תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
-
המחשב עושה לי לאיזה שנייה מסך כחול ואז עושה לי ריסט.. אני אפילו לא מספיק לקרוא מה רשום שם
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אז ככה המפרט הוא כזה : CONROE 6600 GIGABYTE 965 DS4 KINGSTON 1 GB 667 X 2 WD 250 GB SATA2 LEADTEK 7900 GT 256 POWER SUPPLY - THERMALTAKE 470 WATT CASE - GIGABYTE ALUMINIUM DVD WRITER SONY-NEC FLOPPY בדקתי זיכרונות באמצעות MEMTEST במשך 24 שעות והכול תקין . עדכנתי את הגרסה של ביוס ל F6 הורדתי מאינטרנט את הדרייברים הכי חדשים , התקנתי מע הפעלה (התקנה נקיה) XP PRO CORPORATE ENG כולל כל התוכנות ,עדכונים ,אופיס וכו. עדיין הרסטארטים לא הפסיקו , פעם זה קורה באמצע משחק או סתם במהלך גלישה. אני חושד בספק כוח , אם אני צודק? תדה מראש
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חשבתי לרכוש מערכת חדשה עם אחד המעבדים החדשים של AMD. לאחר בדיקה הבנתי שחלק מהלוחות אם דורשים לבצע עדכון על מנת שהמעבד יזוהה. השאלה שלי האם דגמים בעלי ערכת שבבים B450 - תומכים באופן מלא במעבדים הללו ואין צורך לבצע עדכונים ללוח? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי את המחשב היום בבוקר ואני בא למחשב אחרי איזה 3 דקות שפתחתי אותו כי צחצחתי שיניים ואז חשכו עיניי ראיתי מסך כחול שאומר את הדבר הבא: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה???? בתודה מראש אלעד
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
האם הוא שווה משהוא בכלל? הוא עובד חלק. ווינדוס XP nusboym15@gmail.com אשמח לתשובות במייל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם Disk on Key של Sandisk (דגם). כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי המחשב מזהה אותו אבל הוא לא נפתח אלא נראה בצורה כזאת: גם אחרי שעברתי לWindows 8.1 וביצעתי התקנה נקייה הוא עדיין לא עובד. במחשבים אחרים הוא מזדהה ועובד ישר, ובמחשב שלי כל שאר הדיסק און קיים עובדים. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש תוכנה אשר יכולה לנקות \ להסיר תוכנות או באגים אשר נמצאים בזכרון המחשב, והמחשב לא משתמש בהם והם סתם תופסים מקום.ומאיטים אותו.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך שלך תקין ונותן את מה שהוא צריך לתת? (המשחקים לא עובדים לי טוב על 9800 פרו) מישהו מכיר תוכנה שבודקת חומרה מבחינת תפקוד תזמון מתחים ומייעצת איך לשפר?(אולי אני אופטימי מידי...סליחה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מדי פעם קורה מצב שפתאום המסך נהיה שחור וכל המאוורים עובדים על עוצמה מלאה. זה קורה כמה פעמים ביום וללא קשר אם המחשב במאמץ או לא, זה יכול להיות בזמן משחק או אפילו כשהמחשב לא בשימוש ולא מפעיל שום תוכנה או משחק. אם זה נגיד קורה בזמן משחק או סרטון ביוטיוב אז המוזיקה והצלילים ממשיכים כרגיל. כשזה קורה אני צריך לכבות את המחשב או לעשות לו ריסט. מישהו ניתקל בבעיה או יכול לתת מידע או כיוון מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם המחשב. כאשר אני מפעיל את המחשב, לאחר זמן מה שהמחשב היה כבוי - המחשב עולה לכאורה כרגיל, נכנס לווינדוס ומאפשר לי לבחור יוזר - ואז מאתחל את עצמו. כאשר הוא חוזר, הוא מודיע שהמערכת קרסה עקב תקלה קריטית - ולאחר אירוע מרגש זה, הוא עובד בלי הגבלה - שנים. יש לכם ניחוש מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם נראה תקין, ותוכנת MEMTEST לא העלת כל בעיות.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח דל שנקנה עם מערכת הפעלה win10. אין לי דיסק התקנה. ה HD הלך ואני צריך לקנות חדש. איך אני מתקין עליו את מערכת ההפעלה? או שצריך לרכוש אחרת? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים והורדתי, דרך הסטיקי של הפורום, את התוכנה לקריאת הקבצים. אך נתקלתי בבעיה אחרת. התוכנה "מודיעה" לי שאין לי הסמכות לקרוא את הקובץ, להלן תמונה שצירפתי כאן. איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שאוכל לקרוא את הקובץ תודה רבה אוריה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי יש לנו לוח אם של FOXCONN ו2 סטיקים של זיכרון אחד של 512 ואחד של 256 עכשיו אחד מהסלוטים של הלוח תקול וגורם לקריסות וכאשר אני שם את ה512 בסלוט התקין אז המחשב לא עולה... עם ה256 אין בעיה
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני חייב לציין שעברו יותר מ-3 שנים מאז שעשיתי את זה פעם אחרונה, אז לא לצחוק עלי! ככה, קניתי HD חדש- בתקן ATA, יש לי חלונות XP. חיברתי אותו כסלייב לHD הישן שלי, כולל העברת הג'מפר וחיבור נכון של הכבר IDE. בביוס הוא מופיע בתור סלייב, בדיוויס מנג'ר הוא מופיע, אבל בתפריט של התכונות שלו (פרופרטיז) חצי מהאפשרויות חסומות לי... כשהכי חשובה לי זה ה-device usage... מה אני צריך לעשות עכשו כדי שזה יעבוד? תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רב, בניתי מחשב חדש, ולצערי הוא משום מה לא מצליח להציג כלום על מסכים (הם פשוט לא קולטים אותו). נוסו כמה חיבורים שונים וכלבים שונים ומסכים שונים. אשמח מאוד לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שבוע טוב, במחשב שלי יש שני סטיקים של 8 ג'יגה והחלטתי לשדרג אותו עם עוד שני סטיקים כך שיהיה עם 32 ג'יגה זיכרון סך הכול. רכשתי בדיוק את אותם המודולים שכבר קיימים, לוח האם שלי הוא ASUS H170M-PLUS, התקנתי אותם המערכת הפעלה עולה כרגיל. ב-BIOS כן רואים את 4 המודולים של 8 ג'יגה אבל במערכת הפעלה Windows Server 2019 רואים רק 16GB. אם אני מריץ תוכנה כמו CPU-Z היא מזהה את כל הזיכרון לעומת מערכת ההפעלה. אני מפספס איזה הגדרה ב-BIOS שתאפשר לי להשתמש בכל הזיכרון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כונן DVD של אסוס, של מהירות עד x12. השכרתי היום דיסק DVD, וניסתי להפעילו. הוא לא עובד. אני משתמש בכמה תוכנות שונות בשביל DVD. מדיה פלייר 8 אמר שאין לי את הדקודר המתאים. ניסתי גם את הiPlayer של חברת InterActual, והוא אומר שיש בעיה, ולנסות לשנות את הרזולוציה או עומק הצבעים. ניסית, וזה לא עזר. מישהו יודע כיצד אפשר לגרום לדיסק לפעול?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte ga965p dq6 שעליו יש שני סלוטי PCIEX16. רק שאחד מהם הוא לא באמת X16 אלא X4 עם מקום להכניס כרטיס של X16. עליו כרגע מותקן הכרטיס מסך וכך המחשב הגיע מהחנות. כשניסיתי להעביר את הכרטיס מסך לסלוט X16 המלא המערכת מתחילה את המאווררים ובדיוק בשניה שהמסך אמור להדלק המערכת נכבת. שתיים שלוש שניות והמחשב נדלק מחדש, אותה בעיה. אחרי שלוש-ארבע פעמים המחשב "נדלק", אני מאמין שמתחיל בהעלאת ווינדוז. אך המסך חשוך. אשמח לרעיונות לפתרון הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום במחשבים נייחים אני יודע שמקובל לשים סטיקים של זיכרון בזוגות כדי לנצל את ה-DDR. האם במחשבים ניידים זה אותו דבר ? האם תמיד עדיף למשל, לשים שני סטיקים של 8GB במקום אחד של 16GB ? תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בימים האחרונים נתקלתי בתקלה מוזרה, מדי פעם שאני מכניס דיסק לכונן המחשב פשוט קופא והביוס מתאפס. אחרי הפעלה מחדש הכל כאילו בסדר... למישהו יש רעיון ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון יש לי תקלה מעצבנת, כל יום כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה סבבה עד למסך טעינה של הווינדוס (השחור עם הפס טעינה) ואז לא רואים כלום. ואז אני עושה ריסטרט דרך הכפתור והחיווי של המנורה של המסך מראה כאילו המחשב כבוי למרות שהוא דלוק. אני מכבה דרך הכפתור מדליק וזה חוזר על עצמו איזה פעמיים שלוש ורק אז הוא עולה סבבה. אגב אם אני מנסה לכבות ישר ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי בשלב הראשון במקום לעשות ריסט המחשב משמיע דרך הרמקול הפנימי ציפצופים כאלה. המסך עצמו בוודאות תקין, אגב מדובר במערכת הפעלה Windows XP Proffesional ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש (בלי קשר לתקלה) וזה עדיין לא עזר וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך תודה...
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעיה הבאה: כשאני מדליק את המחשב, במקום הלוגו של Windows7 יש מסך טעינה כמו בהתקנה של מערכת ההפעלה, ולאחר מכן שגיאה 0xc00000e9. כשאני מנסה לעשות repair המחשב פשוט מאתחל את עצמו. האם יש איזשהו פתרון לפני שאני ניגש לפרמט את המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שלא נדלק. לחיצה על Power לא גורמת לכלום. אחת לכמה עשרות ניסיונות, הוא פתאום כן נדלק ועובד כרגיל, אבל יכול להכבות בפתאומיות. כשהמחשב כבוי, בדקתי עם מולטימטר, והספק מוציא 5V. כשהמחשב דולק, הוא מוציא 12V תקין. ניסיתי לקצר את הסוויצ' של ה-power בלוח האם, כשהספק מחובר והמחשב כבוי, וזה לא גרם לכלום, מה שמעיד על בעיה אפשרית בלוח. אחת לכמה ניסיונות, זה כן מצליח להדליק את המחשב. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. יש דרך טובה יותר לבדוק את תקינות לוח האם בנושא?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-