמוזר, כשהתעסקתי עם הכרטיס היום, הוא שחיברתי וניתקתי את הכרטיס, כן הרמקולים שלי השמיעו איזה קול שנגעתי בכרטיס, זאת אומרת, לדעתי, שיש השלכה של הכרטיס על הסאונד. אגב, …

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by omri_ro,

הם מזוהים בביוס אבל הXP לא רואה אותם ובמנהל ההתקנים הם מופיעים עם קראש וכשמוחקים אותם ועושים סריקת שינויים בחומרה אז הם שוב מותקנים עם קראש! מדובר בXP HOME בעיברית (איכס!) מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה (פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזו)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי שכחתי את הסיסמה למחשב הנייד(toshiba Satellite L50 עם WIN8), הורדתי Hirens.BootCD.15.2 וצרבתי אותו כבוט על מנת לעשות ריסט לסיסמה (בדקתי במחשב הPC שזה אכן קורא BOOT כמו שצריך ועובד) מוגדר שהוא יקרא CD ראשון, והוא גם עושה רעש שהוא קורא את הדיסק ויש - עם מסך שחור ניסתי גם בDOK עם בוט אבל הוא פשוט מדלג ישר לווינדוס . בדקתי בהגדרות של הBIOS במחשב וכתוב SYSTEM BIOS VERSION 2.00 מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  17. שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה: ניסיתי לשלוח פקס בעזרת הווינדווס XP לא מצאתי את אשף שליחת הפקסים כי הוא לא קיים אצלי ולאחר מכן נכנסתי וראיתי הודעה שאומרת שאין אפשרות לשלוח פקס כי המחשב לא מזהה את המודם. יש לציין כי לא מזמן התקנתי קו טלפון של הוט המחובר למחשב ומתפקד כטלפקס, אין לי מכשיר פקס מחובר כי אני מעדיפה לשלוח דרך אשף הפקסים במחשב. מישהו יכול לעזור לי לפתור את בעיית המודם? התקשרתי להוט והם מסרבים לעזור כי קווי הטלפון והאינטרנט אצלי תקינים ועובדים. מצורפת תמונה של החומרה בתוכנת אוורסט: http://i259.photobucket.com/albums/hh313/m...nro/EVEREST.jpg (את המודם סטנדארט נדמה לי שהתקנתי בטעות..)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Ymac,

שלום, רכשתי לוח אם, מעבד וזיכרון חדשים לגמרי ואני רוצה להתקין מחדש ווינדוס ולהעביר את המידע להתקנה החדשה - אני לא מדבר על תוכנות חלילה, אלא על מידע כמו סרטים תמונות ומסמכים. אני עובד במתכונת נפוצה של SSD + HDD כך שאפרמט את ה-SSD ופחות או יותר אשאיר את ה-HDD ללא פגע. השאלה איזה פעולות אני צריך לבצע שלא יהיו לי בעיות עם הרשאות גישה לקבצים שלי (שכביכול קשורים ליוזר אחר במחשב אחר, זכורות לי בעיות עם זה ממחשבים קודמים) או שפשוט אני מחבר את ה-HDD ומתחיל לעבוד כמו קודם? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by מר מקלדת,

בנושא זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529022.msg4528900#msg4528900 הדיסק קשיח (SAMSUNG HD103SJ 1TB) לפעמים עושה שגיאות בקריאה-כתיבה שנה האחרונה, נאלצתי להתקין מערכת הפעלה פעמיים ופעם אחת נדפק הדפדפן... יש לי גיבוי על דיסק נייד. החלפה לכבל SATA חדש שקניתי (מחובר היטב) לא עזרה - כך שזה לא הבעיה. בתוכנת הדיאגנוסטיקה של היצרן (סמסונג) הדיסק יוצא תקין גם בבדיקה ארוכה. אין סקטורים פגומים. ברור שמשהו לא בסדר, השאלה אם זה הדיסק או הבקרים של הלוח אם? איך אני יכול לדעת? ביוני השנה נגמרת לי האחריות (3 שנים) גם על הדיסק וגם על הלוח שנקנו באותה חנות ששם קנית את המחשב כולו. מה להגיד להם? בכל מקרה אני מתכוון לקנות גם דיסק קשיח פנימי של 2TB שיעבוד כראשי. HD Tune: SAM…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by L1ron,

שלום לכולם. אני משחק במשחק DIRT ופתאום המסך נכבה לי(הנורה הופכת לכתומה מצהובה),אני עושה ריסטרט והמסך חוזר לפעול. מה הבעיה כאן? תודה מראש ועם צריך את דגם המסך תסבירו לי איך לבדוק את זה כי אני לא יודע איך .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by psyco,

מחשב athlon xp ram 1 G כרטיס מסך Radeon Hd wd80 G המחשב התקלקל לאחר התקנת כרטיס טלוויזיה, כרטיס הטלוויזיה הוסר המחשב פורמט ונתקע באמצע ההתקנה. במחשב p4 ה - hd עובר את ההתקנה של הwindows בהצלחה. הוחלפו בניהם זכרונות, כבלים ו - cd rom עזרה לפני צביעה לכחול... D: באמת צריך עזרה, על סף יאוש

22. ברשותי נייד מסוג LENOVO G710 עם חלונות 7 זיכרון 8גיגה . לא מזמן בטעות נשפך מעט מים על המקלדת שלו ( הוא נרטב מעט ) וחלק מהמקשים הפסיקו לעבוד ולכן חיברתי אותו למקלדת חיצונית כדי שאוכל להקליד את כול המקשים , הבעיה נפתרה לפחות לתקופה של חודש או יותר , כעט הבעיה שהמחשב עם הפעלתו מחדש ( לאחר כיבוי והדלקה מחדש) מריץ תווים ללא הפסקה " llllllllllllllllllllllllll......" וזה גורם להתחממותו ( הטמפרטורה עולה ליותר מי 50 מעלות ) ואני מפסיק את זה על ידי לחיצה על מקש הרווח או מקש אחר במקלדת של הנייד ( לא החיצונית) ואז הוא מפסיק והטפרטורה יורדת לנורמה 40-44 מעלות . חשבתי אולי וירוס אבל כאשר העליתי לצורך פירמוט והתקנה חלונות עם דיסק און קי…

23. Started by gogober,

שלום, 1.אני מנסה לתקשר עם אנשים ב-SKYPE וב- TALK והם טוענים שאינם שומעים אותי בדקתי את המיקרופון במחשב אחר והוא נמצא תקין כמו כן נסיתי לעשות בדיקת הקלטה בווינדוס ורק שאני צועק ממש מקרוב איך שהוא הוא מגיב אין לי כרטיס קול והלוח הוא של אינטל. 2. כשאני נכנס למחשב הוא עולה לאדמינסטרטור ולא למה שמוגדר שלי איך אני מחזיר את המצב שהוא יעלה ישר ל-USER שלי תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by zahipan,

חיברתי את הרמקולים למחשב באמצעות הכבל המצורף והפעלתי סרטון ביוטיוב, אבל הם לא עובדים. בבדיקה שעשיתי בדרייבר "Realtek hd" כל הרמקולים משמיעים צליל בצורה תקינה. ניסיתי לחבר את הרמקולים למחשב באמצעות כבל AUX ולהפעיל שיר ביוטיוב והרמקולים עובדים נהדר. מה עושים כדי לגרום לרמקולים לעבוד? או שאולי פשוט להשאיר את זה ככה עם הכבל AUX? תודה.

25. היי הורדתי את הגירסה הכי חדשה 4.37 אני מתקין זה מגיע ל100 אחוז של ההתקנה ונתקע הוא לא עושה פיניש להתקנה תודה מראש אלירן

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.