תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני הכנתי dok של ווינדוס 7 אבל המחשב לא מזהה אותו. בדקתי את הנושא וראיתי שהביוס שלי יכול לזהות רק uffi. והווינדוס 7 לא יכול לעלות עם uffi. האפשרות היחידה היא דרך כונן cd חיצוני. השאלה היא אם זה יעלה דרך כונן חיצוני. והאם יש אפשרויות אחרות. ?אולי להגדיר משהו בביוס תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם דיסק קשיח אחד S-ATA ועכשיו חיברתי לו עוד אחד שהוא P-ATA בכל מיקרה שמדליקים את המחשב מופיעה לי הודעה NTDLR is mmising please restart אחרי ריסטרט המחשב עולה רגיל מה הבעיה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שלום כבר כמה זמן שאני מנסה להתקין מחדש את המחשב של ההורים של חברה שלי - אבל המחשב די צולע עם המון בעיות - אחת הבעיות העקריות שאני נתקע עליהם היא שאני לא מצליח להריץ את תוכנת ההתקנה של חלונות מה CD אני פשוט לא מצליח להכנס לביוס (ניסיתי DEL או F4 - אם אני זוכר נכון) ואפילו כל כפתור אפשרי על מנת להצליח להגדיר שיתחיל את ה BOOT מה CD - הכונן דיסקטים דפוק שם ככה שאי אפשר לעלות עם דיסק איתחול ... מישהו יכול להסביר לי איך להכנס לביוס (אני ממש לא יודע איזה לוח אם זה ובגלל יושנו (ישן) אין להם כבר שום דוקומנטציה שלו. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-z97x-ud5h-bk ואני לא מצליח להגדיר שכל הדיסקים שמחוברים ל סאטא יעבדו יש בלוח סאטא אקספרס אבל עדיין זה אמור לעבוד בדיפולט שלו זה לא עובד יש מישהו שמבין??? או מה התמיכה של גיגהבייט?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, הבעיה קיימת כבר כמה שבועות, ולא משנה כמה פעמים אני משנה את ההגדרות, הן חזורות למצב שבו זה מסמן דברים שבכלל לא קיימים, כגון כונן פלופי, הפעלה של המחשב לבד, בחירת כונן קשיח אחר שהמחשב יעלה ממנו וכו', אשמח אם יעלו פתרונות או כוונות ממה הבעיה נוצרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה אופציה בביוס מאפשרת לכבות את העכבר/כ.רשת כשהמחשב כבוי? כלומר, יש לי ראוטר ולמרות שהמחשב כבוי המונורה של ה-LINK עובדת, אני רוצה שהיא תכבה וזה אומר שצריך לכבות את הכ.רשת גם.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המחשב שלי פועל מוזר מאד בשעות האחרונות ואני נשבע שלא עשיתי שום דבר. למעשה, אין לי מושג אין לעשות את זה בכלל. 1. הגלגלת המרכזית של העכבר כבר לא מעלה ומורידה את הדף כפי שזה היה מימים ימימה אלא מגדילה ומקטינה את הדף, כמו Ctrl + ו- Ctrl - 2. כשאני לוחץ על לינק הוא פותח לי טאב חדש. זה יכול להיות מעצבן מאד שכן אין לי אפשרות לשנות את הדף בו אני נמצא כרגע. הנ"ל תקף בכל דפדפן, כרום, אקספלורר ופיירפוקס.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב של לנובו y-70 סיימתי להגדיר את כל ההגדרות והוא נימצא במצב של חשיבה כל הלילה ברצוני לציין שהוא מחובר לחשמל והוא מגיע עם הארד דיסק 1tb+8ssd האם זה מצב נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של גיגהבייט שתומך בזיכרון 400MHZ ויש לי פיסית זיכרון של 333MHZ אבל שאני עושה ריסט הוא רושם לי שהזיכרון רץ ב-200MHZ איך אני מגדיר את מהירות הזיכרון? יש לי ביוס של AWARD
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, במחשב שלי מותקן כ.מסך Leadtek PX7800GTX, מעבד AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core ולוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D. כאשר אני מעדכן את הגדרות הביוס, איזה ערכים אני צריך לעדכן בשדות הבאים? PCI eXpress Frequency - ההגדרות האפשריות הן 100MHz או Default. FSB Bus Frequency LDT/FSB Frequency Ratio CPU/FSB Frequency Ratio תודה מראש, ברוך
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ההגדרות שאני מכוון לא נשמרות במסך כלומר אני מכוון את הגדרות הכל טוב ויפה אחרי כמה שעות נגיד אני שוב יושב ליד המחשב ואני רואה שהתמונה השתנתה כלומר החלו עיוותים והתמונה לא ישרה יש דרך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש: TOSHIBA Satellite P75-A7200. ניסיתי למצוא את הגדרות של פד העכבר, ולהגדיר את הלחצנים. הקליק הימני לא פעיל או שפעיל רק עם שתי אצבעות. איפה אני יכול למצוא את ההגדרות שאחראיות לתפעול של העכבר, כבר בדקתי את כל ההגדרות שאני מכיר (Contol Panel -> Mouse) תודה מראש, איתי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
(לא ידעתי אם לפרסם הודעה זו בפורום תמיכה טכנית או פורום לוחות אם ומעבדים. החלטתי לבסוף לפרסם את ההודעה בפורום תמיכה טכנית - אם ההודעה מותאמת לפורום לוחות אם ומעבדים, אני מתנצל) שלום, לאחרונה עשיתי שדרוג למחשב, ומסגרתו קניתי מעבד AMD Athlon XP 2500+ ולוח אם MSI K7N2 Delta-L. כאשר אני מפעיל את המחשב תחת הגדרות ברירת המחדל של הביוס, המחשב מזהה את המעבד כמעבד 1800MHz. ב- Windows(חלונות 2000), בלוח הבקרה, אני רואה גם כן Athlon XP 2500+. אבל, כאשר אני מריץ את 3DMark2001, הוא מזהה את המעבד כמעבד Duron, ורושם כי ה- Internal Clock שלו הוא 1.77MHz אמנם ה- Internal Clock Maximum הוא 2.20MHz. בביוס, ה- FSB הוא 166MHz. האם אני מפעיל את המעבד במהירות נמוכה מדי? ה- FSB לא אמור להיות 333…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
התקנתי מדפסת USB משולבת של CANON מדגם MX375 ושיתפתי את המדפסת למחשב השני, ובמחשב השני לחצתי "התחבר" על המדפסת שמותקנת במחשב הראשון, אני מדפיס בהצלחה משני המחשבים. יש רק דבר אחד שאני לא מצליח להבין: 1. אני מגדיר במחשב השני הדפסה ידנית משני צידי הדף, ההודעה על המשך ההדפסה משני הצדדים, תיבת הדו שיח קופצת במחשב הראשי (מחשב א') ולא במחשב ב', השאלה היא למה, והאם ניתן לשנות זאת? האם כך זה צריך לעבוד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה בהגדרות מחשב בחיבור שני מסכים לצורך עריכת וידיאו המסכים מחוברים ועובדים - העזרה המבוקשת בהגדרה לצורך העברות תכנים ממסך למסך תודה יחיעם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במיקרופון ג'נרי של סילברליין אבל אם אני לא טועה (הבעיה היא כבר מלפני הרבה זמן) זה היה במיקרופון אחר. כשאני מתחיל שיחות בסקייפ או אפילו סתם מצב שאני צריך להקליט את עצמי אני שומע ממש חלש. בהגדרות של המחשב אני עם המד של המקרופון עד הסוף ועם בוסט של 20 דציבלים, אבל מה שבאמת מוזר בשביל להחזיר את המיקרופון למצב שהוא לא יהיה חלש אני פשוט מזיז ל30 וחזרה ל20 בלי אישור בלי כלום והבעיה מסתדרת. אני יודע שקצת כתבתי את זה לא מסודר פשוט בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. האם מישהו שמע על זה או שיודע איך לתקן שלא כל פעם שאני מתחיל שיחה אצטרך לעבור את הפרוצדורה הזאת? צירפתי סרטון שממחיש את הבעיה: תודה רבה, שחף.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם קרה לי משהו מוזר שאני לא יודע איך זה קרה... פעם המחשב שלי עבד בסדר בנושא הזה ופתאום זה הפסיק לעבוד ככה... הבעיה שלי היא שאני כל פעם צריך להגדיר את ההגדרות סאונד שלי... אני ארחיב: הרמקולים במחשב עובדים בצורה דפולטיבית, אבל אם אני מחבר אוזניות... אני לא שומע ישר דרך האוזניות, אלא עדיין דרך הרמקולים של המחשב. אם אני מחבר כבל HDMI, אני עדיין שומע את הסאונד דרך המחשב ואת התמונה דרך המסך... אם אני משחק עם ההגדרות (מבטל את הרמקולים של המחשב דרך הגדרות הסאונד[לא עושה להם מיוט אלא ממש מבטל] ) אז אני שומע את הסאונד דרך הטלווזיה ו/או דרך אוזניות... למישהו יש רעיון איך אני מגדיר את זה שדפולטיבי כשאני מחבר משהו חיצוני למחשב הוא יקבל את הסאונד? (זה היה ככה, ופתאום הפסי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-C-Media 3D Audio Configuration, נכנס ל-Main Settings ומגדיר את הרמקולים שלי ב-Rear Panel Audio Jack. הכול טוב ויפה, אבל אחרי Boot ההגדרות נעלמות ושוב יש להגדיר מחדש על מנת לשמוע סאונד במחשב... מישהו מכיר את הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום קניתי ראוטר DLINK 6850U, הוא משמש כראוטר עיקרי, זה שמחובר לאינטרנט יש לי בנוסף ראוטר DLINK 2760U שמוגדר כ-AP אני כבר אובד עצות, עבדתי לפי המדריך - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm בתפריט הראוטרים איפה אני רואה את ה MAC שלהם? האם זה ה-BSSID בתפריט ה wireless? כשהגדרתי השתמשתי בזה כי לא מצאתי MAC באף אחד מהראוטרים) בראוטר 6850 - הפכתי את התפריטים מכל כיוון אפשרי ולא מצאתי שום איזכור ל WDS או wireless bridge תודה מראש למי שיכול לעזור, כבר יומיים מתעסק עם זה ללא הצלחה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך saphhire readon hd 6570 1G הבעיה הראשית שלי היא שאני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה כאשר אני משכפל את הצפייה לטלוויזיה באמצעות כבל DVI/HDMI שיש לי. באף רזולוציה אני לא מצליח לראות וידאו במסך מלא לגמרי והרזולוציה 720X1280 שהייתי רואה מושלם במחשב הישן, במחשב החדש התמונה היא לא בגודל מלא ונוצרת לי מסגרת שחורה מסביב לתמונה. אתם חושבים שאפשר לשחק עם ההגדרות בקונטרול סנטר של הכרטיס מסך, מה לדעתכם הבעיה??? הבעיה הפחות קריטית היא שאני לא מצליח להתאים רזולוציה מתאימה למסך ב-win7 כי הרזלוציות הגבוהות מראות את הטקסט קטן מדי ולכן אני מגדיל את התצוגה ל150 אחוז כדי שזה יראה טוב.
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הסטרימר שלי הפסיק לתקשר עם המחשב שמתי לב שהגדרות השיתוף לא נשמרות לי ומתאפסות כול פעם מחדש וזאת הסיבה שהסטרימר לא מוצא את המחשב. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש טל.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם במרכז הרשת והשיתוף בהגדרות מתקדמות כשמנסה לשנות לשתף תיקיה ציבורית , ומדפסת, לאחר שלוחץ שמור שינויים, נכנס לבדוק ושוב מופיע בטל. מה לעשות ? משהו מונע ממני ללבצע שינויים
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי כרטיס מצלמות אבטחה המחשב לא מתכבה, אמרו לי שצריך לשנות משהו בהגדרות , איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהגדרות השמע של המחשב, כאשר אני מכניס אוזניות לכניסה הקדמית הן עובדות בצורה לא טובה. כלומר, אני שומע חלק מהאזוניות וחלק מהרמקולים ואז עלי להכנס לRealtek HD Audio Manager ולשנות שם את ההגדרות. אני צריך לחזור על הפעולה כל פעם כאשר אני מכניס או מוציא את האוזניות. פעם זה עבד אצלי אוטומטית, כלומר זהה שחיברתי אוזניות ושמעתי רק דרכן ולא דרך הרמקולים. השאלה היא איך להחזיר את זה לפעול כך שזה יזהה אוטומטית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
עזרה ממנהלי הפורום, הגדרת חומרה במחשב אני שירה ☼ 23/07/09 14:13 windows xp pro. קניתי זכרון נייד של סאן-דיסק, usb 2.0 flash drive (במחשב אחר מזוהה חומרה זו). המחשב לא מזהה שהוכנסה חומרה חדשה (לא קופץ בלון שאומר שזוהתה חומרה חדשה, ובתיקית המחשב שלי לא נפתח כונן נוסף). התקן אחר (mp) הוא כן מזהה. איך אני מגדירה את החומרה החדשה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-