תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני כבר לא מעט זמן עובד על מחשב מדיה סנטר. עד עכשיו הכל עבד יופי חוץ מהכרטיס טלוזיה (avermedia m785) משום מה המחשב מזהה את הכרטיס וגם בסריקה של המדיה סנטר אני מצליח לראות תמונה אבל הבעיה שהתמונה מלאת רעשים ובסופו של הדבר אני מקבל הערה של תדר נמוך מידי.. ניסיתי כבר להחליף קבלים וזה לא ממש עזר.. עם חסרים עוד פרטים על המערכת אני אפרט בשמחה! תודה לכל מי שיכול לעזור!!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי WD3200AAKS והמחשב שלי לא מזהה אותו יש לי AMD ATHALON 3000 ABIT KV8PRO לוח אם כיום יש גם WD 120 אני מתקין את הHD והמחשב ניתקע הBIOS לא מזהה אותו לא יודע מה לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני יקנה את המחשב שלי ואני יצטרך/ רוצה להרכיב אותו בעצמי , אז אחרי כל החיפושים ביוטיוב מצאתי סרט טוב שמסביר צעד אחרי צעד איך להרכיב אז חשבתי לשתף איתכם אם אתם כמוני אז תהנו http://youtu.be/guZ53cSUuOk הסרט זורם ונחמד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+הרחבת השאלה:העידכון לגירסא הכי עדכנית (אבל היא בטא) עבר בהצלחה,אבל בגלל שזו גירסאת בטא:מה ניתן לעשות בכלל ו/או כדי להחזיר את הגלגל אחורה (בביוס לא ניתן לעדכן לגירסא קודמת)? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי פוירמוט למחשב שלי והתקנתי WIN XP PRO SP2 והתקני הUSB שלי לא עובדים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי, בדקתי במנהל הישומים ו ekrn של ESet לוקח לי מלא זיכרון 100%. האם אני יכולה למחוק לגמרי את האפליקציה eset? בתמונה ששלחתי המצב יותר "רגוע" כי ביטלתי כמה מהביצועים של eset בזמן אמת. ההגנה של ווינדוס 10 מספיקה? אם כן אז האם יש תוכנות חינמיות בטוחות? הסתכלתי ברשת וזו בעיה יחסית נפוצה, אבל לא הצלחתי לפתור ואני חוששת למחוק את התוכנה. האם היא הכרחית? ועוד שאלה, בהגדרות של ווינדוס להגנה מפני וירוסים ואיומים, אם אני נכנסת לניהול הגדרות, יש כל מיני אפשרויות, בזמן אמת, בענן, אוטומטית וכו... ובכולן כתוב שהמחשב שלי יהיה חשוף חוץ מהאפשרות של זמן אמת שהיא חסומה לי ואין לי אםשרות להפעיל. אז לא הפעלתי אף בחירה. להשאיר ככה? רשום שלא נדרשת פעולה ושeset פועל.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כל כך מסתבך עם כל הקטע הזה של התקנת דרייברים !!!! אני נכנס לסייב מוד כדי להסיר את הקאטאליסט הישן ואז אני אמור להכנס בחזרה לסייב מוד כדי להתקין את הקאטאליסט החדש או להעלות את הווינדוס כרגיל???!! אני צריך עזרה כי אחרי שהתקנתי את הדרייבר החדש אני מעלה את הווינדוס וזה נותן לי איזהשהיא סוג של שגיאה שקשורה להתקנת הדרייבר החדש.... מישהו יכול עזור לי בבקשה...הוראות התקנת מחדש או משהו בסגנון !!! ???
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
התקנתי דיסק קשיח 250GB של סיגייט SATA 2. הבעיה היא שהכונן לא קיים ב"מחשב שלי"!!! הוא מופיע בביוס ובאוורסט...הוא גם מופיע ב"הוספת חומרה חדשה" וכשאני מתקין אותו הוא אומר התקן זה פועל כראוי, מופיע ו"זמין" במנהל ההתקנים..... מה עושים?!?! [דגם - st3250410as] תודה...
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום אני העברתי מהמחשב הישן שלי לחדש את הכונן/צורב(CD/DVD) אני לוחץ על הכפתור בשביל לפתוח אותו ולסגור וזה עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא קולט שיש את הכונן הזה הוא לא מזהה שיש בכלל כונן במחשב מה לעשות אמרו לי מתי שעושים ריסטרט ללחוץ על DEL בשביל להיכנס לBIOS. ולשנות שם משהו במחשב החדש ,זה קצת שונה מהישן. בישן יש לשוניות ובחדש אין... אז מה צריך לעשות בשביל שהמחשב יקלוט ויזהה שיש כונן במחשב אגב יש לי WINDOWS 7 אם זה עוזר תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש, AMD 64 3000 היום שחזרתי הביתה המחשב לא נידלק ושהוא כן אז הוא ניתקע במסך הראשון (המסך של הכניסה ל BIOS) ליפעמים הוא לא קולט את המסך אנא עזרו לי, בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, ברשותי VOSTRO 1500 עם 8600M GT, שנקנה לפני פחות משנה. בחודש האחרון החלה בעייה מוזרה במחשב, כשאני מחבר מסך חיצוני דרך VGA לאחר 5-10 דקות ולפעמים אפילו פחות, המסך החיצוני כותב NO SIGNAL ואין דרך להחזיר את התמונה אלא אם אני מפעיל שוב את התוכנה וכך זה חוזר... בדקתי עם מספר כבלים, ועם מספר מסכים, בפלזמה LG 42 המסך מתחיל להראות תצוגה טובה אך לאחר מס' דקות מסך שחור עם NO SIGNAL, ב2007WFP מההתחלה התצוגה לא טובה עם מעין קו אופקי שחור בפינה השמאלית וצבעים לא מדוייקים. בMOTOGP 08 אני מקבל הודעה לאחר שהמסך מתחיל להבהב, שמנהל ההתקן הגרפי נתקל בבעיה ואתחל עצמו, אני משחק על הגדרות הכי נמוכות וברזולוציה 1280X800 \ 1440X900. ב CS:S אין לי את ההבהוב הנ"ל. אני לא מעוני…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך מחשב ישן יחסית 22" של LG. המסך היה מחובר תמיד בחיבור DVI, אבל לאחרונה החלפתי מחשב והמסך מחובר בחיבור HDMI. הבעייה שכל פעם אם המסך נכבה לפי ההגדרות בצריכת חשמל, יש צליל מהמחשב כמו של ניתוק התקן. כשהמסך נדלק מחדש יש צליל כמו חיבור התקן ולמסך לוקח כ-10 שניות להתעורר. זה קורה גם בהתעוררות ממצב שינה. מה אפשר לעשות? זה קשור בחיבור HDMI? תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי הורדתי את 3DMARK 06 מהאתר הראשי של FUTUREMARK. כל ההגדרות על DEFAULT, וקיבלתי 4928. http://img409.imageshack.us/img409/8452/3dmarkyk3.jpg שימו לב, בCPU TEST. יש לי 0 FPS זה מטורףף.. האם התוצאה בסדר? והוא רושם לי בSM 3 - NOT SOPPURTED??
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים בערך עם ספק 450W של FSP. בזמן האחרון הספק משמיע רעש חזק ומעצבן לפעמים. לפני 3 חודשים כבר פתחתי את הספק וניקיתי מתוכו את האבק אבל זה לא עזר יותר מדי. כשדופקים על המחשב חזק זה לפעמים משתיק את הרעש זמנית. מה לעשות? ניקוי כאמור לא עזר. לנסות לשמן שם את המאוורר? או שכבר עדיף לקנות ספק חדש? אם אני קונה ספק חדש מה הייתם ממליצים לקנות?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן. יש לי את המחשב הבא p4 3.0ghz prescot 478 msi mainboard 1.0gb ram ceon ddr 400mhz ומותקנת עליו מערכת הפעלה windows 7 ultimate x86 english b7600 בקיצור יש HDD wd 80gb sata שעליו יושבת המערכת הפעלה. ויש hdd wd 40gb ide שזה סתם דיסק משני. עכשיו המחשב קופא לעיתים קרובות והרצתי memory test 86+ ואין שום בעיה (הזיכרון די חדש שנה וחצי משהוא כזה). הרצתי occt ניראלי איזה שעה ומשהוא והמחשב לא נתקע. והרצתי mhdd והוא לא מצא שגיאות. עכשיו היום יש תיקיה של 13gb שנמצאת בimage של גוסט, העתקתי אותה וקרתה לי תופעה מוזרה. אני שומע רעש שהhdd נכבה ואז רשום "לא מגיב" ואז אני שומע אחרי דקה שהוא נדלק שוב וזה חוזר להעביר קבצים. אגב שניסיתי להעתיק את התיקיה להארדיסק של ה80gb אז לא נתקע …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס 6700xt של amd. הדרייבר שלו קורס לי והמחשב קופא וצריך ריסטרט ידני מהכפתור. עשיתי ddu עשיתי scannow הטמפרטורות תקינות יש לי דרייבר אחרון 22.11.2 יש לי ביוס מעודכן מדובר בוינדוס 10. זה קורה בדרך כלל פעם ביום. מישהו יודע מה הסיבה? אני חושב להתקין ווינדוס 11 ולפרמט.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב (הכל חדש): לוח אם P35 INTEL, כרטיס מסך 8800GT ASUS, זכרונות kingston 2GB, מעבד Q6600 אפליקציות מתרסקות על בסיס קבוע, כולן! מהאינטרנט אקספלורר עד למשחקי 3D (משחקי תלת מימד עובדים חלק עד שהם מתרסקים בפתאומיות) לפי דעתי זה הזכרון, הודעות שגיאה מצורפות בקבצי JPG וגם נתוני מתח של הזכרון בקובץ Voltage. כמו שניתן לראות הזכרונות גם מאוד חמים. אשמח לכל עצה, אני לא רוצה לרוץ מיד למוכר. ארז. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכם- עזרה בבקשה. יש לי מפרט כזה : המחשב של הילד : לוח אם של אסוס- -DDR3-G41 .מעבד E8400 ליבה כפולה. זיכרון 4 ג'יגה של רם.מערכת XP הום אודישן SP3 מקורי. המחשב שלי : לוח אם של ג'יגביט G41 DDR3.מעבד E5200ליבה כפולה.זיכרון 2 ג'יגה של רם. מערכת XP SP3 פרופשיונל{לא מקורי-רק באופן זמני} הבעייה היא בכרטיס קול המקצועי שלי." כרטיס קול מקצועי של LINE 6 UX2. החיבור הוא USB. במחשב הראשון {של הילד} הוא משמיע רק דרך האוזניות ולא משמיע דרך היציאות האחוריות. הגדרתי את הכרטיס,עידכנתי והסרתי דרייברים מהיצרן{4 פעמים} לא עזר. שלחתי לתיקון לבדיקה, אמרו לי בחנות : הכרטיס תקין! {אמרתי :אולי זה היה חטאי שחמדתי את המחשב עם הנתונים המרשימים של הילד} חיברתי למחשב השני {שלי} הוא עבד במשך שבוע ד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שלדעתי היא בעייה של חומרה כי ניסיתי לפרמט את המחשב כבר מספר פעמים וזאת בעיה שהולכת וחוזרת בתקופות.. הבעיה ממש מוזרה בהתחלה העכבר זז לאט לאחר כמה שניות העכבר נתקע ואז לאחר עוד כמה שניות גם התמונה במסך נתקעת (המחשב עצמו ממשיך לפעול למשל שיחות בסקייפ וכו'). לאחר כמה שניות המחשב נתקע לחלוטין ולפעמים קורס.. אני באמת לא מצליח להבין מה מקור הבעיה ולפעמים גם אתרים מסויימים או תוכנות מסויימות כמו למשל windows update תוקעים לי את המחשב זה ממש בלתי נסבל.. אולי יש למישהו נחמד כאן רעיון או פתרון לבעיה? תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אחרי הרכבת קירור מים, אין פוסט. מעבד amd fx8350 לוח asus SABERTOOTH X990 מערכת קירור של אנטק קולר 920 בקיצור העפתי את קירור הסטוק בעדינות נקיתי את המשחה הטרמית גם מהאנטק כדאי לשים משחה חדשה של נוטקוא שנראת יותר טרייה ממה שקיים באנטק. אחרי שסיימתי להרכיב המחשב נדלק לשניה ואז נכבה. ומפה אני שובר את הראש מה קרה לו. לא משנה מה עשיתי אין יותר פוסט. מה יכול לקרות? אולי משהו פה יחשוב על משהו שלא נסיתי, פירוק והרכבה מחדש שוב. שינוי סלוט הזיכרון. איפוס ביוס. יש כמה כפתורי גיבוי על הלוח למקרים כאלה שגם לא מצליחים להדליק שוב את הלוח, רק שאני מנתק את הספק ונכבת הנורה על הלוח, ושאני מחבר שוב ומנסה להדליק המאוורירים עושים חצי סיבוב ונורה אדומה ליד המעבד נדלקת לשניה וזהו, יותר מהתהלי…
-
- 28 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קניתי nvme לפני שבוע וחצי ומאז שחיברתי אותו והתקנתי את הוינדוס שמתי לב שכשהוא נכנס למצב שינה המחשב לא מזהה את הnvme ובעצם מבקש ממני לבחור משהו לעשות boot לווינדוס ממנו. לאחרונה שמתי לב שזה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אחרי הלילה לדוגמא. בכל הפעמים שזה קורה אני מצליח לסדר את זה ע"י ניתוק וחיבור של ספק הכוח ואז המחשב עולה רגיל. מישהו פה נתקל בבעיה כזו והצליח לפתור אותה?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול התחילה בעיה מציקה שבמשך כמה דקות המסך השחיר ואז חזרה אחרי שניה התצוגה והכל כרגיל. עשיתי רסטרט הוינדוס עלה וזה המשיך, כיביתי לגמרי ואז הדלקתי וזה לא קרה במשך שאר היום. עכשיו לפני עשר דקות זה קרה, עשיתי רסטרט ועכשיו אני מחכה שזה יקרה. הטמפרטורות טובות יחסית, 30-40 לוח אם, מעבד, כרטיס מסך מפרט: Intel Core 2 Duo E4300 @ 1.80GHz לוח MSI MS-7277 (CPU 1) ATI Radeon HD 4550 (Gigabyte) אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות או לבדוק, משחקים כבדים יחסית לא גורמים לבעיה, זה קורה לי בלי סיבה, בשולחן עבודה, עוד לא קרה בזמן משחק או סרט. אני חושב שהבעיה כנראה בלוח אם, והסיכוי נמוך
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב חברים, אחרי שבדקתי הכל - ואני לא מצליח לאתר את התקלה, אני פונה אליכם בתקווה שלמישהו יהיה רעיון... בגדול זה היה כבר לפני כמה חודשים אבל נעלם, והופיע שוב בימים האחרונים. בכל פעם שמדליקים את המחשב מחדש, מפעיל את הדפדפן מתחיל לגלוש קצת, אחרי 4-5 דקות בערך, המסך קופא, גם העכבר המקלדת- כלום! בלת ברירה אני מרסטט, ואז המחשב מסרב להדלק! הנורות דולקות והכל הכוננים מסתובבים, אך אין פלט למסך. בדרכ זה מסתדר אחרי הוצאה של כמה דקות מהחשמל, או במקרים חמורים יותר "טפיחות ידידותיות" על גב המחשב מטפלות בבעיה. אחרי שהמחשב עולה בשנית, הכל בסדר והוא יכול להשאר דלוק אפילו כמה ימים בלי אף בעיה. בדקתי בEVENT LOG של חלונות, ולא דווח על שום תקלת תוכנה, אז רוב הסיכויים שזאת בעיית חומרה, אבל ל…
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
Wtf מה לעזזל קרה לי עכשיו - עזרה משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו המערכת נתקעה פתאום, הכל אני מתכוון נעצרה לכמה שניות ועשתה ריסט אנשים? מה קורה לעזזל למחשב שלי? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ אני רוצה לבטל את הכרטיס שהגיע בתוך לוח האם, ולהכניס כרטיס אחר. איך אני עושה זאת? נאמר לי שאני יכולה להכניס ישירות את הכרטיס מבלי לנטרל בביוס, האם זה נכון? מחקתי בהסר/הוסף תוכנות את NVIDIA האם זה מספיק בשביל לא לנטרל בביוס? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-