עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sibonyy,

היי, היכן אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס רשת 1G OB? תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  2. אהלן, התקנתי לאחרונה במחשב win7. ברשותי כ. קול creative sound blaster audigy. ניסתי להכניס את הדיסק עם הדרייבר וקיבלתי הודעת שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעהלה שלי. חיפשתי באתר של creative והצלחתי להוריד דרייבר מותאם ל win7. הבעיה ששמתי לב שכרגע אין לי את האפשרות להקליט את מה שאני שומע דרך הרמקולים ("What u hear"). וגם לא את האופציה של "stereo mix". בעבר עם ווינדוס XP זה עבד מעולה. לא מצאתי פתרון לבעיה.. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by zwex35,

היי,היתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז יש לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב. אם אני לוחץ על המיקלדת המחשב נתקע ולא מגיב , אם אני ממשיך ללחוץ ולא מרים את האצבע יש צפצופים כאלה והעכבר זז בפריימים מכוערים. הבעיה גם תופסת במשחקי FPS ויש לי בגלל הבעיה הזאתי דילאי מסריח במשחק.. איך אני מסדר תבעיה הזאתי?! אני לא יכול להזיז תמחשב בכלל ככה וזה נורא מעצבן..

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  4. שלום לכם יש לי בעיה במחשב: 1. אני מדליק את המחשב... הוא מתחיל לעלות ואז מבקש ללחוץ F1 כתוב ככה PRESS F1 TO CONTINUE אחרי שאני לוחץ זה כותב CHECKING NVRAM ואז מתחיל לעלות 2.אחרי הפעם הראשונה שהוא עלה בדרך כלל הוא קופא.... סתם קופא ואי אפשר לעשות כלום אחרי ריסטרט הוא בדרך כלל לא עולה 3.אני מאתחל את המחשב דרך הכפתור על המארז (כי אי אפשר אחרת) ואז מגיעה הבעיה השלישית המחשב נדלק מריץ את כל המאווררים על ממש חזק ומהר כל הנורות דולקות אבל הוא לא מעלה את עצמו, המסך נשאר כבוי והמחשב מבי צפצופים איזה 4-5 צפצופים מוזרים כמו שיש בדרך כלל מתי שמפעילים את המחשב ניסיתי הכל: פורמט הוספתי לא מזמן עוד 2 גיגה זיכרון אז בדקתי אם זה בגלל זה אבל זה לא בגלל זה דרייברים הכל בסדר איתם ניקוי אבק.…

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by אלעדיקו,

שלום לכולם יש לי אוזניות שחיברתי אותם לחיבור הקדמי במארז. כל פעם שאני מזיז את העכבר, אני שומע מין רעש מתכתי משהו באוזניות. זה קורה רק שאני מזיז את העכבר וכבר בדקתי את זה. אני לא יודע מה לעשות, הקול הזה משגע אותי!!!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך X800XL ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה אבל אני לא מצליח.. ניסיתי הכול שום דבר לא עובד.. התקנתי את העדכון הכי חדש.. ניסיתי לאלץ את הטלויזיה או לחילופין לעשות שהיא תהיה הצג המרכזי וכלום.. לדוגמא כשאני במאפייני תצוגה ואני לוחץ על צג 2 ואז רושם לו הרחב תצוגה לצג זה..אני עושה החל או אישור וישר אחרכך הוא מראה כאילו הצג לא בפעילות ולא עשיתי כלום כאילו חזר למצב ההתחלתי (שרואים ריבוע עם מנוקד כזה) בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות...

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by kruscal,

שלום רב לכולם !!! יש לי מחשב שב - BIOS לא מזהה את הכונן קשיח- רק כונן ה DVD רשום, חשוב לציין כשקיבלתי את המחשב עם מערכת ההפעלה המחשב עבד כמו שצריך - גם אז ה - BIOS לא זיהה את הכונן קשיח !!! יש מסך אחריי ההפעלה הראשונית שמראה שזוהה כונן קשיח (בעלייה של המחשב) - (זה נראה כמו איזשהו ממשק פנימי של המחשב). * חשוב לציין - "הצמה" של הכונן קשיח ללוח האם טובה בדקתי אותה במחשב אחר - ככה שזו לא הסיבה ! כתוצאה מבעיה זו - אני שם דיסק WINDOWS BOOT ואחרי שאני מנסה להתחיל להתקין - יש הערה במסך הראשוני של ההתקנה : "מערכת ההפעלה לא זיהתה כונן קשיח במחשב שלך - ויציאה מה SETUP"! בבקשה תעזרו לי - אני לא ניתקלתי בבעיה כזו מעולם - איזה מין BIOS זה ???! תודה רבה לכולם!!!

• 6 תגובות
    • 10.9k צפיות
  8. Started by KaBuKiM,

היי חבר'ה, לפני כמה ימים המחשב שבק חיים - לא התעורר. מנסים להפעיל - ה-HD עובדים, הלוח אם נדלק, המאווררים מסתובבים - אבל אין תצוגה בכלל. המסך לא מראה כלום (נשאר ב-standby). הדיאגנוזה גילתה שכנראה הלך הלוח (זה היה Epox 8RDA3). השגתי אחר - Abit NF7 ver 2.0 - התקנתי, חיברתי הכל - הלד האדום שמראה שיש אספקת חשמל דולק קבוע - לוחצים על power ו... הכל נדלק... ואז נכבה שוב, תוך ממש כמה שניות. כשאני מחבר את הספק ללוח הישן - הבעיה ההיא נשארת (הכל עובד אבל אין תצוגה). כשאני חוזר ל-abit - עדיין לא עובד כלום. נדלק ואז אחרי כמה שניות נכבה שוב. ניתקתי הכל מהלוח החדש והשארתי רק את החשמל - אותו הדבר. נדלק ונכבה. איפסתי BIOS, החלפתי בטריה - ללא שינוי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תו…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אורח rotem956
    Started by אורח rotem956,

יש לי גם Kaspersky PURE 3.0 וגם Emsisoft anti-Malware צריך את שתיהן? יש תוכנות מומלצות יותר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by antonio2,

שלום לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והעכבר הפסיק להגיב , החלפתי גם ל 2 עכברים אחרים שגם הם לא עבדו בנוסף החלפתי גם את שקעי הUSB ופירמטתי את המחשב ושום דבר לא עוזר .יש לציין שהעכבר נדלק (מקבל מתח) אבל משום מה הוא לא מגיב ץבנוסף גם התקנתי לו את הדרייבר שקיבלתי איתו ועדיין כלום. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזוץ תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. מה עושים??? תודה רבה (ווינדוס 10)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Hemibl,

שלום, אני חייב עזרה באופן בהול. שלחתי מייל לקבוצת חברים דרך הicontact במק. ז"א העברתי את הכתובות של אנשי הקשר בקבוצה לשדה נמען במייל ושלחתי. מאז אני לא מפסיק לקבל מייל חוזר re) מכל אחד מהנמענים, עם תוכן הודעה אוטומטי דומה: Auto-generated message הודעה זו נשלחת לכולם, מספר רב של פעמים ביום, אני בטוח שעצבנתי כמה אנשים... זה באמת חופר. יש למישהו מושג איך מפסיקים את זה? תודה חמי

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  13. שלום בירשותי לוח של GIGABYTE מבוסס NF הלוח מדגם GA-K8NF-9 עכשיו יש לי 4 מודולים של זיכרונות של KINGSTONE CL3.5 עכשיו ברגע שאני מכניס את כל המודולים 4X512 כלומר 2GB המחשב עולה אך יש בעית יציבות הוא נוטה לעשות RESTART כלומר לא יציב אך ברגע שאני עובד עם 1.5GB כלומר 3X512 הבעיה ניפטרת וכן ניסיתי לעבוד עם מודולים שונים ב1.5GB והכל עובד בהצלחה הבעיה היא לא במודולים זה בטוח במה כן יכול להיות זאת השאלה? חשוב לי לציין שהמחשב עבר פירמוט הכל מבחינה תוכנתית פשוט הכל רק BIOS נישאר לשחק עם התיזמונים VOLTAGE וכל השיט הזה....שאני מעדיף לא להיכנס לזה בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. שלום לכולם, לאחר שורות של בעיות עם המחשב,בזמן האחרון החלה בעייה ספציפית. אני משחק בקרייסיס ..פתאום יש ארטיפקטים פסים מרובעים אלכסוניים בצבא סגול והמסך משחיר ל2-5 שניות.אני ממשיך ולשחק ואחרי כדקה או פחות זה קורה שוב. כמובן שלא ניתן להמשיך כך..ולכן אני כאן למען עזרה וייעוץ.המצב הזה קורה גם במשחקים אחרים כמו CS:S וכד'. בדקתי טמפ בעת התקלה : 76C 8800GT 60C Q6600 @ 2 .4GHZ .נראה תקין בלי.. עדכנתי דרייבר לכ.מסך. אז לפני שאני מתייאש ,מפרמט ומקווה לטוב..אשמח להצעות ! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בעיהב בקשה עזרה כול הזמן דלוק לי אמנורה של הטעינה במחשב כאילו שהמחשב תמיד עושה משהו בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. Started by talprihar,

שלום רב הגיע אלי מחשב שלא מבצע בכלל פוסט - כלומר: הוא נדלק , המאווררים עובדים , יש הCD עובד ונפתח ונסגר והכל , אבל מסך שחור - אין צפצופים , פשוט כלום. ניסיתי את הדברים הבאים: לנתק ולחבר זכרונות (שונים) , לנתק את הרכיבים הרדיסקים CD וכו' , (אין כרטיסי מסך שאני יכול לנתק כי הוא מובנה על הכרטיס) לאפס ביוס , לנקות אבק מכל המאווררים והרכיבים ולחבר מחדש את המעבד . האם למישהו יש מושג למה זה קורה לפני שאני נאלץ להתחיל להחליף לוח אם \ מעבד \ ספק כוח או שניהם ?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by pazer005,

יש לי שאלה מוזרה. המחשב לא רוצה להדלק וכבר עשיתי הכל. הבאתי לחנות את המחשב ובא אליי הטכנאי ואמר שזה בגלל שחיברתי את המאוורר לכניסה אחרת ולא ל-CPU FAN. מכיוון שהכבל היה רחוק לא יכולתי לחבר לחיבור הזה. הוא טוען שכדי שהמחשב יפעל אז המאוורר חייב להכנס לכניסה הזאת. אז אמרתי לו, הנה בוא תפעיל את המחשב גם ללא המאוורר אז הוא אמר שחייבים לחבר אותו ולא זה לא יפעל. בקיצור, חשבתי כמוכם שזה שטויות אבל הוא לקח את הספק ובדק שהוא תקין במחשב אחר. הספק נקנה מהחנות הזאת וגם הלוח. העניין הוא שנראה לי שהוא סתם מנסה להוציא כסף או משהו כזה ויענו להראות לי שזה הבעיה שלא חיברתי את המאוורר נכון ואז לקחת כסף על הרכבה.. פחות מטריד הכסף על ההרכבה, יותר מעניין אותי מה אתם אומרים על זה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Arz Arz,

שלום לכולם יש לי מסך UP2715K כשאני מדליק את המחשב אין מסך כי הוא לא עולה. אבל מיד בכיבוי והדלקה שניה הוא עולה, למישהו יש פיתרון. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rageman,

שלום, לכולם. למחשב שלי לוקח הרבה מאוד זמן לטעון משחקים. למשל, לוקח לא לא פחות מ-10 דקות לטעון משחק של ציוילזישן4, ולפחות דקה מפניה שלי אל ציויליזציה אחרת, עד שהיא מופיעה. יש לי מחשב פנטיום4, עם 256RAM וכרטיס מסך 6600GT. איך אני אוכל לשפר את ביצועי המחשב שלי? מה אני צריך לשדרג כדי שאני לא אחכה כל כך הרבה זמן?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  20. שלום, שמתי את זה כאן כי נראה לי שזה עניין חומרתי. במידה וזה לא המקום, אשמח אם תכווינו אותי לפורום המתאים ואדביק זאת שם. בכל אופן, קורה אצלי דבר מוזר. כאשר אני מדליק את המחשב, המאוורר הקדמי מרעיש בצורה נוראה אבל רק למשך משהו כמו חמש-שש דקות. לאחר מכן הוא פועל רגיל ללא רעש מיותר. אם אני שם איזשהו עצם בין המאוורר לבין כלוה ההארדיסקים אז זה מקטין את הרעש, אבל לא לגמרי, אז אני פשוט נותן לזה להרעיש חמש דקות וחי עם זה. ניקיתי את המאוורר לפי מדריכים והוא נקי, אבל זה עדיין נמשך. מה שמוזר לי (או שמא.. ?) היא העובדה שזה קורה רק בהדלקה, מעבר ממצב כבוי. כשאני עושה reset אז אין שום רעש. יש למישהו רעיון ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by topcat115,

המפרט של המחשב: לוח: Gigabyte GA-X79-UD3 מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz זיכרון: Corsair 2X8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB קירור נוזלי: Corsair Hydro H60 ספק Corsair CX500 צורב DVD 4 דיסקים קשיחים אחרי שאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בPOST ולא מגיב. התקנתי במחשב החדש את הכרטיס המסך הישן, והוא לא נתקע בכלל, התקנתי את הכרטיס מסך החדש במחשב הישן ושם זה עובד בסדר.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, המחשב עבד כרגיל ללא אירועים כלשהם. בהדלקה רגילה של המחשב, הוא נתקע ב-BIOS. מאז אותו אירוע, המחשב עצמו נדלק והרכיבים "דולקים" (המאווררים, הכוננים, הכרטיס מסך מציג שני נורות ירוקות בחלקו האחורי HD5770 Vapor-X ושללתי בעיה במסך), אבל המחשב לא מדליק את המסך ואין הצגה של שום דבר (לא מגיע אפילו ל-BIOS). שללתי בעיה במסך עצמו, אני חושב שאפשר לשלול בעיה בספק הכוח, וגם הכרטיס מסך נראה לי בסדר כי יש לו שני נורות אחוריות שדולקות ירוק. אין כבלים שרופים, ריח, קפסיטורים נפוחים. החומרה במחשב בת 8-10 שנים, אבל אם בכל זאת יש להם המלצות מה אפשר לעשות כדי לבודד או לתקן את מקור הבעיה באופן עצמאי, אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. היי חברה כבר העלתי את הבעיה שלי והיא עדיין לא ניפתרה ??? המחשב מתחיל לזייף בוינאמפ ובהרצת סרטים וזה נעלם אם אני לא גולש או מפמפם בחמור!!! ניסיתי את כל ההצעות הקודמות כמו להקטין את ה PAGE FILE ו SPAM ו לשנות את ההגדרות של הביצועים ב SYSTEM - PREFORMANCE OPTIONS וזה עדיין לא עוזר!!! מה שגיליתי זה שהתופעה מתחילה רק כעבור איזה 4 שעות ואם עושים RESET אז זה מסתדר שוב לא ניראה לי שזה בעית היתחממות כי המארז פתוח והטמפ' 55 מעלות!!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. Started by Shoko,

שלום קוראים לי לידור היום בצהריים המחשב התכבה פתאוםםם ולאחר מכן לא נדלקק חצי שעהה ואחרי שפתחתי את המארז לא היה שום דבר שרוףף חיברתי את המחשב שוב לחשמל והמחשב התחילל לעלות והגיעעע לפרטים של הלוח אם במסך ולפעמים לטעינה של windows וכל פעם כיבה את עצמו לאחר מכןן יש לציין שאחרי המסך של הטעינה המאוורר של המעבד עדיין פעל ולא התכבה לגמריי אשמח לעזרה בהקדם תודההה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by r.b.y,

שלום שמעתי שאפשר לצרוב על החלק העליון של הדיסק לא החלק שנצרב שם מידע החלק שכותבים עם עט אז שם אפשר לצרוב את אותם הפרטים צריך דיסקים עם ציפוי לבן ואז הצורב כביכול שורף את הצבע הלבן וכך הוא צורב מידע אמרו לי שזה הגדרות בתוכנת צריבה תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.