תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לכרטיס קול של Creative Sound Blaster live24 bit באתרים של הטופיק לא מצאתי .. מומלץ לינק ישיר x;
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לצורב קליפ קטן על דיסק DVD האם אפשר יהיה להוסיף עוד קליפ על אותו הדיסק בעתיד ? ואם כן אז איך ?
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG שזה הדגם המלא שלו: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DL13 - הגרסה האחרונה מעודכנת: DL13 הבעייה היא כזאת: הצורב לא קורא לי דיסקים של DVD ולא צורב אותם... אבל דיסקים רגילים CD-R הוא קורא וצורב... ככה שבעצם נהיה לי צורב רגיל ולא DVD!!! בבקשה אני לא יודע מה כבר לעשות@!@@ תודה לכל מי שעוזר...עזרתכם דרושה בדחיפות!!! :s05:
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מקבל את השגיאה הבאה "לא נמצא סימון כתובת של מזהה בתקליטון" מה עושים??? תודה
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש אתר ברוסית ושם אני מוריד וממש כמה שניות ונעלם ההורדה. והורדתי מאתר אחר משהו ואחרי 10 דקות אני לא רואה את ההורדה מוזר .
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מארז hec 6a19 ספק בא עם המארז :art 300 משום מה נראה לי שהספק הוא גורם הבעיה אבל אני ממש לא יודע כשאני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על הריסט אז עדיין אין תגובה מהמסך . כשאני מכבה על ידי כפתור הכיבוי (לחיצה ל 3 שניות ) ומדליק אז הוא נדלק ואז כבה שוב (המסך ). אם אני מכבה וממתין כמה דקות אז הכל תקין עד לפעם הבאה . ניסיתי לשחק עם הכבל מאחורה - זה לא עזר - ניסיתי להחליף ליציאת הdvi עם מתאם - גם לא עזר . טמפרטורה של כרטיס המסך 45 מעלות ( 6800nu) " " מעבד : 30 מעלות " " לוח : 28 מעלות הלוח עצמו לא מציג שום חיווי לא תקין וגם לא מצפצף . אנא הושיעו .
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום בקרוב אקבל את כרטיס המסך MSI AMD Radeon R9 290 4GD5, ואני מעוניין לדעתי כיצד אוכל לחבר אליו 3 מסכים, כאשר המסך הראשי הוא Dell 2311h בחיבור DVI , מסך נוסף די ישן ופשוט ברזולוציה של 1280X1024 בחיבור VGA, ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI . האם אני צריך מתאם מיוחד או שניתן לחבר את המסכים כמו שהם (חוץ ממתאם DVI לחיבור VGA ) ? חיים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בעת כיבוי המחשב והתעוררות ממצב שינה מתקבל מסך כחול DRIVER_POWER_STATE_FAILURE מדובר במחשב חדש : זו החומרה :Intel Core i7 5820K Corsair Hydro H100i - מחובר בUSB לתוכנה corsair link MSI X99S SLI Plus - ביוס מעודכן לאחרון G.Skill Ripjaws-4 4x4GB NVIDIA GeForce GV-N970G1 Seagate 1TB Desktop Sata Samsung 840 EVO 256gb TP-Link TL-WN781ND 150Mbps PCIE Seasonic 750W 80 Gold X-750 מערכת הפעלה 8.1PRO מעודכנת עד לאתמול, כנ"ל לגבי הדרייברים של המחשב. פרטים : קבצי הDMP שלי לקריסה : https://drive.google.com/folderview?id=0B0ePeBp72Nyuc0RBYXFJaUk5X2s&usp=sharing [TABLE] [TR=bgcolor: #e0e0e0] [TH]Dump File [/TH] [TH]Crash Time [/TH] [TH]Bug Check String [/TH] [TH]Bug C…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל הזמן כשהמחשב עובד מלא שעות..אז כשאני מכבה אותו הוא תמיד נתקע ואז אני צריכה לכבות אותו ידנית ב מסך "שומר את ההגדרות שלך" וככה זה תמיד ויש לי מחשב חדש לגמרי, 512 MB RAM RADEON 9600 AMD ATHLON 64 וספק ג'נרי..
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם.כשאני מעלה סרטונים מהפלאפון למחשב.המחשב לא מפעיל אותם בכלל.ואם זה מהמצלמה זה מעלה בלי סרטון בלי קול.האם אתם מכירים איזה תוכנה פשוטה שיכולה לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה של WIFI אחרי שחזור מערכת עם התוכנה שבאה עם המחשב ויש גם כפתור יעודי לזה על המחשב למי שמכיר. טוב אז אחרי השחזור אני לא רואה שום סימן לסמל של הWIFI או בלוטוס כלום כלום. וזה קצת מתסכל כי זה נראה כאילו המחשב עושה לך בכוונה ועשיתי שיחזור בעבר מהתוכנה הזאת והכל עבד כשורה אני לא יודע מה קפץ למחשב לעשות את זה? בבקשה מי שקרה לו מוזמן לעזור וגם מי שלא אני אודה מאד!
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה להפעיל איזה סרט, מוזיקה, מסמך טקסט וקובץ אחר אני לוחץ עליו ואז המחשב קופא לכ-10 שניות ואז מפעיל אותו. המחשב דיי חדש לפני שנה, מעבד e6600 לוח GB 965P וזיכרון 2 ג'יגה דואל ודיסק קשיח 320 ג'יגה WD. אחרי שעולה הקובץ אפשר להפעיל עוד קבצים אחרים שעולים במהירות טובה, זה נראה אין פעילות של הפעלת קבצים אחרי כמה זמן כאילו הדיסק קשיח או משהו נכנס למצב המתנה כזה וכשמפעילים זה מחפש ומפעיל את הקובץ. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חזרה מתיקון, אבל הוא תקוע בשלב DMI Pool Data Verifying. למחשב מספר כוננים, חיברתי את כולם, אך זו עדיין התוצאה. איך מתקדמים מכאן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב עם מערכת הפעלה מקורית רושם עותק זה של וינדוס אינו פעיל כדי להכנס יש להפעילו ואם אני לוחץ ביטול הוא מנתק את המשתמש, אם אני לוחץ הפעל הוא מעביר לי למסך שאני רואה את העכבר ומשם לא מגיב שום כפתור (אפשר להזיז את העכבר אבל אין על מה ללחוץ וכל כפתור במקלדת לא מגיב) הוינדוס הוא וינדוס מקורי, ניסיתי לעשות תיקון מהדיסק וזה מחזיר אותי חזרה לאותה הבעיה גם במצב בטוח הוא עושה לי את אותו דבר איך אני יכול לבצע את האקטיבציה בעזרת דיסק??, או לקבל הארכה של כמה ימים ואז לעשות אותה דרך הוינדוס עצמו
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע הדלקתי את המחשב, והוא ישר נכבה. עשיתי clearcmos והחזרתי להגדרות סטוק של המעבד (המחשב מאז סירב לעבוד בכל רמת מתח מעבר לסטוק) כמו כן, לא הצלחתי לחבר ביחד את כל הכוננים הקשיחים ואת הכוננים האופטיים (רק 3 הצליחו לעבוד באותו זמן). הצורב דיוידי שקניתי גם התחיל לעשות בעיות (רמת באפר נמוכה בזמן צריבה), בעיה שנפתרה לאחר שניתקתי את הכונן הקשיח שהיה מחובר ביחד על הצורב לאותו סלוט IDE. מה יכול להיות הגורם לבעיה? לי זה נראה כמו הספק, שכן שככל שהורדתי את המתח למעבד ללוח ולזכרון, יציבות המחשב השתפרה. (אני מניח שזאת לא בעית חומרה כי המחשב רץ ללא דופי במתח נמוך ואנדרקלוק) תודה.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה זה עושה בעצם? האם יש שיטות אחרות טובות יותר להאיץ את המהירות בשימוש ב-WIFI ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם .. אז ככה, הרכבתי מחשב חדש (לוח אם 925XE NEO של MSI, מעבד P-4 3.0GHZ 64bit, 512MB DDR-2. הבעיה היא שאחרי שהוא מעלה הכל, שאני מגיע להתקנה של ה WINDOWS, אני מקבל שגיאה שההארדיסקים לא טובים .. מצורפת תמונה, המצב הזה מגיע אחרי השלב הראשוני בהתקנה שהוא בודק איזה חומרה יש למחשב .. יש למישהו איזשהוא רעיון איך אני יכול לפתור את זה ? ההארדיסקים מחוברים היטב, והכל יושב במקום .. המערכת הפעלה היא WINDOWS XP PRO, הגירסה הרגילה וגירסת ה-64ביט, בשניהם אותו ה ERROR. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, פרסמתי הודעה דומה בפורום כ.מסך בגלל שאני כבר חושב על הצעד הבא של החלפת הכרטיס. אבל אני אשמח לעזרתכם שכן אני לא יודע בוודאות איפה הבעיה. יש לי מחשב די וותיק (כמעט בן 5). שכבר כמה זמן שהוא לא מתפקד קשורה. מה שמתבטא בזה שהוא יכול להתקע בלי אזהרה מוקדמת. הנקודה היחידה עד כה שאפשר לציין זה שהמסך נתקע. המקלדת לא מגיבה. הסאונד ממשיך לנגן לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. אני מניח שזה לא אומר יותר מידי. לא פעם פתחתי את המחשב ובדקתי שהכל מחובר כמו שצריך. אתמול כבר המחשב הראה סימני גסיסות. אני מעדיף להחליף את הרכיב התקול (כמובן שלוח אם חדש יגרור החלפה של מספר רכיבים נוסף). ולא לקנות מחשב חדש. אתמול המחשב נתקע מספר פעמים ברציפות. שפעמיים הוא גם מוסיף מסך כחול לשניה שכתוב משהו…
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב במנהל משימות למטה יש את המצב של הזכרון אז הוא עולה כל הזמן ניסיתי למחוק אם התוכנה nod הצליח אבל אחרי שעה עוד פעם חזר עשיתי עוד פעם אם הnod ונמחק ואחר כך במשך 4 פעמים ניסיתי גם למחוק דרך אנטי ספיוור הצליח אבל אחרי 30 דקות חזר ועשיתי עוד אם אנטי ספיוור ונוד אם מישהו יכול לתת לי עצה למה זה קורה ואיך לפתור אני ישמח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שזמן האיתחול של המחשב שלי ארוך מאוד (5-10 דקות) בצורה לא הגיונית. מאחר והיו לי כמה בעיות נוספות שקשורות לחלונות - פירמטתי את הכונן והתקנתי XP מחדש. שאר הבעיות הסתדרו פרט לבעיית האיתחול. יש לציין שהמחשב עובד בצורה מושלמת פרט לקטע הזה. האם ייתכן שהלוח שלי נדפק? יש לי לוח אם מסוג ASUS P4S800D עם 512Mb DDR 400MHz (בשני סלוטים) ומעבד P4 2.6MHz. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חיצוני ולא שמתי לב בהתחלה שהוא FAT32 ועכשיו אחרי ששמתי עליו כבר הרבה דברים הוא לא נותן לי להעתיק דברים שמעל 4 ג'יגה ואני רוצה להעביר אותו ל NTFS האם יש דרך לעשות זאת בלי למחוק את הקבצים? זה יהיה ממש קשה עד בלתי אפשרי לגבות את כל מה שיש עליו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש (hd5750) ואתמול רציתי להתקין אותו. (המפרט שלי הוא מע' מס' 1 כמפורט בצד) לפני שהתקנתי אותו הדלקת את המחשב, הסרתי את הדריבר של הכרטיס הישן, ביצעתי אתחולים למחשב כפי שהוא ביקש והכל עבד כראוי. ניתקתי את המחשב מכל הכבלים, הסרתי את הכרטיס הישן והתקנתי את החדש(עם מתאם לחיבור 6 פנים מחוסר חיבור כזה בספק), כאשר חיברתי מחדש הכל וניסיתי להפעיל את המחשב, הוא נדלק (כל המאווררים מסתובבים והמחשב אינו משמיע רעשים מיותרים) אך כרטיס המסך כביכול לא מזוהה ע"י הלוח ואין לי תמונה (המסך נכנס למצב "שמירת כוח"). ניסיתי להחזיר את הכרטיס הישן ושוב אותה בעיה. ניסיתי לחבר את הכרטיסים מחדש מחשש שאולי לא שמתי אותם טוב (אך הם מוכנסים עד הסוף ולא היתה כל בעיה פעם קודמת שהוצאתי…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כל הזמן אני שם לב שמצטברת לי אבקה חומה על הדימים ! בהתחלה חשבתי שזה אבק אבל זה לא האבקה היא ממש על הדימים איפה שהזכרון נכנס. הקבלים לא נפוחים אבל גם עליהם לפעמים יש טיפה מהאבקה הזאת. אבל על הדימים DIMM יש כמות של אבקה חומה. אני מנקה וזה שוב חוזר..מה זה יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הי אנשים הרכבתי מחשב חדש והכל עבד יופי (מפרט בסוף). יום אחד אני לוחץ על הכפתור - כלום. יש רעש של התחלת עבודת מאוורר ספק ומאוורר CPU, לחלקיק שנייה, וזהו. פותח נורת בקרת חיבור חשמל על לוח האם מאירה. בודק חיבורים - כלום מפרק התקנים (דיסקים, CD, כרטיסים) - כלום נשארתי עם ספק, לוח אם, זיכרון ומעבד. בודק מצב זיכרון - יושב טוב. כנ"ל מעבד+ היטסינק+ מאוורר (+חיבורי חשמל). אני בשלב של להשיג ספק אחר ולבדוק אולי יש בו בעייה, אחרת העניין בלוח-אם (אולי) או במעבד. יש למישהו רעיון? מפרט (מה שעדיין מחובר): P 4 2.4C Asus P4P800 deluxe Geil 2*256Mb DDR 3200 PSU, Case: Generic
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל ואני מנסה לחבר עוד כונן dvd הביוס מזהה רק 2 דברים או את הארדיסק והצורב או את ההdvd והארדיסק או את הdvd והצורב על אותו קבל יש 2 יציאות של ide איך אני יכול לסדר את זה דגם של לוח אם = VIA P4MA Pro Mainboard מעבד של סלרון ווינדוס xp pro תודה ניסים
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-