עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מקבל מסך כחול שכתוב בו שהייתה שגיאה או משהו כזה ואז כתובה השורה: kernel_stack_inpage_error מתחת לזה כתוב, לבדוק אם הותקנה חומרה חדשה יכול להיות שהיא לא הותקנה כמו שצריך אז להסיר אותה או לעשות לה disable, או להתקין אותה שוב מחדשה. ומתחת כתוב לעשות disable לbios memory caching ו shadoing הינה קובץ זיפ של ה minidump: http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=3NQUSNHRF5GTR05HNR65BAULOW מה זה? מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by fatfizer,

ניסיתי כמה קבלים והארד דיסקים שונים אז זאת כנראה לא הבעיה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. יש לי בעיה מתמשכת שהשעון במחשב מתאפס ל- 00:00 ולתאריך ל- 1.1.2004 אחרי כיבוי המשחב והדלקה למחרת. הרצתי תוכנית אנט יוירוס שמצא משהו והצליחה לנקותו, אבל למחרת שוב הבעיה חזרה. האם זאת יכולה להיות סוללה או וירוס? תודה

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by kiril amosken,

אחראי שקניתי לוח אם חדשה וחברתי אליה כונן חדש כדי לאתקין אליו את מארחת ההפעלה ויואסבי שכולל את ווינדוס 10 אני נטקע כל הזמן בשלב שבו אני מכבל מסך כחול אם החתוביות your pc ran into a problem... זה קורה גם כשאני מנסה להיכנס באזרת הכונן הישן שאליו כבר יש ווינדוס, איך אני פוטר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה ישנם רעשים מוזרים ביותר משהו כמו שיש במכשירי קשר כמו צליל מתכתי מיד אחרי כמה שניות הרעש מתחיל ולא שומעים כלום רק רעש זה קורה גם בצפיה בחלק מהסרטים (לא דיוידי) זה לא קורה בכל הדיסקים אלא בחלק מהם אותם דיסקים נבדקו במחשב אחר ואין בעיה הדיסקים חדשים ומקוריים האם כרטיס הקול מזייף? (אבל בחלק מהדיסקים שומעים היטב ובאותו פורמט) או שזה בעיה במערכת ההפעלה? חלונות 95 או שהמחשב ישן מדי? פנטיום 1

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by URON,

לפני שנתיים קניתי מחשב חדש עם הרד דיסק של 2000 גיגה ושאלתי כאן איזה גודל מחיצה כדאי לי לעשות לווינדוס, והחברה אמרו לי ש 30 גיגה יספיקו, עשיתי מחיצה של 50 גיגה, והיום נשארו לי 5 גיגה פנויים, השאלה שלי היא האם יש דרך בטוחה להגדיל את נפח מחיצת הווינדוס©, על חשבון המחיצה (Dׂ) הענקית?

• 57 תגובות
    • 14.7k צפיות
  7. מה קרה פה ? זה קרה אחרי שעדכנתי דרייבר לכרטיס מסך ATI Radeon 9600 לפני עדכון דרייבר, לא קרה לי כזה.. אז מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by Electric Boom,

והכל התחיל כך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83345.0 בבקשה מי שקורא ת'לינק שיעבור על כל העמ' כדי לקבל מושג טוב על הבעייה. עזרה דחוף!

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  9. והאם כדאי לקנות לא מקורי? דרשו 200 שקלים בחנות ונראה לי שזה לא עבור מקורי תודה!

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by itayze,

אני לא רואה את הכוננים , עשיתי restart הסרתי והוספתי את הכוננים ושום דבר לא עוזר .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Electric Boom,

אני באמצע סידור חוטים,רציתי לראות שהכל בסדר אז חיברתי את הכבל ATX ואת ה4 פינים הזה(הכרחי על מנת שהלוח יקבל חשמל לא זוכר ת'שם...) עכשיו הלד שמראה שהלוח מקבל חשמל ואין קצר או משהו עובד,פשוט אני לוחץ על כפתור ההדלקה ושום דבר לא קורה,כלום ממש ז"א המאווררים לא רצים אין רעש טוב נו כלום... :'( אני לא יודע מה הבעייה,אולי לא חיברתי משהו טוב?יש בעייה במעבד לוח זיכרון? אולי פשוט הכפתור לא בסדר? אני עובד עצות אני לא יודע מה עושים במצב כזה,ובזמן האחרון הצרות קופצות עלי אחת אחרי השנייה

12. לאחר שהתקנתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600 GS אני מקבל הודעה מוזרה שהכרטיס לא מקבל הספק חשמלי הנדרש לו (צירפתי את צילום מסך עם ההודעה) בדקתי את החיבורים והם תקינים, ספק כוח שברשותי הוא 500W ודרישה מינימלית לכרטיס מסך היא 300W. לא מצליח לעלות על הבעיה!!! :s05: אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  13. שלום, יש לי לוח אם GIGABYE 785GT - UD3 זיכרון - ocz 2*2GB 1600. כשאני מעלה את מהירות הזיכרון ב BIOS ל X8 1600, ה WINDOWS 7 מתחיל להשתגע... אני ציך לשנות עוד משהו ב BIOS או ב WINDOWS 7 כדי שזה יעבוד תקין? יש זיכוי שזו תקלה או חוסר תמיכה של אחד מהרכיבים? במהירות 1066 הכל עובד תקין

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by nimrodim,

מאורר רועש של RADEON 9600PRO של SAPPHIRE. רועש לסירוגין. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by PCguy,

לאחר התקנת וינדוס והחלפת כונן קשיח יש לי בעיה שבעת כיבוי המחשב או איתחול {דרך תפריט התחל} המחשב נכנס למסך כיבוי ומתחיל לצפצף ולא נכבה מישהו יודע מה זה?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by AMIR.T,

אהלן, יש לי את המחשב הבא: לוח אם: MSI B450 MORTAR TITANIUM מעבד: AMD RYZEN 3800X זיכרון: קיט של 8X2 (כפול 2 ז"א 4 סטיקים של 8 ) Corsair vengeance LPX 2X8GB DDR4 2400MHz CL16 CMK16GX4M2A2400C16 סך הזיכרונות במחשב 32 גיגה רם. כרטיס מסך 2080TI ספק כוח 750 פלטינום 80 פלוס קירור מים למעבד מחשב בהרכבה עצמית הבעיה היא שכשאני נכנס לCPU-Z אני רואה שהזיכרון הראשון הוא על 2133, השני על 2400, השלישי על 2133 והרביעי הוא על 2400 מגהרץ ניסיתי להדליק את הXMP בBIOS או אפילו את פונקציית הTRY ME של MSI בCPU-Z רשום שהזכרונות עובדים בXMP בפועל שאני עושה בדיקות בנצ'מארק אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד …

17. התקנתי למישהו ווינדוס xp פרו ויש לו לוח אם של abit מדגם lg 95c התקנתי לו את הדרייבר של הקול דרך דיסק הדרייבר, הותקן אבל אין קול .... הסרתי אותו ניסיתי שוב ושוב ואין קול.... הורדתי מהאינטרנט את הדרייבר הכי עדכני שיש והוא נותן הודעת שגיאה שההתקנה נכשלה. מה עושים במצב כזה ?? אתם חייבים לעזור לא להיוות אדישים בבקשה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  18. Started by ImAsaf,

היי יש לי בעיה מוזרה עם הזיהוי של המסך למחשב. המסך ישן(samsung SyncMaster 2253bw)- חיבורים DVI VGA המחשב חדש עם כרטיס מסך ישן( Amd hd5850)- חיבורים DVI HDMI אני מחבר בDVI בין המחשב למסך לא עובד. אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בhdmi הכל תקין . אני מחבר בין המסך למחשב אחר בחיבור VGA הכל תקין. קניתי מתאם HDMI VGA וכשחיברתי בין המחשב למסך לא עובד. המתאם עצמו תקין בדקתי. בדקתי דרייברים על המסך וניסיתי להתקין לא עזר ובדקתי דרייברים על המחשב שכן עובד והתקנתי בדיוק את אותו הדרייבר זה עדיין לא עובד. אין לי מושג מה לעשות כי הכל עובד רק התקשורת בניהם לא עובדת ולא מצאתי על זה מידע אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by zehava482,

איך אני עושה דיסק קשיח כמעט ריק כלומר.. כשאני פותחת מאפיינים בקליק ימיני על כונן סי יש לי את הציור העיגול יש לי שמה חצי ורוד וחצי כחול.. איך אני עושה רבע כחול ושלושת רבעים וורוד? ואיזה קבצים חייבים להיות בכונן סי?בכלל מה חייב להיות בכונן סי?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  20. הרדיסק של לפטופ שנפל - חיברתי חיצונית דרך USB למחשב אחר והוא עולה - אבל דווקא לתיקייה שאני צריך לא מתאפשרת גישה (הוא חושב וחושב וחושב וחושב ולא מצליח להכנס). ניסיתי לשם הבדיקה לבדוק את גודל התיקייה שאני צריך (דרך "מאפיינים") והוא מציג לי 0 בייטים. ניסיתי גם לעשות בדיקת תקלות בדיסק (error checking) ומה שהתחיל ב14 דקות לסיום הבדיקה הפך תוך כמה דקות ל4 שעות (אותה תופעה - חושב וחושב וחושב אבל לא מצליח להגיע למידע כנראה). גם ה"analyze" של האיחוי דיסק מגיב באותה צורה - חושב וחושב וחושב על 12% אבל לא מסיים את הפעולה. מדובר על הרדיסק "SATA 2.5 של לפטופ יחסית ישן של DELL. יש לי או לטכנאי מחשבים מה …

21. Started by Dor Grinberg,

שלום, יש לי ניתוקים מידי פעם (כל יום אבל כל כמה שעות) אשר מאפסים את הראוטר לטווח ארוך שיש לי בחדר, הראוטר הראשי נמצא למעלה והראוטר לטווח ארוך אצלי בחדר, לפני 3 ימים החלפתי נתב לטווח ארוך והוא מצוין אבל עדייו לי ניתוקים מידי פעם ומתי שיש ניתוק אני מחויב לאפס את הראוטר, רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו שיסדר את זה? אני כרגע מחובר דרך הנתב לטווח ארוך לראוטר הראשי דרך ה WiFi, Wired Connection, והראוטר עצמו מחובר לחשמל ולמחשב. דגם הראוטר DIR-615, אשמח מאוד לעזרה על מנת לנסות לסדר את הבעיה שגם אם יש ניתוק לשניה שלא יהיה צורך לאפס את הראוטר כל פעם מחדש כי דבר כזה לוקח יחסית הרבה זמן וזה דופק לי מלא משחקים שאני משחק באונליין.

22. אז ככה יש לי שתי מחשבים שפשוט לא נדלקים בד'תי עם ספקים טובים הכפתור של ההפעלה היה מחובר... המחשב פשוט לא נדלק אפילו לא הספק... עכשיו יש דרך לתקן את זה? ואם לא מה אשר כבר לעשות עם לוח? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני עומד לבטל את ה- ISP שלי כולל תיבת הדוא"ל ולעבור לג'ימייל. כתובת הדוא"ל אצל הספק פעילה שנים רבות ווודאי שיישלחו לשם מיילים גם אחרי סגירת החשבון. הפתרון היחיד שאני מכיר הוא להמשיך להחזיק בשירות ה- ISP למשך תקופה שבה תישלח הודעה אוטומטית על שינוי הכתובת. - האם יש פתרון טוב יותר שאיני מכיר? - האם ההודעה האוטומטית תישלח רק כאשר אאוטלוק רץ במחשב שלי, ואם כן, האם שולחי אימייל בשעה שהמחשב שלי כבוי לא יקבלו שום הודעה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by leon2810,

המחשב עושה ריסט 3 פעמיים לפני שהוינדוס עולה! בנוסף מתוך 3 גיגה שמותקן במחשב הוא משתמש רק ב1 השאר שמור לביוס קראתי שזה כיול לנבוע בגלל פין עקום במעבד? מה עושים?שולחים למעבדה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.