תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בנגן שלי, אני מחבר אותו לכניסת הusb והמחשב לא מזהה אותו, אך הוא פעל יופי לפני כמה זמן. המחשב לא עבר המהרה\פירמוט או כל דבר אחר.... ניסיתי להכניס לכניסות אחרות שעובדות אך הנגן נישאר כבוי.... מה שמוזר הוא זה, שאני מנתק אותו אז הוא נידלק כאילו כלום לא קרה.... אך שאני מחבר אותו הוא לא צריך להידאר כבוי ז"א בחיבור הנגן לכניסה במחשב הוא צריך להיטען וזה צריך להדליק את האור של הנגן וכשאני מנתק אותו הוא צריך לעשות איזה שטות עם האור, מה שקורה גם עכשיו, אך ללא חיווי אור הטעינה אם הבנתם למה התכוונתי אנא עיזרו לי אוריה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אין לי את התיקיה C:\WINDOWS\minidump היה רק לפני שעשיתי פורמט נראלי... בכל אופן אולי זה בתיקיה אחרת? אבל חיפשתי , אין יותר =\
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה שהיא שכל פעם שאני מפעל מחדש את מחשב במסך השחור רושם לי את זה http://img413.imageshack.us/my.php?image=dsc00751qd6.jpg pri slave hard disk: s.m.a.r.t. status bad' backup and replace press F1 to resume מה זה אומר ואך אני פותר את בעיה??? תודה תודה תודה מאלכס!!!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב פתחתי לפני כמה זמן חשבון משתמש מוגבל ב Windows כשרציתי למחוק את החשבון, המחשב מציג מסך כחול. לפי מה שכתוב שם מדובר בבעייית חומרה חדשה שלא זוהתה או משהו כזה. שזה מוזר בגלל שכל מנהלי ההתקן שלי מעודכנים, עד כמה שאפשר. תודה מראש. הערה- החשבון השני עובד לי מצוין. אני אנסה לקחת תמונה מפרט המחשב - Intel Core 2 Quad 6600 8MB LeadTek G92 PX8800 GT ZL 2G RAM GigaByte GA-P35-DS3L Enermax Liberty 400W Dual OS- XP כמו שאתם רואים, זה מחשב חדש, לא אמורה להיות בעיה.
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי מארז למחשב שלי ולאחר יומיים של עבודה שקטה וטמפרטורות נמוכות(אודות למארז וסידור האיוורור החדש) ההארדיסק הפסיק לעבוד ובעת הדלקת המחשב הוא משמיע תקתוקים ואינו מוכן לעלות. עכשיו אני כבר מוכן נפשית לרע מכל אבל אין אפשרות להוציא את המידע(60 ג'יגה של שירים ובסביבות ה120 ג'יגה של סרטים) מבלי לערב חברות לשחזור מידע כי כבר התייעצתי עם מספר חברות והמחיר מתחיל מ700 שקל תלוי מה הבעיה וזה יכול להסתיים בכמה מאות דולרים.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מדובר בפנטיום 3 ששכב הרבה זמן במחסן. כשאני מדליק אותו הוא מתחיל להשמיע צפצפופים ארוכים ואחידים ואחרי זה שומדבר לא קורה. ניסיתי להחליף מספר זיכרונות אך הדבר לא עזר. איך אני יכול לוודא שהבעיה היא לא בלוח אם? כמו כן , האם יכולות להיות עוד סיבות?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לפרמט את המחשב.אבל שאני שם את הדיסק של הוינדוס,ואני מפעיל את המחשב.אז הוא לא מזהה אותו בהתחלה.הוא צריך לרשום לי משהו כדי שאני ילחץ על המקש פעמיים,ואז יכנס לי להתקנה.אבל אין לי את זה.מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לפםני שבועיים קניתי מחשב לפי המפרט: AMD 5200 זיכרון 2G דיסק קשיח 250G SATA צורב פיוניר SATA לוח אם ASUS M2N-X התקנתי עליו XP והכל עבד נפלא היום התקנתי עליו ויסטה פרמיום ההתקנה עברה חלק והכל נראה טוב כאשר ניסיתי לקרוא דיסק מוסיקה מהכונן מתברר שהויסטה לא זיהה את הכונן עשיתי ריסטרט והיה זיהוי אבל השירים לא עלו וככה כל הבקר לפעמים היה זיהוי לפעמים לא אבל בכל מקרה לא היתה אפשרות לקרוא מהכונן האם יש אפרות לעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ההודעה הזו מהווה אקט של יאוש אני פשוט לא מצליח לעשות ריבוט למערכת. המחשב כבה ואז מסרב להידלק. הוא אפילו לא מדליק את המסך. הסימפטומים: 1) לא קשור לOC. גם לפני שעשיתי אוברקלוקינג הבעיה הייתה שם. גם עכשיו החזרתי את הביוס להגדרות המקור (וגם כרטיס מסך). 2) לרוב מה שקורה זה שהמחשב נדלק (מאווררים והכל), מדליק פעם אחת את האורות על המקלדת וזהו, נשאר ככה. הדרך היחידה לכבות חזרה היא ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הפאוור. כאשר יש הדלקה תקינה האורות על המקלדת מהבהבים פעם אחת, לאחר מכן עוד פעם ואז המסך נדלק. 3) לפעמים המחשב נדלק, מיד כבה בחזרה ואז נדלק שוב (וכמובן, נתקע עוד לפני שהוא מפעיל את המסך). 4) אין לי מושג מה אני עושה, כל פעם זה משהו אחר, אבל בסופו של דבר אני מצליח להדליק את המחשב.…
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מתי שאינ מדליק את המחשב בזמן המסכים השחורים לפני הלוגו של הXP היה היום צפצוף ארוך מאוד והמסך נתקע שם לשתי דקות, יש לכם מושג מה הבעיה,בזמן זה המחשב השמיע גם קודם רעשים מוזרים כמו של טרקטור, אני מנסה לחפש את הבעיה באתרי ביוסים אבל אין שום דבר,עזרה...
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה המחשב קופא פתאום אפילו אם שוב דבר לא פועל... עד היום הייתי על כרטיס מסך של הלוח אם. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש fx8600gt והמחשב התחיל לקפוא. חזרתי לחנות והחלפתי את הכרטיס,נתנו לי כרטיס חדש. אך הבעיה ממשיכה המחשב פשוט קופא רק ריסט מסדר תמצב. הבעיה היא לא בכרטיס .מה לעשות? תודה מראש מפרט טכני של המחשב : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Video NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) לוח : EPOX MFG6100M AMD2 זכרון:DDR 512MB 800MHZ PC6400 X2 דיסק קשיח:Hitachi 160GB SATA2 3YW
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לא סגור אם זה קשור לפורום הזה אבל שיהיה.. ;D קיבלתי מסך חדש..וחיברתי אותו לחיבור VGA. המסך הקודם שלי מחובר בDVI יש לי כרטיס מסך גיפורס 6600GT. איך אני עושה שהתצוגה תהיה על 2 המסכים? אני זוכר שפעם שחיברתי את הטלוויזיה למחשב אז דרך מאפיינים-הגדרות הגעתי למסך הבא: http://www.talgalili.com/wp-content/uploads/2008/04/dualmonitor_06.gif (התמונה לא שלי) עכשיו שאני נכנס להגדרות זה מה שמופיע לי: http://www.siz.co.il/up2/t3yjhgozik2t.jpg עידכנתי לפני חודש דרייברים לכ.מסך אם זה קשור.. מה אני עושה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים, לא מזמן, התקנתי שוב את המערכת ההפעלה שברשותי (win xp sp2) משום שהמחשב לא עלה עד הסוף (כלומר: לא להגיע לשלב שולחן העבודה). היום, אותה בעיה קרתה לי שוב וכל דבר שניסתי לעשות לא הציל את המצב. חשוב לציין שמדובר בבעייה כרונית שחוזרת על עצמה בתדירות של פעם ב- 4 חוד'. האם יכול להיות שה- HD מהווה מקור לבעייה זו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מפרט: C2D1.8GHZ 1GBDDR2 Gigabyte 8500GT דריבר NVIDIA מעודכן, פילטרים על 2X אז ככה, כבר זמן מה שבמהלך משחק (PRO8) הוא נתקע לי באמצע. זה יכול להיות אחרי 10 דקות, ויכול להיות גם אחרי חצי שעה, מגיע איזה קטע באמצע המשחק שהוא פתאום נתקע, אי אפשר לעשות כלום, אני מנסה לצאת לווינדוס, במקרים מסויימים המסך מתמזער לי, אני מגדיל אותו וממשיך לשחק, במקרים אחרים הוא נתקע לגמרי, ברגע שאני יוצא לווינדוס כל הצבעים והרזולציה מתחרפנת, הוא רושם איזה הודעת שגיאה על משהו שמתחיל ב-n4_display.. במקרה כזה גם בדרך כלל המחשב נתקע ורק ריסט בעצם מוציא אותי מזה. דריבר הוסר ועודכן מחדש, ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני משער שזה לא בעיה במשחק.. אני מפעיל את הפילטרים כי יחסית המשחק רץ דיי חלק וזה משפר את הגרפיק…
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כתבתי תדיון הזה בפורום כרטיסי מסך, חשבתי שזה המקום המתאים, אבל עכשיו נראה לי שפה יותר יעזרו לי.... טוב אני מנסה לשחק בביושוק, GEARS OF WAR, לא משנה מה...המשחק עולה והכל טוען תשלב, איך שהוא בא לעלות (בביושוק) המשחק נתקע והוינדוס נותן שגיאה. בדיוק אותו דבר ב GOW, רק ששם הוא נתקע אחרי דקה שתיים בשלב . אין וירוסים תוכנות ריגול והכל, אני מצויד במה שצריך חח, והמערכת דיי חדשה . התקנתי כבר דרייבר 174.74 מליון פעם בשתי גירסאות, לא יודע כבר...התקנתי 174.53 עבד לי פעם אחת, אחרי זה ניסיתי גם שתי גירסאות מחקתי והתקנתי איזה 30 פעם ושוב פעם אותה הבעיה, ניסיתי להתקין 169.21 אבל לא נתן לי ... ביטלתי ת SLI דרך הדרייבר גם לא עזר, הורדתי את ההגדרות רזולוציה הכל למינימום גם לא עזר . אני כבר ל…
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp!vppSubPictureUsingKelvin+137d ) מה זה אומר מחכה לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום חברים, לא מזמן, התקנתי שוב את המערכת ההפעלה שברשותי (win xp sp2) משום שהמחשב לא עלה עד הסוף (כלומר: לא להגיע לשלב שולחן העבודה). היום, אותה בעיה קרתה לי שוב וכל דבר שניסתי לעשות לא הציל את המצב. חשוב לציין שמדובר בבעייה כרונית שחוזרת על עצמה בתדירות של פעם ב- 4 חוד'. האם יכול להיות שה- HD מהווה מקור לבעייה זו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לפני יומיים היה לי קןל במחשב ומאתמול אין לי . כשאני ניכנס ללוח הבקרה לבדוק את התקני השמע שלי הוא מראה את המסך אפור כאילו אני לא יכול ללחוץ על שום כפתור. ניראה לי שאיך שהוא נימחק לי הדרייבר וכשאני מנסה להתקין אותו מחדש המחשב לא מקבל אותו. אנה עזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, אתמול, ללא כל התרעה או אזהרה, הפסיקו לעבוד חיבורי הUSB במחשב שלי. פתאום העכבר לא עבד, ניסיתי עכבר אחר, גם לא עזר. ניסיתי לחבר אותו גם בעזרת מתאם לחיבור הירוק שלו, וגם לא עבד. כל התקן USB שאני מנסה לחבר הוא לא מזהה אותו. מה קרה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (אתם יכולים לראות את המפרט ליד השם שלי) וחיברתי אותו לחשמל ביום שקיבלתי אותו והוא פעל. היום שמתי לו כמה חלקים מהמחשב הישן - צורב דיוידי וכרטיס רשת אני מנסה להדליק והוא לא מגיב אז הוצאתי את החלקים ששמתי מהמחשב הישן והוא עדיין לא נדלק
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ישנים פנטיום 3 ואני מעוניין לאחד בניהם. הגעתי למצב שיש לי יותר חומרה במחשב אחד משהמחשב יכול לתמוך. כלומר, יש לי פחות מדי כבלי חשמל ו IDE. האם ניתן להגדיל את מספר הכבלים? ושאלה נוספת, איך אני מוצא את גודל הזיכרון אם לא כתוב על גבי הכרטיס במפורש? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן באופן לא ידוע מע' ההפעלה מזהה לי את הצורב ככונן CD רגיל. בדקתי בביוס והכל כשורה, גם everst מזהה את הכונן כמו שצריך ( אם זה אומר משהו) כשאני נכנס למנהל התקנים הכונן רשום תחת " unknown" ואני לא יכול לצרוב :s05: תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יד לי כבר כמה זמן מעבד חדש E6750 כל הזמן במיליון תוכנות כולל של הלוח אם שלי הוא מראה לי שהוא פועל על 2 GH ןלפעמים קופץ ל2.6 כמו שהוא אמור להיות... זה מראה בתוכנה של הלוח אם (P5K-E) שמתי שזה עובד על המהירות הנמוכה זה כפולה של 6 ושזה קופץ למהירות הנכונה זה כפולה של 8...
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני עובד עם מחשב נייד עליו מותקנת ויסטה. לאחרונה שמתי לב שמדי פעם יש פעילות של ה כונן קשיח ללא סיבה מיוחדת. שהלכתי למסך המחשב שלי ראיתי שאם אני עושה כל חצי דקה רענן המקום הפנוי בכונן הקשיח יורד ויורד בקצב מפחיד. בעשר דקות האחרונות נתפסו לי 3 גיגה כאשר שום התקנה אינה פועלת ברקע. מישהו יודע מה הסיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עשיתי ריסטרט (המצב היה בסדר לפניו) וכשהפעלתי מוזיקה (או משהו אחר, לצורך העניין) המקולים פשוט לא עבדו. הכל היה נראה תקין, אבל לא יצא צליל מהרמקולים. ניסיתי לחבר את החיבור הירוק לאייפוד והרמקולים עובדים יופי. ניסיתי אפילו להחליף את החיבורים בין החיבור של הרמקולים עצמם לבין החיבור שמתחבר ללוח אם וכלום. יש למישהו עצה איך לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-