עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ifs2003,

חיברתי הכל כולל מעבד E8600 וכאשר אני מדליק אני שומע צפצוף ארוך מחריש אוזניים והמסך לא נדלק, מה יכולה להיות הבעייה ? תודה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by adielco,

שלום רב, רכשתי רכיבים למחשב ובניתי אותו לבדי. לאחר ההפעלה הראשונה של המחשב רק הכרטיס מסך מוציא פלט למסך וכשאני מחבר את המסך ללוח אם אין אות. נראה שחיברתי הכל כשורה כי המחשב עובד כמו שצריך ושאר החיבורים המחוברים ללוח אם עובדים כרגיל (שמע, USB וכו). מדובר בלוח אם Gigabyte aorus B550M ELITE מעבד Ryzen7 3700x. תודה מראש לעוזרים! עדיאל

3. Started by D.J.C,

יש הקלטה מאוד חשובה לי על קלטת שאני רוצה להעביר למחשב כקובץ mp3 כדי שאוכל לשלוח לחברים וגם להכין דיסק יש בקלטת כמה שירים ואני רוצה להפריד בינהם ל"טרקים" שונים במטרה להכין דיסק שאפשר להעביר בין שירים לפי מה שהבנתי אני צריך תוכנה להקלטה מהטייפ ותוכנה להפרדה בין השירים יש פה מישהו שיכול לעזור לי בבקשה??? בתודה d.j.c

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by yoavb,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם ABIT Readon 9600XT. בתקופה האחרונה המאוורר שלו משמיע רעש בלתי נסבל. בדיקה זריזה ברשת מעלה שזוהי בעייה נפוצה למדי בכרטיסים מסדרה זו (חסכו על הרכיב הזה, מסתבר). שקלתי לפרק את המאוורר ולנקות אותו, אבל נתקלתי בקושי להסיר את כיסוי הפלסטיק השקוף של הציר (תמונה מצורפת). השאלה אם במצב כזה מומלץ: א. לפרק את המאוורר ולשמן אותו (איך זה נעשה? נראה שהכיסוי מקובע למקומו, אולי בהדבקה) ב. להחליף את המאוורר ולהשאיר את צלעות הקירור הקיימות. ג. להחליף את המאוורר + צלעות קירור. אודה אם במידה ואתן ממליצים על אופציה ב או ג, תפנו אותי למוצרים מתאימים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by xytkhi,

היי אולי באיחור מה, אבל מתלבט אם כדאי לעשות סוויץ, ולהחליף את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי [ WIN7 32 BIT ] למערכת 64 ביט ? אם זה יתן שיפור בביצועים, מהיר יותר במשחקים וקריאה כתיבה ? האם יש חסרונות, במה זה מתבטא?עיקר המערכת שלי : asus p5q pro e8400hd4830 ללא OC מה אתם אומרים ? תודה רבה (-: אגב, חשבתי גם להוסיף עוד סטיק לזכרון, אולי 2 גיגה, כמה זה יסייע והאם לא יהווה "צוואר בקבוק" עם הנתונים הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by ibo,

שלום. יש לי בעיה במחשב שלפעמים כשאני שומע מוסיקה או כל סאונד שהוא מהמחשב, לפעמים הוא "קופץ" כזה. לדוג: כחו דיסק עם שריטה -> אז נכון לפעמים הוא קופץ כזה? אז ככה זה אצלי! מה לעשות? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  7. הנקודה היא שהמחשב של הבנות שלי הוא בפורמט WIN32 עם מערכת הפעלה WIN 98 ואני דואג שאם המיר את הכונן הראשי שלי / ומערכת ההפעלה לפורמט קבצים NTFS אז המחשב שלהם לא יוכל ליקרוא דיסקים שאני צורב עבורם של משחקים ועוד האם זה נכון? האם תהיה לי בעייה של תאימות?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  8. רק אחד מבין שני הכוננים הוא צורב, שמתי אותו ראשון על הפס IDE (קרוב יותר ללוח אם) כ SLAVE , והשני מרוחק יותר (החיבור שבקצה ה IDE) כ MASTER. הם קוראים יחד, והכל היה בסדר גמור חוץ מהשלב שבו הגעתי לצריבה (והצורב היה עובד מצוין במחשב הקודם) תוכנת הצריבה של NERO מראה טעות מוזרה: DMA-driver error, CRC error מה גם, שאחרי שניתקתי את הכונן קצה, את הלא צורב, הכל מסתדר ויש צריבה תקינה, לפחון במצב הסימולטני, ומראה תוצאה של הצלחה... תעזרו לי, אני רוצה ששני הכוננים יהיו מחוברים ביחד, ושאוכל לצרוב. מה גם שזה לוח אם חדש, ויש לי עליו יציאה אחת בלבד של IDE, הארד מחובר בSATA, וכנראה אין לזה שום השפעה שלילית על המצב. הנה הLOG - 1K22-2867-0K95-61K4-5000-CKAC-**** Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: …

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by coorva,

שלום רב יש לי XP PRO באנגלית עם SP2. לאחרונה בערך 5 דקןת לאחר הדלקת המחשב הוא "קופא". התמונה במסך קופאת והעכבר והמיקלדת לא פעילים. כשאני לוחץ במחשב על restart המחשב עולה ואז עובד ללא שום בעיה לאורך זמן. עשיתי בינתיים בדיקות עם תוכנות ייעודיות לכונן הקשיח ולזיכרון על מנת לוודא שאין איתם בעייה - והכל תקין. מבחינת טמפרטורה של לוח אם, מעבד, כונן קשיח, כרטיס מסך- הכל תקין. בדיקה לוירוסים וקבצי ריגול- תקין. האם יתכן שזאת בעיה של הספק כוח? אשמח לקבל עזרה בעניין זה.

10. Started by mDs,

שאני באה להתקין את הדימון טוללז החדש.. המחשב פשוט קורס.. למה זה? (יש לי מחשב חדש וטוב..) התקנתי SP2 אולי זו הבעיה? בבקשה עזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by Master_K,

אנשים.... יש לי פה מחשב פנטיום 4 לצערי קניתי את זה בבאג (החנות...) הקיצר... אני מתקין win98 הוא לא נכנס לי בכלל ל desktop הוא כותב לי משהו כמו windows protection error nisd משהו כזה... מה זה יכול להיות? אני חייב עזרה דחוף

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב, יש לי לוח חדש דגם: GIGABYTE B550 AORUS PRO AC AM4 AMD B550 DDR4 כל פעם שהמחשב לא מקבל חשמל, אם הוצאתי לדוגמא את הכבל מהספק כח (מן הסתם שהוא כבוי) פעם הבאה שאני אדליק את המחשב הוא ידלק אבל הלוח לא ימשיך לעלות, אני מקבל נורה אדומה בלוח ורק אם אני אעשה ללוח איפוס דרך הגמפר וכל ההגדרות גם יתאפסו המחשב יעלה מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה? לוח חדש, עשיתי לו עדכון ביוס לעדכני ביותר וזה קרה גם עם הביוס לפני שעשיתי עדכון למעשה עשיתי עדכון כי חשבתי שזה יפתור את הבעיה. יש לציין שזה לא קורה כל עוד המחשב\הספק כח מחובר לחשמל, זאת אומרת זה לא בעיה של הסוללה

13. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה ונדלק פתאומי במשקים אבל לא בכל המשחקים למשל בקרייסס הוא לא עושה ריסט אבל ברוב המשחקים הוא עושה ריסט מה יכולה להיות בעיה תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by SoHoN BuChO,

לאחרונה החלפתי מארז למחשב שלי ולאחר יומיים של עבודה שקטה וטמפרטורות נמוכות(אודות למארז וסידור האיוורור החדש) ההארדיסק הפסיק לעבוד ובעת הדלקת המחשב הוא משמיע תקתוקים ואינו מוכן לעלות. עכשיו אני כבר מוכן נפשית לרע מכל אבל אין אפשרות להוציא את המידע(60 ג'יגה של שירים ובסביבות ה120 ג'יגה של סרטים) מבלי לערב חברות לשחזור מידע כי כבר התייעצתי עם מספר חברות והמחיר מתחיל מ700 שקל תלוי מה הבעיה וזה יכול להסתיים בכמה מאות דולרים.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by ShOoKi,

אוקי אז ככה... הלכתי לידידה שלי לפרמט לה את המחשב בגלל שנפל לה הWindows כלומר כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו במצב Normal או Safe Mode או האפשרות להחזיר את ההגדרות לקדומתם זה מפעיל את המחשב מחדש. אין בעיה של טמפ' במחשב. מחשב חדש לפני 4 חודש. ניסיתי לפרמט... הגדרתי בביוס שהוא ילך לCd Rom שיש בו WinXP עם כמובן BOOT. נכנס לBOOT מתחיל להתקין עד לשלב שאני צריך לאשר ללחוץ ENTER ואם אני זוכר אחר כך F8 לבחור HD וזה יעבוד. אבל ברגע שאני לוחץ ENTER זה כותב לי שזה לא מוצא את הHD. ניסיתי לטפל בבעיה ויש HD והוא מוגדר בביוס, פתחתי את המחשב והHD מחובר בכבל SATA והCD ROM מחובר בכבל הישן (הרגיל). וזאת כנראה הבעיה, אז איך אפשר לפרמט עם אותו HD שאין בו אפשרות לחבר כבל רגיל דרך חיבור SATA. ד"א …

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  16. שלום אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד. לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ, אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ? להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה : Field Value CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Field Value Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266 Field Value Sy…

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום הבעיה שלי היא כזאת אני מדליק את המחשב אני שומע את המאווררים עובדים וגם המנורה של המסך מראה שהוא דלוק אבל המסך אינו נדלק האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס מסך ? בתודה מראש רזיאל

18. Started by ccc,

שמעו, שמתי את הדרייבר, והמחשב עובד הכל כמו קודם, הכל רגיל רק שעכשיו הוא לא עושה בנצ'ים לדיסק הוא עושה בפיסי מארק SKIP TEST ומוציא תוצאות לא הגיוניות בסנדרה (נמוכות מאוד...) לעוד מישהו יש את הבעייה? הייתי שמח לחזור לדרייבר הקודם אבל כל פעם שאני עושה לזה uninstall במנהל התקנים זה עושה ריסט ומתקין אותו אוטומטית שוב. רעיונות? תודה.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  19. המחשב תקוע במסך הראשון ממש, זה שבו רשום סוג המעבד, וזהו. אחרי 5 פעמים שכיביתי והדלקתי זה עבד... מה יכולה להיות הסיבה???

20. Started by david1960,

שלום : בעיה 1 : המחשב נידלק למספר שניות ונכבה . נורית h.d לא דולקת . בעיה 2 : מסך גם לא עובד אשמח לקבל תשובות תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by KindaLost,

שלום, מדוע התופעה הזאת קורה ? האם ניתן למנוע אותה ? והאם זה הגיוני שצורב DVD חדש ישמיע רעשים כאלו ? אגב, חיפוש בפורומים העלה חרס - השרשור הקודם נקטע ללא תשובה. עדיאל.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by dani,

אני קונה רק מעבד, לוח אם, וזכרונות.. אז ככה אני הולך לקנות:מעבד - Athlon 64 2800+ (S-754 לוח אם - EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl וזכרונות שני סטיקים של DDR 400 256 MB A-DATA עכשיו... לפני איזה שבועיים הוצאתי את ההגה שלי מהחשמל והלך לי הספק, אז קניתי ב 160 שקל בקי אס פי מארז פלוס ספק 400 וואט... ואני בפחדים שהספק ישרוף לי את כל העסק כי גם אני הולך להביא Radeon 9800 Pro... וגם רציתי לשאול אם המעבד של אי אם די והלוח אם טובים תודה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by smootskin,

שמתי לב שהמאוורר האחורי הפסיק לעבוד (נמצא מתחת לספק ומוציא אוויר) סיבבתי אותו עם האצבע והוא התחיל לצלוע באיטיות ולאחר כמה שניות הפסיק. החלפתי את המאוורר עם אחד שלקחתי ממארז ישן ושוב אותו סיפור! האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות בספק? (המחשב עבר לא מעט הפסקות חשמל מאז שקניתי אותו לפני שנה וחצי) מדוע רק המאוורר האחורי לא מסתובב? החלפתי בין הכבלים של המאוורר שנמצא על הדלת והמאוורר האחורי וזה לא השתנה. אני לא בטוח אבל אני חושב שהספק הוא 650 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  24. הלוח אם הוא ASRock 775VM800Pro-DDR2. ניסיתי להוריד את ה- WinDBG + Symbols אבל הוא נותן לי כל מני שגיאות ואין לי זמן להתעסק עם זה עכשיו. ב- BSOD מופיעה השגיאה 0x0000008e אשמח אם תוכלו לעזור תודה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by Thunder-Head,

שלום, אני משתמש בצורב Pioneer DVR-A05 ופתאום אחרי כמה זמן שהוא עבד (בערך כשנה) הוא לא צורב לי כמעט כלום, אולי פעם אחת מתוך איזה 10. לא צורב זאת אומרת שהוא מודיע לי הודעה שהצריבה נכשלה והדיסק הריק לא צרוב או התקלקל. ניסיתי לצרוב בעזרת התוכנית: Nero Burning Rom 6 Stomp Recordnow Max Alcohol 120% (מצורף קובץ Log של Alcohol 120% עם הפירוט של התקלה בשורות התחתונות) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.