עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Haflo,

המקרה הוא כזה: יש לי מחשב (המפרט לא רלוונטי) שמחובר למדפסת סיכות Oki 520 MicroLine (בלי הערות בבקשה! ) על המחשב מותקנת תוכנה שעובד ב DOS דרך ה Windows ואמורה להדפיס למדפסת. הבעיה היא שאני שולח הדפסה דרך התוכנה לוקח משהו כמו 10-20 שניות עד שהמדפסת מתחילה להגיב ולאחר סיום ההדפסה עוד כ-10 שניות עד שהיא דוחפת את הדף לתחילת עמוד חדש (להזכירכם מדובר במדפסת סיכות) יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rc_p,

SOS: צריך להדפיס בדחיפות מ-MS-DOS בעברית, מה אני יכול לעשות? מדפסת זירוקס דגם 6100.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריכה בבקשה עזרה . אני עובדת עם תוכנת חשבשבת דוס כשהמדפסת המוגדת לי היא XEROX PHASER 3435. עד לפני כשבועיים הכל הודפס כמו שצריך מיילים וורד והדוס יצא בעיברית. לפני כשבועיים נפלו השרתים ואחרי שהכל הוחזר וסודר המדפסת שלי מוציאה מאז דוס בגיבריש וכל שאל הקבצים וורד מיילים בסדר. יש מדפסת נוספת במשרד sumsung שאם מגדירים אותה אז הדוס יוצא שם בעיברית. דברתי אם חברת המחשבים שנותנת תמיכה והם לא משתדלים כלל לעזור לי לכן אני מנסה לפתור זאת בעצמי. מישהו יכול בבקשהה לעזור לי איך לפתור את הבעיה שהדוס יצא לי בעברית במדפסת xerox? מישהו זרק לי שצריך לצרוב במדפסת עיברית וכנראה זה נמחק כשהשרתים נפלו( לא יודעת אם זה נכון) בבקשה אם יש מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי מה אני יכ…

4. וינדוס 10 אנטפרייז. כל מערכת הניהול של ההדפסה איטית מאוד. רק לפתוח את החלון של בחירת המדפסת לוקח איזה 15 שניות ולאחר בחירת מדפסת כלשהיא עוד איזה 10 שניות. להכנס למאפיינים כדי לבחור מגירה או סוג נייר לוקח עוד 15 שניות ולאחר מכן ההדפסה נשלחת למדפסת באופן איטי מאוד

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by WhiteHaze,

שלום אני מנסה להדפיס מסמך בלי צבע בשמוש רק בדיו השחור אבל התוכנה של המדפסת מבבקשת להחליף את הדיו הצבעוני שנגמר (ואני לא ממש צריך) ולא נותנת להדפיס את המסמך, אפילו שסימנתי באפשרויות הדפסה 'Black Ink Only', מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. Started by ngn1,

כיצד הופכים קובץ ורד למצב ראי היינו, שניתן להדפיס אותו על שקף הפוך, [אדגיש, שבקובץ יש טקסט בתיבות טקסט ונדרשים פונטים מסויימים ולכן אין פונקציה של משחקים בגופנים].

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ben_amitai,

כשאני צורב דיסק אז יש את האפשרות ''COVER DESINER'' אבל לא מצאתי את האפשרות של להגדיל את הכתב זה יוצה בגודל של 0.005 אינץ' עריכה: למה אף אחד לא עונה???

8. Started by sxs,

הורדתי, הסרתי את הקודמים, התקנתי את החדשים וכל התפריטים והתת-תפריטים שהיו לי ב Advanced אינם זה רק אצלי ככה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאוד במחשב תחילה המיפרט: Q6600 בסטוק ASUS P5N-E SLI ציפסט 650 4X1GB G.SKILL 800 HK 3X250GB 16MB RAID 0 כרטיס מסך POINT OF VIEW 8500GT 256MB הדריברים הם האחרונים מאתר של NVIDIA הבעיה היא: אחרי הדלקת המחשב או ריסטרט הדריברים של הכרטיס מסך נעלמים כאילו לא היו מותקנים ובהוספה/הסרה של תוכנות שאני מנסה להסיר את הדריבר של NVIDIA הוא רושם שקרתה טעות וכניראה שהדריברים כבר הוסרו ואם ברצונך להסיר מהרשימה אין לי מושג איך ליפתור את הבעיה אף פעם לא קרה לי דבר כזה אחרי כל ריסטרט או הדלקה צריך להתקין מחדש עזרה תיתקבל ביברכה

10. התחדשתי לי במחשב חדש וכ.המסך שלי הוא GF 7900GS הורדתי את הדרייבר מהאתר של Nvidia ושאני פותח את ההתקנה הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה: מה אפשר לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 Ti, הורדתי מהאתר של Nvidia את הדרייבר ובחרתי Windows 10 64 Bit ו-1080 Ti. כשאני מתחיל להריץ את הדרייבר הוא בודק ואומר לי שהגרסה לא מתאימה לגרסת הווינדוס שלי, לי יש Windows 10 64 Bit Enterprise. מה עושים ? ניסיתי להוריד כמה פעמים ואותו הדבר.

12. Started by nnfyrbsnss,

הייתה לי קריסה היום עם ויסטה היה מסך כחול שם היה כתוב שהדאמפ נכתב לדיסק קשיח ועושה ריסט ישר לאחר הריסט ניתחתי את הדאמפ מצאתי שמה שעושה את הבעיה זה nvlddmkm.sys כתבתי את זה בחיפוש המהיר של ויסטה הגעתי לקובץ שכתובים בו כל החלקים של המחשב והדרייבר שלהם ש שם הרצתי חיפוש ל"nvlddmkm.sys" ויש מצאתי שזה הדרייבר של הכרטיס מסך איך אפשר לטפל בדרייבר שדבר כזה לא יחזור על עצמו? מזל שלא הייתי באמצע משהו חשוב. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by Avishaik,

לפני הבעיה זה המפרט של המחשב: טוב אז הבעיה התחילה כשקניתי כרטיס מסך חדש. בהתחלה זה לא נכנס לחלק מהמשחקים, ואחר כך הבעיה הפכה להיות שהמשחק קרס באמצע המשחק וכתב הודעה של ווינדוס למטה ליד השעון: ניסיתי למחוק את הדרייברים בעזרת תוכנה שמוחקת דרייברים ולהתקין מחדש (חדשים, ישנים, מהדיסק, מתוכנה שמוצאת דרייברים מתאים) וזה לא עזר. אז לפני שבוע מחקתי את כל המערכת הפעלה, התקנתי אותה מחדש עם 64 ביט, התקנתי את הדרייברים מהדיסק ובהתחלה הבעיה הייתה שבאמצע משחק אחרי כמה דקות הוא פשוט נתקע והייתי צריך לעשות restart. ניסיתי שוב להתקין דרייבר חדש יותר והבעיה עם ההודעה הצהובה שזה יוצא מהמשחק חזרה. ואם זה משנה, אז היו משחקים שזה לא יצא מהם וכתב תהודעה אלא זה מיזער אותם, הציג את ההודע…

• 28 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. Started by iAvishay,

אהלן, לאחרונה התחילה לי בעיה חדשה עם הכונן דיסקים שלי, כנראה. כשניסתי להשתמש ב-Daemon Tools קפצה לי הודעה שגיאה על משהו שקשור לכוננים. אז התחלתי לחפש בגוגל, ובמהלך ניסוי פתרונות גיליתי שיש בעיה עם הדרייברים שלי: http://imageshack.us/a/img19/2392/4oj1.png (בצד ימין) אז ניסיתי כל מיני פתרונות, ביניהם לעשות Uninstall לדרייברים ברשימה ולהתקין מחדש את ה-Daemon Tools, וזה לא עבד. ואפילו בסוף התקנת ה-DT קפצו לי שתי שגיאות של דרייברים שלא צליחו להיות מותקנים, אחת מהן: http://imageshack.us/a/img32/6797/s20j.png יש למישהו הצעות לפתרון? תודה מראש

15. במחשב של אחותי הוחלף לוח אם + זכרונות, ואני לא מעוניין להתקין מערכת חדשה. ברצוני לציין שאחרי החלפת הלוח (אינטל) המערכת עולה אבל כמובן אני חייב להסיר את הדרייברים של הלוח הישן. מהי הדרך הטובה ביותר להסיר את הדרייברים של הלוח בצורה הטובה ביותר, כדי שלא ישארו שאריות ברג'סטרי. האם הסרת התקנה דרך מנהל התקנים תעשה את העבודה ?, או המלצה על תוכנה שתסיר לחלוטין את הדרייברים מהמערכת. ניסיתי את Driver Sweeper 3.2 אולם בהפעלת התוכנה נתקלתי בבעיה של שגיאת יישום (0xc0000135 ). אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. אהלן, לאחרונה התקנתי מחדש ווינדוס 10 על ה- Yoga 720-15IKB Laptop (ideapad) - Type 80x7 שקניתי ב2017 או 18, ואני תוהה אם ואיזה דרייברים נוספים להתקין עליו המחשבהזה מיועד לעבודה - עריכת אודיו והופעות חיות ככה שאני מנסה לשמור אותו נקי ויציב ככל האפשר. בגלל זה אני אשמח לוותר על Vantage של לנובו או כל שירות כזה שמעדכן אוטומטית את הדרייברים כדי שלא ימשיך לרוץ לי ברקע ויוכל לעשות בעיות. הדרייברים באתר של לנובו הם לא יותר חדשים מ2018, האם כדאי להוריד משם או ישירות מהאתר שלNVIDIA, וכו'? הכי חשוב: האם כדאי בכלל לעדכן דרייברים? בינתיים הכל עובד כמו שצריך ואין בעיה מיוחדת. יש כמה unkown devices ב device manager אבל לא משהו שנתקלתי …

17. בס"ד מה הדרך הטובה ביותר לנקות אבק מהמחשב? בין אם זה נייד ובין נייח לגבי מפוח חיפשתי בפורומים ונאמר בין היתר שיש בעיה שהמפוח מוציא לחות וזה מזיק למחשב יש אפשרות לקנות אחד מאוד יקר שזה כבר לא כדאי מה לגבי פן (כמובן על קור בלבד) הוא בטוח לשימוש? ואם כן זה משנה איזה ? תודה

18. Started by erezmoris,

האם יש חוברת הדרכה בעברית לנייד DELL D820

19. טוב אז הייתה לי בעיה של איטיות במחשב ותודה לנדב שעזר לי עכשיו הבעיה הייתה שההארד דיסק לא היה על מצב DMA, וצריך לעשות ריסטרט כדי שהוא יעבור למצב DMA מ PIO. הבעיה עכשיו שהוא כל הזמן "מתאפס" לי חזרה למצב PIO גם שהמחשב בעבודה, בלי ריסטרט בלי כלום. מה יכולה להיות הבעיה? הטמפ' מעולות. תודה רבה (!) מראש.

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  20. יש לי HD MAXTOR DIMONDMAX 9 והוא מזוהה במערכת הפעלה כ IDE ולא SATA לומרות שמחובר הכבלים של ה SATA אליו האם זה תקין והאם יש דרך לשנות את זה ל SATA

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  21. אז ככה היום התחלתי לשמוע על אותות מצוקה ממהארד דיסק רעשים לא כל כך חזקים אבל גם לא אופיניים! יש תוכנה שבודקת את מצבו הנוכחי ותוכל להגיד לי אם יש בו תקלות? תודה רן

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  22. שלום, הרכבתי מחשב חדש לפני כ3 שבועות עם הלוח אם Asus M2N-E וההארד דיסק Western Digital 1600AAJS. פתאום בלי שום התראה מוקדמת, כשקמתי בבוקר היום אחרי שהמחשב היה דלוק כל הלילה ראיתי את המסך שחור עם שורה אחת שהיה כתוב בה משהו כמו: system disk not found. כיביתי את המחשב והדלקתי עוד פעם והווינדוז לא עלה. נכנסתי לביוס והבנתי מה הבעיה...הלוח אם לא מזהה בכלל את ההארד דיסק. לקחתי היום את ההארד דיסק למחשב של חבר שלי וגם על שלו ההארד דיסק לא נקרא ע"י המחשב. איך פתאום זה קורה להארד דיסק?ועוד מחברה טובה כזאת...מה יכול לגרום לזה? יש משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את ההארד דיסק או לפחות להציל את הקבצים שהיו עליו? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by VL,

יש לי בכונן 3 הארד דיסקים , 1. כונן C (מערכת ההפעלה) 2. אחד לא פועל 3. אחד שעשיתי אותו לשתי כוננים (E;D) בכונן E;D אני מאחסן את כל הדברים שלי , תמונות , משחקים , שירים ותוכנות , כל הקבצים שם. הוא היה עושה בעיות עם הזיהוי לפני שהוא הפסיק לפעול אבל הייתי מצליח לסדר אותו ע"י הוצאת הכבלים והחזרתם ולגשת למנהל ההתקנים. היום שבאתי להדליק את המחשב גיליתי שהכבל IDE שמחבר בין הארד דיסק ללוח אם לא היה מחובר , חיברתי אותו שוב , ההארד דיסק פעל , ניסית שוב פעם להפעיל ומאז הוא לא פועל. מה עושים ? אני חייב את כל הקבצים האלה לפחות רק לגבות אותם. תודה.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by avinos,

יש לי בעיה ענקית....יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב אחד ישן של 20 ג'יגה ואחד חדש יותר של 80 אני ניסיתי לקחת דיסק מוזיקה ולעשות לו ריפ ובזמן שעשיתי לו ריפ אז המחשב רשם לי כל מיני שגיעות... אחרי זה גיליתי שהדיסק הקשיח של ה-20 ג'יגה כאילו נכבה בכל מקרה הוא כאילו אינו.... איך אני מחזיר אותו?? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by assaf990,

פתאום ה-WINXP נתקע! עשיתי איתחול ואז נאמר לי שאי-אפשר לעשות איתחול. עשיתי FIX ל-BOOT אבל לא עזר וקיבלתי הודעה שחסרים לי קבצים לאיתחול. לאחר מכן הפעלתי את המחשב על ידי דיסקט הפעלה של WIN98 ואז ראיתי שכל המידע על הדיסק קשיח נשאר. החלטתי להתקין את XP שוב. בבואי להתקין קיבלתי הודעה שאין מקום בדיסק קשיח, ושיש לי רק 10 מגה פנויים. שוב איתחלתי את המחשב על ידי דיסקט איתחול של WIN98, עשיתי DIR לדיסק הקשיח ולהפתעתי גיליתי שהוא מזוהה כ-10 מגה בלבד במקום 20 GB!! ואין בו שום קבצים!! הדסק קשיח של MAXTOR מה ניתן לעשות? לא רוצה לעשות FORMAT.. (התקנתי WIN98 על דיסק קשיח אחר, ונכנסתי לדסק הקשיח הבעייתי דרך WIN98 והוא זיהה לי אותו כריק ו-10 מגה בסך הכל). תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.