עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by waizman,

אז ככה, המחשב המעפן של חבר שלי כל הזמן קורס, אין לי מושג למה. כל כמה זמן של פעילות, המחשב מתחיל למות וה windows לא עולה, דופק ריסטים חופשי. המחשב הוא פנטיום 3, 1000 מה"צ, סוקט, עם מן מתאם מוזר כזה ללוחות של MSI. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=123&MODEL=MS-6199VA על המעבד שמתי לו היטסינק של גרין פאואר של AMD + מאוורר דלטא 60 (מסכן)... כרטיס מסך: וודו 4, 4500 הארדיסק: מאקסטור 30 ג'יגה, 7200 זיכרון: ג'נרי, 128 מגה, חושב ש 133 מה"צ. כרטיס רשת: ג'נרי מודם: ג'נרי. ספק (ניחשתם): ג'נרי 300w... עידכנתי לו ת'ביוס לגרסה האחרונה היום, לא עוזר... נ.ב. ההתקנה של XP גם כן נתקעת, לא רק ה WIN עצמו... יש רעיונות?? ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אני באמצע עריכת סרט עם קבצים די גדולים. חלק מהקבצים מחקתי, (מכייון שהם גדולים הם לא נמצאים בסל המחזור). ישנו קובץ שאני לא בטוחה שאני מחקתי, ואני צריכה אותו דחוף!!!! יש אפשרות לדעת אם מחקתי אותו? אני אשמח מאוד אם זה לא יהיה דרך תוכנות של שחזור קבצים. תודה רבה!!! ;D

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. שלום לכולם! יש לי מחשב נייח עם לוח אם של ASUS דגם A8N SLI DELUXE והוא דווקא במפרט סביר לשימושים שאני עושה איתו אך לאחרונה צצה בעיה פתאומית. לפעמים בעת הלדקת המחשב הוא עושה צפצופים ארוכים ולפי חיפוש קצר בגוגל מדובר בתקלה ב-RAM, גם הביוס ושום דבר לא עולה ולא נראה על המסך. הבעיה היא, שפעם זה קורה ופעם המחשב עולה תקין. יש לי 2 כרטיסים של DDR1 1GB ו-4 סלוטים בלוח אם, וניסיתי להחליף בין כל הסלוטים ושוב אותה בעיה- פעם תקין פעם לא. וגם ניסתי להשתמש בכרטיס 1, עדיין אותה בעיה. השאלה שלי היא, האם הבעיה היא בכרטיס הראם או האם היא בלוח אם? או בכלל ספק. אני חושב שהוא ג'נרי. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nahum8,

התקנתי את VISTA ועכשיו הוא לא רוצה להתקין לי את הדרייבר של RADEON הורדתי את הדרייבר של VISTA גם כן לא רוצה להתקין!! בבקשה תעזרו לי!! ודרך אגב התקנתי אותו והוא זיהה לי את הכרטיס אבל הוא לא מראה לי את הכרטיס פה: וגם משחקים עובדים אבל ממששש לאט!!! תעזרו לי בבקשה מה אני יכול לעשות ואיך לתקן!? תודה!.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  5. מערכת הפעלה: xp שני דיסקים קשיחים בחיבור sata (לא raid). לאחר הדלקה של המחשב נפתחה הקונסולה של סריקת (hdcheck), ולאחר סיומה נערך ריסטרט ומאז לא מצליח להכנס לווינדוס. בתחילה, לאחר העלת הביוס נכתב שיש שגיאה בקיראת הדיסק הקשיח, אולם לאחר ניתוק כבלי ה sata מהמחשב וחיבורם ליציאה חדשה, נפתח מסך הטעינה של הווינדוס, אך לא מצליח להכנס למערכת ( מסך שחור ללא תגובה). כך כניסה דרך safe mode בלתי אפשרית ונתקעת לאחר עליה של הקבצים הדרושים. האם יש דרך עקיפה להכנס למערכת ללא פורמט? איני יכול לאבד את כל החומר תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  6. היי, קודם כל קצת רקע... הכרטיס עובד, אני משחק משחקים די רציניים והכל בסדר גמור, כמו כן הרצתי 3DMark2005 לאיזה שעתיים ולא היו שום בעיות. הבעיה היא שמדי פעם אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסט. תדירות הבעיה מאוד משתנה. הכרטיס נקנה לפני שלושה שבועות ומאז קרו 3 מקרים של מסך כחול. עליי להדגיש שזה לא קורה במשחקים אלא סתם בעבודה רגילה בדסקטופ. הלכתי למקום ממנו קניתי את המוצר (KSP) ולטענתם אם הכרטיס עבר אצלי 3dMark2005 שעתיים ללא errors אז אין בעיה. מבחינתם שאני אשאיר את הכרטיס לבדיקה אבל רוב הסיכויים שהוא תקין. לטענתם, יש מצב שזה בגלל הספק כוח שלי 400W (בן שנתיים). הם טוענים שיש צורך בספק כוח חזק יותר. אפשרות שניה היא, הבורד שאצלי הוא ASUS P4S800D ובגלל שיש בו צ'יפסט ענתיקה של SI…

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by J0HNiE,

תראו בזמן האחרון אני שם לב שהעכבר פתאום סתם זז בצורה אחת לשום מקום אבל זה לא קורה לעיתים קרובות אבל עכשיו אני לוחץ לחיצה אחת על הכפפתור השמאלי וזה לוחץ לי פעמיים אפילו 3 פעמיים ובדקתי בהגדרות של העכבר והורדתי את הdouble click להכי נמוך יש עוד רעיונות כי אין לי ממש כוח לקנות עכבר חדש!!

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by sosleepy,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת העברת קבצים על ידי חיבור שני מחשבים בכבל USB יש דבר כזה ???? ???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by jorgito,

שלום! קרה לי משהו מאוד מוזר ביומיים האחרונים ואני לא יכול להיכנס למייל שלי (יאהו והוטמייל ביחד) וגם לא להיכנס לחשבון שלי בבנק דרך האתר... לא התקנתי שום תוכנה ולא שיניתי שום הגדרות בנתב או באקספלורר הדבר היחיד שקרה זה נפילת חשמל פעמיים... מישהו יכול לנחש מה הבעיה ואיך לסדר אותה?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  10. התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך, באמצע ההתקנה הפסקתי את ההתקנה, עשאני עושה ריסטרט הלוח עושה כמה ציפצופים והמסך אומר NO SIGNAL לא רואים כלום אבל המחשב עובד רגיל ואני שומע אותו נכנס למערכת הפעלה, מה עושים?

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by shlomi7293,

מדובר במחשב נייד עם ווינדוס 7. לפני מספר ימים קפצה הודעה לגביי ווינדוס 10. כמובן שלא עמדתי בפיתוי והתקנתי מאז הווינדוס לא עולה ויש מסך שחור. החלטתי לנסות לפרמט והפירמוט נתקע במסך מסויים מצ"ב תמונות והשלבים! מה עושים? 1. [ATTACH=CONFIG]9590[/ATTACH] 2. [ATTACH=CONFIG]9591[/ATTACH] 3. [ATTACH=CONFIG]9592[/ATTACH] מפרט: aspire v5-572 Windows 7 Intel Core i3-3217U Dual-core 1.80 GHz 39.6 cm (15.6") HD (1366 x 768) 16:9 Intel HD 4000 with Shared Memory 4 GB, DDR3 SDRAM 500 GB HDD

• 25 תגובות
    • 14.5k צפיות
  12. יש לי בעיה אם המחשב בזמן האחרון אני מדליק מוזיקה או משהו ופיטעום המוזיקה ניתקעת והמחשב מתחיל להתעקה אני נוגע בקרור של הציפסט הוא רותח!!! אבל אני לא בטוח שזה זה הבעיה והינה כחו תמונה שצילמתי של המעלות של המעבד והביצועים של המחשב וגם עוד תמונה של גיאות אני לא יודע מזה אם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח תתמונה השנייה!!! http://img403.imageshack.us/img403/1893/ddd5sd.jpg http://img444.imageshack.us/img444/8932/p9gy.jpg אני מכווה שתוכלו לעזור לי כי זה ממש מעצבן הבעיה הזות!!! לוח אמ ASUS P5GD1

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by dardanadg,

לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה ???

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  14. Started by dandisc,

שלום! לאחרונה אני נתקל כל הזמן בקפיאות ובמסכים לבנים בווינדוס, פירקתי את הכ"מ והבחנתי ברכיבים כמו מפוצצים? האם הכ"מ גמר את הקריירה? מדובר בhd4850 מלפני 3 שנים בערך..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום התקנתי וינדוס על כונן C שהוא הארד דיסק חדש SSD ומשום מה הוא עשה לי מחיצה נוספת בכונן F כמו בתמונה: http://jpg.co.il/view/5615066363a83.jpg/ כרגע המצב הוא שמותקנת מערכת על C ולדעתי לא מספיק מהר זה עובד,משהו לא תקין מופעל SECURE BOOT אבל אני לא יודע אם זה הקינפוג הכי מהיר שאפשר בביוס,אשמח לעזרתכם תודה

• 35 תגובות
    • 7.1k צפיות
  16. שלום! ערב פסח היום אז החלטתי לנקות את המחשב אחרי ניקיונות ושאיבות של השואב (פירקתי את כרטיסי הזיכרון והכרטיס מסך) הרכבתי בחזרה הכל והדלקתי את המחשב אבל אני לא רואה כלום על המסך אין ציפצופים ויש אורות בתוך המארז על הלוח אם והמאווררים עובדים לוח אם: MSI P35 Platinum Combo זיכרון: שני סולטים של OCZ XTC PC2-6400 EL Platinum יש שם שני כרטיסים עם מנורות כרטיס מסך: MSI NVIDIA 8800GTS 320MB נ"ב אני פירקתי והרכבתי וניסיתי לעשות מלא קומבינות עם הזיכרון ולא עזר כלום אחי בא עשה איזה משהו שקרה רק פעם אחת ואין לו מושג ראו את המסך של הביוס אבל הוא נתקע ולא המשיך והיה ציפצוף רצוף תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bjnhv,

הכרום לא נפתח בבכלל והאקספלורר נפתח וכותב שהוא לא מגיב. - יש אינטרנט - אנטיוירוס ווינדוס מתעדכנים. ניסיתי להריץ AVG ו AVAST ללא וירוס. אין תהליך של כרום שרץ במנהל המשימות. ניסיתי לשנות DNS ולא עזר וכן פיתרון שראיתי באינטרנט : netsh winsock reset catalog netsh int ip reset reset.log hit אשמח לעוד רעיונות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה, לפני כמה זמן החלה תופעה מוזרה במחשב, שלפני שהוא מעלה את הווינדוס (עוד לפני מסך הטעינה של הווינדוס) הוא מראה מסך שחור וכאילו הוא טוען משהו, רק שזה לוקח לו רבע שעה (!!!). הבעיה ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ככה שלדעתי זו בעיית חומרה, תקנו אותי אם אני טועה. המחשב אצלי כבר 6 שנים ועוד לא נתקלתי בדבר כזה מוזר, אף פעם לא היו לו בעיות טעינה ועלייה ובטח שלא לקח לו כמעט 20 דקות לעלות... צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר, יצא בול חח). כל השערה תתקבל בברכה. תודה לעוזרים ולכל מי שינסה לעזור. פנטיום 3 1000 (שבדרך כלל טס מהר וחזק, ונותן ביצועים הרבה יותר טובים ממה שנראה לפי הנתונים שלו) ווינדוס אקס פי פרו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by oded6188,

מעבד Celeron 2.4Ghz עם הקירור האורגינלי של אינטל, מגיע לי ל 80 מעלות!!! החלפתי את הצלעות קירור האורגינליות בצלעות קירור אחרות (גם כן משהו פשוט כזה של אינטל) ועכשיו המעבד עובד על 67 מעלות.... זה המון לא? יכול להיות שאני באובר קלוק או משהו?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by kashi,

שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון ויותר שתוכלו לעזור לי... אני בתקופה האחרונה מקבל הרבה מסכים כחולים, המחשב פשוט קורס. אני אל יודע אם כל הודעה זה אותו דבר אבל פעם אחת רשמתי מה שהיה כתוב בה: "בעיה התגלתה ווינדוס החליט לכבות את המחשב כדי למנוע פגיעות נוספות למחשב תבדוק שאם התקנת חומרה חדשה היא מותקנת כראוי technical info: stop: 0x00000050 (0xc159pf1c, 0x00000000, 0x804e70d5, 0x00000000) <=========(זה לא תמיד אותה שורה) גם היה רשום DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לפעמים מופיע גם קובץ בסוף ההודעה nv4_disp.dll או win32k.sys או alcxwdm.sys לפעמים זה קורה שאני באמצע משחק או רואה קטע וידאו, לפעמים ישר שהמחשב עולה או שאני לא עושה שום דבר מיוחד... אם תוכלו לעזור לי אני אודה מאוד! ת…

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by rutlov,

קניתי לפי 5 חודשים מחשב דל ומאז מסך נאבידיה כל הזמן קורס החליפו לי לוח אם .. בטענה שזה יעזור בבעיה אבל עכשיו עוד פעם קרס.. המסך נופל ואז מופיעה לי הודעה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור" מישהו מכיר ..?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by XGamerX,

שלום אנשים, זוכרים אותי? נדפק לי ה BIOS כי עשיתי עדכון עם גירסא לא נכונה שלו. מפה לשם הלכתי למקום, צרבו לי BIOS חדש והכניסו אותו למחשב ועכשיו המחשב עושה ביפים כל הזמן, (יש לי ביאוס של AWARD) צפצופים שלא מפסיקים מראים על בעיה בזכרונות, החלפתי זכרונות, לא עוב החלפתי ספק לא עובד הוצאתי את כל הכרטיסים (רשת ומסך) ועדיין צפצופים. ה BIOS חייב להיות טוב כי ניסיתי 3 גירסאות שונות שלו, (שמתאימות ללוח שלי) ככה שאחד מהם חייב לעבוד... איזהשהוא פתרון?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  23. הספק הפסיק לספק מתח של 12V למחשב........כל המאווררים מכובים,מה קרה פה? עברתי על החוטים אבל הוא הפסיק לספק מתח.......המחשב עובד טוב אבל הריילים של ה12V לא מספקים מתח.....מה עושים?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  24. הדפדפן עדכן את עצמו לגרסא הכי עדכנית עכשיו אני לא יכול לפתוח לינקים בלשונית חדשה או בחלון חדש לא יכול ללחוץ BACK ללכת אחורה לעמוד קודם לא יכול ללחוץ בדפדפן ולהכנס לאופציות של הדפדפן עצמו בפינה הימנית למעלה שום דבר לא מגיב פשוט הרס כמעט הכל. מה זה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב שלי מחליט פעם בכמה זמן להשתגע לחשוב שהוא אמבולנס.. פתאם ללא כל סיבה הוא מתחיל להשמיע קולות מספיקר הפנימי של מחשב. אין לי מושג מזה בדקתי טמפ' הכל תקין אחרי כיבוי או בזמן הכיבוי הקולות מפסיקים, יש למישהו רעיונות? מצורף קובץ שהקלטתי עם רשמקול (אולי מישהו יזהה) סוף שבוע טוב וחג שמח, טל עריכה: מצרף log של hijackthis עריכה נוספת: הוסר ה log כי הבנתי שכאן מתעסקים רק עם חומרה וחבל על עומס בהודעה כמו כן הוא נבדק ונמצא נקי ע"י ברק דהן בפורום תוכנה אם יהיה צורך אני אעלה מחדש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.