תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אני במשך חצי שנה מנסה לפרמט וזאת לא הגזמנה באמת חצי שנה כל הזמן ואני לא מצליח אני מכניס תדיסק של הווינדוס לכונן מפעיל מחדש וזה לא נכנס לי לפרמוט מה לעשות ? מישהו יכול עזור לי עם הפרמוט הזה כבר? :'(
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. חיברתי כבל HDMI לטלויזיה. הכל עובד מעולה, הבת שלי רואה סרטים על הטלויזיה ולי יש זמן פנוי לשחק במחשב. הבעיה שכל הקול הולך או דרך אוזניות מחשב או דרך טלויזיה. האם יש דרך כלשהי לגרום לקול של סרט לצאת מהטלויזיה וקול של משהו אחר דרך אוזניות של מחשב? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לבצע OC למחשב - חדש בתחום, לאחר מציאת הגדרות ראשונות, ביצעתי בדיקת יציבות של 12 שעות והכל עבר חלק, פרמטתי את המחשב, כשהתקנתי את מערכת ההפעלה והגדרתי את הoc בbios מחדש עם אותם נתונים, המחשב קופא בכל פעם שהמעבד מגיע ל100% (2 שניות מתחילת הבדיקה), ע"מ לשלול בעיית מערכת הפעלה, פרמטתי והתקנתי שוב, והבעיה חזרה. כשאני מכבה את ה oc, המחשב עובד כרגיל.. המעבד: intel i7 4770k לוח אם: asus maxumus vi gene זכרונות: cl9 v corsair 2X4gb ddr3 1600mhz קירור: noctua nh-d14 הגדרות OC: מהירות שעון - 4.3 מתח - 1.27 תודה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הסאונד במחשב,שעד עכשיו פעל בצורה תקינה,והיה מחובר דרך יציאת הסאונד (HDMI) שבחלק האחורי של המסך שלי (Samsung Led BX2450) - עכשיו הסאונד מחובר דרך יציאת האודיו של לוח האם ושומעים סאונד.יש לי כרטיס מסך ASUS EAH5770,ומותקן הדרייבר AMD Catalyst 11.8. הבעיה היא כזו:שהחיבור של הסאונד מחובר דרך יציאת הסאונד הHDMI,שבחלקו האחורי של המסך - שומעים סאונד,שפתאום נפסק וכשמסירים את הדרייבר של AMD ומתקינים אותו מחדש - חוזר הסאונד למ"ס שעות.,ולאחר מכן נעלם שוב - וחוזר חלילה.כשמחברים ליציאת הקול של לוח האם - הכל תקין.איפה פה הבעיה:במסך,בכרטיס המסך ו/או בדרייבר? תודה רבה מאוד מראש... .
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הוצאתי את שני הכוננים שיש לי במחשב : כונן dvd וצורב ומאז המחשב לא עולה לוינדוס . אחרי שהפס המקוקו של הוינדוס מסתים לזוז מצד לצד אז המחשב מפעיל עצמו מחדש בשגיאה שהוא כותב לי רשום שאני צריך להסיר את החומרה החדשה ואת זה disable BIOS memory options such as caching or shadowing שאין לי מושג מה זה אומר ואיך עושים את זה באמת..בקיצור אני חייב את עזרתכם וכמה שיותר מהר.. אגב אני מדבר ממחשב אחר שיש לי בבית תודה מראש יגאל
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זכרון המחשב Physical Memory עובד על כ-30 אחוז אף יותר. אני עובד עם WIN 7 - 64BIT זכרון 8GB אמרו לי שיכול להיות שזה וירוס אז עשיתי בדיקה של AVG לאחר מכן עשיתי בדיקת Malwarebytes Anti-Malware אשר מצא כמה דברים אשר הסרתי מה ניתן עוד לעשות? - לפעמים שאני מפעיל משחקים הם קורסים לי עקב מחסור בזכרון. (צירפתי תמונת מסך של ה- TASK MANAGER) תודה לעוזרים, משה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל משחק מסוים, ולא משנה איזה, יש בעיות עם הגרפיקה. יש תקיעות כל דקה של הגרפיקה ולפעמים יש מן חתכים כאלה בדמות כמו בתמונה להלן: קישור וזה קרה מאז שהתקנתי את העידכון לכרטיס מסך שלי-geforce mx 440 64MB, ככה לפחות נראה לי..... העידכון הכי חדש......61.77-זה מספר העידכון! *עוד לפני שהתקנתי את העידכון, היו לי תקיעות בכמה משחקים שעבדו עוד קודם בסדר, ולכן החלטתי להתקין את העידכון.... !לפני כן(לפני שבוע בערך) זה לא קרה!-הכל עבד חלק...זה נראה לי בעיה בהתקנים במחשב ופחות בעית חומרה! אז מה לעשות?להסיר את העידכון? אשמח אם תוכלו להעלות השערות כלשהן.... תודה מראש על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכשהתקנתי ווינדוס לא עשיתי פורמאט ועכשיו במקום 320 GB יש לי 127 האם הבעיה היא בהארד דיסק או בגלל שלא פירמטתי? התקנתי שוב את הווינדוס עם פורמט (כולל מחיקה ויצירה מחדש של פרטישן) ועדדין זה מזהה רק 127 GB
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הבעיה היא שכשאני מחבר אותו לחשמל אפילו בלי ללחוץ על כלום המאוורר של המעבד מסתובב שתיים וחצי פעמים ומפסיק ניסיתי להחליף ספק ושום דבר לא עוזר ..... מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
פרמטתי אותו (המחשב לא שלי) ל-7 32BIT, זה המפרט שלו: E5700 2GB RAM כרטיס מסך מובנה. וגם לאחר פרמוט המחשב די איטי, מה אפשר לעשות? אמרו שהם מוכנים לשדרג חומרה, יכול להיות שהחומרה חלשה מדי ל-7? מה כדאי לקנות?
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם מעבד אינטל פנטיום 2.4GHZ לאחרונה היו לי בעיות עם כניסות ה USB ולכן הוצאתי את ה JUMPER של USBPWR בזמן שהמחשב פועל. (הJUMPER קובע האם הUSB מתעורר בפתיחת מחשב) ברגע שהוצאתי את ה JUMPER כל כניסות ה USB הפסיקו לעבוד, בנוסף לוח האם אינו מזהה את ה CD-ROM לא ב BIOS ולא ב WIN . ניסיתי להחזיר את כל משתני ה BIOS לערכים דיפולטים וגם הוצאתי את הבטרייה מהלוח אם בכדי לאפס, שום דבר לא עזר. המקלדת וHD עובדים כרגיל. האם דפקתי את לוח האם???
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, פוסט ראשון שלי. (עושה קופי פייסט כי כבר רשמתי באנגלית בפורומים אחרים. So I have a gigabyte x58a ud3r rev2 motherboard with an i7 950 and 6 (3x2) gigabytes of RAM I also have a R9 390. I snooped around online and found out I can upgrade my computer without spending too much money and so I went ahead and bought A Xeon 5675 processor on AliExpress . .I have some experience in computer building though it was back when Pentiums reigned supreme so it’s been a while. So the processor itself cost around 20 bucks and my question is can this Xeon work with normal ram or do I have to get ecc? if I do need ecc will my mother board support it? Is ther…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המדפסת הדי ישנה הזו מחבר לצורך הדפסת עבודה גיליתי שלמדפסת הזאת אין דרייברים ל WIN XP פה אני צריך את עזרתכם משהו הצליח להפעיל את המדפסת המדוברת CANON BJC-5100 תחת WINXP?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום היום קניתי זכרון חדש 2x2gb. התקנתי אותו על המחשב, המחשב עושה boot ומראה על 3.4 גיגה זכרון, אין ציפצופים או משהו ברגע שהמחשב מגיע לטעינה של windows xp הוא נתקע או עושה restart מישהו נתקל בבעיה זו ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חברים תעזרו לי בבקשה !! אני עובד עם המחשב כרגיל ופתאום המחשב נכבה לי ......... בדקתי אם הבעיה מהמאווררים וכולם עובדים יש לי amd 2.2 כך שזה לא נראה לי הבעיה !! אני לא יודע מה הבעיה ..... פתאום הוא מקבל כריזה והמחשב קורס לי כזה ונפעל שוב מחדש ............. אני חייב את העזרה שלכם ?? מה אתם חושבים שזה ואיך אפשר לטפל בזה ???
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
הרכבתי היום בעבודה מחשב נייח ללקוח שלנו. לוח אם של חברת ECS, מעבד i3, זכרון 4 ג'יגה 1333. התחלתי להתקין ווינדוס 7 על המערכת וכידוע בהתקנה יש הרבה ריסטרטים.. לאחר שהמחשב עבר ריסטרט לא ראו כלום על המסך. המחשב המשיך לעבוד, המאווררים המשיכו לפעול ובמסך הנורית הפעלה הבהבה. ניסיתי במסך אחר וזה לא עזר. לקחתי עוד לוח אם של אותו חברה ואותו תקלה. מה גם ששני הלוחות האלה חדשים מהקופסא. כל החומרה חדשה. איפוס ביוס לא עזר. ניסיתי לחפש בביוס הגדרות של צריכת חשמל, חשבתי אולי יש איזשהי הגדרה שמכבה שם משהו, אבל לא מצאתי אפשרות להגדרה כזאת בביוס. ניסיתי גם לתפעל את הלוחות מחוץ למארז מחשש לקצר וזה לא עזר. אין לי מושג מה לעשות. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכונן דיסקטים שלי מתחיל לעצבן אותי, כל פעם שאני מכניס דיסקט ומנסה להכנס אליו אז ווינדוס כותב לי, הדיסקט שהכנסת אינו מאותחל, האם תרצה לאתחל אותו עכשיו. כשאני מנסה לאתחל את הדיסקט אז ווינדוס כותב לי שאי אפשר לאתחל דיסקט זה. ניסיתי כבר מיליון דיסקטים שעובדים במחשב אחר, החלפתי כונן ועדיין ש לי אותה בעייה. מה לעזאזל הבעייה. אני משתמש בwindows 98SE. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נדלק ונכבה כל הזמן ולא מצליח להעלות. בתחילה בדקתי את הזיכרון החדש שקניתי ddr2 800mhz cl6 והמחשב עלה. אחרי שכיביתי אותו והוספתי את הישנים חברה אחרת 800mhz cl5 ddr2 המחשב לא עולה והתנהג כפי שצייתני למלה. יש לציין שבעבר עשיתי אוברקלוק למעבד. תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היו לי מלא עדכונים של וינדאוס. שמתי לב שבתקופה האחרונה אני מרגיש לאגים בעת גלישה במיוחד כשאני צופה במשהו וגולש תוך כדי. שמתי סרטון ביוטיוב והרצתי תוך כדי ספידטסט. בעת ההרצה של הספידטסט, הסרטון נתקע לי לחלוטין. ניסיתי להחליף ראוטר, לא עזר. ניסיתי לגלוש בוואי פיי, לא עזר. החלטתי לנסות להתקין את המחשב מחדש ולהפתעתי גלש חלק. שיניתי את ההגדרות של המסכים לאלה שמתאימות לי ועוד פעם התחילו הלאגים. אז התחלתי להחזיר הגדרה אחרי הגדרה כדי לראות מה גורם לזה. מסתבר שכשאני שם קצב רענון של 144 הרץ הלאגים קורים. כשאני מחזיר ל-60, הסרטון עובד. האם לדעתכם זה משהו שקשור לעדכון של הוינדאוס? או שאולי יש בעיה במסך? אציין שאני גולש עם שני מסכים. אחד על קצב ר…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי מטען לא מקורי שהשתמשתי בו הרבה זמן עם המקבוק פרו, פתאום הוא נשרף כנראה והמחשב התחיל להשמיע רעש של המאווררים מאוד חזק. כאילו הם על 100%. חשוב לציין שהנייד עצמו עבד. המטען עצמו לא הטעין כבר. הזמנתי מטען חילופי (לא מקורי) , עד אז כבר הסוללה נגמרה לי בנייד. כשחיברתי את המטען הנייד לא רצה להידלק. לא משנה כמה זמן הוא מחובר למטען הוא פשוט כבר לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי הרבה פעמים כשאני שם סרטון במסך אחד וגולש במסך השני, אני חווה לאגים. אני מצרף לכם סרטון וידאו שממחיש את הבעיה. שמתי סרטון במסך אחד ו-speed test בשני, כך שבספיד טסט משתמש באינטרנט, ואתם יכולים לראות שהסרטון נתקע לגמרי. אשמח לרעיונות מה יכול לגרום לזה. אני סובל מזה כבר תקופה ארוכה ואני מנסה להיזכר האם זה קרה כשעברתי לוינדאוס 11 או שאולי כשהחלפתי מחשב. האם יכול להיות שהגורם הוא חיבור של שני מסכים? מעבד אינטל 12500 לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4 זכרון: שני סטיקים של 8 ג'יגה ספק - לא נראה לי שקשור, אבל בכל זאת Corsair cv750 750W bronze שני המסכים מחוברים עם כבל HDMI. למיט…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי nvme לפני שבוע וחצי ומאז שחיברתי אותו והתקנתי את הוינדוס שמתי לב שכשהוא נכנס למצב שינה המחשב לא מזהה את הnvme ובעצם מבקש ממני לבחור משהו לעשות boot לווינדוס ממנו. לאחרונה שמתי לב שזה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אחרי הלילה לדוגמא. בכל הפעמים שזה קורה אני מצליח לסדר את זה ע"י ניתוק וחיבור של ספק הכוח ואז המחשב עולה רגיל. מישהו פה נתקל בבעיה כזו והצליח לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
והאם זה הגיוני שנדפק לי הביוס בכול צורה שהיה? עם איזו תוכנה? ואם אפשר להרחיב בבקשה תודה לעוזרים