תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
מדובר בלפטופ של ASUS וטלוויזיה LED LG 43LF540Y. כאשר אני מחבר כבל HDMI בין המחשב ל-TV, המסך עובר רק באופציה "Second screen only", בעוד כאשר אני בוחר באופציה "Duplicate" המסך במחשב נראה ומתעוות ואילו ה-TV נשאר שחור. בנוסף לפעמים הסאונד עובר ל-TV אלא נשאר במחשב ולפעמים לא. אני חושד האמת במחשב, ה-TV חדשה והכבל HDMI תקין, כי עם מחשב אחר הכל תקין. ראשית כיצד ניתן לראות את המסך גם ב-TV וגם במחשב? איך אני מעביר לאחר חיבור HDMI את הסאונד+תמונה ל-TV בצורה מלאה? ותופעה נוספת מוזרה, אני בחרתי רזולוציה אוטמטית במסך ה-TV כך שהוא מתאים את עצמו למחשב אבל כאשר אני פותח אפליקצית וידאו לדוגמה KODI הוא מתעוות ורואים רק חלק מהמסך ב-TV. כיצד ניתן לתקן? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעייה בצורב dvd שלי . נתונים: win xp pro סוג צורב זה lg אני רוצה לציין שהצורב הוא חדש לגמרי. הבעייה היא כזאת: כל דיסק של dvd שאני שם במחשב הוא לא מזהה לי אותו בכלל , ניסיתי במחשב הנייד שלי את אותו דיסק ואכן כן הוא מזהה לי אותו. במחשב שלי הוא לא מזהה בכלל . אני רוצה לצין שניסיתי הרבה דיסקים של dvd פשוט הוא לא מזהה לי אין לי הודעת שגיאה אין לי כלום. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה. זה התחיל בימים האחרונים שהמחשב מתחיל לעלות לאט לאט לאט ולפעמים הוא לא עולה בכלל.... אני חושב שזה כתוצאה מהכרטיס מסך שלי, גי פורס 2, שכבר ממזמן המאוורר שלו שבק חיים והכרטיס שלי מתחמם מהר משהו משהו.... עכשיו שאני מפעיל את המחשב, שמתי לב שאיפה שכתוב את הנתונים על הכרטיס מסך כתוב שיש 0 זיכרון(WTF) וגם פוטושופ עושה לי הרבה בעיות בזמן האחרון... הוא אומר שיש בעיות עם חומרה.... האם המחשב לא עולה כתוצאה מכרטיס מסך?! אני לא ידוע אם לקנות אחד.. עכ שחסכתי כסף בשביל משהו גדול שאני עומד לקנות ביומולדת שלי.... אני עכשיו צריך להוציא אותו על כרטיס חדש... ואני חושב שאם אני יקנה אני ילך על GFX5200 כי אני לא צריך יותר מזה.... זה מספיק בשביל כל המשחקים של היום...... נ.ב גם הכרטיס רשת …
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה דקות עבדתי עם תוכנת פרטישן מג'יק ושיניתי את מבנה המחיצות במחשב שלי. לרוע המזל, הייתה הפסקת חשמל באמצע תהליך שינוי גודל המחיצות. לאחר מכן, כשחזר החשמל אתחלתי את המחשב, וכל המחיצה של הווינדוס (המחיצה הראשונה בדיסק הראשון) לגמרי לא מזוהת. כמובן שהוינדוס לא עולה (אני במחשב אחר כרגע). נכנסתי לתוכנת פרטישן מג'יק שוב (עם דיסקט איתחול של התוכנה) והיא לא מצליחה לתקן את המחיצה שנדפקה, למעשה היא כלל לא מסוגלת לזהות אותה. בלית ברירה יצרתי על המחיצה הפגומה מחיצת NTFS חדשה (בלי לפרמט, רק יצרתי מחיצה), כדי שלפחות יהיה זיהוי כלשהו. המחיצה החדשה זהה לחלוטין לזו שנדפקה בגודל וכו'. הבעיה שכרגע מבחינתו אין מידע במחיצה הזו בכלל, הוא רואה אותה כריקה. אולם, מן הסתם המידע חייב עו…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום בשיחה עם נציג הוט בעניין תקלה זניחה ... התברר לי שהוט יכולים לדעת לפחות את שם המחשבים שלי המחוברים ברשת לפיירבוקס , האם יש להוט גישה לקבצים משותפים ברשת הביתית , וידאו , תמונות וכו' ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי בית 2 קומות עם מיסוך נוראי. נקודת התקשורת עם הראוטר נמצאת בקומה התחתונה ואני צריך למצוא פתרון לקומה העליונה. קניתי את הדגם הזה אתמול ב- KSP כי רציתי פתרון מהר והבנתי שסך הכל הוא טוב. העניין הוא שאין wifi מובנה בקצה השני, משמע שאני צריך לחבר ראוטר.(כלומר אני רוצה, כי יש לי אחד פנוי של בזק בבית) יש גם את עניין ההגדרות בראוטר אבל אני מאמין שאני אמצא פה באתר איזה מדריך (מקסימום באינטרנט) הדגם עלה לי 267 ש"ח התקציב שלי הוא עד 350 שח, 400 אם באמת יש הצדקה. 1. האם הדגם באמת טוב 2. האם יש דגם יותר מומלץ לצרכים שלי 3. האם להחזיר את הערכה הזו ולקנות דגם עם wifi מובנה 4. האם יש פתרון מומלץ…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב עובד מצוין.. כשמחברים למסך אחר הכל בסדר.. הבעיה היא במסך גם כשמדליקים אותו הפאנל לא נדלק או מתבהר המסך נשאר שחור לגמרי כאילו הוא כבוי (יש הבדל בין שחור כשהמסך כבוי לשחור כשהוא דולק) בנוסף לזה כשאני מדליק אמורים לראות את הלוגו של החברה SAMSUNG לכמה שניות ואז המסך מתחיל לעבוד,לפעמים ניתן לראות את הלוגו ממש ממש חלש או במקרים אחרים כשאני מדליק את המסך לא רואים כלום ודווקא כשאני מכבה אותו יש הבזק של הלוגו הזה.. נראה לי שזו התאורה האחורית שנדפקה.. למישהו יש רעיון אחר?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני עושה עם זה? קיבלתי מסך כחול שהיה רשום BAD HEADER POOL אחרי זה הרצתי בדיקה של וינדוס לזכרונות שהוא מאתחל את המערכת ומבצע לפני עליה של וינדוס אחרי זה קיבלתי את המסך הזה בוינודס מדובר בזכרונות איכותיים http://ksp.co.il/?uin=19422 Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 1866MHz מה זה אומר בדיוק למה התחילה בעיה פתאום והמחשב בכללי עובד מעולה הוא רץ כבר כמה חודשים וקיבלתי מסך כחול כזה ללא סיבה רק איזה פעם פעמיים יש לי אוברקלוק קל ל 4000 ובזכרונות לא נגעתי בכלל האם כדאי להמשיך לעבוד ככה האם המצב יכול להתדרדר זתומרת הבעיה תתרחב? בכל מקרה הזכרונות האלו יש להם אחריות לכל החיים או לגשת ל KSP ולהביא את הזכרונות רק איך אני יתפקד עם המחשב עד שאני יקבל זכרונות חדשים לא ברור לי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני עושה ריסטרט למחשב אז לפני שהוא בכלל טוען את הכונני דיסקים ודיסקטים זה עושה רעש מהכונן דיסקטים שכאילו הוא מחפש דיסקט ואז מצפצף ורושם לי disk boot failure ואומר שיש בעיה עם הkeyboard או משהו כזה... ושאני מכניס דיסקט איתחול הוא מפעיל אותו אבל המקלדת בכלל לא עובדת אם אני מכבה את המחשב ל5 דק' ככה זה בד"כ מסתדר ומפעיל את המחשב טוב ולא ניגש לכונן דיסקטים בהתחלה ואז הוא עולה כמו שצריך בקיצור מה הבעיה ואיך אני מסדר אותה בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי תמחשב לפניי חצי שנה ואיתו 2קטודות של טרמלתק היום נשרפה קטודה אחת וכל פעם שאני מדליק אותן אז יוצא ריח שרוף מהמחשב... צלצלתי לחנות ואמרו שטרמלטק לא מספקים אחריות על הקטודות מה אני אמור לעשות?לזרוק אותן? וחוץ מזה הן דבוקות עם מין 2 ספוגים כאלו בכל צד.....איך אני מוציא את זה?!
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי כונן אחסון חיצוני מדגם ADATA HD650. משום מה כשאני מעוניין להעביר לתיקייה קבצים גדולים או סרטים בגדול - הוא לא נותן לי. לפניכם תמונה להמחשה... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נראה לי שהלוח שלי מתחרפן כבר שנה שהזכרונות מורכבים בסלוטים הכחולים בלי בעיות, היום קפץ BSOD וכשאתחלתי את המחשב לא היה פוסט... ניקיתי CMOS ובדקתי אם התנתק איזשהו מגע - כלום. המחשב בתרדמת, נדלק פיזית אבל לא מגיב רק כשהעברתי את הזכרונות לסלוטים השחורים המחשב עלה על הפעם הראשונה והמשיך לעבוד כרגיל המפרט בצד, מישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? הכרטיס, GF6200, של PALIT, לא בדקתי עליו משחקים (כי זה לא יעודו), אבל כאשר הכ.מסך בהאצה מלאה (Full Acceleration) בשורת הtroubleshooting, בזמן "צפיה" בסרטים המחשב פשוט נתקע. אני צריך להזיז את הסליידר הזה עד ביטול האצת הDirectDraw, Direct3D (השני מהסוף- תמונה מצורפת). מה אני יכול לעשות? האם ככה הם הכרטיסים האלה? האם 6200 עד כדי כך גרוע (זה עוד אחרי שהחליפו לי אחד). תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
סלחו על כך שאולי הנושא לא במקום אבל לא ידעתי איפה לפתוח את התראד עברה בערך חצי שנה מאז שקניתי את המחשב שלי והוא נהייה מלא אבק מבפנים. איך אני יכול לנקות אותו בלי שיגרם איזשהוא נזק לחומרה במחשב?? על איזה שיטה אתם ממליצים לי שהיא הכי בטוחה ??? תודה על העזרה מראש תומר בכר
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אתמול בערב פתחתי את מארז המחשב בכדי לראות חיבור כלשהו יש לציין שלא נגעתי ולא שיניתי כלום - אלא רק הסתכלתי. לאחר שחיברתי את דופן המארז + חיברתי כבלים מתח/עכבר/מקלדת וכו' והדלקתי מחדש צפצופים מהירים, 2-3 שניות הפסקה, ושוב צפצופים מהירים ניתקתי שוב כבלים, חיברתי אך עדיין. פתחתי שוב לראות שאין כבל שנוגע באחד המאווררים כמו כן המסך לא נדלק אוטומטית נא עזרתכם הדחופה !!!
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי את המוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/150951964649?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 יש לי 3 חריצים פנויים של pci express. בחרתי אחד מהם והתקנתי עליו את המוצר. התקנתי דרייברים שהגיעו ביחד עם המוצר. המוצר זוהה ולאחר שהוכנס DoK, נוצר לי כונן ב- my computer ואפשר היה לצפות בקבצים שעל ה- DoK. הבעיה היא שכאשר ניסיתי להעביר קבצים, מהמחשב שלי(כונן פנימי) אל ה- DoK, נתקלתי בבעיה. ההעברה התחילה מצויין, אבל בהמשך, קיבלתי error. אפשר לראותו כאן: לאחר שלוחצים על cancel ה- DoK "נעלם" מהמחשב, למרות שהוא מחובר אליו. פשוט לא רואים אותו ב- my computer. כאילו הוא לא קיים. אם מסירים את הדרייבר ומתקינים אותו מחדש, שוב רואים את ה- DoK, אבל הבעיה נשארת …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול, לפני כ-12 שעות ויותר, (סביבות 9 בערב בקיצור), שיחקתי במחשב, ופתאום, הוא נכבה לגמרי. לאחר שזה קרה ניסיתי להדליק אותו שוב, הנורות של החשמל וכל האחרות נדלקו למשך שניה, ואז המחשב נכבה שוב. פתחתי את המארז לבדוק אולי משהו נשרף, או משהו שנראה מקולקל, ולא, אין שום ריח, שום דבר לא נראה שרוף, ואני בטוח ששוף דבר לא נשרף, או התחמם יתר על המידה. היום, אחרי שעברו יותר מ-12 שעות, ניסיתי להדליק שוב את המחשב. בהתחלה חשבתי שהוא עובד, אך הוא נכבה אחרי כ-10 שניות. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, כמו שאמרתי שום דבר לא נשרף או התחמם יותר מדי, גם כן ניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכבל של החשמל שוב ושוב אך זה לא עזר. יש למישהו מושג מה הבעיה? עכשיו אני לא יכול להדליק אותו. שכחתי להוסיף - יש לי AM…
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ניסיתי לנקות את הלכלוך אך ללא יותר מדי הצלחה, האם אויר דחוס יעזור, אם כן האם זה משנה איזה חברה של אויר דחוס לקנות אני מחפש כמובן משהו זול אם מישהו מכיר איפה לקנות
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב.. שמתי לב לגל חדש של מחשבים שנכבים על דעת עצמם פה בפורם.. ואני לא יכול להכחיש שאמרתי ביני לבין עצמי "למה להם מגיע ולי לא?".. אז הנה עכשיו נכנסתי למועדון היוקרתי של המחשבים בעלי הרצון העצמאי לפני שבועיים +- התחילה התופעה.. ובהתחלה זה לא היה כ"כ נוראי.. בממוצע פעם ביומיים ככה.. ולאו דווקא שאימצתי את המחשב.. בד"כ זה קורה שאני סתם גולש באינרטנט או רואה סרט.. (למרות שהיום המחשב אותחל בדיוק לפני שמירה באחד השלבים הקשים של הנסיך הפרסי 2.. וזה ממש עיצבן אותי ובגלל זה גם פתחתי את הת'ראד, בתקווה לפיתרון) בכל מקרה עשיתי חיפוש קטן.. ומצאתי את הקטע עם ביטול הריסטרט האוטומטי.. אז באמת הורדתי את הסימון מהצ'ק בוקס ותוך חצי שעה קיבלתי מסך כחול וכשר למהדרין! (+קובץ minidump).. ה…
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הספק (seasonic 620w s12II) ללוח אם (MSI Z77A G45) באמצעות חיבור ה8 פינים וה24 פינים. נראה כי הכבל של ה8 פינים נוגע במערכת הקירור של המעבד (SCYTHE MUGEN 3) מפאת גודלה, ככל הנראה. צירפתי תמונות הממחישות את הבעיה. האם יש פתרון לכך? או שמא אין כל בעיה וניתן להשאיר את הכבל בצורה זו. אציין כי טרם חיברתי את כרטיס המסך (SAPPHIRE 7850 OC) אעריך כל התייחסות. תודה! דניאל
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש למישהו פיתרון?רק המשחק הזה גורם לי לריסטרט.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לפורום HWZ לאחרונה (שבוע - שבועיים האחרונים) קיימת אצלי בעייה שהמחשב שלי מתחמם ב-20 מעלות יותר מהטמפרטורה שהיתה כשקניתי את המחשב. את המחשב קניתי בתחילת החופש הגדול, והטמפרטורה של המעבד היתה בסביבות ה-29-30 מעלות והכרטיס מסך היה בסביבות ב-24-25 מעלות. היום הכל התחמם ב-20 מעלות יותר, המעבד שלי מגיע ל-50 מעלות ובמשחקים (BC2) מגיע ל-60 ואפילו 65! הכרטיס מסך היום מגיע ל-38 מעלות בלי מאמץ ו-48 מעלות במשחקים. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad CPU Q 8300 2.5 GHz 2GB RAM ,2.5 GHz Nvidia Geforce GT220 בדקתי את הטמפקטורות עם HWMONITOR לאחר שקיבלתי ירידות FPS מטורפות במהלך המשחקים שלי ורציתי לראות מה הסיבה. כמובן כשפתחתי את המחשב הוא היה לוהט. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי שני HDD אחד של 20 ג'יגה ועוד אחד של 40 , המערכת הפעלה שלי (XP) נמצאת על כונן D (כונן ה-40 ג'יגה) ועכשיו אני רוצה להוציא את העשרים ג'יגה למחשב אחר , אבל כשאני מוציא אותו אז נהיה לי מין שגיאה כזאתי בדוס על ה-BOOT, והוינדוס לא מצליח לעלות.... :-\ , אני לא מבין למה זה קורה מכיוון שהוא לא כונן מערכת שבו נמצאת הווינדוס אלא הכונן השני(40) ניסיתי לעשות את כל ההחלפות של הפריימרי/סלייב/מאסטר וכד' (כמובן ניסיתי את זה אחרי שהוצאתי את ה-20 ג'יגה , גם בביוס שיניתי ב-BOOT PRIORITY שהארד דיסק עם הוינדוס יהיה ראשון. תודה מראש על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש לי מעבד CORE I7 עם 5 ג'יגה זכרון (3 של ג'יגה + 1 של 2 ג'יגה) מאיזו שהיא סיבה המחשב עובד לי ממש לאט יחסית לעוצמה שהוא אמור לספק בהתחלה היה לי רק 3 גי'גה והמחשב רץ על XP וחשבתי שאולי שם הבעיה מאז שידרגתי לWIN 7 והוספת 2 ג'יגה אבל עדיין עובד לאט לוקח לו כמעט 10 דקות להטען לגמרי כשאני מדליק אותו מעבר לכך, אני לא מצליח להגדיר את הזכרון למהירות של 1333 כמו שאמור להיות כל פעם שהיה מוגדר למהירות הזו, ברגע שיש איזה קראש והמחשב עושה ריסטרט אני מקבל הודעה של "נו נו נו, למה עשית אוברקלוקינג?" והמהירות יורדת ל1066. גם יש פעמים שאני עובד על תוכנות גרפיות או עריכת וידאו ופתאום מקבל מסך כחול של MEMORY DUMPING או משהו כזה ואז המחשב לא מצליח לעלות שוב (עושה ריסטרטים), רק …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני משחק הרבה משחקי FPS ברשת בעיקר MOHAA ו COD מדי פעם באמצע המשחק התמונה קופאת והסאונד נפסק , והמחשב לא מגיב לשום דבר ואשפר לעשות רק reset :-X . זה לא קורה כל הזמן, יש ימים שזה לא קורה בכלל, ויש ימים שכמעט כל הזמן.( כמה פעמים בשעה). בבקשה תעזרו לי מפרט: windows xp profesional Intel Pentium 4HT, 2800 MHz (3.5 x 800 Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL club-3d,ATI RADEON 9600 XT+128MB/DDR 2X256 512MB DDR/400 ספק כוח הספק 300w עריכה: help MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-