עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. עד לפני שנה המחשב שלי היה בסדר גמור פתאום אחריי שעשיתי פורמאט אחריי שנה שלא עשיתי המחשב בקושי מחזיק שבוע ואז נהרס או שהוא מתחיל להיתקע וממש לא לזוז והכול קפוא כזה ואז הוא עושה ריסטרט ולא מצליח לעלות בחזרה לווינדוס או שהוא עושה לעצמו ריסטרט לבד ולא עולה לווינדוס... בערך פעמיים היה לי מסך כחול והיה כתוב משהו כזה PHISICAL MEMORY בבקשה אני חייב עזרה זה כבר מעצבן כל פעם נימחקים לי דברים מהמשחק עד שאני משיג אותם כל פעם אני צריך לעשות פורמאט ואז המחשב מחזיק שבוע שבועיים ועוד פעם נהרס... אם צריך אז המפרט של המחשב שלי כזה מעבד INTEL PENTIUM 4 3.2GHZ 32BIT לוח אם ASUS P5GD1 ראם SAMSUNG 512X2 כרטיס מסך GEFORCE 6600GT 128MB הארד דיסק חדש 500GB SATA 32MB של סייגט ווינדוס XP PRO SERVIC…

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by wooper,

היי כמה פעמים שאני מגדיר למחשב לשמור את השעה הוא לא מסתנכרן והדעה לא מדויקת מחיפוש בפורום הבנתי שזה אומר שצריך להחליף סוללה מאיפה רוכשים את הסוללה והאם צריך סוללה שמותאמת ללוח אם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gal555,

המחשב לא נידלק הוא מחובר לחשמל וניסתי הכול הוצאתי את הכבל של החשמל וחיברתי ניסתי לחבר למקום אחר וכלום כאלו הוא לא מחובר לחשמל יכול להיות שזה הספק כוח

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by whome,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר את התופעה (וחשוב מכך את הפתרון) של אתחול כפול בלוח ga-ep43-ds3l? בכל פעם שאני מאתחל את המחשב (בין אם זה ע"י לחצן RESTART או ע"י כיבוי והדלקה) המחשב נתקע במסך שבו מוצגים פרטי לוח האם ומתבצעת ספירת הזכרון. בשלב הזה, המסך מוחשך והמחשב מבצע אתחול מלא מחדש. התופעה חוזרת באופן עקבי בכל פעם ללא יוצא מהכלל! (כמו כן, בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה הנובעת מ-OC כלשהו. אבל גם לאחר טעינת ערכי DEFAULT ב-BIOS לא חל שינוי)

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by Hade,

בזמן ששיחקתי BURNOUT PARADISE נתקע לי המחשב. כשהפעלתי אותו מחדש- הXP לא מצליח לעלות, אני מקבל מסך "מבולגן" לכמה שניות ואז המחשב עושה ריסטרט. אני כן מצליח להפעיל את המחשב בSAFE MODE, אבל לדעתי הבעיה היא בBIOS - כי האותיות מתבלבלות בזמן האתחול, למשל Q וS מתחלפות, ועוד כמה אותיות. ניסיתי לשחזר את הXP לאתמול, אך ללא הצלחה. מה אפשר לעשות? יש לי מעבד ATHLON 4200, לוח אם S2 של GIGABYTE כרטיס מסך NVIDIA 8500 בבקשה תעזרו לי!!!

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  6. כל משחק כל דבר במחשב נראה מוזר תראו את התמונה הזאת רואים את העיוותים האלה? ככה זה בכל המחשב... נראה לי משהו בכרטיס מסך.. Radeon HD 4850 . תעזרו בבקשה עריכה: זה מראה לי את הדבר הבא כל איזה חצי שעה/ שעה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  7. שאני משחק באיזה מישחק(לא משנה איזה) או שאני רואה סרטון או סתם במחשב המחשב שלי ניתקע נגיד בסרטון יש רפיט אל אותו מילה שאמרו נגיד בסרטון וזהוא הוא ניתקע וצריך לעשות ריסט מה הבעיה הזאתי אני מיתחנן עזרה פליזזז

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  8. אני בצרות- המחשב הראשי שלי בעסק לא עובד- לוח אסוס WD2 , כרטיס מסך X850 של ספייר, ספק חזק מאוד, 9 הארדיסקים, כרטיס עריכה. זה התחיל מזה ששמתי לקידוד סרט וידאו (כרגיל), אחרי שעתיים אני רואה שהמחשב כיבה את עצמו והוא לא עולה. אחת מתוך 5 פעמים הווינדוס עולה. ב"ד נתקע על מסך שחור בדוס. כשהוא עולה- הוא "מקרטע". אפילו צליל הפתיחה של הווינדוס נשמע עם קרטועים נמשכים כאלה... סרט וידאו שאני שם במדיה פלייר - נתקע ו"משתחרר", אחרי כמה שניות נתקע לגמרי והעכבר תקוע. רק כיבוי מהחשמל. לפעמים פשוט ללא סיבה עושה ריסטרט... מכבה את עצמו. זה מחשב מאוד חזק מאוד יציב, גדוש ועמוס אבל עובד תמיד טוב . אני בטוח שזה בעיית חומרה- שיזרתי את המחשב אחורה (עם כרטיס מיוחד של RADIX שיש לי,לא המשחזר של ה XP), ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by morans,

היי חבר'ה! יש לי סט אלחוטי של מייקרוסופט, דגם wireless multimedia keyboard 1.1 העכבר עובד מצוין אבל המקלדת פתאום לא מגיבה. יש למקלדת משדר מעוגל עם שלוש נורות, 2 נורות דולקות אחת של ה-F והשניה 1. זה מצב שאמור להיות, אבל המקלדת לא מגיבה. ניסיתי הפעלה מחדש למחשב מספר פעמים זה לא פתר, ניסיתי ללחוץ על הכפתור שעל המשדר וזה לא עזר, בדקתי בdevice manager והכל תקין כולל התקני USB וגם החלפתי בטריות וזה גם לא עוזר. בנוסף יש לי סט נוסף דומה עם משדר וגם הוא לא עובד, אבל שאני מחברת מקלדת אחרת (כמו זאת שאני כותבת ממנה - גומי) זה עובד... לא יודעת יותר מה ניתן לעשות. אשמח לעזרה! זה מוציא אותי מדעתי! חחח מורן

• 5 תגובות
    • 13k צפיות
  10. נתחיל מהמסכים הכחולים.. יש לי המון פשוט המון מסכים כחולים , אני כבר לא יודע אם זה הזכרונות הארד דיסקים או הכרטיס מסך.. החלטתי לעלות תקבצים מהיומיים האחרונים של המסכים הכחולים.. http://www.f2h.co.il/173970777 אם מישהו יכול לומר לי מה הבעיה אני אשמח.. עכשיו הכרטיס מסך , HD4870.. (מפתיע מישהו שיש בעיות עם ATI?) נקנה בארה''ב כלומר אין לי אחריות.. לפני 4 חודשים נשרף לי הספק כח של המחשב הקודם שלי.. ומאז הוא מתחיל לעשות בעיות.. מאז כבר החלפתי מחשב (מפורט במפרט שלי אם יש צורך) כאשר הכרטיס מסך עבר איתי למחשב החדש.. לא יודע אם זה הספק כח בעייתי או הכרטיס.. בכל אופן הוספתי עליו קירור של twin turbo.. שאכן עזר ובמשך חודשיים הכל עבד פיקס.. (פה ושם דברים ממש בקטנה) אחר כך …

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by nahum8,

חבר'ה, חזרתי הביתה מהצבא אחרי שסגרתי 28, והופתעתי לגלות שאני רואה פסים וג'יבריש על גבי המסך גם בBOOT. לפי הבנתי, הכרטיס, או חלק ממנו (זה אפשרי-כמו קבל אחד וכדומה), נשרף. אני מבקש את הצעותכם בנושא, ולוודא שבאמת זה מה שקרה. עוד משהו קטן וקריטי, הרכבתי עליו לפני חמישה חודשים לערך את הקרור -ACCELERO S1 +S-FLEX, עד כה הכל היה מעולה, טמפ' מקסימאלית במאמץ לא עברה את ה49 מעלות בכל תוכנת בדיקה. השאלה שלי היא, אם אני ארכיב חזרה את הקרור המקורי ואנסה להחליף את הכרטיס מסך, לא יעשו לי בעיות? - אייבורי תודה רבה להבאים לעזור. -בינתיים הכרטיס עובד אבל עם הפסים שתראו בתמונה הבאה. -ועוד משהו, המחשב לא נותן לי להתקין דרייבר חדש לכרטיס, כמו כן גם לא נותן לי למחוק אותו. :'(

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by bendani,

יש לי מחשב עם מעבד AMD 6000 לוח אם GIGABYTE WINDOWS VISTA מעודכן כרטיס מסך ATI 3850 מותקנים הDRIVERS הכי חדישים קיצר לא רלוונטי יותר מידי המפרט אבל בכל מקרה נתתי... התקלה היא שהמחשב מבצע ריסטרט ללא התראה וללא סיבה, זה קורה פעם בכמה ימים... המחשב כבר דלוק בערך שנה רצוף ומחובר לאל פסק ומעולם לא היה לו בעיה כזאת ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שזה קרה לי במשחקים כמה פעמים---אבל זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות לתקע חשמל כי היה לי חשש שזה האל פסק---אבל לא היה קשר השאלה אם יש עוד משהו שאפשר לבדוק כדי לראות למה זה קורה? לפני שאני רץ וקונה מחשב חדש ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  13. הרצתי Analyze על המחיצות C,D בעזרת התוכנה PerfectDisk (כונן קשיח אחד שפיצלתי ל-2 מחיצות) איך התוצאות ? (לפי איך שזה נראה ואני ממש לא מומחה גדול, לא נראה כאילו הכונן בסדר) נ.ב הבדיקות נעשו עקב איטיות במשחק מסויים שאמור לרוץ חלק במחשב שלי. (Wheelman) כונן C כונן D

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by NDickler,

שלום לכולם, יש לי מחשב קצת ישן שעבר מעט זמן מאז שהשתמשו בו, הוא היה עושה המון בעיות, בין השאר הוא היה טוען: CPU Fan Failed or to low , NTLDR Is Missing הוא היה נתקע מדי פעם ולא היה מה לעשות חוץ מReboot לפעמים הוא היה מאתחל את עצמו 3 פעמים לפני שהוא היה עולה , אחרי כמה זמן שסבלתי את זה, עכשיו הוא החליט לא לעלות , ואני לא יודע אם זה בעייתי חומרה או תוכנה, הוא מגיע לשלב של של העליה של Windows (עם הלוגו ופס הטעינה) ואז נופל, אם תוכלו בבקשה לכוון אותי מה הבעיה וכיצד כדי לי לטפל בזה בנוסף אני מעוניין לבדוק את כל רכיבי החומרה בשני המחשבים שלי, מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  15. לפני איזה יומיים הארדיסק התחיל להשמיע מעין "טיקים" כאלה ובאמצע משחק קיבלתי את המסך הבא: :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by titanos,

כאשר אני משחק במשחק מחשב כעבור זמ מסוים המחשב קופא ונדרש לעשות restart מישהו יכול בבקשה לעזור לזהות את הבעיה. תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי שלום, במחשב של חבר שלי,יש 2 כרטיסי מסך אחד מובנה ואחד PCIE. המחשב מזהה רק את מובנה,אבל כפי שידוע לי מתי שיש כרטיס נפרד אז יש הוא מנטרל את המובנה. הבעיה שהמחשב בכלל לא מזהה את הכרטיס,עוד עבד עד לפני חודש ופתאום הפסיק לעבוד הוא מחובר טוב מאוד. יכול להיות שהוא שרוף ? איך אפשר לדעת?< עכשיו הוצאתי את הכרטיס ההמסך PCI ובטעות זז כרטיס זיכרון,אז החזרתי את הכרטיס למקומו ואז המחשב התחיל לעשות רעשים סבבה,3 ציפצופים והמסך לא עבד בטח היה קשור לזיכרון,הוצאתי לגמרי את הכרטיס הזיכרון ופתאום המסך עבד ואחרי 3 דקות נכבה שוב? מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by Alex_O,

לחברי הפורום שלום יש לי תקלה במחשב .... המחשב עבד טוב במשך כמה שנים . אחרי שקניתי מחשב חדש והעברתי את המחשב הישן לסלון לשימוש לצפייה בסרטים הוא התחיל לעשות בעיות. והביא היא : כאשר מנסים להדליק אותו הוא נדלק לשני שניות מתחיל להעלות את הביוס ונכבה. מנסים כמה פעמים ורק אז הוא נדלק ועובד טוב. מכבים אותו ואז התקלה חוזרת. החלפתי ספק. ניתקתי את כל הכוננים שלא בשימוש. הוצאתי את כל הכרטיסים המיותרים להפעלה בסיסית. שום דבר לא עוזר התקלה חוזרת על עצמה. מקווה שלמישהו יש רעיון לפטרון התקלה.... תודה

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  19. היי לכולם. במחשב של אמא שלי נוצרה בימים האחרונים הבעיה הבאה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל להעלות את הוינדוס, מגיע כבר לשלב שבו הוא אמור להראות את שולחן העבודה, אבל אז שומעים "טיק" מהכונן הקשיח ואז המחשב עושה ריסט. בהגדרות, ביטלתי את הRestart upon system failure אז כשהדלקתי שוב את המחשב, הוא פשוט הראה מסך כחול, הנה התמונה שלו מישהו יודע למה זה קורה? ואם זאת בעיה בהארד דיסק, איך אפשר להציל את המידע שעליו? יש לאחותי שם עבודה מאוד חשובה של על C ומוסיקה והורדות בD ו-E. האם פירמוט יעזור פה? תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by greenvector,

שלום כמו שנכתב בכותרת, יש לי כרטיס מסך ATI 4850 שכאשר הרצתי משחקים מעט כבדים (כמו Witcher) המחשב פשוט נכבה. לאחר בדיקה בלוג של הווינדוס + תוכנה PC WIZARD 2008 גיליתי שגם במצב מנוחה הטמפרטורה של כרטיס המסך היא כ- 90 מעלות ובזמן הרצת משחק הטמפרטורה מעל 100 מעלות. רכשתי את הכרטיס ב- KSP (עדיין תחת אחריות) , כשהלכתי לשם הם אמרו שהם יראו מה אפשר לעשות ואם זה בכלל מוגדר כבעיה בכרטיס ושגם אם ניתן לעשות משהו אני אקבל כרטיס מתוקן במקום כאשר כל הפוצדורה תיקח לא פחות משלושה שבועות. האם בוודאות הכרטיס שברשותי דפוק? עשיתי כל בדיקה שעולה לי בראש והכל מצביע לכיוון הכרטיס.. וגם מה הנהלים המקובלים בכל הנוגע להפעלת אחריות על מוצר מחשב אם מישהו יודע.. תודה.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by dddd1234,

קיבלתי עכבר אופטי חדש של muller לפני זמן מה, אולם הוא אינו עובד לי...העכבר מגיע עם שני סוגי חיבורים: PS2 ו USB, אולם כאשר אני מחברו למחשב(נבעיקרון דרך הusb, אולם ניסיתי גם את הps2 כולל ריסטרט), נורות הגלגלת והאינפרא אדום נדלקות, אולם העכבר אינו מגיב והמחשב כלל אינו מזהה אותו...למעשה, המחשב אף לא כותב לי: found new hardware, אלא פשוט לא קורה כלום...ניסיתי להפעיל גם בsafe mode ולא עזר. ד"א, יש לי עוד עכבר אופטי של TEAC (t-43) והוא עובד פרפקט. חשבתי שייתכן והבעייה היא שהמחשב אינו מצליח להתאים דרייבר לעכבר, אולם אפילו לא הצלחתי למצוא את אתר הבית של החברה ע"מ למצוא שם דרייברים\תמיכה, והmuller היחידי שאני מוצא זו החברה למוצרי חלב....גם לא מצאתי שום פרטים על הדגם מחוץ לישראל.. …

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by yaron2009,

שלום. יש לי מעבד INTEL E2140 על לוח אם של MSI 945GM3-F. בביוס מוגדר לי שתדר הבאס הוא 200 MHZ והמכפיל נע בין 6 ל8 (תלוי בעומס). בבדיקה שאני עושה עם CPU-Z אני רואה שהבאס הוא 133MHZ בלבד ולא 200 כמו שמוגדר לו. ניסיתי לרסט את הביוס ולבדוק שוב אבל זה לא משנה את התוצאה. כשאני מעלה את התדר בביוס זה מעלה את התדר אבלהגדרה של 260 בביוס נותנת לי 193 ב CPU-Z. יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by DrDevil29,

שלום אני צריך עזרה לדעת אם יש בעיה ומה ניתן לעשות איתה... בזמן האחרון הופיעו מספר תקלות עם המחשב שלי, טמפ' גבוהות בעיות עם הכרטיס קול בעיות עם הכרטיס רשת ובעיות עם הUSB באותו איזור.. ניסיתי לפרמט את המערכת ופירמטתי, הורדתי מאסוס את הדרייברים האחרונים שמתאימים לויסטה אך בכל זאת יש בעיות שונות ושחוזרות על עצמן הבעיות העיקריות הם: -התנתקויות פתאומיות מהרשת לבערך 10 שניות (מה שגורם להרבהה לאגים במשחקים) -בעיות עם הקול והמיקרופון (הופיעו רעשים מוזרים ברקע ואנשים שאני מדבר איתם בתוכנות כמו ונטרילו מתלוננים מהרעש שיוצא לי מהמיקרופון) הבעיה היא לא עם המיקרופון ולא עם האוזניות.. ניסיתי את שניהם על מחשב אחר והכל פעל מצויין.. אם זאת ניסיתי לחבר מיקרופון אחר למחשב שלי והרעשים קיימים …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by seladlev,

היי המחשב שלי ישן P4 3GHZ המחשב החל לצפצף כשמדליקים אותו ואינו מראה תמונה על המסך כאשר אני מוציא את הזכרונות הוא נדלק אך לא מצפצף וכמובן לא רואים תמונה האם הזכרונות תקולים או שזה יכול להיות חלק אחר?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by אבי11,

שלום יש לי דיסק קשיח WD 80 GB שעבד עד שנתן הודעת שגיאה שיש בעיה הם הווינדוס (לעשות תיקון). אלא שמתברר שכנראה הבעיה בדיסק שכן הביוס לא מזהה אותו אלא כותב WDC ROM ובמקום גדם הוא כותב SABRE. ניסיתי להכניס אותו כSLAVE תחת דיסק אחר כדי לנסות להוריד ממנו את החומר (החשוב לי שיש עליו) אבל גם זה לא הצליח. האם יש למישהו רעיון האם ואיך ניתן לחבר אותו ולהוריד את החומר (לא, אני לא מתכוון למעבדות שמתמחות בהצלת נתונים).

• 5 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.